Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom másnak is van hasonló problémája...
Itt most ronhaven hozzászólására gondolok.Nálam is kifagy amikor a szenátusra klikkelek!Valaki tudja miért van ez?
Az egérrel (még) nincs gond de ez a lefagyás irtó idegesítõ,mivel még csak a tutorialnál járok és kezdhetem minden alkalommal elörõl a gémet.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak akkor a gatyam es a maganeletem is ramenne

Csak ugy mondom
\"This is a good day to die!\"
www.armed-assault.hu
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A Knights of Honort is húzták, szept 30-án kijön, de szerintem emellett baszhatják!
A medve nem játék.
amúgy II vhban én is kajálnám, sokkal jobban szeretem azt a kort hadászatilag.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Hát senki sem vágyik egy jó kis iniánosdira? Najjó...Ahhoz erõsen át kéne szabni a Total War címet, de azért nem lenne rossz!😊
Bár csak azért mondom, mert a II. VH. után ez a korszak a kedvencem, a harmadik pedig a római!😄 Egy dolgo még mindig hiányzik! Egy nyomorult tutorial! Bazz ennél még a qvantum fizikát is jobban értem!

A Panzer General 1-2-t kéne megcsinálni újra, így. Az tetszene. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Valahogy mindig az jut eszembe, hogy a láma katonák még akkor is tömött sorokban masíroztak, és lõttek, amikor már az ellenfél lovassága szabdalta õket. Az ágyútûzben menetelõkrõl nem is beszélve.
Egyébként õszintén: megnézné bárki egy csata ismétlését kettõnél többször? Én tuti nem. Sztem tök fölösleges.
De ha már megnézem a gammát, akkor Poroszország rulez! 😄
Pár Imperial Glory Screenshots:
(Itt lesz tengeri csata és lesz replay is. A Romeból egyedül az ismétlést és a tengeri csatát hiányolom ...)
OFF OFF!
A medve nem játék.

A medve nem játék.
Immortal Cities - Children of the Nile.
Jó kis egyiptomi városépítgetõs stratégia. Pont ehhez a korhoz illik. 😊))
Az én ütõképes seregem (a fullos, amibõl egyelõre csak kettõ van):
1 General
4 Praetorian cavalry
4 Urban cohors
4 Auxiliary Archers
1 Ballista
2 Auxilia (lovasok ellen)
2 Heavy Onager
1 tökömtudjamianeve 😊 ninjaszerû izé, ami el tud bújni.
Csoda történt: a szenátus már szóbaáll velem. Azt nem mondom, hogy szeretnek, de már újra kapok jutalmakat a küldetésekért. Hoyg ez mitõl van, nem vágom. De most 4 posztot is a CSALÁD tölt be. 😊
Arsenal: három verzió van erre. Az egyik az, hogy nagy sereget helyezel el a városokban, mert ezzel letörik a lázadni vágyók hangulatát. A másik, hogy leviszed az adókat. A harmadik, hogy építesz egy amfiteátrumot, ahol gladiátorjátékokat tarthatsz nekik évente-havonta és naponta.
Másik kérdésedre: olyan, hogy kifejezett tegneri kereskedelem, nincs. Ez azért nem egy Pirates, vagy Port Royale. 😊 Minden tartományban vannak hasznosítható dolgok (textil-márvány-oliva, stb..). Ha építesz egy kikötõt valahol, egybõl meg is nyílik a kereskedelmi útvonal. Ha fejleszted, akkor 2 és 3 útvonal lehet egy helyen. Ugyanezt a szárazföldön az utak fejlesztésével növelheted.
Dave: mindenképp a rómaiakkal kell kezdeni, valamelyik házzal. Ahogy haladsz elõre és irtod kifelé (vagy más irtja) a népeket, azok nyílnak meg a fõmenüben, ha új kampányt akarsz kezdeni. Az 50 tartomány a végcél (illetve a teljhatalom).
EZ A JÁTÉK NEM EGY NYOMORÉK RTS! Itt nem az számít, hogy minél gyorsabban kattintgass az egérrel, hanem minden lépést jól át kell gondolni. Igen, lassú a játékmenet, ha egy pörgõs játékkal szembesítjük. De ez nem is lesz soha gyorsabb. És végre a nagy hiányban (körökre osztott strat.) van egy, ami hónapokig leköti az embert.
Még nem jutottam el odáig, hogy ugye elkezdjen bukni a Birodalom (ehhez ugye kéne még vagy 550 év), tehát nem tudom, hogy jelennek meg a barbár törzsek. Kíváncsi vagyok, hogy benehezül-e a game akkorra még jobban? Mert most nem tudom elképzelni, hogy a Praetorianus csapataimat bármilyen barbár banda elverné. Kiegészítõnek pedig jöhet egy népvándorlás expansion mondjuk. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A csaták elõtt elmondja mivel számolhatsz a másik oldalon és mi az erõsségük. Némi szuper történelmi áttekintést is ad.
A medve nem játék.
A szenátust egy idõ után nem lehet kielégíteni. Mint a valóságban volt. Minél sikeresebb vagy, annál jobban útálnak. Egy idõ után, miután a Brutiik elõl foglaltam el Dalmáciát, azonnal követelték a kiürítését. Meguntam õket, miután állandóan öngyilkosságra akartak bírni és három hatalmas csatában megvertem õket, majd mivel nem volt sereg Rómán belül, egyszerûen bevonultam oda. Négy sereggel fogtam el az õ két latiumi seregét. Elõször zsoldosokból és "tûzérségbõl" álló seregemmel megtizedeltem õket, majd egy összpontosított támadással 1 emberig levertem a bandájukat. 6 szenátor és "családtag" esett el náluk. (Megjegyzem - lehet, hogy ez igaz, de az is lehet, hogy nem figyeltem, de azóta - imperátornak szólítanak a katonák. 😊
Pár dolog:
- Nem kell kormányzó, hogy egy városban építkezhess! Lélekszám kell és az elején kellett volna beállítani, hogy kezelhesd a városokat kormányzó nélkül.
- Kereskedelemhez tradingpost, utak és kikötõ kell. Amúgy automatikus.
- Egy Napoleonos "Total War szerûség" már készül. Imperial Glory a neve és nagyon jó lesz! 😊
Seregek összeállítása római részrõl (szvsz a legütõképesebb):
Generális: 1 (2)
Gyalogság: (4-)5 bármilyen nehézgyalogság, 1(-2) mercenary hoplita phalanx.
Távolságinak: 3 íjász, 3 velitas (vagy 2-2)
Lovasság: 4 Legionare Cavalry (heavy), 1 auqx. cavalry
Tûzérség: 2 (-3) ballista
Mivel még nem voltam nem rómaival, tippem sincs mi a legjobb összeállítás. A lényeg, hogy a 20 rendelkezésre álló slotot/sereg, jól oszd el ...
A medve nem játék.
www.armed-assault.hu