Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én rossz cd-re gondolok továbbra is, esetleg a windows installert prissíteném <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez azt jelenti hogy ellenõrizd le hogy a fájl létezik-e már és hozzá tudsz-e férni.
Nem talál egy fájlt, írd le hogy mi pontosan a fájl neve amit hiányol.
Nekem az a problémám volt, hogy telepíteni akartam a játékot.(Elõtte egyszer fent volt, de tönkrement a patcheléstõl XD, és jó egy évig nem volt a gépen)Újra akartam játszani vele, ezért elkértem a szomszédbõl egy Rome CD-t. Elindítottam a telepítést aztán jöt az 1309(Verify that the file exists and you can access it). Megnéztem ez lefordítva olyasmi, hogy a fájl már létezik. Elkértem azért egy másik CD-t de az is ezt csinálta. Most újra lett telepítve a winfos a C: meghajtó le lett törölve teljesen, de persze most id elõjött a hiba. Letöltöttem torrnetrõl is megpróbáltam így is és most is ez megy tehát a CD se hibás. Természetesen mindig ugyanannál a fájlnál akad meg. Nem tudom mi lehet a gond. Ezért kérném segítségetek.
Elnézést a hosszú szövegért. Üdvözlettel HNorbert
A mod ingyenes, a BI kiegészítõ meg nemtudom most éppen mennyibe kerül.
Errefelé találhatsz infókat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Véletlenül nem kell hozzá még valami az 1.5-ös patch-en kívül? Esetleg valamelyik kiegészítõ?
Nos szerencsére ez a probléma BÁRKI SZÁMÁRA LEGYÕZHETÕ 😊.... Egy picit utánnatútram a neten (meg az egyik haverom is segített.... 😄
Nos... Azt tudnunk kell, hogy a LAN játékhoz nem kér kódot a játék.... De mi van akkor ha az akivel LAN-ozni akazunk sok kilóméter távolsára van tõlünk..... (persze valószínû hülye lenne elhozni a gépt /még akkor is ha az laptop/ máshoz teszem azt este fürdés után csak azért hogy Rómozzon valakivel).....
Nade itt a megoldás.... Van egy "Hamachi" vevû program ami interneten keresztül LAN hálózatot hoz létre.... 😄 Az egész telepítõje kb 1 megabájtos.... A telepítés pedig tök egyszerû... szinte hozzá sem kell nyúlni...
Naszóval:
1. feltelepítjük a segédprogit (fontos hogy mind a két /vagy több/ gépen fenn legyen) /egyszerre akár többen is összekapcsolódhatnak/
2. elindítjuk mind a két gépen, megadjuk a felhasználónevünket....
3. ezt a felhasználónevet a másik gépen lévõ programmal megkerestetjük... majd csatlakoztatjuk a két gépet....
Lehet, hogy ez így bonyolultan hangzik.... pedig sima ügy..... Ezek után Elindítjuk a Rómit és a LAN-ra kattintunk..... Ha a két gépet összeköti a kis segédprogi akkor a játék is érzi a helyi hálózatot.... Ezek után már kód és gond nélkül harcolhatunk.....
Ha valaki ki akarja próbálni akkor innen letöltheti a magyar nyelvû progit: http://download.chip.eu/hu/Hamachi-1.0.2.1_123914.html
Az oldalon még egy kis leírást is találsz....
(természetesem ez a kis segédprogram sajna nem indenyes..... de ezt mindenki úgy oldja meg ahogy akarja 😄 )
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ott is csak akkor ha telepítésnél a 0 kör egységképzésre állítod.
Nálam már volt olyan hogy 7868 római állt ki 8083 macedon katona ennen egy csatában ... )
Vagy 4000 - 10.000 ellen. Ez így potom 15951 katona egy csatában. Persze nem egyszerre hanem szép sorjában 😊 Da a vége megfutott és már be se jött a csatamezõre így nem tudtam kárt tenni bennük.
Mivel az utánpótláokat is bele kell csata kezdésnél számolni,mert ha odaérnek akkor be is masíroznak a pályára 😊

és hogy denarius a fizetõeszköz itten<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
- ha elfoglalom az urbs-t, abból mi hasznom származik (adón és más egyéb bevételen kívül)?
- ha egy városom tartósan teszem azt -500 sestertius-t (asszem ez a játékban a pénz) vesz el és legnagyobb az adó, akkor hogy javítsam fel a gazdaságát?
köszi elõre is^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ki jönn egy ablak amin rajta van hogy: Attack Ally? és a pipa szürke csak az x van
Egy olyan mod kellene, amellyel nagyobb létszámú seregem is lehet, ugye alapból huge beállítás a legnagyobb...Szóval van olyan mod amivel akár 10000-es seregem is lehet...bár ekkorára nincs szükségem, meg a gép sem bírná, de jóljönne valami...
Elõre is kösz!
Olvastam egy két egységnél, hogy utászkodni képesek, ez mit jelentene?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Volt, hogy azt megcsináltam, hogy kiirtottam a másik két házat is szinte teljesen... Róma melletti legközelebbi egy-egy területüket meg meghagytam.... (persze Rómár sem foglaltam el)...... Ezt a három területet körülvettem egy csomó hatalmas sereggel.... És egy idõ után egymáselen fordultak.... Csak lestem amikor láttam, hogy a másik két római ház hadatüzen egymásnak.....
Olyan hülyeséget is csináltam amikor már a többi háznak esélye sem volt ellenem, hogy addig ostromoltam Rómát amíg az a PROTEKTORÁTUSOM nem lett....
Sõtt egyszer amikor már Róma az enyém volt már az utolsó Brit falut foglaltam el. De nem jött az üzenet, hogy a Britek kihaltak... "mondom mivan??".... Egyszercsak látom, hogy jön egy üzenet, hogy az egyik városomat megvettét......... Megnézem: és Rómát megvették tõlem a Britek..... Hátmondom.... "aszt a szégyent".....
Szóval vannak benne extrém dolgok.... De szerintem ez a játék megunhatatlan....
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Minden addigi római kereskedelmi kapcsolatod megszakad és a bevételeid lecsökkennek. Ha csak nincsenek extra területeid amikkel ezt a kiesést tudod kompebzálni, esélyd nincs onnan gyõzni.
Lenne egy kérdésem: Mikor lehet megtámadni Rómát?
Mert amikor meg akarom támadni ki jönn egy ablak amin az van hogy Attack Ally? és a pipa szürke.
Pedig erõs hadseregem van.
Vagy ! Arcade üzemmódban kell csatázni ahoz hogy végtelen számú lándzsa és nyílvesszõ álljon a rendelkezésedre. Ebben az esetben mindkét félnek a csata végéig folyamatosan van "lõszere". Elõnye vagy éppen hátránya hogy a csata arcade módban rögtön elkezdõdik. Vagyis nincs lehetõség az egységek állítgatására. Izgalmas és érdekes csatákat leeht így vívni 😊)) Harc az utolsó szál emberig általában 😊))
Nem rég játszom eme játékkal és olyan kérdésem lenne, hogy lehet e az íjászok "lõszerét" újra feltölteni, ha már kilöttek minden nyílvesszõt?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Ha bármi módosítást nyomsz és ez a másik oldalon nincs leszinkronizálva akkor mitõl menne ? Nálad van egy változó tétel amit a játék nem tud összeszinkronizálni - elvileg.
Egy darabig mi is kisérleteztünk azt megmaradtunk a gyári alap játéknál. Azt el tudom képzelni ha két tök egyformán MODolt gaméval próbáljátok akkor menne ... ezt persze le kellene tesztelni. A TWCenteren kérdezzetek rá a veterán LANos játékosokra hátha nekik van valami kiforrott technikájuk erre 😊
Csak egy-két új katonát raktam bele..... Felülíratni EGY SEREGET SEM írattam felül. Szóval minden régi egység megvan... Amúgy kipróbáltam... ha a LAN-játéknál nem rakok be utólag beleírt egységeket akkor simán megy.... 😊 Ez is több mint a semmi.... 😊
De azért nem bánnám ha az újakat is látnám egy LAN-csatában.... 😛
Megjegyzés: ezekbe a fájlokba írtam bele Pluszba /ezeken kívül természetesen még a hozzájuk tartozó szkint és 3D-s modeleket is bereaktam a megfelelõ helyekre: (mappák: models_unit UI)/: export_descr_unit_enmus.txt export_descr_unit.txt export_descr_buildings.txt descr_model_battle.txt text/export_units.txt
milyen plussz egységekre gondolsz?
Elõször is KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK 😊
Másodszor pedig lenne egy kérdésem: Sikerült LAN-on keresztül Rómozni az egyik haverommal......... Naszóval: Én beleírtam és raktam a játékba PLUSSZ seregeket.... A sima játékban simán mennek az új egységek.... De az míért van, hogy LAN-on keresztül meg kilép a játék ha utólag beleírt sereggel akarok harcolni..... Pedig a haveromnak is FULL ugyan az a játéka mint nekem... (miután átírtam a játékot lenásoltam a "Rome - Total War" nevû mappát és odaattam a haveromnak aki meg a sajátját felülíratta az egyémmel......... A sima játék meki is tökéletesen mûködik.....)........
De akkor vajjon LAN-on keresztül meg míért nem ismeri fel az egységeket??
Vlaki......... Ötlet....... Megoldás.....??
Nálatok volt ilyesmi,vagy csak velem szivózik a progi?Mi lehet a megoldás?
elõre is köszi,ha valki kiokosít
Mondjuk az össz hadsereg állománynak el kell érnie a 10.000 katonát stb 😊
Légyszííí........ valaki..... HELP
Europa Barbarorumban hogy lehet elérni a Mariusi reformot. i.e.102-ben vagyok és még mindig nincs, pedig elvileg 107-kor kéne váltania a játék szerint? Plz Help
Extended Greek Mod,Terrae Expugnandae, RTR - Ancient Empires Elysium ... stb
mind mind csupa kihívás .)))