Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veryhardon az AI extra pénzt csítel magának minden körben.

dartonita
Ja mondjuk az erthetetlen hogy az AI hogy kepes 4-5x akkora seregeket kepezni es fenntartani egy nalam joval kevesbe jomodu allam-al,amibe en pl par koron belul belebuknek.
Mindenesetre kihivasnak kihivas.

dartonita
Najolvan lekaptam inkabb.
Visszakerult az 1.2 es arra a realism 6.0
Gondoltam nagy kemenyen veryhard/veryhardon alazom a gepet.

Bmeg aaaaaaaannyira siman legyalultak hogy a marius reformot sem ertem meg 😄

nagyon durva....

Wreck86
eredeti játék esetén:dobozon rajta van az installáló kód
kamu játéknál nem tudom hogy lehet e neten jáccani?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hali... Lenne egy kérdésem..... Már nagyon rágóta játszok a Rome-val.... Naszóval... Az egyik haverommal seretnék interneten kereszül játszani.... Addig el is jutok, hogy Multiplayer => Internet..... De kér valamien kódot (cd key)....... De hiába írok be neki bármi logikusat nem fogadja el... Tudna ebben valaki segíteni??

dartonita
Oke,nem hulyeseg.Csak igy 2008 fele kozeledve egy kicsit elgondolkodtato hogy lassan vissza kell venni 640*480ba ahhoz h normalisan fusson :/

Na ja ... asszem én hasonló megfontolásból nem pörgetem már a EB-t. Bár multkor mikor már nagyon begurultam levettem a képernyõ felbontást minimumra és akkor már jobban ment. Próbáld ki hátha neked is bejön. A térképen levenni a felbontást amennyire tudod. Úgy sem azon a részen erõsebb a gép grafikában.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

dartonita
Sziasztok.
Leporoltam a Rome-t,es ujra nekilattam vegigdulni ejropat.
Viszont azota rengeteg uj patch es mod jott ki.Probakepp az Europa Barbarorum-mal jatszom.Nagyon bejott,leszamitva hogy :

a:kib@szottul lelassult az egesz jatekmenet,nem ritkan percekig szamol mire egy kor letelik,a terkep alig scrolloz,annyira szaggat tok ugyanazon a gepen(egyaltalan nem latok olyan szintu grafikai javulast,ami ezt a hardware igenyt indokolna)
b:erthetetlen,ertelmezhetetlen nevu nepek,epuletek,katonai egysegek.

Erre van valami patch,modositas,vagy erdemesebb ujra feltelepitenem az alapjatekot?Kb 20kort jatszottam le 3ora alatt.Azert ez igy gaz..
Otleteket varok,koszonom.

matthias92
lehet igazad van és csak 1 vagy két izét fogok ott tartani (falanxot) és akkor véres csatában gyõzök már a falakon alapból...
de habetörnék a kaput, az jobb lenne... annyi pikás ellen berohanni kész öngyilkosság lenne 😊

matthias92
ez lol... XD

na mindegy, akkor majd csak sikerül valahogy

Talán nem olyan fickós a vezérük és amikor közelbe érnek megérzik a vesztüket és inkább elfutnak 😊
Van ilyen. Vondd vissza az egységeidet a középpontba vár meg míg felmásznak és utána védekezz 😊))

matthias92
a sciipiok mindig beakarják a városomat venni de sosem sikerül nekik
mindig mikor eljutnának a falhoz, meggondolják magukat és elszelelnek... nemtom miért, vki nemtud segíteni? (kosukat leszedem, a két ostromtorony meg már ottvan a fal elõtt)

Mármint csak csatákat lehet, hadjáratot nem (sajnos)

lehet.

Szevasztok!Nem tudja valaki lehet e a Rome:total war játékot onlineon játszani?elõre is köszönöm a választ!
matthias92
most nem azért, de ibéreknek mióta parancsol a szenátus? 😄

A LEGION III helyett tudom javasolni a Surrectumot.
Ugyan az a térkép és a reform után a légiós egységek is ugyan azok. Gyakorlatilag lehet azt is mondani hogy a LEGION III tovább fejlesztett változata a Rome Surrectum. Stabil, és jól játszható MOD.

Ha igazán nehéz, és tartalmas játékot akarsz játszani, akkor csak azokat a városokat foglad el, amit a szenátus megszab, illetve a feladatokat akkor is hajtsd végre, ha amúgy az neked nem kedvezõ. Igaz, így elhúzodik a kampány, de ha a jó játék a lényeg, és nem a rohanás, akkor így játsz.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

matthias92
a fenébe :S no nembaj :S nemsokára partraszállok numídia ellen és megtámadom karthágó egyik városkáját is... egy szigeten fekszik, keletre az ibéri félszigettõl 😊

nem.

matthias92
kr. e 256 és a frakcióvezetõm tapasztalata az ilyen aranyszínû és már háromvan ott... tovább nem is megy? :|

matthias92
hamachira gondolsz? =)

Ja hogy íjász szekér!

Még könyebb, lõjj vissza a saját íjászaiddal <#nezze>

íjászokkal megritkítod, könnyûlovassággal megfutamítod...
Risu Führer
de elõlem mindig elfutnak és lõnek 😞

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
aham akkor köszi

Sima légiósok simán levágják õket csak ne húzd szét a formációt túl vékonyra, a cél az hogy a szekerek elakadjanak, onnantól végük.

btw ha rómával vagy akkor a "mi jó X ellen?" kérdésre a válasz mindig a légiós <#hehe>

A túlerõ....

Nekem mondjuk volt egy csatám, ahol a skorpiós egység közelharcban nmegfuttatott egy egyiptomi könnyû harciszekrest. Igaz, közepes fokozaton.

Risu Führer
róma azon belül a brutus család

Az attól függ, melyik néppel vagy?

Risu Führer
és ha nincs elefántom?

az elefánt

Risu Führer
annyi lenne a kérdésem hogy mi a leghatékonyabb fegyver a harci szekerek ellen?

bauer15
😄
ja értem na mindegy akkor maradnak az öngyilkosságok
kössz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

PrasCo
Igen. Alapvetõen "csak" annyit kell(ett volna) tenned, hogy Róma hû gyermekeként úgy ugrálsz, ahogy a Szenátus fütyül. Magyarán tejesíteni a küldetéseiket, és minél kevesebbet magánakciózni. ...most már sok mindent nem tehetsz ellene, max. Róma kevésbé hû gyermekeként megrépázod az S.P.Q.R.-t. <#zavart1><#vigyor1>
bauer15
ok köszi a válaszokat
és másnak is kérik a frakcióvezetõ öngyilkosságot vagy wzt azt jelenti hogy szarul állok?😊
egyáltalán tehetnék ellene hogy ne kelljen öngyilkosnak lennie?

nyugtalanságot generál. bocs elírtam.

Általában a tmocsok, szokott lenni a legfõbb gond. Figyelj a kötisztasági épületekre, a templomokra, melyek rend bónuszt adnak. van még az is, hogy szintlépések elõtt túlnépesedés van, az is nyugalmat generál, bár fõleg a mocskon keresztül az is.

Tökmindegy hogy milyen katona van bent, csak a mennyiség számít de maximum 80%-közrendet tudnak csak adni.

Hogy mi erõsíti és mi gyengíti a közrendet azt a részletes panelen tudod megnézni, annak az ablaknak a bal alsó sarkában van a kapcsolója amelyiken az építéseket intézed, ott néz körül, 2 másodperc alatt nyilvánvaló lesz minden, egyszerûbb mint itt magyarázni a millió lehetséges okot.

Komolyan nézd meg, sokkal egyszerûbb a játék ha azt is figyeled, nálam mindig be van kapcsolva.

bauer15
hello újabb kérdésem lenne
van játék legkisebb adó tele van katonával mondjuk legtöbbje városi õr van helytartóm és a közbiztonság csak 30%
méér?
köszi elõre

Sziasztok!
A napokban vettem meg az ERAS csomagot.
Egy olyan problámám lenne RTW-ben, hogy multiban, miután a lobby szobából tovább lépek, akkor kilép a játékból. Patch-ek vagy nem mennek fel, vagy elrontják az alapjátékot.
Mit lehet ezellen tenni?

Hallottam egy LAN szimóláló programról, nem tudja valaki, hogy mi a neve, és esetleg honnan lehetne leszedni.
Üdv.Elöre is köszi.
Day

Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]

játékot tartani.

adót levinni
bauer15
és mit tudnok tenni ha zavargás van egx városban viszont több katonát már nem bírok csinálni mert megtelt a sor?
(az építkezésen kívül lehet mást?

Pár kör alatt elmúlik és akkor retrainelheted a megfogyatkozott csapatokat. Ha most ütötte fel a fejét és a vezér (ha van) még nem pestises(látszik a képe mellett ha az) akkor vidd ki a városból. A katonákat nem érdemes kivinni, mert kint sokkal lassabban múlik el a pestis, vagy el se múlik és akkor meg nem érdemes õket más csapatokkal összevonni, nehogy fertõzzenek. Én óvatosságból az értékes zsolodoskat (pl krétai íjász) nem is szoktam népes városba bevinni, nehogy egy járványnál megbetegedjenek, mert õket ugye nem tudod újraképezni. Még annyi, hogy lehet ellenséges kém vitte be a pestist (bár a géptõl szerintem ilyen nem tellik ki), azt meg saját kémekkel városon belül és kívül tudod kiszúrni és egy jó bérgyilkossal eltetetni láb alól mielõtt bejut hozzád.

bauer15
helo pestis ellen tudok valamit tenni?
embereim megtudom még menteni?
köszi elõre is

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sziasztok.Az Alexandar kieget honnan lehetne letölteni? Köszi.

tudatalan
Meg mostmár leteszteltem és csak az imperial camp nem megy a custrom battle az megy de az is befagy egy idö után. Tényleg nem tudom hogy mi leget!

Ki tudja megmondani?

tudatalan
Hát ez gáz lezs mert senki nem tud válaszolni de én is szeretnék kérdezni 😄! Mert nekem a Legion 3 nem megy elég gáz mert felraktam az
1.3-t arra az
1.5-öt arra meg a
legion 3 at.
Király minden, indul a játék egy az hogy a salyát ikonjával nem is megy ugyhogy elinditom a RTW-ét és tetszik a kép minden de akkor mikor inditom az imperial campaingot nem megy tovább kész hibaüzenet és levágja a játékot! Van erre is leírás ? Vhol hogy hogy tudom tutira felrakini?
Köszönöm annak aki elolvassa!!!!!!!!

Ki tudja megmondani?