13587
  • Yag
    figi :

beviheted abba a városba ami fertözött volt, ha van kikötője.
    Igaz lefertőződ megint a várost de hatással lesz az egészségügyi fejlesztés a hajón lévőkre is. Máskor ezeket vondd össze és egyszerre próbáld orvosolni a esetet. Egyéb iránt a fertözött csapatok egy idő után meggyógyülnak. Igaz hullanak is belőlük de kikúrálják magukat :)
  • A tumi
    Sokára fog meggyógyúlni(vagy lehet nem is fog).
    Ilyenkor használd ki az alkalmat és vidd a fertőzött embered ellenséges területre és ott is szép számmal fog fertőzni,ezáltal gyengítve az ellenséged erejét.
    Taktikázz......
  • figi
    okés, megoldódott magától, csak építeni kell vízvetetéket, vagy hasonlót, ami az egészségre van hatással!

Már csak azt nem tudom, hogy a hajón lévő admirálist hogy tudom kigyógyítani, ha már megfertőződött, mert a terület hiába mentesül, a hajó nem. Erre tud valaki tanácsot?
  • Wreck86
    sztem nem viszel és hozol onnan embert el.
  • figi
    és karantént hogy lehet csinálni? tudom tudatlan vagyok, de csak most kezdtem a játékot,és van néhány dolog, ami még nem megy
  • Wreck86
    jaja:D
  • hzsolt
    dehogy!

Gyorsan képezz ott kémeket, és küld őket az ellenfél városába, hogy ők is pestisesek legyenek! ;)
  • TomDantes
    Karantén, nem viszel ki senkit a városból. + építesz ha lehet olyan épületet ami az lakosság egészségét növeli.
  • figi
    Sziasztok, még egy kérdésem lenne!

Két városomban is pestis pusztít, de már rég, az emberek halnak és nem tom mit lehet tenni,hogy ezt megakadályozzam!

Aki tud segítsen, köszömöm!
  • figi
    köszi a választ
  • ZTM
    a picsába,( nembaj jön az Empires:total war:D úgy is most veszek gépet karácsonykor hátha azon elfut majd) a medieval total war 1-hez kampányos ez a mod?
  • hzsolt
    nem lesz.
  • ZTM
    hy all.
    azt szeretném kérdezni hogy a napoleonic total war 2 modhoz lesz majd vagy van kampány rész?me nekem nagyon bejön és remélem lesz me jó lenne Európát elfoglalni. köszi.
  • a.carkey
    Felteszed a sereged 1 hajóra és bárhol kiteszed a szigeten, majd megtámadod a várost. Vagy odaviszel hajóval egy diplomatát és ha kőgazdag vagy megpróbálod megvesztegetni a várost.
  • figi
    Sziasztok!

Nekem olyan gondom van, hogy kapok olyan feladatot a Senatustól, hogy foglaljak el egy várost, ami egy szigeten van! De nem tudok sehogy bemenni, a hajók csak körbe járnak ott. Hogy tudok bejutni?
    Előre is köszi
  • Nameny56
    Sziasztok!Végig vittem a Julii-házzal a game-et,óriási!:D Azóta belekezdtem a Brutii-val is,de azok mentéseim elvesztek!:/ Sajna!Újrakezdtem ezért a Scipii-jokkal!Elfoglalom egész Észak_Afrikát és totális csődbe jutok!:S A provinciák lázadoznak,nicns bevétel!A legnehezebb sztem velük végig vinni!Vmi ötlet,hogy mit tegyek?
  • hzsolt
    Vatera
  • kanesoban
    Hali.

A következő kérdésem van. Hol tudom megvenni ezt a játékot (lehetőleg BI kiegészítővel) ? CD Galaxisban nincs...
  • soldy
    Kösz! Megpróbálom.
  • Montanosz
    rakd fel az alp magyarítását
    vagy másold be manuálisan, nem kell csak pár fájl
    diplomacy, meg strat.txt aztán nagyrésze már magyar is
  • soldy
    Egy a gond! Ebbe http://www.dll-files.com/ nem találom.
  • Montanosz
    http://www.dll-files.com/
  • soldy
    Helló mindenki! A Rome total war bi, magyarítását nem tudom feltenni mert kell neki egy dll fájl. Valaki be tudná linkelni, vagy el tudná küldeni emailen? gert0.dll
    [email protected]
    Fontos lenne. Előre is köszi.
  • Ryleh
    hi,telepitettem BI-t,olyan bazi felbontásban tölti be a játékot,hogy a fömenü bal felét látom csak..LOL,ilyen még nem volt,,,,ptobáltam a prefer ben átirni 1024 re mindent ,nem ok,utána az "elsö kezdés a játékban",,,átirom False ra,nem segit,,,,el sem jutok a beállitásokig,,,,mi a fax lehet?,,,(fx es a kari,de a moncsim nem egy ász,nem birja a 2000 felettit,,,thx
  • Ryleh
    most huzom BI-t,mivel sérült a lemezem,,,,,amiért ujra elöveszem az az:keleti sgogun szerü modokhoz kell,,,,viszont amig a modokat is lecsorgatom,kérdem:a BI hez is van magyaritás?anno nekem nemigazán jött be,,,s most csak az alap,Total,ill alex hez találtam honositást,,,,,

thx:))
    a modok amikre hivatkoztam:Ran noJidai,Three Kingdoms
  • Ri3hard
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni egy igazán bosszantó probléma miatt! Régebben felraktam a Rome-ot, aztán letöröltem, és mostanában újra fel akartam telepíteni, de bejön az hogy "Confirm Uninstall" rámegyek hogy OK.
    Aztán elkezdi törölni, és bejön egy üzenet, hogy:"Error 1316.A network error uccorred while attempting to read from the file C:\Windows\Installer\Rome-Total War(TM).msi"rámegyek hogy ok és kilép.Nem tudom hogy mi van vele mert minden fájlt ami létezett róla a gépen kitöröltem.Segítsetek mit csinálljak vele, hogy menjen?! A Windowsban is néztem nincs olyan mappa hogy Installer.
  • Nameny56
    Uhh,köszi!:) Így hirtelen... :D
  • Montanosz
    hát érdemes od-okat felrakni, nem az alap játékkal játszani...
    a városokban érdemes nézni hogy milyen épületet építs hogy milyen hangulatban van a nép, betegség van-e, túlnépesedés, vagy nyugtalanság, vagy egyszerűen cirkuszi játékokra vágynak, messze van a fővárostól, korrupt a kormányzó, stb....
    katonaság gyarapodó/csökkenő létszámától, kereskedelem javulása/romlása, épületek építése, kereskedelmi partner közelsége/távolsága, kormányzó minősége befolyásolja a bevételt..
    hirtelen ennyi...
  • Nameny56
    Sziasztok!Elég új vagyok a Rome Total War világában,lenne pár kérdésem!A legfontosabb: hogy lehet a népet jobb kedvűre deríteni?:S Hiába veszem le az adókat minimálisra,hiába van elég sok katona a városban,mégis lázadoznak! :S :S :S A második kérdés: miért ingadozik folyton a jövedelem?És miért van az,hogy semmi sem változott(se új városom nincs,se nem vesztettem el régebbit) és mégis megugrik a jövedelem? Válaszok?
    Előre is köszi!Ciao!
  • Llew
    Alap Rome-ba nincs hadvezér. Logan te a RS miatt, a modban magában tudsz hadvezért csinálni. De az megint más.
  • Montanosz
    egy kis off,csak nem akartam új topikot neki:
    megjelent Ancient Warfare: Gallic Wars
    a római-gall háború színterén csatázhatunk
    wargame, így nem a grafikán van a hangsúly hanem a szimuláción.

és egy kis iromány:
    Dr. Grüll Tibor:
    Tizenkét tétel a Római Birodalomról
    http://www.zanex.hu/tizenket.html
  • ashead
    Mindenesetre a BI-ben lehet hadvezért képezni, aki fejlődik és öregszik, meg is hal, és az eredeti kérdés amire válaszoltam erre vonatkozott. Azt hogy BI nélkül nem lehet , csak olvastam, mivel nekem gold verzióm van (eredeti), ami eleve a BI-vel települ, felpeccselve. Így én azt használom, és a modok alapja is az nálam (kb. 8 mod van fennt most a gépemen).
  • Prince23
    Pedig nem, nekem a sima rome volt fenn, mega Roma surrectum, és lehet csinálni hadvezért, sőt praetort is.
  • ashead
    Ezt olvastam, én nem tudom ,nekem fennt van a BI. Egyébként én is játszom EB-vel, de ott is van BI. Nekem nincs BI nélküli RTW-m, de több helyen azt írták a hadvezeér képzéshez szükséges a BI.
  • Montanosz
    nekem nincs fenn a BI, a EB modban meg van oldva a hadvezér képzés, mint írtam is
  • ashead
    Nem egészen értem mire akarsz kilyukadni. A Barbarian Invasion nem mod hanem az RTW hivatalos kiegészítője, és pont abban jelenik meg ez a lehetőség. A BI szükséges a hadvezérek képzéséhez, a modokhoz is , akármilyen modod van is fennt , a BI nélkül hadvezért nem tudsz képezni.
  • tudatalan
    ha belerakták volna akkor mondjuk így lenne de én nem tudok róla bocs lehet hogy más tudja kérdezz rá máshol is azért vagy olvass vissza hátha már mondták
  • tudatalan
    Bocs későn válaszolok lehet de nem itt voltam.
    Szoval elég sokszor ki lett tárgyalva hogy kell felrakni a RTR-t.
    alap játék ->1.3->1.5->RTR felrak erre pedig a magyarítás gondolom.
    ennyit tudok mondani erröl
  • horthy
    A RTW Barbarian Invasion modba nem vitték bele azt az ujjitást hogy hadvezért is lehet gyártani , ami a csatákban szerzett tapasztalatokkal fejlödik is ( jönnek a csillagok ) ?
    Most nem a családfára gondoltam !
  • MarkBlade
    Pls help! Próbáltam feltenni a RTR6.0 + magyarosítást. Rome telepítve-1.2 patch telepítve - RTR6.0 telepítve - magyarosítás. Elindítom és nem megy a kampány mód.. csak a disable van és a magyarosítás sincs..?? Miért? Mit szúrtam el?