Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztan hispania vagy dacia!

imho szeleukidakkal eleg izi.most tartok(alapjatek/veryh/veryh) kb :40+k/kor,70 tartomany,betamadtam a romai frakciokat es utkozben szamolok fel mindenki mast is.szinte akarkit letudsz bribe,a 3romai csalad egyuttes ereje is keves ellenuk.foleg katafraxok meg harci elefantok megjelenese utan valik verfurdove minden csata😊
igaz memphis,es alexandria kornyeke meglehetosen lazado videk,keresztelni kell hamarosan.15k + folotti lakossagnal kezdodnek a gondok ugyvettem eszre.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nieleen
Nieleen
Tapasztalatok :
- Kíhívás 0.0 %
- Élmény 100 %
Rémélem mihamarabb nyomnak hozzá valami patchet.
Most keresek valami népet amivel izzadni is lehet kicsit mert ez dög unalom igy.......... ( tapasztalatokat várok hogy mivel nyomjam amivel nehéz !! )
Nieleen

Ez az élet nem a fán csüngés.:)
De akkor majd keresem még

Totális stratégia: http://totalwar.hu/
- Created and added province of Caledonia and Settlement of Dalriada to the Briton posessions.
- Created and added province of Corsica and settlement of Aleria to the Carthage posessions.
- Created and added province of Raetia and settlement of Brigantium to the Rebels posession.
Mauretania tartomány a Numíbiaiaké.
Otthon már kijavítottam, de még nem másoltam fel az
új változatot.
Realism moddal annyit változik a térkép (jelenleg),
hogy Hispania tartomány nem az ibéreké, hanem karthágóé.
Van 2 új tartomány: Korzika (Sardinia felett),
és Britannia Inferior van felosztva két részre.
War. War never changes.
Ha jól emlékzsem, régebben volt szó róla, hogy hogyan lehet azt a problémát megoldani, amikor az egérkurzor összemaszatolja a képernyõt.
Hiába keresem, a sok hozzászólás között nem találom. Ha valaki emlékszik rá, please help.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Akkor nem írtam semmit.
Nahh csak érjek haza. Tegnap direkt este 9-kor lefeküdtem (szinte hihetelen), hogy ma tudjak éjszakázni 😊
De a játék szempotjából ez most mindegy.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A köfalat,meg még akkor emeltem mikor elkezdödtek az osztások.Az is vagy 8 kör alatt épült fel.És a néhány városomban még 2. szintü fafal sincs!!!!
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Foglald el Susa-t és Arsakiát és lesz pénzed, ha azt a két várost bukják a perzsák már szinte semmi erejük sem lesz támadni

szkíta íjászok: soha nem mossák ki a ruhájukat és soha nem mosdanak, a tegezüket EMBERBÕRREL borítják mert szép fehér színe van
Szkíta noble women: A fiatal nõk néha eltávolíttatták forró vassal a jobb mellüket hogy ne zavarja õket az íjászatban. Ez nagyon durva

Nem hiszitek el,de tényleg nemtok épitkezni semerre!!!
"The smell -worst than camel- is the enemy!"
Nieleen
forumpowa :/
Emiatt ne idegeskedj. Meg ugye plussban még az is hozzájárulhat, hogy egyiptom (és némelyik más népecske) városai elég fejlettek alapból is. Tehát hamarabb tud olyan barakot építeni, amiben fejlettebb egységeket tud gyártani.
Jelenleg ennyi vmint a rebell falukat foglalom az egyiptomiak mellett.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Mondjuk az elég nagy szemétség,hogy alapbol hozza az axemen-eket,ami lev4es barackbol jön.Hpgy a faszba van neki kapásbol ilyen városa??
Ugyhogy ez LOL.
1 osztag axemen ellen kell legalább 5-6 osztag az én miliciábol😞((
Ugyhogy kapásbol rettegek mikor hallom,hogy nyitodik az ostomtorony ajtaja és özönlenek ki.
És hiába lövetem öket 5 osztag javelinnel,mert semmit sem ér.
kicsit tul zuzos az a 11 atk meg 18 def.