13587
-
Grrrrrrr #8865 Én megrögzött alapjátékos vagyok. A rómaiakkal nagyon jól lehet nehezíteni a játékot MOD nélkül is. -
Czud #8864 Remek ez a javítás! Mostmár legalább belép a menübe,de ha játékot akarok indítani akkor nem igazán reagál. Gondolkodik egy kicsit azt vissza a menübe. -
Gurat #8863 Mindig csak problémáztok a modokkal.Valaki egyáltalán játszik még az alap játékkal?(Vagy csak én?) -
G.Freeman #8862 nagyon elkapkodták ezt az 5.2-est :( -
haxoror #8861 Rome: Total Realism 5.3 Patch Released -
#8860 semmi sorry, csak viccoltam. Előtted pont így jártam én is :) -
#8859 SPQR csak 1.1-es peccsel megy és nem fér össze más modokkal. Ha egyébként nem tennéd fel, akkor hagyd a csudába. Mondjuk nálam az van fent és nekem tetszik, de ez ízlés dolga... -
#8858 #8723-ban G.Freeman már linkelte. Ha alulra beírod a keresőbe, hogy "SPQR" (mint ahogy én is tettem), akkor gyorsan megvan ám...
De ma jó napom van :)))
SPQR mod -
#8857 Pardon. Közben más ablakban keresgéltem ezután. Sorry. És kösz! -
#8856 ne nekem köszönd, hanem Zizznek... -
temes69 #8855 KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! -
#8854 leírjam? :) -
#8853 Én olvasom a topicot elég sűrűn. Azért leírhatná valaki megint azt a TXT módosítást, vagy egy linket az SPQR modhoz... Hasonló gondom van nekem is. (Bár eddig azt hittem, hogy a gépem sz*r a tüzes nyíl effekthez.) Én is segítséget kérek. -
#8852 Meg is találtam:
#7560 - Zizzenet
A teendő: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvessző csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.
effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}
effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}
-
#8851 sőt, az SPQR mod ficsörjei közt is olvastam, hogy megszünteti a tüzesnyíl bugot. -
#8850 nah, ha frissítettem volna, akkor én már nem írom be ugyanezt :) -
#8849 hülyeség, nem kell hozzászokni! egy félperces txt fájl buzerálás után nem szaggat. Olvasgass vissza, emléxem, hogy valaki régebben már leírta mit kell átírni! -
haxoror #8848 Az egyik txt fileban le lehet szedni a tűz effektet (az okozza a szaggatást) és csak a füst marad, vhol korábban volt róla szó vagy rakd fel az 1.2 patchet abban már ki lett javítva asszem. -
#8847 Hát, ez ATI-n ilyen. Szokjatok hozzá.
Ha a special effects qualityt leszeditek minimumra, akkor kicsit javul a helyzet. -
temes69 #8846 Sziasztok!
Van egy broblémám a Rome Total War-al. Amikor az íjászok tüzes nyilakat használnak, a játék lelassul, akadozik, játszhatatlanná válik.
Azt tudni kell, hogy ATI RADEON 9200-as videókártyám, 2,2 GHZ Celeron Procim van, de ezt a bakit haverom ATI RADEON 9600 XT, ATHLON 64 3000-es gépén is észleltem. Neki a tüzes nyilak használatakor az sz.gép úgy viselkedett, mintha lefagyott volna.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat. -
G.Freeman #8845 magyaritas alap jatekhoz keszult moddal nem nagyon megy -
#8844 Sziasztok
Nálam egy olyan probléma merült fel, hogy miután felraktam a magyarítást a Realism v5.2 re egyszerűen nem tudok visszatölteni vagy új hadjáratot kezdeni.
Van valakinek ötlete?
Köszi Cece
-
#8843 mostan kezdtem el a játékot
nagyon király a game -
#8842 értsd úgy, hogy feketelistás -
#8841 Köszi mindkettőtöknek. Ki fogom próbálni Daemon-nal.
Hogyan kell érteni azt, hogy "blacklisted"? Ilyenről még nem hallottam. -
aiguo #8840 A legfrissebb Alcohol(v1.9.2.1705),vagy a Daemon T.v3.47 kell a regebbi verzio "blacklisted"!
-
#8839 daemon 3.47-tel megyeget... -
#8838 Tényleg? Én Alcohol-lal próbáltam csatlakoztatni a NoCd 1.2 képét. Azt írja ki a játék, amkikor elindítom, hogy virtuális maghajtót észlel, és távolítsam el a gépemről. Ezután persze kilép. Valaki tud erre valami orvosságot? -
#8837 Arra gondolsz, amikor az Athéniak a Perzsákkal küzdöttek? -
G.Freeman #8836 masolt jatekom van es siman megy vele No CD 1.2 -
#8835 Hi!
Lehet letolteni hozza tortenelmi csatakat? -
#8834 he, ezt se tudtam. akkor azzal fogok szórakozni hogy a római vmelyik tagjával lefizetem a havert mer' úgyse üzenhet háborút:))) -
#8833 Úgy tudom, csak akkor áll át a lefizetett sereg, ha olyan egységekből áll, amit te is tudsz képezni. Egyébként feloszlik. -
#8832 jó gém, csak van pár problem:ha lefizetek vki-t eltűnik csak néha áll át hozzám miért?
küldetés:szenátus protek vmivé válni nem adják magukat de csináljam meg.
béketárgyalás:diplomata célban felajánlásoknál nincs ott. -
#8831 Sajnos igazad van. Tényleg nincs crack az 1.2 patch-hez. Még nincs. Csak az eredeti verzióhoz működik a kiadott RTW v1.2 - NCD. Szerintem csak idő kérdése... -
Czud #8830 tudom 1.2-es crack van -
G.Freeman #8829 hotfix javitja protection errort -
haxoror #8828 1.2 höz nem jó az 1.1-es crack -
Braveheart #8827 remek, épp hogy kiadják és rögtön jönnek a patchek -
Czud #8826 Mégse akkora az öröm! Ugyanazt csinálja valami protection error. Az meg mi az isten?