13587
  • Kovász
    Hali!

A clonecd-s verzióra felmegy a hivatalos 1.2-es patch? Működni fog utána?
  • Bandee
    esetleg early-t tudsz
  • Apache00
    Hali!
    Nem tudja vki, hogy mikor jön ki a legujabb SPQR mod?
  • giovanni85
    Hogy lehet campaign modban first legionary cohortot csinálni???
  • Yossarian
    upsz, most jut eszembe. A nero nem telepítette fel neked a neroimagedrive-ot? Asszem a knights of honor is rinyált a virtuális meghajtó miatt és azt is le kellett szednem, hogy fusson.
  • Smokk
    Vazz nekem is ugyanez a problemam Besz!
    Majd szolj mar ha jutsz vmire, es persze en is szolok ha sikerul ezt megcsinalni.
    Ez eleg nagy szopas, mert nagyon szivesen megneztem vna a 5.3-as realismodot
  • Grrrrrrr
    hali!

Feltettem Iginla videoját a www.julius-kronika.atw.hu -ra. 50 Mb, és le lehet tölteni a visszajátszások menüből.
  • vtigris
    Amit mondtok, az igaz meg jó is, de az hogy egy nyamvadt útoálló kapitányt se lehessen megvesztegetni 20000-ért sem ,az azért túlzás.
    De a játék így is nagyon jó. :)))))))))
  • Yossarian
    értem:(
  • Besz
    Nem működik, ezzel próbáltam legelőször. Utána megnéztem a TWCenter-en lévővel is. Végülis a kettő ugyanaz, de ezen ne múljon, letöltöttem azt is. Semmi. Valószínűleg több verzió is kering a játékból a neten, én a rosszabbikat fogtam ki.
  • haxoror
    Magyarul kb. annyi hogy vétettél ill. "átlépted a határt"
    Eddig csak arra kaptad ha rendszeresen be/átmászkáltál semleges nép területére, egy ideig elnézték aztán támadtak.
    Azért rakták be hogy ne lehessen mondjuk egy népet legyengíteni a seregeinek a lebribeolásával az inváziód előtt.
    Ja és 1.2 óta a többi római család családtagjait és seregeit nem lehet már sehogy se bribeolni.
  • Yossarian
    minek? :)
  • haxoror
    Ja és 1.2 óta a bribe transgressionnak számít.
  • haxoror
    Ja eleinte én is kiéltem magam ilyesmivel ;)
    Családtagnál a retinuek és egyébb képességek számítanak és asszem a faction leader és a hier lefizethetetlen.
  • Yossarian
    nah, kb ugyanez. Ráírom egy kis papírra és nyílvesszőre kötve mehet a várkapuba... Viszont az első játékaim egyikében Juliusz családdal azzal szórakoztam, hogy összebrájboltam a másik 2 család seregét, de a családtagok 30-40K-ért se akartak jönni.
  • haxoror
    Passz.
    Jóideje a startnál kapott diplomatámat mindig bevágom egy nyugis tengerparti városba hogy békében megöregedjen és többet már nem is képzek.
    Énfényességem SOHA sem alacsonyodik le ahhoz hogy diplomatákat küldjön idegenekhez, ha akarnak vmit (pl. könyörögni a békéért ) akkor majd ők jönnek hozzám. :D
    No bribe powa
  • Yossarian
    és régen csak 3-4K volt?
  • haxoror
    Mert a legújann patchben felemelték a vesztegetéshez szükséges manit a többszörösére.
    (Egyébként benne van a Readme-jében ;)
  • Yossarian
    családtagot 3-4K-ért? sztem csak mákod volt vagy extraverinagyonízin nyomtad...
  • Apache00
    Örülj neki :)
    Azért igy mégiscsak reálisabb, mint hugyért-szarért megvásárolni mindenkit, akivel éppen nincs kedvem harcolni (pláne családtagokat, mert ezzel nemcsak a realitása hiányzott a dolognak, de szerintem még a játék kárára is ment. Igy jobb. Szerintem.
  • vtigris
    Gyári játékkal nyomom,de mióta felraktam a legújabb pach-et egy egyszerű névszerinti lázadó családtag megvesztegetése nem sikerült még 29000-ért sem ,pedig mikor először végigjátsztam 3-4000 körül sikerült. mitől van ez
  • haxoror
    Csak GeForceWriteOnlyLama2005-ön megy jól, vegyél olyat!

• Yossarian
    8880
  • giovanni85
    HI!!! ha valaki ráakadna 1.2 Crackjére az feltétlen rakja már be ahol megtalálta...köszönöm!!!! más: Rome tényleg jobban komálja az NVidiás videokártyát? (a nyilas dolog amit valahol lentebb említettetek.)
  • aiguo
    Irtam privit!
  • Yossarian
    nézd már meg, hogy ez jó-e neked!
  • Besz
    Kipróbáltam az Alcohol 120% 1.9.2(1705)-tel és a Daemon Tools 3.47-teli s, nem működik egyikkel sem! Mindig ugyanaz, azt írja távolítsam el a virtuális meghajtót. Sajnos ez van. Most mehetek újratelepíteni a játékot. Van olyan köztetek, akinek hasonlóan problémája van? De miért is kell nekem az 1.2? Játszok én az 1.1-gyel is. De azért ha valaki talál majd a későbbiekben 1.2 Crack-et, akkor nyugodtan linkelje be!
  • Gurat
    Az alapjáték az általad is használt játékstílusban a legjobb. Én is úgy nyomom!
  • Yossarian
    azért ne táplálj hiú reményeket, egy driver nem csodaszer, azért is írtam, hogy "esetleg" :)
    Első a reinstall legyen, ahogy grrrrrrrr javasolta!
  • Bazsi
    Köszi!!! ;-)
  • Yossarian
    nah, ha minden igaz ez az XP-s driver
  • Yossarian
    mindjárt rákeresek a guglival :)
  • Bazsi
    Ezt hogy érted? Mi az a Techconnect? ATI Homepage-ről kell leszedni? Vagy honnan? Lehet, hogy bénának tűnik a kérdés. Bocs... :-)

Balázs
  • Yossarian
    vagy esetleg Techconnect ATI driver. Egy darabig omegára esküdtem, de ennyire stabil driverem még nem volt, mint az 5.12-re épülő techconnect. Egy próbát mindenesetre megér, hátha megoldódik a gondod...
  • Grrrrrrr
    Rakd újra a játékot. A mentések megmaradnak az uninstalltól. Nekem is rogyott már meg a játék, egy kollegámnak is, bár ilyen újraindulást nem csinált egyikünknek sem...
  • Bazsi
    Ja... És alapjátékkal játszom... Semmi mod.
  • Bazsi
    Hello!

Nagyon idegesítő problémára találtam a játékban, remélem tudtok segíteni. :-( Szóval pár napja játszom, eddig semmi gond. Talánn 1 fagyás volt. Nyílt színtéri csatáknál semmi. Aztán egyszer, amikor egy nagyobb, kőfallal körülvett görög várost ostromoltam, kb. 6odszorra tudtam befejezni, mindig pár perc után lefagyott. Zene torzít, kép megfagy, aztán magától újraindul a gép. Most meg épp a makedón fővárost venném be, de már vagy 8szorra fagy le ugyanúgy, mint fent leírtam. VGA-m ASUS ATI 9600 XT legújabb driverrel (jan. végén töltöttem le, eredeti ATI driver). Winfos persze mindig kiírja, szerezzek be újabbat. Fura... :-( Nagyon teteszik a játék, de nagyon idegesít, h már órák óta fagyogatok. Please, aki tud vmi tanácsot adni, írja meg!!! :-)

Előre is kösz!! ;-) Ave...

Balázs
  • Kori
    én is
  • haxoror
    Ez a lényege az egésznek, nagyjáól letesztelik, kiadják a patchet, a rajongók le bétatesztelik és pár nap múlva jön a fix.
    Sztem rohatt jó módszer, felraktam az 5.2-t, vártam 2 napot és most van egy überfasza 5.3-am amúgy meg még hetekig lehetett volna várni mire a félmarék fejlesztő levadássza az összes bugot.

Egyébként az első RTR verzsönöket nagyon utáltam de 5.1-től iszonyatosan jó lett a game csak ajánlani tudom mindenkinek pl. Karthágót és a Szeleukidákat nem zúzzák be a szomszédaik pár év alatt mert mostmár TÉNYLEG úgy viselkednek mint egy birodalom stb.
  • Bandee
    jelen