13587
  • Grrrrrrr
    Felmész a Google-ra, beütöd a keresőbe, hogy CD key, és rákeresel.
  • Magic Boy
    Ugyanaz csak elvileg továbbfwejlesztett verzió,de azt ne kérdezd,hogy miben változott!
  • Magic Boy
    És,ha nincs?
  • Grrrrrrr
    Ha van CD kulcsod, kiválasztod a menüben, és játszol.
  • Grrrrrrr
    Mi a különbség a 2 között? Az elsőt tudom mi, de mit csinál a másik?
  • Davidsned
    Biztos volt már róla szó, de neten hogyan lehet játszani?
  • Magic Boy
    Szerintem Carthágo(az elefántjai és a lovasai szerintem a legjobbak az összes közül a gyalogosai is nagyon jók!)!
  • Zsolo007
    Sziasztok! Többsorjával olvastam egy bizonyos realism modot? MI ez? MIt csinál? Honnan szerezhetem be? Mellesleg szerintetek melyik a legerősebb nép (legjobb katonák). Persze Rómán kívül :) . Én Julii-jal nyomom very hard/very hardon. Eléggé szivatnak :). De nem gáz, mert így legalább van min fejlődniük az egységeimnek :).
  • Gábor
    Mert szarmatáknak hívják őket a történelmi hűség miatt!!
  • Magic Boy
    Én mos kartágóval nyomom!
    Szerintem nagyon király nép a rómaiaknak az a szerencsélye,hogy körbementek,mert,ha csak áthajóznak ma nincs Olaszország!
  • JLH Fans
    Höhöhö....ugyanott vannak nálam is csak szkiták helyett Sarmatákat ir......
  • Magic Boy
    Itt vannak!
  • JLH Fans
    Most már nem értem és ráadásuk kurvamérges vagyok.....ugyanugy 20 nép van nálam hogy a picsába nincsenek szkiták????Áhhh elegem van.....:(
  • JLH Fans
    AZ a szomoru hogy be vannak irva és mégsem tudok velük lenni....
  • Fritz Von...
    Nem mondom, hogy vészesen nehéz. De nagyon ki kell ismerni az egységeket, hogy mi mire jó. Az elején azért egy-két csatában meglepődtem. :))

Most már nem szoktam, hanem az ellen lepődget. :))
  • [Jakuza]
    A fajl nem kell neki eleg a data/world/map/imperial campaign konyvtarban a descr_strat.txt fajlban atirni a valaszthato nepek koze a szkitakat.
  • Magic Boy
    Én tudok a szkítákkal birodalmi kampányolni(20 népböl tudok birodalmikampánynál választani!)!
  • JLH Fans
    adok [email protected]
  • Magic Boy
    Ha adsz MSN címet átküldöm!
  • JLH Fans
    Feltettem ezt,de amellett hogy az összes népről megszunt az eddigi bő leirás,nem tudok továbbra sem provincial campaignba a szkitákkal lenni.....
    Nem lehet hogy azért mert nincs fent az 1.1 es patch?
    Csak azért nem merem feltenni mert nem indulna el tőle a játék....Illetve felteszem ha valaki van olyan rendes és megmondja hol találok hozzá cracket.....
  • JLH Fans
    nem adtam fel csak szüneteltetem emp/empen nyomom Makediniával mert többen mondták hogy nem is olyam yo az a phalanx és biza én is rettenetesen szenvedek de kiutottem végül a görögöket mire a 3 romai frakcio +dákok hadat uzentek....Tharakiaval egyelőre béke van....Nem
  • haxoror
    Ez sokkal jobb :)
  • JLH Fans
    Egyiptom szerintem a könnyű népek közé tartozik még emp/empen is...
    Bár a csatákat utalom epm ra tenni mert még 4-5 szörös tulerőben is lazán hajlando bukni a flottám meg minden csatát le kell jatszani mert 2000 vs 200 ellen is kb 800 as veszteséget hozna ki nekem auta battleban....
  • Fritz Von...
    Tényleg: te hogy állsz a numídiai küldetéseddel? Te is feladtad? :))
  • JLH Fans
    EZt nekem?Kösz szépen...oké a balhé....
  • Fritz Von...
    Azért Egyiptom sem olyan könnyű (legalábbis 1.1 és 3.0 realism). De tény, hogy nem vészes, csak oda kell figyelni. :)
  • Magic Boy
    Mert nem vagy rá méltó!
  • Yossarian
    ez kell neked
  • JLH Fans
    Azt viszont még mindig nem tudom hogy szkitákkal miért nem lehetek.......
  • Árnyvadász
    Szerintem a medium/hard egy kellemes játékélményt nyújtó nem túl nehéz kampányt jelent szinte valamennyi néppel, a nagyon gagyikat kivéve mert azokkal már kicsit nehezebb. Pl. Numidia, Armenia stb...

Az igazi kihívások hard/hard illetve very hard/very hard-on kezdődnek. Bár a csatákat nem biztos, hogy érdemes very hard-ra tenni, mert itt az ellenfél nem lesz jobb, csak a saját csapataid morálja csökkenhet iszonyat gyorsan ami nem túl reális. Pl. egy jó kis lovasosztagod akár hátulról támadva is megfuthat egy gyalogos egységgel szemben, ami azért nem igazán hipp-hipp hurrá... A hard fokozat viszont tök jól lejezeli a csatát és szerintem pont jó.

A very hard a stratégiai térképen durva. Sok egység az ellenfél részéről, állandó támadások és nagy kihívás. Hardon viszont nagyjából hasonló de mégis kevesebbek a támadások. Mediumban elvétve vannak támadások jobban is lehet terjeszkedni emiatt. Na kb. ennyi elég lesz.

Kell.hétvégét, aztán hétfőn megint zavarok :)
  • Magic Boy
    És nem mellékesen a küldetést is elbuktam,de a nép a szenátus ellen fordult és az én családomat választották vezetőnek!
  • Árnyvadász
    A lázadók igen kemény diók tudnak lenni. De ami nem megy elsőre az megy másodjára :) Ne csüggedj!
  • Magic Boy
    A fenébe!
    A szenátus küldetéseként nekimentem a lázadók fővárosának!
    550 embere volt nekem meg 160 470 emberét öltem le de a fórum egy percig se volt az enyém és az összes emberem(beleértve 2 vezért)ottveszett),ha velemvannak a barbáro akik csatlakoztak hozzám útközben(hátrahagytam őkket a Gallok ellen)akkor símán énnyerek!
  • Árnyvadász
    Aztán egy idő után úgy is (mikor már tapasztaltabb leszel) visszatérsz megint egy római családhoz, azért mégis csak velük az igazi a feeling :) Persze ekkor már very hard/very hard-on.
  • Árnyvadász
    Egyiptom az jó választás lehet. De szerintem próbálj ki egy másik római családot is, ha nem érzed magadat elég jónak...
  • Árnyvadász
    Ezt a játékot annak aki kezdő még, érdemes egy római frakcióval elkezdeni, majd ha kellő tapasztalat birtokában van az ember jöhet a játszható népek közül valamelyik (előszőr még ne barbár nép), és ha ez is megvan akkor jöhet a nemjátszhatók közül a szimpatikus vagy valamelyik barbár. És a nehézségi fokozatokat is lehet emelgetni közben. Előbb utóbb kifogjátok tapasztalni melyik tetszik nektek igazán. :)
  • Magic Boy
    Akkor te melyik népet ajállod a julius után kámpány céljábol?
  • RTW
    Most éppen harcban állok a szkítákkal(nem komoly), a gallokkal(3 területe van már csak, abból 2 a Spanyol félszigeten, és a görögökkel(2 területe van:Rhodosz és a SARDIS fölött levő.
  • Árnyvadász
    Nehéz velük a játék eléggé. Bár ez attól is függ, hogy milyen nehézségi fokozaton játszol velük. Az a baj ezekkel a népekkel, hogy sokfrontos háborúkat kell vívni velük, többször leszel ostrom alatt, eközben nem tudsz fejlődni. A pénz kevés a körökben, és a hadseregük sem túl erős a kezdeti időszakban. Persze nem megoldhatatlan csak egy római család után azért igencsak rizikós:)
  • Grrrrrrr
    Amikor a szenátus menüben a népnél sok korongod van.