13587
-
Glory81 #12705 Hali!Nekem olyan problémám van hogy van egy Mod ami nagyon tetszik de nem működik mert kell hozzá az Alexander ami meg is van de nem telepíti fel a gép mert azt irja ugye hogy nem találja a Rome total wart pedig fenn van nekem méghozzá C:programs file/The Creative Assembly/rome total war.Na most nekem ez nem lett a gépre feltelepítve hanem letöltöttem és csak ki kellett csomagolni és play azaz azt irták txt.infoba hogy Unrar&Play.Kérdezem én ha fenn van a Rome és megy is akkor mi a f****-ért nem akarja feltenni az Alexandert???
Amugy ami modot fel akarok rakná rá az a Third Age Mod vagyis Orkok,Elfek meg minden ami gyűrűk urás azzal lehet játszani.
Vki ötlet??? -
#12704 Még mindig nem értem.
Feltettem az alap Rome-ot,rá 1.2 patch,minden oké.DE! Nem engedi rá az 1.5-öt amíg nincs fenn 1.3,jó akkor 1.3 install,az meg hibákba ütközik és nem tud feltelepülni :(
Azért jó 1.2-be is játszani,látszanak a változások.
1 megmaradt azért bennem nagyon: fellázad egy városom,és a környéken lévő enemy városa lesz full modern katonákkal:) -
Yag #12703 Látom tapogatóztok időnként a félhomályba :)
Az igazán jó MODok sajna nem a magyar fórumokban vannak.
Az első és alapvető fórum és MOD letöltő hely :
Total War Center
Ebben a Topicban meg fel vannak sorolva a működő és a készülő MODok.
Rome : Total War Hosted Modification -
slusznyik #12702 hellótok letöltöttem a 1.2 1.3 és az 1.5 ös patch ot és megy is a játék!
de kevestellem nagyon azt hogy csak 3-római fajtával lehet lenni!
miért nincs többfajta?
amiről beszéltettek hogy patcholás azt kell megcsinálnom?
és ha igen akkor hogyan?
remélem érthető vagyok. válaszokat előre is köszönöm! -
#12701 Anno az volt a lol hogy tolom a gamet már elég jól álltam legalábbis én azt gondoltam már nem sok kellett hogy én uraljak mindent.
Ekkor történt a baj jött a járvány nagyon megtizedelte az állományomat!
És akiről az elejétől fogva azt hittem szövetséges Róma kivittem mellöle minden egységet (mivel eddig nem támadott stb) ő is betámadott és keztem szépen minden területet elveszíteni. -
#12700 sajnos nem,városban annyi,hogy a fertőzött egységet kihozod a város mellé+képzel kémet és beküldöd az ellenfél városába,terjessze csak:)
kivédeni max:ha olyan épületeket építesz(sewers stb)amik a health-ot erősítik. -
#12699 Lehet megint elővenném a gamet anno leálltam vele mert nehézkessé vált a vége fele nagyon!
Kérdésem az lenne hogy pl a járványok ellen lehet valahogy védekezni?
Pl a csapatom ha távólban állomásozik azokat is lehet védeni a járványok ellen? -
#12698 félkész,hibás,bugos,befejezetlen a mod.vagy kell még vmi hozzá.patch? -
JackMeadow #12697 Van a lort-s modal egy kis gebasz, feltelepitek mindent ahogy leirták de nem történik semmit miután elinditom. A program elvileg fut. de nem elenik meg semmi ez mitől lehet? -
#12696 csak gugliztam -
JackMeadow #12695 Gyűrűk urás kiegészítőről mit tudtok? -
#12694 Hali!
Most nézem csak,hogy lehet azért nem ment a rome-om peccselése,mert én 1.3-asat szedtem le,nem pedig 1.2eset:(
Na majd megpróbálom! -
Hedric90 #12693 Há nem tudom gyerekek, igen nagy balfasz vagyok... mindet úgy csináltam ,ahogy javasoltad. Újra telepítettem az RTW-t, felpecseltem 1.2-vel meg utána fel tettem a modot... majd ki írtam... de megint csak az első kezdő részt tölti be... utána kidob a windowsba....Nem tudom mi a probléma.. de ezek szerint engem nem igen kedvel ez a realism mod....
tud valaki olyan modot javasolni amiben nagyobb térképen hódíthatok ? Mert igazából nekem csak az lenne a lényeg, hogy terjeszkedhessek a Kaszpi tengeren túlig... -
Grrrrrrr #12692 A Pannon Legio toborzást hírdet.
Alap felvételi követelmény 10 címszó ókor témakörben, ami még nem szerepel a Legio adatbázisában, valamint minimum havi 1 csatavisszajátszás beküldése bármelyik Modolatlan TW játékkal, akár offline, akár online, akár győztes, akár vesztes csata.
A legio honlapja, ahol a részletes szabályzat is megtalálható:
Pannon Legio
Aki IE-t használ, annak az IE7-re van szüksége a honlap megtekintéséhez. -
#12691 Jólesz és ki is adják,de 1enlőre a gépigényéről nem sokat tudni,max a képekből saccolhatjuk hogy nagyobb lesz mint a Medieval 2-é... -
#12690 köszi!
megnézem. -
ashead #12689 Nem, hanem ez : http://www.twcenter.net/ -
#12688 http://twonline.jatekok.hu/index.php
ez a twcenter? -
#12687 Empire Total War is jó lesz,ha kiadják:) -
#12686 twcenter röl info,forumok,linkhegyek
Surrectum,Rise of persia,Troy,Darth Mod,Realism sztem gyenge,de hegyekvannak..az a lényeg:total conversion legyen,,azaz fullra átformálja az alapot,,,iberia tw pl nagyon ott van:))) -
#12685 Milyen modokat ajánlasz és ezeket vmi megbízható helyről lehet leszedni? -
#12684 igen,,,pl a realism asszem elég 1.2 kliensel használni,,,pl a rise of persia már 1.5 öt kér..ergo ha van realism 1.2 esben,,,akkor kell egy másik rtw folder ami már 1.5 és ebbe mehet pl a persia..és igy tovább...nekem pl a medievalbol is van az alap és még 3 másik klon,,,amibe egy-egy mod van rakva... -
Hedric90 #12683 Hi . Öhm... eddigis ezt csináltam.. tiszta alap RTW verzió.. rá a mod álltal javasolt patchek... majd installáltam a modot.. de mint mondtam... nem indult el .. ezért nem értem mi a para.. mert az RTW.vel egy időben nem volt fenn semmilyen más rtw kiegészítő ... szóval elvileg jónak kellett volna lennie.. ezért nem értem, hogy mi volt a gond.. -
Hedric90 #12682 Először is kösz, hogy válaszoltál. Másrészt.. akkor ezekszerint az szükséges, hogy telepítsem újra az RTW-t... pecseljem őket fel 1.1 / 1.2 / 1.5 ig... mindegyikről csináljak külön másolatokat.. és ezekre nyomjam fel a modot ?
Nah megpróbálgatom őket... remélem sikerül.. azért remélem itt lesztek még párnapig a közelbe ha lenne vmi gondom :D
-
#12681 a rome alap akárhová....1.2 re huzva
aztán utána tetszölegesen átmásolva a teljes rome folder...pl RTW_01_mod,02,03,,,,,könytárakba,,,,,,,
utána ha moddolod,akkor ezekbe rakod,s ha a mod magasabb peccset kér,,,már csak a másolt folderben lévö adatokat upgradeled,,,
ha a mod nemad inditoikont,akkor a célfolderében lévö rtw exe vel tudod inditani...igy többféle patch alatt több (kliens?) van a vasadon,de nem akadnak össze -
#12680 Szia!
Akkor így néz ki kb:
alap Rome
1.2 patch
1.5 patch (crack ,kinek mi:) )
+patch-hez megfelelő modok? -
#12679 RTW-hez iszonysok jobbnál job mod van!!az alap ezekmellett sztem gáz.....
aki modot akar:
alapinstall a szükséges patchekkel,
utána simán másolatom a teljes RTW folderröl,,,,aztán ezekbe toszogatod a modokat,,ha nem tetszik majd,,leszeded..de a nyers,alapgame marad,,igy volt,hogy nekem egy vinyon 6!! rtw volt,,a különbözö modok miatt,,,,egyik 1.2 re másik 1.5 ig huzva.... -
Hedric90 #12678 Sziasztok. Volna egy elég nagy problémám. Megpróbáltam feltenni a Rome total war realism mod 5.0 -s verzióját. Elolvasva az utasításokat újra telepítettem az alap játékot, feltettem azokat a patcheket amik kellenek a játékhoz, majd utánna magát a modot is fel installáltam.
Aztán elindítottam a játékot, úgy tűnt el fog indulni mert elsötétült a kép. De visszadobott a windowsba. Majd megpróbáltam mégegyszer ( megint újra telepítettem ,megint mindent felpacheltem amit kellett), de ezúttal sem sikerült.
Próba képpen megnéztem másik két modot. Az Alexanderes kiegészítőhöz az egyik mod úgy ahogy működött. De az alap Rome total warhoz bármelyiket is tettem fel, egyik sem ment.
Nem tudom mit kéne tenni, mindent pontosan elolvastam és szerintem az utasításoknak megfelelően cselekedtem. Nem értem mégis mi lehet a baj.
Annyit még hozzá tennék ,a játékom nem eredeti... talán ez volna a gond ?
Kérlek segítsetek, szeretném a görögökkel meghódítani azt a világot amit Nagy sándor is, majd kifüstölni a rómaiakat, a punnokat és az ibériai törzseket. :) :)
Segítségetek előre is köszönöm -
#12677 Érdekes én anno,-mikor még fent volt,bár gondolkodom,hogy újra felteszem-, csak feldobtam az alapjátékot és azzal is jókat játszottam,sok órát,mire Európa az enyém lett,aztán indultam a többi terület felé,szóval izgi volt. -
Glory81 #12676 a rome total war az simán jó játék nem kell azt pacselni meg modozni minek???inkább ott van a medi2 az jobb:D -
#12675 Na nagy nehezen megcsináltam fel kellett rakni az RTR gold 6-ot és a platinum v 1.9 meg felpachelni a gamet és már jó is, nem rossz mod;) -
Yag #12674 Ave mindenkinek.
Ahogy látom szaporodtak a kérdések.
Némi háttérinfó ide sem árt ahogy elnézem tehát tegyünk pár dolgot tisztába ...
Először is ... , a MODokkal alapból semmi gond hiszen a 90% rendesen fut és viszonylag kevés a bugos, ami a befejezett és már letesztelt MODokra értendő. ( Ha bug elő is kerül akkor rövidesen javító csomagokban - pach - ezt orvosolják) Több éves RTW MOD használat után kijelenthetem, hogy igen is vannak nagyon jó és az alapjátékot megszégyenítő precizitással és pontossággal kifejlesztett MODok. ( RS, RTR, XGM, FRRE, EB, ITW, stb)
Tehát el lehet kerülni az el nem induló játékokat ha tudjátok mit és miért akartok telepíteni.
Ennek záloga, hogy tudjátok honnan kell letölteni a jóminőségű installációkat. (www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=214 )
Azt sem árt tudni, hogy az állandó fel és letelepítgetés elkerülése érdekében a jó RTW gammer mindenek elött és az alapjáték telepítése után (gyári RTW 1.5-1.6 pach - RTW Gold) készít az egész telepítésről egy másolatot.
Ezt szépen elteszi és bármikor is akar egy MODot kipróbálni ezt a másolatot klónozza és azzal játszik.
Ha mégis léket kap a verzió akkor csak le kell törölni és újraklónozni ... majd megint lehet kezdeni az egészet elölről. Ha valaki nem így tesz és mégis elszáll az alap RTW verziója akkor bizony telepítheti újra ami nem is olyan egyszerű leszedni teljesen és újrarakni.
Neten/Hálóban játszás :
Lehet. Eredeit gyári verzióval és széria számmal.
A játék saját szerverközpontján keresztül, a csatákat lehet egymás ellen lejátszani.
1-1 vagy 2-2 ellen. Érdekes élmény a real-time csata, érdemes kipróbálni.
Realism mod telepítése:
RTW 1.5 p
RTR Platinum v1.9 mod switch version ( önmagában is jól játszható MOD
majd erre rá lehet pakolni de mindíg csak egyet
ExRM 3.4
AEE 1.0
RTRPE_1.9_custom_mod_v.13final
RTRPE - AqD's more realistic mini-mod -
bgabor #12673 Na én pontosan ezért nem használok modokat.
A modokat külsős magánemberkék készítik, akik többnyire nem sokat(vagy nem eleget) tudnak a játék működéséről, ezért a modok szinte mindig halál bugosak szoktak lenni. Mint ahogy ez is.
Szóval szerintem telepítsd újra a játékot(uninstall után a RTW könytárat is töröld, ki tudja mivel szemetelte tele a mod, és csak utána kezd el újra telepíteni), és felejtsd el a modokat. -
#12672 Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felraktam a realism modot de mikor játszanék kampányban ezt írja:
costum battlet se enged mert mikor kiválogatom a seregem egységeit és az ellenségét hiába kattintok a továbbra ahelyett hogy kezdődne a csata visszavisz oda ahol az egymással harcoló népeket választhatom ki.
Historical battleben se jobb a helyzet miután kiírja hogy ki harcol kivel a továbbra kattintva kidob a windowsba hibaüzenetek nélkül:S
pls HELP!!!!
aki tudja mivan segítsen plííííz
köszi
-
Fasiszta #12671 A játék majd csak csütörtökön vagy pénteken jön -
Fasiszta #12670 Bócs el írtam. -
Fasiszta #12669 mINDEGY JÖTT már hír a jétkról csütörtökön vagy pénteken -
#12668 Nem tudom én eddig az össze játékomat a cd galaxistól rendeltem és semmi panaszolni valóm nem volt ahogy ígérték másnapra hozták is stb.... -
Fasiszta #12667 Lehet reklamálni a 576-nak? -
Fasiszta #12666 Kösz nekem ez is elég