13587
  • ZTM
    Sajnos nem adatott meg nekem a lehetőség hogy játszak a medieval2 total warral de a véleményem hogy 1 nyomorult hatalom 1 jó vezetővel is lehet a "világ ura".
  • Fasiszta
    Csak még annyit kérdeznék hogy a medieval-ban szerinted bizánc gyenge mert szerintem nem?
  • Fasiszta
    Mindegy várok
  • ZTM
    Akkor én se tom mikor érkezik a CD galaxistól már másnapra
  • Fasiszta
    576-ról
  • ZTM
    honnan rendelted?
  • Fasiszta
    Már van jógépemvan és megrendeltem csak mikor jön azt nem tudom
  • ZTM
    Ha erős géped van érdemes a medieval2 total wart megvenned mert az korszerűbb mint grafikailag mint játékmenetileg.
  • Fasiszta
    Kösz az infót?
  • ZTM
    nincs
  • Fasiszta
    A rome és medieval total war-oknak nincs bajuk két magos processoral?
  • Fasiszta
    A rome total war grafra úgyanaz mint a medieval total war?
  • csn tamás
    feltettem a kiegészítő BI-t és az 1.6 patch-et s a magyarosítást is. de a játékben nem tudok rámenni arra hogy nagy hadjárat mert azt írja ki hogy válasszak egyet a listábol...korábban is felvetődött ez a kérdés mint visszaolvastam de nem érkezett rá válasz! köszönöm a segítséget!
  • csn tamás
    sziasztok! fennvagyok ts-en? miképp lehet multiban játszani a játékot? (ha nem eredeti)
  • Wreck86
    persze,csak legelőször 3 alap római házzal kezdesz,de miután sorban legyőzöd a népeket,pár elérhetővé válik és azokkal is kezdhetsz új játékot.nem mindegyik nép elérhető.amúgy jó játék eléggé:)
  • Fasiszta
    A rómaiakon kivül lehet mással játszani?
  • Fasiszta
    Jó játék mert lehet hogy ki próbálom?
  • Wreck86
    elsősorban kisebb gépigény,amúgy megy "pár évvel" korábban játszódik:)
  • Fasiszta
    Míben különbözik a medieval total war-tól?
  • ruffirant
    nah már a magyarítás is sikerült:P végre játszhatok
  • ruffirant
    képfájlokba van de 3 telepítésre már sikerült.most a magyarítással szenvedek:P hiába meg kell küzdeni a játékért
  • bgabor
    Nem olvasható már a CD, amire kiírtad.
    Próbáld meg a fileokat egyesével felmásolni a merevlemezre, mind a három CD-ről, és onnan futtasd a setup.exe-t, és úgy telepítsd.
    Ha DVD-íróval se tudod olvasni a CD-ket, akkor újra le kell töltened a játékot, mert menthetetlenek a CDk.
  • ruffirant
    Helo!Szerintetek az mért van ohgy telepítem fel a Rome Total War-t és egy idő után elkezdi kiírni hibákat ohgy nem tudj e ezt meg ezt az adatot olvasni?Olyan lehetőségeket kínál fel ohgy kihagyás megszakítás és még valami amire nem emlékszem...előre is köszi a segítséget
  • surisomi
    oksa, értem.....:D ha majd akarsz jászhatunk majd egy multi csatát is?:D majd hamachn keresztül, vagy valahogy...:D majd te elmondod...:D
  • bgabor
    Tedd fel a BI kiegészítőt, az felpeccseli az alapjátékot is. Végül mehet rá a 100%-os magyarítás.

Modokat pedig ne használj, egyik nagyobb baromság mint a másik.
  • surisomi
    Jah még azt szeretném kérdezni, hogy milyen patcheket tegyek még föl?:D gondolom a legújabbakat, és milyen modokat. de csak olyan gondoltam, ami téleg valóságos, olyan volt régen is.....:D melyek ezek a modok?:D
  • bgabor
    Ja. És megőszülnétek a várakozástól, amíg a többiek lépnek.
    Ennek a játéknak a hadjárat része az körökre osztott, és hidd el, nagyon nem tuti dolog 20 percet várni amíg a másik hét emberi játékos lép/csatázik.

Emiatt nem kivitelezhető multiplayerben játszani a hadjárat részét. Csak a csatákat lehet, mert azok valós idejűek.
  • surisomi
    Hát az elég szar....:D Pedig ha vagy 8-an irányíthatnánk 1-1országot, az nagyon ott lennne.....:D
  • bgabor
    Csak csaták, sajnos. De legalább lehet betenni AI ellenséget.
    Az amúgy zseniális Medieval 2-ből már ezt a funkciót is kivették.
  • surisomi
    hogy lehet vele jászani interneten keresztül? valaki leírná részletesen?:D És ugyanolyan lenne, mintha simán egy országot vezetnék, vagy csak cstákat lehetne lejátszani interneten kereszül?
  • Ryleh
    Europa Barbarium 1.2 letölthető patch:)))hahahahahaaaa:)))
    EB 1.2
  • DETEKTIV5555
    Hú..letöröltem az egészet..ujra leszedtem torrentről..felraktam..és ugyan azt csinálja..kilép de most ezzel a hibaüzenettel dobál..RTW.exe hibát észlelt ezért leáll:S HELP!!!!
  • Prof William
    Ja és a magyarítás így is jó rá?
  • Prof William
    Van olyan mod ami a játék kinézetét - turbózza grafikát - változtatja meg?
    Ha igen melyik a legjobb...

Volt régen egy 2CD-s verzióm de az már rég a múlté. Milyen verziót érdemes leszedni? amire mindenféle mod és javítás jó? A 2CD-re semmi sem volt jó... :(
  • DETEKTIV5555
    hát mondjuk hogyha végig gondolom nem kell nagy teljesitményű gép ehez a játékhoz..mégis mennek rajta elég nagy teljesitményű játékok..csak némeik azt csinálja,hogy ujraindul a gép de mielőtt butolna azelőtt kék a képernyő és fehéren ír valamit..na mind 1 nem értek hozzá ezért kérek segítséget..:)
  • DETEKTIV5555
    hát az én tápom nagyon régi 350W-os...akkor lehet,hogy ez a probléma?:S
  • haxoror
    Az a hiba kiírás nem ártana pontosabban :)

Nálam régebben volt olyan hogy a videokártya nem kapott elég áramot a táptól és ezért a driver lebutított mindent, kiszedtem pár fölösleges winchestert és megint működött minden.
  • DETEKTIV5555
    Sziasztok! Régen játszottam ezzel a játékkal és nagyon megtetszett..tök jól futott egészen mostanáig...valami oknál fogva belép és aztán kilép. Még csak a menüt se látom..:( aztán kilép. pl a Colin mcree Dirt megy max grafon semmi akadás..viszont van egy pár játék amiből egyszer csak kilép a játék közben és közlöl valamit a videókariról..valami VPU recover ami elvileg a graf procit alaphelyzetbe állítja anélkül,hogy ujraindulna a gép.. SEGÍTSETEK!!!!!! elöre is köszi
  • Yag
    Ahhoz hogy modokat tudj feltenni, tudnod kell hogy milyen pach alatt fut a játékod.
    A pach verziószámok megmutatják mit tudsz futtatni és mit nem ...
    1.2 pach MOD nem fut 1.5 + 1.6 pach alatt és fordítva.

Ha új RTW verziód van, könnyen lehet hogy 1.5+1.6 od van.
    Ez alapján tudsz MODokat találni.
    RomeSurrectum 1.5+1.6 alatt fut.
  • haxoror
    Az a mod az 1.2-höz van.

Itt is nézz körbe modok után, nekem a Roma Surrectum a kedvencem :)