13587
-
Grrrrrrr #11945 www.twonline.jatekok.hu itt segíteni fognak.
-
Grrrrrrr #11944 Arra csak tört patch jó. -
obe #11943 sajnos csak biztonsági másolat:( -
Grrrrrrr #11942 eredeti? -
obe #11941 most felraktam a sima rome-t + 1.3 +1.5 patch + magyarítás + minden nép játszaható..de semmilyen néppel nem inditja el:(( -
obe #11940 köszi,megpróbálom -
Grrrrrrr #11939 Talán a magyarítás előtt kellett volna a MOD. Próbáld meg újra rátenni a magyarítást. -
obe #11938 tud valaki segíteni?...rome+bi+1.6 patch+magyarítások, valamint a minden nép játszható desc.file bemásolva az imperial campaign-ba(sima rome)..és sajnos hiába választok bármilyen népet(egyiptom és karthágót próbáltam), nem indul el...köszönöm előre is -
#11937 Az lenne a kérdésem, hogy a realism 6 verzióhoz van olyan pach/MOD/kieg ami visszahozza a szenátust? -
Grrrrrrr #11936 Frissült a krónika. -
kitt2000 #11935 Sziasztok.Most menyibe kerűl a játék? Hol lehetne megveni? Debrecenben lehet kapni és hol? Köszönöm a válaszotokat. -
jam bond25 #11934 Ismeri valaki a The Fourth Age : Total War-t?
-
Grrrrrrr #11933 Azt látod nem tudom. Én csak kampányolok, vagy multizok. A TW-Onlinen viszotn biztos tudja valaki, talán még leírás is van róla. -
jam bond25 #11932 és hogy lehet használni?
-
Grrrrrrr #11931 Nos, ismét frissült a krónika. De nem csak az. Felkerült az emlegetett tüzérség vs. skót sereg a visszajátszások közé, és a spártai királyok listája.
csatát tudsz szerkeszteni vele. -
jam bond25 #11930 üdv mindenkinek, az lenne a kérdésem , hogy mit jelent az 1.2-es patch-ben a battle editor? -
Grrrrrrr #11929 Hógyne lehetne. Én is azzal multizom.
Egyébként meg frissült a Julius krónika. -
#11928 Wow!
Kösz nektek a tippekért! -
#11927 Viszont ezt kihasználhatod arra is, hogy megfertőzd az ellenséget!
Egy diplomaátval, vagy kémmel jól széthúrcolhatod a pestist. -
haxoror #11926 Úgy értette hogy ne vigyél senkit se be, se ki a városból.
Aki a városban van az így járt, ne hozd ki őket mert megfertőznek minden várost vagy csapatot amihez hozzáérnek.
Abban a körben amikor megkapod az üzenetet a járványról nézd meg hogy az adott városban van-e családtagod vagy ügynököd mert azokat megéri kimenekíteni, vidd ki a város mellé, ha vége a járványnak (és ő sem fertőzött) akkor visszaviheted. -
#11925 Ok, megvan (visszaolvastam). -
#11924 A minap kitört az egyik városomban egy járvány és a tanácsadó azt javasolta, hogy állítsak fel karantént. Azt hogyan kell? -
dbb #11923 MItől lehet ez vagy ilyen lenne a mod?? -
dbb #11922 Szevasztok,Felraktam a Troy:Total War Mod 3.0-t!De nem ugyanolyan Trója mint ami a bevezetőbe van az egységek jók de a maga város Trója nem, a fal,meg ilyenek egyáltalán nem olyan. -
#11921 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1137888899 -
zsilike #11920 yeeeeeaaahhhhhh!tesztelted??? -
#11919 teljes játék. -
zsilike #11918 sziasztok!érdeklödnék h a frissen érkezett medevial2 kiegészitő e vagy teljes!help thx -
Atreides #11917 persze, de nem tolem hallottad ;) -
kritttt #11916 nem eredeti a játék lehet patchelni és modolni? előre is -
Narandil #11915 nah... találtam egy önkicsomagolos változatot, ami működik is... kössz a linkeket és a segítséget... -
Narandil #11914 kössz, ez tényleg működik... tsak ez meg marha lassú... 5 kb/s-nél nem akar gyorsabban tölteni... -
Atreides #11913 Ezt kiprobaltam, mukodik. -
Atreides #11912 Hopsz, tenyleg nem megy, es se TWcenteren, se Totalwar.org-on nincs, de google elol nem lehet elbujni :)
http://games.softpedia.com/get/Patch/Rome-Total-War-Patch.shtml -
Narandil #11911 és most sem... -
Narandil #11910 kössz a linket, de ezt már próbáltam és akkor sem jött össze... nem engedi letölteni... -
Atreides #11909 Hivatalos 1.2 patch es egyeb erdekessegek: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch -
Narandil #11908 üdv!
valaki legyen szíves megdobni egy linkkel, ahonnan lelehet tölteni a az 1.2 patch-t... sok helyen néztem már körül, de sehonnan nem lehet letölteni egy működőképest... előre is kössz! -
#11907 Az a baj, hogy nem ugyanazt az exe-t indítjátok!
az 1.4 a BI verziószáma, az 1.5 az alap rome verziószáma!
Mindenkinek ugyanazt az exe-t kell indítania! -
Paddy #11906 nos megcsináltam, rome alap+barbarian invasion+barbarian 1.6os peccs
cd kulcs megint megadva
de multizni mindíg nem tudok,m az én gamem 1.4esnek látja a többieké 1.5ös
vagy lenne egy 1.5ös barbarian pecs?
egy 1.5ös római pecset is felnyomtam,de az is annyit ér mint halottnak a csók
vagy van estleg valahol olyan szerver,ahol többverzióju rome-al is lehet nyomni?