Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
lehet, h egy hülye kérdést teszek fel, szóval fenntartással kezelni.
a total wars kijött unleashed verzióban.
na már most nekem csak a Shogun + exp kellene.
a dvdk egymástól függetlenek?; tehát nem fog óbégatni, ha rögtön a 3. DVDt teszem be a meghajtóba és nem fog arra kérni, h az elsõ DVDt tegyem be.
köszi.
Videokaridriverre gondolok, amugy passz!
Nalam meg ilyen nem volt!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy ha befejeztétek az ovizást vki megmondhatná hogy miért csak a képernyõ bal harmada látszik a játékban... mintha össze lenne kötve 3 monitor és osztott képernyõn futna. Eddig nem volt ilyen gond.
War. War never changes.
Semmi bajom azzal hogy ki vagy akadva rá hogy miért nem olvas vissza de elég megmondani neki, hogy olvasss vissza bazzeg😄 Ennek semmi köze a korához😄
Egyébként miért kellene csuklanom?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Figyu nem birom elegszer elmondani ha beirok a forumba, legalabb vegyem a faradsagot es egy kicsit olvassak vissza!Ez sztem tok alap!
Bucser nem csuklasz amugy??? <#eplus2>#eplus2><#lama>#lama><#nezze>#nezze><#circling>#circling>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hany eves vagy???
Valaki #11523?
War. War never changes.
Csak három hozászólással lejebb kellene nézned! <#nezze>#nezze>
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A javított crack fájllal a probléma az, hogy a Sprite (Tündér ???) nem mûködik. (Én nem tudom miért, de megsérültek)
A probléma megoldására 2 lehetõség van:
a) létrehozol új Sprite (tündért???) (Csak tapasztalt moddereknek javasolt)
Vagy kikapcsolod a Sprite (Tündéreket???), és ehhez követed az alábbi lépéseket:
1-Nyisd meg ezt a fájlt egy Notepaddal: C:/....Activision/Rome Total War/Alexander/data/descr_model_battle.txt
2-Válaszd az "Szerkesztés»Csere" menüpontot
3-A keresendõ mezõbe írd: "model_sprite", a Csere erre mezõbe pedig ez írd: ";model_sprite"
4-Nyomd meg az "Az összes cseréje" gombot!
5-Ments el és zárd be.
6-Tedd be a crack exe-t a fõkönyvtárba!
7-Kattints rajta kettõt!
8-NAGYON FONTOS: Szórakozz jól!
Mi lehet az a sprite? A szótár szerint Tündér, vagy Erdei manó.
erre gondolsz nem???
Kitartas menni fog! <#circling>#circling><#wink>#wink><#integet2>#integet2>
mert nekem sem megy
Mikor lessz sima mukodo crack?
Mondjuk ezt nem erdemes megvenni sztem, bar nem kerul sokba, de semmi extra!Medieval II az mar odab.sz! <#integet2>#integet2><#circling>#circling>
Persze ez egyeni velemeny!<#eljen>#eljen><#crazya>#crazya>
harmadrészt emg hülye vagyok mert természetesen a nredes reloaded properre godnoltam nem külön csak a crackjére (igyjár aki nem olvassa végig a release nevet 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mûködik! <#eljen>#eljen>
Amúgy nézelõdj el a Fõhadiszállásra, mert REH csnált pár érdekes dolgot.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Mellesleg az RTR 6.0 sima, még a gold elötti idõ azért kezdett el uncsi lenni nekem mert éppenséggel alig vánszorogtak az egységek. Futottak de mintha egyhelyben. Ha van idõd, kedved akkor próbáld ki. Abban emlékeim szerint jóval lassabban mozognal az egységek mint amostani verziókban és több idõ marad rendezkedni.
Az árnyék leszedése-rátétele és a proci megterhelése véleményem szerint meg nem lelassítja a játékot hanem csak szétdarabolja. Ami nem kellemes. Tehát az egyik lehetõség más MOD vagy több gyakorlás a csatatér átlátása érdekében.
Próbáld az egységeidet csoportosítani pl. és idõt nyerni azzal, hogy a gyors billentyûket használod. A játékon belüli HELP-ben benne vannak a kombinációk. Magolj be párat vagy ird ki papírra és tedd a monitor szélére :o
Így jóval kevesebbet kell egerészni és több idõ marad figyelni. Pl . Fire at will "I" futás "H" csoportok 1-2-3-4-5-6 számok csoportba rendezés "G" az mind FPS billentyükonfig alatt. Itt az elõre-hátra-jobbra-balra a W-S-A-D ...
És megint csak gyakorlás.
Emléxem, régebben a Medievalban voltak hasonló gondjaim amikor elkezdtem. Asse tudtam merre rohanjak, melyik szárnyat nézzem és vezényeljem a katonákat. Ennek tetejébe még közelrõl is szeretem nézni ahogy püfölik egymást. De rájöttem hogy a gyorsbillentyük sokat segítenek,és idõvel elég ha egyszer kiválasztom és ha rögtön a "végleges" helyére próbálom irányítom a védõket és ha elõre eltervezem hogy hol fogom öket megütköztetni akkor marad idõ arra hogy még az elején amikor még csak szaladnak egymásnak a lovasságot a két szélen elküldjem az átfogáshoz és hátba vagy oldalba támadáshoz. Az aftomata meneküléseket is érdemes kihasználni. Hagyni kell a peltastokat és a veliteket hogy hadd csinálják a dolgukat, a Hastatusok és principeket meg fire at willre állítani sorfalba, és manipulusokba és hagyni had essen neki az ellen. Ahogy közel érnek ugy is megkapják az arcukba a pilum esõt. 😊 Nem egyszer fordult elõ, hogy még össze sem csaptak de már futottak is vissza olyan szedálást végzett az elsõ sor a pilumokkal és dárdákkal. A peltastokat ilyenkor a második sorba szoktam tenni hogy a menekülés-távolságtartás funkciójuk még ne kapcsoljon be, de a második hullámba érkezõ támadók is kapjanak a dárdákból.
Ha minderre még ráteszed a deffenset is amivel tartja a pozicióját az egység, akkor nem fog a menekülö sereg után eredni senki és elég egy lovasságot az egész rohanó-menekülö sereg után küldeni skalpolni. Általában ez a vezér szokott lenni nálam.
Tehát le lehet egyszerüsíteni és kényelmesíteni a csatát hogy jusson idõ "mindenre" . A gyakorlást ezekkel sem úszod meg 😊) De gondolom ez lehet a legkissebb gondod.
Tipp: Még mielött a csatát elfogadod, - ( ahol eldöntheted hogy Te vagy a Gép nyomja le a csatát vagy visszavonulj és kint van a két kard és az esélyek a csatára ) - Az ellen vezér képére nyomsz egy jobb egeret akkor kilistázza milyen egységekkel támadott meg vagy milyen egységeket támadtál meg. Felméred mik a legerõsebb egységei (támadó védekezõ pontjai) és mennyi utásza van,(mennyivel sebeznek a fegyvereik) akik dárdákat parittyákat dobhatnak rád. Elfogadod a csatát és a dárdarázás után de még a csata elkezdése elött nézz körül. Forgassd körbe a kamerát és nézd meg milyen terepviszonyok vannak. Próbáld elfoglalni az erdõket ha sok az ijjásza, az erdõben értelem szerüen kevesebbet sebeznek de közelharcban fölénybe kerülhetsz a nehéz gyalogsággal. Vagy elfoglalod a dombokat az egységek rendezésével ... fentrõl lefelé jobb a támadó lendülete és elntrül felfelé nehezebb védekezni. Ha hegyoldalba vagy akkor próbálj a szélére és a legtetejére helyezni az egységeket. Ha két sereggel küzdesz de az egyik utánpótlás akkor próbáld meg minnél hamarabb elkapni a direkt közelebbi sereget hogy mire odaér az erõsítés a pálya szélérõl addigra rendezni tudd a soraidat. Ilyenkor hagyjál olyan egységeket akik dárdákat parittyákat szórnak. Az erõsítést is kell vlamivel tizedelni. Ha túlerõvel akadtál össze akkor próbáld késleltetni a csatát és összekeverni megosztani a támadót, idõt húzni.
Voltak olyan csatáim,hogy 2-3x nagyobb sereget sikerült "kivédekeznem" jobbára meneküléssel (szerencsére nem volt lovassága)bujkáltam az erdõben, körbeszaladtam a vonal mentén addig mig el nem fogyott a támadó ideje. Ez akkor semmit nem ér ha te támadsz mert az idõ lejárta mindig a védõt segíti. Sereg megosztás: amikor is két részre bontom a sereget és a gép is kénytelen megosztani a seregét. Ilyenkor ritkán de alkalomnyílik arra hogy esetleg pillanatnyi fõlénybe kerülj a szemtõl szembe lévõ egységgel és esetleg erõsebb is vagy annál az egynél, levered és máris egyel kevesebb egységgel vagy szemben.Ez csak akkor hatásos ha nincs lovassága vagy lovas egysége. Azok ugyanis utolérnek bármennyire is menekülsz.
Egyszóval elég sok lehetõség van csata közben is okoskodni. De mindezeket neked - mint a sereg fõparancsnokának - már az elején tudnod kell milyen taktikával fogod az ellent várni vagy meglepni. Lehet nem mondtam sok ujdonságot de hátha mégis.
Jó csatákat!
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ezen a weboldalon simán megtalálhattad volna amit keresel.
TW ONline
Természetesen ez a link is benne volt abban a hozzászólásban.Lentebb.
Javaslom merülj el a topicokban és ahelyett hogy feleslegesen égeted magad batár kérdésekkel amiket utána megpróbálsz kimagyarázni, inkább olvasd el más tapasztalatait. Gyorsabban fox haladni hidd el. <#wink>#wink>
De igérem neked, ha van valami extra kérdésed és mégsem találod meg mert tényleg uj kérdés ... még mailban is elküldheted nekem és igérem, bõséggel megválaszolom annélkül hogy neheztelve éreznél.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
és mivel nem barmol bele sem a rtw,sem a BI be,igy sztem egy misét megér.
Status
Campaign Map: 15%
Unit Stats: 25%
Unit Models: 30%
Unit Skins: 30%
2D Art: 10%
Factions: 60%
Cities & Buildings: 35%
Ancillaries:0%
VnVs: 5%
Amig epedve várunk Sanyi teljes értékü változatára,illetve a MED 2. re addig itt 1 beta,ami félénapos játék után nem okozott fagyást,különösebb hibát,és van hangulata!!!
Emellett a magyar királyság is játszhato!!!!
Chivarly mod
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
na de elég az offból
kár hogy nem lehet lassítani az idõt. sokkal rosszabb hogy meg kell álltítgatni. amúgy maradt még benne jópár hiba, vannak olyan menekülõ egységek elszakadt részei amiket ha kijelöl az ember támadásra akkor a támadója csak rohangál össze vissza (1.6-ra peccselve is)azon kívül eléggé nehézkes a csapatok irányba állítása, helyben nem igazán tudnak jól fordulni, inkább mozgatni kell õket megfelelõ irányba
Sanyi!!!lesz mááá valos idejü harc??...meeez igy nagyon gagyi😊))
Nesze! A második linknél a letöltés.
http://www.google.com/search?hs=MpI&hl=en&lr=&c2coff=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&q=rome+total+war+no+cd+crack&btnG=Search
Hé Yag ha már itt vagyunk,tényleg ezek a mai fiatalok,nem semmik,csak hogy aki leírja hogy miért nem tudom letölteni azt a krekket,az sem egészén normális,mert ha olyan könnyen le tudod tölteni akkor már az elsõ nap küldtél volna egy kibaszott linket,és én letöltöttem volna,de ilyenek a felnõttek (bár nem igazán hiszem hogy te ezek alapján az lennél)
Döntésedet viszont elfogadom,de ez nem követelõzés hanem egy más embertõl várt kis segítség...Egyébként nem unatkozok ám a gépnél,sõt elég jó tanuló is vagyok és erre büszke is vagyok,de az olyanok mint te akik a nap 24 órájából 23-at a gép elõtt töltenek,azokkal viszont nem értek egyet hogy ilyen dolgokról pofáznak,meg mindenféle ostobaságot mondanak...És sem akarlak megbántani csak segíteni próbálok hogy hogyan ne beszélj...