Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
Wallen, jómagam és a fél team-de minden energiáját elvette a WoW béta 😊
Tegnap vége lett brühühü 😞

Szal jövünk vissza😊

Fritz Von...
Szép 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Zsolo007
Íme egy kis phalanx védelmi formáció:

Hehe
balról a harmadik muksó pont olyan mint a bannerban a baloldali 😄

Formation mod v0.2
Lehetõvé teszi hogy a jobbklikkes csapatelhelyezésnél hézagok nélkül lehessen a phalanx egységeket lerakni egymás mellé és így az ellen nem tud "befolyni" közéjük <#wink>

Kösz
Nem lehet, még a campaign indítása elõtt kell a video optionsban a unit scale cuccot nagyobbra állítani, az dönti el hogy mennyi ember van a csapatban. Minél jobb a géped annál nagyobbra állíthatod.

Hello!Légyszi,ha tudjátok írjátok meg, hogyan lehet a Rome total war-ban összevonni embereket a campingben, mert nekem makszimum 40-41 emberem lehet egy rublikában.Kösz.
Keresztelni kell mindegyiket!!!<#eplus2>

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Az soha nem lehet elég magas <#vigyor1>

Ja, ha olyan néppel vagy amelyik nem tud ilyet építeni akkor viszont bazi nagy helyõrséget kell tartani, a jelenlétük visszavesz a squalorból és a korrupcióból

Yossarian
2 esetleg túl magas az adó?

Nieleen

1. Építs olyan templomot/épületet ami a törvényességhez ad hozzá pl. +10 to law
2. Mert túlnépesedett 😊

Hali!
Lenne pár kérdésem:
1. Hogyan lehet csökkenteni a korrupciót?
2. Mért van az hogy csomó városomban folyamatosan lázadoznak pedig minden szükséges épületet felhúzok?
Yossarian
olvasd el a magyarítás readmejét! Annyi okosság van benne, hátha ragad rád valami 😊

Nieleen

Keresés funkció lap alján. Olvass vissza. Tanulj meg jobban angolul. Annyi megoldás van 😉

Kumesz
hy!mióta feltettem a magyarítást nem indul a program mi lehet a gond???Ha egy fálj az nem tudná valaki elkü[email protected]?Köszi

A lentebb lévõ skinek tényleg nem jutottak be, de az utóbbi köteg, amit betettél, az csont nélkül így van benne.

Sajna azért hagytam abba Numídiával mert kindózz újrainstall volt és hülye fejjel nem másoltam ki a mentett frankó állásomat amiért annyit szenvedtem, de hamarosan újrakezdem és dicsõséges gyõzelmet aratok velük! <#nyes>

Akárki akármit is mond szükség van olykor a saját város keresztelésére mivel elér egy bizonyos populációt és nem növekszi csak folyamatosan elégedetlenkednek és -4000 pénzt hoznak körönként.
Ilyenkor kereszt és máris jobb lesz.

Keresztelni úgy tudsz saját várost hogy kiviszed az összes egységet aonnan majd a diplomatáddal odaajándékozod a várost az ellenségenk majd pedig egybõl vissza bemény a sereggel, mivel nincs senki sem bennt mert ugyanabban a körben csináltad meg így csak visszasétálsz és már mehet is a keresztelés!<#vigyor1>

És szoval a szarmatákkal melyik taktikat csinaljam a 3 bol?
Fritz Von...
Nem ilyen lett? Akkor te mivel játszol?????

Fritz Von...
Hát igen. Azért ne feledjük, hogy kijött a HalfLife 2 is, amit szerintem sokan megnéznek. Én is szert tettem egyre, tegnap óta nyomom. Jó lett. Jobb, mint vártam. De sietek, mert a Rome ezerszer jobb és alig várom, hogy újra folytassam. 😊

Magic Boy
A lejebbi képeknél még máat mondtál!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tök ezek a skinek, nem tudom melyiket hiányolod <#fejvakaras>

Én még nyomom de ritkán sok az uj gama és kevés az idõm . Na az meg idegileg kikészít hogy lemaradtam a WOW tesztrõl mert késõn tudtam csak regisztrálni blizárdál <#rinya>
Magic Boy
Túl kevés a pénzük!
Küld rá a városra a kémet és döntsd el te!

Macedónoknál egy srác megcsinálta és lecserélte a Royal Pikeman skint egy überfasza zártsisakosra, minden katona kb. úgy néz ki mint a csapatparancsnok. Imádom azt a mod-ot, remélem a Silver Shield lesz a kövi 😊

Magic Boy
Még pár kép:

Kár,hogy nem ilyen lett a végleges verzió!
Na de elég mára a játékbol(a modemesek szerintem így is örülnek nekem!)a többi képet megtaláljátok a HCgamer-en!

Mi ujsag veletek skacok?Egyre kevesebben irnak ide.....<#boxer>
A numidiás vállalkozásokat mind az 5 rn feladtuk?
Szarmatiaval mit javasoltok?Be lehet venni Thrakiat vasgy elõbb a rebellis tartományokra gyurjak rá?
Persze emp/emp en.....
Magic Boy

Magic Boy
Ezekszerint nem én vagyok a béna,hogy nemtudtam ilyet csinálni!
Sajnálom,hogy nem ilyen lett a játék is,mert jók ezek az egységek!

Magic Boy
Találtam õket a Hcgamer-en!

Jó lenne,ha vki megcsinálná ezt a skint a silver shieldeknek, ütne nagyon!

Zsolo007
valóban a római nyilasoknak is más textúrájuk van

A szeleukidáknak a játékban nincs ilyen egységük, ez a kép sztem még a megjelenés elöttrõl van. Kár, mert iszonyat jól néznek ki 😞

Zsolo007
ezeket te csináltad vagy találtad?

Magic Boy
3 jó kép:

Utálom a keresztelést. Elfogalaláskór igen. De utána szó sem lehet róla.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

...szerintem a keresztelés a legtutibb és a lehgatásosabb. Utána úgy adóznak mint a pinty, nem lázadoznak nagyon sokáig...

Én azért tapasztaltam már az ellenkezõjét. Kereszteltem, a következõ körben Riot, erõsítés be, azt' követõ körben Revolt.

Magic Boy
Ja-ja náluk ömlik a pénz és a seregüók se rossz!

Elkezdtem az egyiptomiakkal játszani, és erõsebb vagyok a 2. legerõsebb népnél is vagy 3-szor 😊 50 ezret kapok kézhez körönként, pedig csak 20-25 éve játszom 😊

War. War never changes.

Magic Boy
Ez engem is érdekelne!

Zsolo007
Sját városomban hogyan "keresztelhetek"?

Magic Boy
Na ja hiábavó ellenálás mi? 😊))

Hozzászólva a legjobb választási lehetõséghez a 3 opció közzül ha elfoglalsz egy várost szerintem a keresztelés a legtutibb és a lehgatásosabb.
Utána úgy adóznak mint a pinty, nem lázadoznak nagyon sokáig hiába high az adó és vmi írdatlan sebességgel növekszik a város lakossága, fõleg ha normálom hagyod az adót.(5-6% körönként).
Abban az esetben nem keresztelek ha a város a belépésemkor zöld mosolygós fejként néz vissza.Akkor nem és meghagyom õket.
De minden más esetben mennek, hiába vannak 20000-en nem érdekel sõtt rendszeresen keresztelem a saját városaimat ugyanis ha nagyon sokan vannak lázadoznak.Egy keresztelés és megoldja a gondot pluszba megy a kincstár és ennyi.Nem telik bele 10 év és máris majdnem a felére földúzzad a lakosság mint amilyen volt.
Kereszt rulez!!<#vigyor1>

Hát ja, én is de azért néha szünetet tartok egy kis RTW-ért 😊

Így jobban elnézve a bannert a bal oldalon az egy macedón egységnek tûnik de a játékban még nem láttam. Egyáltalán benne van? Vagy ezt is kivették a megjelenéskor mint pl. a perzsák heavy spearmenjét?

Zsolo007
Mindenki HL2-zik azért van pangás. <#vigyor4><#violent><#worship><#taps>