13587
  • boldika0011
    okés köszi.
  • Llew
    az előbbi boldika0011 12499-es hsz-ére ment
  • Llew
    Van egy 1.2-es no cd-s crack, vagyis pontosban egy image file amit ha beteszel pl. a daemonba akkor nem kell crakkelni. Az ne zavarjon, hogy 1.2-esnek hívják, mert megy az 1.5-ös patchel is. Igaz én csak BI nélkül használom. Nem emlékszem hol találtam, de gugli biztos megkeresi neked.
  • haxoror
    A cracket ne a patchek előtt hanem mindig a patchelés UTÁN! tedd fel.
  • xxdani
    Lehet vele multizni de ehez az kell hogy meglegyenek a játszótársaid mert nem lehet rákeresni szobákra stb.
    Hamachival össze lehet hozni nekem sikerült bár 2*1000fős csatáknál tegyél be magadhoz popcornt és élvezd a diakép gyorsaságú harcot:)
  • Wreck86
    Rome Total War Barbarian Invasion 1.6 patch-ezt kéne még crackelni és megy sztem,mindig a legutolsót kell.
  • boldika0011
    Helló Mindenkinek !
    Lenne egy problémám a Barbarian Invasion-nal kapcsolatban. A helyzet az, hogy nem sikerül feltenni, illetve felteszem a játékot meg a patcheket is de nem jó. A sorrendet így csináltam:
    1. Rome- Total War alap játék -->crackeltem
    2. Rome- Total War 1.3 patch
    3. Rome- Total War 1.5 patch
    4. Rome- Total War Barbarian Invasion --->crackeltem
    5. Rome Total War Barbarian Invasion 1.6 patch
    Ilyen sorrendben tettem fel ezeket, mégis azt írja hogy tegyem be a cd-t.Lécci segítsetek, hogy milyen sorrendben tegyem fel őket,vagy mit csináltam rosszul.
    Előre is köszönöm.
  • toysoldier
    és ha esetleg felrakom valamelyik patch-t akkor is csak 1szer lehet?
  • Kikoki
    Hát a kod az cska egyszer lehet sztem azt egy másik játékkal csináltad...
    A patch miatt nem jo a single player részed szinte minden játéknál így ha ha felteszed a patchet tudsz elvileg multizni de single-be nem fog menni...(ien pl.:Cod...)...de romenál nem elég a patch szerintem csak erdetijátékkal tudsz multizni asszem...de javítsatok ki ha tévedek!
    És ha lehet vmien megoldással multizni várom hogy hogyan mert én akakrok:P
    BB all!
  • Wreck86
    úgy tudom,hogy 1szer max,utána kilépsz-be és úyg megint megy,de mentsd el a gamet.
  • toysoldier
    Hali

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kódokat vhogy nem lehet többször is használni? mert most csak egyszer fogadja el. régebben vhogy sikerült h többször is be tudjam írni

remélem valaki tud segíteni ^^
  • xxdani
    illetve nem is a történelmibe hanem a tetszőlegesbe csinálja az alul leírtakat. a hibaüzenet a következő.
  • haxoror
    Ha valami hibával dob ki akkor valamit kell csinálni hogy ne dobjon ki.

(sokat segítene ha leírnád pontosan hogy milyen hibával dob ki)
  • xxdani
    hlai. miért van az hogy a történelmi hadjáratra ha rákattintok akkor kidob valami hibával? az 1.5 ös patch is rajta van...
  • Kikoki
    OKsa köszi...csak lehet hogy nincsen mentésemxD...de azért remélem lesz valami ...cscs
  • haxoror
    Tölts vissza egy pár körrel korábbi mentést és folytasd onnan.
  • Kikoki
    Bocsi hogy nem privibe ment ...meg amúgy nem járnak ide:(
  • Kikoki
    Nekem másolt játékkal nem sikerült...A letöltés meg gondolom dc ről vagy ilyen letöltö clientes izékkel(Bitcomet) és akk isohunt.com...de veddd meg!xD
    Egy olyan problémám lenne hogy kr.e237 ben kidob a játék...pedig már nagon jol állok csak ugy csinálom hogy mindent elfogalalok és a végére cska romát hagyom amit már elfoglaltam de aztán átadtam a lázadoknak:PÍgy Román kivül mindent támadhatok...(Jó taktika de lehet hogy ez a baj...)Akkor 237 ben kidob:(Vlami megoldás?
  • xxdani
    sziasztok. bocsi de meg kell kérdeznem hogy másolt játékkal lehet valahogy neten nyomni? előre is köszi és bocs mégegyszer
  • IfjuSkywalker
    Sziasztok!

Egy olyan év után körülnéztem a lemezeim közt, mert játszhatnékom volt és levettem a polcrol RTW-t. Sajna rá kellett döbbennem,h szarrá van karcolva a DVD, ezért nem tudom installálni.
    Ha esetleg valaki tudna dobi egy linket, ahonnan le lehet szedni, viszonylag gyorsan, azt megköszönném

Meg valami oldalt, ahol a patchek és MOD-ok vannak.

Mindezt privátban, mert nem akarom telespammelni olyan infókkal a fórumot, amik mások számára már a könyökükön jön ki...

Hálás köszi!
  • Kikoki
    Köszi...kár pedig jol lenyomtam volna őket;)...És köszi a tippeket
    És a Mutiplayere kérdésre vki dobjon egy választ léccike:P
  • TomDantes
    Ezt sehogy, szeressen a nép, baromira majd akkor
  • TomDantes
    Nem kell ehhez csalás...építs utat, mezőgazdasági épületet, meg templomot hogy a nép boldog legyen, meg bányát ha van. Aztán mindjárt jobb lesz a gazdasági mutató
  • Kikoki
    És még valamixD
    Hogyan tudom elérni hogya városomnak a jövedelme ne minuszban legyen ?:PMert egy idő után mindig lemegy minuszba...:(
    És valami olyan trailer nincsen ami mondjuk olyan hogy:
    F1-1milla gold
    F2-minden egységed elkészül....ilyesmi?:P
    Köszi...És szerintem most más problémám nincsen:DRome total War:PPPLegjobb Game!
  • Kikoki
    És hogyan tudom már az elején elérni hogy a romai 2 népet is támadhassam és lezuzhassam szenátust?:P
  • Kikoki
    Csáo Mindenkinek!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy ha nincsen eredeti gamem akkor nem is tudok multizni?...feltettem már az 1.1...1.3...1.5 ös Patchet ...a GameSpyArced is fel van téve...X-firém is van.De nem sikerült eddig multiznom sajnos?Valami megolodás?
  • Yag
    Valószínü nem passzol a játékhoz ez a kiegészítés.
    A minden nép játszható MOD nem más mnint a start pozició átírása descr_strat.txt-ben

Ami a playable részben van az játszható
    ami a nonplayable részben az nem.

campaign imperial_campaign
    options bi
    playable
    romans_julii
    romans_brutii
    seleucid
    egypt
    carthage
    parthia
    pontus
    gauls
    germans
    greek_cities
    macedon
    spain
    armenia
    dacia
    numidia
    scythia
    britons
    thrace
    end
    unlockable

end
    nonplayable

romans_scipii
    slave

Az alapjátékban ez így néz ki : CSAK a három római frakció játszható.

campaign imperial_campaign
    playable
    romans_julii
    romans_brutii
    romans_scipii
    end
    unlockable
    egypt
    seleucid
    carthage
    parthia
    gauls
    germans
    britons
    greek_cities
    end
    nonplayable
    romans_senate
    macedon
    pontus
    armenia
    dacia
    numidia
    scythia
    spain
    thrace
    slave
    end

Helyezd át egyik részből a másikba a népeket és azt válik játszhatóvá amit te akarsz. Kivéve Slave. Ahoz külön MOD kell. Mundus Magnus ... ott csak a szabad népekkel lehet lenni ...

Jó játékot!

Üdv : Yag.
  • czirbuszj
    Helló!
    Miért van az ha felrakom a minden nép játszható modot, és el akarok
    kezdeni egy kampányt akkor visszaugrik a főmenübe?
  • PrasCo
    De én azt nem értem, baszki, hogy miért nem láttam még SOHA olyant, hogy egy normális, tartalmas hozzászólás alá lett biggyesztve egy ilyen link, és valami ilyesmi szöveg, hogy "Ha ide kattintatok, akkor nekem jó lesz, megköszönném."

De neem, csak amolyan "TÖKFASZANÉZDMEG!"-átverésekkel, sűrűn olyanokkal, akik még arra sem veszik a fáradságot, hogy [URL]-be rakják.

Úgyhogy, barátom, nincs harag, de ezt buktad. Nem nézzük meg. :C
  • Grenzjager
  • czirbuszj
    Itt van egy tök jó gladiátoros játék a Gladiatus linkje:
    http://s5.gladiatus.hu/game/c.php?uid=32818
  • Wreck86
    Tök jó!Most tűnt fel,hogy egy idő után jön egy római,aki megreformálja a csapatokat,mostmár tudom miért nem lehet hastatit gyártani,hanem más van helyette :D:D:D
  • HNorbert
    Ez melyik patchre épül? Ja meg a BI is érdekelne, hogy ahhoz mik kellenek.
  • Montanosz
    Fantasztikusra sikerült a Europa barbarum mod.
    nem is számítottam ekkora változásra a látvány terén, első pillanatban elakadt a szavam amikor megjelent a játéktér. a tenger sokkal szebb lett, látványosabb a rengetek grafikai elem miatt a szárazföld, és a játékélmény terén is sokkal élvezhetőbb szerintem mint a RTR, bár azzal is sokat játszottam.
    az eredeti nevek, és népek miatt ismét élmény felfedezni európát, nem tünik úgy hogy ismerős terepen járok.
    Gratula a készítőknek és próbáljátok ki!
  • HNorbert
    Mivel a Realism 1.9 Platinum nagyon lassan futott, ezért leszedtem, és most az 1.5 van fenn és a Sicily mod. Nagyon durva, és ami a lényeg, gyors mint a villám
  • Yetyhunter
    germán berserkerekkel hülyéskedtem, 19db+ egy családtag, a phalanxon kívül nincs az a sereg amit ne győznének le nagyon kis veszteséggel:)
  • Wreck86
    1.megoldás:kapásból zúzd be a szenátust.(sajnos a 2 római ház ellened fordul,de sok barátod lesz,akik a rómaiakat támadják.)
    2.megoldás:tojd le,amiket csinálni kell.
    3.csinálj meg pár dolgot,aztán talán nem pattog annyira.

Én az elsőt szoktam használni.:)
  • Curesz
    háhá...:D annál finomabb lesz később lezúzni őket:)
  • Csacsi
    Az igaz, de én nem akarok más módosítást, csak azt, hogy a szenátus kussoljon :D
  • WTH
    Szerintem a modok többsége ilyen.