13587
  • Grrrrrrr
    www.twonline.jatekok.hu itt segíteni fognak.
  • Grrrrrrr
    Arra csak tört patch jó.
  • obe
    sajnos csak biztonsági másolat:(
  • Grrrrrrr
    eredeti?
  • obe
    most felraktam a sima rome-t + 1.3 +1.5 patch + magyarítás + minden nép játszaható..de semmilyen néppel nem inditja el:((
  • obe
    köszi,megpróbálom
  • Grrrrrrr
    Talán a magyarítás előtt kellett volna a MOD. Próbáld meg újra rátenni a magyarítást.
  • obe
    tud valaki segíteni?...rome+bi+1.6 patch+magyarítások, valamint a minden nép játszható desc.file bemásolva az imperial campaign-ba(sima rome)..és sajnos hiába választok bármilyen népet(egyiptom és karthágót próbáltam), nem indul el...köszönöm előre is
  • Molnibalage
    Az lenne a kérdésem, hogy a realism 6 verzióhoz van olyan pach/MOD/kieg ami visszahozza a szenátust?
  • Grrrrrrr
    Frissült a krónika.
  • kitt2000
    Sziasztok.Most menyibe kerűl a játék? Hol lehetne megveni? Debrecenben lehet kapni és hol? Köszönöm a válaszotokat.
  • jam bond25
    Ismeri valaki a The Fourth Age : Total War-t?
  • Grrrrrrr
    Azt látod nem tudom. Én csak kampányolok, vagy multizok. A TW-Onlinen viszotn biztos tudja valaki, talán még leírás is van róla.
  • jam bond25
    és hogy lehet használni?
  • Grrrrrrr
    Nos, ismét frissült a krónika. De nem csak az. Felkerült az emlegetett tüzérség vs. skót sereg a visszajátszások közé, és a spártai királyok listája.

csatát tudsz szerkeszteni vele.
  • jam bond25
    üdv mindenkinek, az lenne a kérdésem , hogy mit jelent az 1.2-es patch-ben a battle editor?
  • Grrrrrrr
    Hógyne lehetne. Én is azzal multizom.

Egyébként meg frissült a Julius krónika.
  • Amiga
    Wow!

Kösz nektek a tippekért!
  • hzsolt
    Viszont ezt kihasználhatod arra is, hogy megfertőzd az ellenséget!
    Egy diplomaátval, vagy kémmel jól széthúrcolhatod a pestist.
  • haxoror
    Úgy értette hogy ne vigyél senkit se be, se ki a városból.
    Aki a városban van az így járt, ne hozd ki őket mert megfertőznek minden várost vagy csapatot amihez hozzáérnek.

Abban a körben amikor megkapod az üzenetet a járványról nézd meg hogy az adott városban van-e családtagod vagy ügynököd mert azokat megéri kimenekíteni, vidd ki a város mellé, ha vége a járványnak (és ő sem fertőzött) akkor visszaviheted.
  • Amiga
    Ok, megvan (visszaolvastam).
  • Amiga
    A minap kitört az egyik városomban egy járvány és a tanácsadó azt javasolta, hogy állítsak fel karantént. Azt hogyan kell?
  • dbb
    MItől lehet ez vagy ilyen lenne a mod??
  • dbb
    Szevasztok,Felraktam a Troy:Total War Mod 3.0-t!De nem ugyanolyan Trója mint ami a bevezetőbe van az egységek jók de a maga város Trója nem, a fal,meg ilyenek egyáltalán nem olyan.
  • hzsolt
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1137888899
  • zsilike
    yeeeeeaaahhhhhh!tesztelted???
  • hzsolt
    teljes játék.
  • zsilike
    sziasztok!érdeklödnék h a frissen érkezett medevial2 kiegészitő e vagy teljes!help thx
  • Atreides
    persze, de nem tolem hallottad ;)
  • kritttt
    nem eredeti a játék lehet patchelni és modolni? előre is
  • Narandil
    nah... találtam egy önkicsomagolos változatot, ami működik is... kössz a linkeket és a segítséget...
  • Narandil
    kössz, ez tényleg működik... tsak ez meg marha lassú... 5 kb/s-nél nem akar gyorsabban tölteni...
  • Atreides
    Ezt kiprobaltam, mukodik.
  • Atreides
    Hopsz, tenyleg nem megy, es se TWcenteren, se Totalwar.org-on nincs, de google elol nem lehet elbujni :)
    http://games.softpedia.com/get/Patch/Rome-Total-War-Patch.shtml
  • Narandil
    és most sem...
  • Narandil
    kössz a linket, de ezt már próbáltam és akkor sem jött össze... nem engedi letölteni...
  • Atreides
    Hivatalos 1.2 patch es egyeb erdekessegek: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch
  • Narandil
    üdv!

valaki legyen szíves megdobni egy linkkel, ahonnan lelehet tölteni a az 1.2 patch-t... sok helyen néztem már körül, de sehonnan nem lehet letölteni egy működőképest... előre is kössz!
  • hzsolt
    Az a baj, hogy nem ugyanazt az exe-t indítjátok!
    az 1.4 a BI verziószáma, az 1.5 az alap rome verziószáma!
    Mindenkinek ugyanazt az exe-t kell indítania!
  • Paddy
    nos megcsináltam, rome alap+barbarian invasion+barbarian 1.6os peccs
    cd kulcs megint megadva
    de multizni mindíg nem tudok,m az én gamem 1.4esnek látja a többieké 1.5ös
    vagy lenne egy 1.5ös barbarian pecs?
    egy 1.5ös római pecset is felnyomtam,de az is annyit ér mint halottnak a csók
    vagy van estleg valahol olyan szerver,ahol többverzióju rome-al is lehet nyomni?