13587
  • Kori
    de végül is mi a realism mod???????
  • Thanatos
    már csak egy kérdés: ez a realism mod megy 1.2-vel is?
  • Thanatos
    hm, mégis megy..., pedig tegnap totál halott volt
  • Thanatos
    tény viszod a linkeden nekem semmise jön be, közli hogy nem találja acimet... :/
  • Kori
    kösz de angol tudásom nem alkalmas erre
  • Czud
    Ja igen és még egykérdés: működnek ezzel a régi mentések?
  • Czud
    Mi ez az új realism?
  • Grrrrrrr
    A kamerára kell kattintani a csata végén, de a kampány csatáknál debil módon nem lehet. Utána a betöltésnél s replays csatát kell betölteni.
  • haxoror
    A kép sztem magáért beszél :)
  • Atta
    köszi a linket. Jó nekünk ez a legújabb Realism?
  • haxoror
    Ez :)
  • Kori
    tudom olvassak vissza de mi ez a realism?
  • Yossarian
    köszi:)
  • haxoror
    Rome Total Realism 5.3.4 patch
  • Snipa
    hmmm, hogy lehet csata videot megnezni?
    es hogy lehet a csatat elmenteni? :)

bocs ha lama kerdes
  • Grrrrrrr
    www.julius-kronika.atw.hu
  • bazza
    Hát, nemtom mitől gyógyult meg, próbálgattam mindent, de még az se biztos h meggyógyult, de most egy ideje nem csinált ilyet...de lehet legközelebb rögtön megfagy, csak imádkozni tudok, és nem győzöm lekopogni! ;)
  • Yossarian
    viszont jó eséllyel tudsz csinálni családtagot, ha hősies csatát/csatákat nyersz egy szimpla egységgel. Általában azt csinálom, hogy a kis rebell seregeket a lehető legkisebb erővel támadom meg. (soxor csak 1 lovas csapat) Ha 1-2 ilyen csatát megnyer ugyanaz a sereg, akkor kis szerencsével családtaggá avanzsálhat.
  • Yossarian
    Biztos volt már, de lécci, lécci, lééééccccciiii a címét is írd már be! Már asszem harmadjára kérdem. :)
  • Yossarian
    wazzzz, legalább az utókor okulására írd le, hogy mitől gyógyult meg! :)
  • Grrrrrrr
    Igen, csak azokat.

Megint frissítettem az oldalam. Felkerült egy történelmi családfák oldal, amit a Julius, Scipio és Parthus családfákkal nyitottam meg.
  • bazza
    Úgy néz ki megoldódott a probléma...
    MÁS: Csak családtakot jelölhetek kormányzónak?
  • Grrrrrrr
    Ave!

Feltettem a honlapomra 3 új lejátszható csatát.
  • bazza
    3 driverrel is ezt csinálja, sőt néha újraindítja a gépet és utána hibaüzi, hogy a képernyő illesztőprogramja hibát észlelt meg ilyenek...Valami tipp?
  • Lupis
    Sziasztok lenne egy kérdésem ,hogy lehet a kampány térképen rajtaütni az ellenségen?Mert hiába viszem a seregem a susnyásba(mondja is hogy rajtaütésre felkészültek) és az ellenség is szépen megáll mellettem ,de ezután csak sima csatát hajlandó behozni a rajtaütés helyett.
  • bazza
    kipróbáltam másik driverrel, 61.77, de ugyan az...Nemtudom miért csinálja ezt. :(((
  • bazza
    Nem igazad van tényleg driver gond lehet. Melyik a legstabilabb nvidia driver?
  • bazza
    És clonecd-s, de már ki van írva cdre akkor kell hozzá crack...
  • bazza
    hát nemtom, a hardware rész az tuti jó, ez 100%! A legújabb driverek vannak fönn, WM player 10, medium beállításon semmi szaggatás, csak a kampány menüben akad meg az egér, mindha az egész lefagyna...
  • haxoror
    Aztán majd jól ellenál az ostromodnak a saját fellázadt városod ;)
  • Kori
    köszi a tippeket
  • Grrrrrrr
    Viszont a városok ostromállóságát nem a falak határozzák meg, hanem a farmok fejlettsége. Én mindig felnyomom őket.

• haxoror
    Ja és ne építs magas szintű farmokat olyan tartományokba ahol amúgy is jó a termés mert kezelhetetlenre népesül a város és figyelj a food importra mert az tud még nagyon bekavarni
  • haxoror
    Rakd fel az 1.2 patchet abban már kezelhető
  • Kori
    építek nekik mindent katonáim is vannak ott mégis lázadnak állandóan
  • haxoror
    normálisan menedzselni őket?
  • Thanatos
    clonecd -s verzio tökéletes :PPP
    amugy honnan tudod hogy tuti elég? simán lehet valami driver hiba vagy hasonlo...
  • Kori
    van tippetek arra mit kell csinálni hogy ne lázadozzanak állandóan a városok?
  • bazza
    Hali!
    A kampány módban az egér 2 percenként 15 másodpercre megfagy, aztán megy tovább, olyasmi mint egy oltári nagy lagg de a zene megy tovább. Ez mitől van? A gépem tuti elég neki. Talán crack hiba? tudtok mondani egy normális törést a játékhoz?
    Köszi!
  • ashead
    Szerintem csak Rómában lehet , legalábbis éncsak ott tudok.