Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre kihivasnak kihivas.
Visszakerult az 1.2 es arra a realism 6.0
Gondoltam nagy kemenyen veryhard/veryhardon alazom a gepet.
Bmeg aaaaaaaannyira siman legyalultak hogy a marius reformot sem ertem meg 😄
nagyon durva....
kamu játéknál nem tudom hogy lehet e neten jáccani?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Leporoltam a Rome-t,es ujra nekilattam vegigdulni ejropat.
Viszont azota rengeteg uj patch es mod jott ki.Probakepp az Europa Barbarorum-mal jatszom.Nagyon bejott,leszamitva hogy :
a:kib@szottul lelassult az egesz jatekmenet,nem ritkan percekig szamol mire egy kor letelik,a terkep alig scrolloz,annyira szaggat tok ugyanazon a gepen(egyaltalan nem latok olyan szintu grafikai javulast,ami ezt a hardware igenyt indokolna)
b:erthetetlen,ertelmezhetetlen nevu nepek,epuletek,katonai egysegek.
Erre van valami patch,modositas,vagy erdemesebb ujra feltelepitenem az alapjatekot?Kb 20kort jatszottam le 3ora alatt.Azert ez igy gaz..
Otleteket varok,koszonom.
de habetörnék a kaput, az jobb lenne... annyi pikás ellen berohanni kész öngyilkosság lenne 😊
Van ilyen. Vondd vissza az egységeidet a középpontba vár meg míg felmásznak és utána védekezz 😊))
mindig mikor eljutnának a falhoz, meggondolják magukat és elszelelnek... nemtom miért, vki nemtud segíteni? (kosukat leszedem, a két ostromtorony meg már ottvan a fal elõtt)
Ugyan az a térkép és a reform után a légiós egységek is ugyan azok. Gyakorlatilag lehet azt is mondani hogy a LEGION III tovább fejlesztett változata a Rome Surrectum. Stabil, és jól játszható MOD.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Még könyebb, lõjj vissza a saját íjászaiddal <#nezze>#nezze>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
btw ha rómával vagy akkor a "mi jó X ellen?" kérdésre a válasz mindig a légiós <#hehe>#hehe>
Nekem mondjuk volt egy csatám, ahol a skorpiós egység közelharcban nmegfuttatott egy egyiptomi könnyû harciszekrest. Igaz, közepes fokozaton.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
ja értem na mindegy akkor maradnak az öngyilkosságok
kössz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
és másnak is kérik a frakcióvezetõ öngyilkosságot vagy wzt azt jelenti hogy szarul állok?😊
egyáltalán tehetnék ellene hogy ne kelljen öngyilkosnak lennie?
Hogy mi erõsíti és mi gyengíti a közrendet azt a részletes panelen tudod megnézni, annak az ablaknak a bal alsó sarkában van a kapcsolója amelyiken az építéseket intézed, ott néz körül, 2 másodperc alatt nyilvánvaló lesz minden, egyszerûbb mint itt magyarázni a millió lehetséges okot.
Komolyan nézd meg, sokkal egyszerûbb a játék ha azt is figyeled, nálam mindig be van kapcsolva.
van játék legkisebb adó tele van katonával mondjuk legtöbbje városi õr van helytartóm és a közbiztonság csak 30%
méér?
köszi elõre
A napokban vettem meg az ERAS csomagot.
Egy olyan problámám lenne RTW-ben, hogy multiban, miután a lobby szobából tovább lépek, akkor kilép a játékból. Patch-ek vagy nem mennek fel, vagy elrontják az alapjátékot.
Mit lehet ezellen tenni?
Hallottam egy LAN szimóláló programról, nem tudja valaki, hogy mi a neve, és esetleg honnan lehetne leszedni.
Üdv.Elöre is köszi.
Day
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
(az építkezésen kívül lehet mást?
embereim megtudom még menteni?
köszi elõre is
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ki tudja megmondani?
1.3-t arra az
1.5-öt arra meg a
legion 3 at.
Király minden, indul a játék egy az hogy a salyát ikonjával nem is megy ugyhogy elinditom a RTW-ét és tetszik a kép minden de akkor mikor inditom az imperial campaingot nem megy tovább kész hibaüzenet és levágja a játékot! Van erre is leírás ? Vhol hogy hogy tudom tutira felrakini?
Köszönöm annak aki elolvassa!!!!!!!!
Ki tudja megmondani?