13587
  • Grrrrrrr
    Én megrögzött alapjátékos vagyok. A rómaiakkal nagyon jól lehet nehezíteni a játékot MOD nélkül is.
  • Czud
    Remek ez a javítás! Mostmár legalább belép a menübe,de ha játékot akarok indítani akkor nem igazán reagál. Gondolkodik egy kicsit azt vissza a menübe.
  • Gurat
    Mindig csak problémáztok a modokkal.Valaki egyáltalán játszik még az alap játékkal?(Vagy csak én?)
  • G.Freeman
    nagyon elkapkodták ezt az 5.2-est :(
  • haxoror
    Rome: Total Realism 5.3 Patch Released
  • Yossarian
    semmi sorry, csak viccoltam. Előtted pont így jártam én is :)
  • Yossarian
    SPQR csak 1.1-es peccsel megy és nem fér össze más modokkal. Ha egyébként nem tennéd fel, akkor hagyd a csudába. Mondjuk nálam az van fent és nekem tetszik, de ez ízlés dolga...
  • Yossarian
    #8723-ban G.Freeman már linkelte. Ha alulra beírod a keresőbe, hogy "SPQR" (mint ahogy én is tettem), akkor gyorsan megvan ám...
    De ma jó napom van :)))
    SPQR mod
  • Voltan
    Pardon. Közben más ablakban keresgéltem ezután. Sorry. És kösz!
  • Yossarian
    ne nekem köszönd, hanem Zizznek...
  • temes69
    KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
  • Yossarian
    leírjam? :)
  • Voltan
    Én olvasom a topicot elég sűrűn. Azért leírhatná valaki megint azt a TXT módosítást, vagy egy linket az SPQR modhoz... Hasonló gondom van nekem is. (Bár eddig azt hittem, hogy a gépem sz*r a tüzes nyíl effekthez.) Én is segítséget kérek.
  • Yossarian
    Meg is találtam:

#7560 - Zizzenet

A teendő: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
    Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvessző csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.

effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
    {
    lod 1000
    {
    ; fiery_arrow
    fiery_arrow_smoke
    }
    }

effect_set < 0 > fiery_arrow_set
    {
    lod 1000
    {
    ; fiery_arrow
    }
    }

• Yossarian
    sőt, az SPQR mod ficsörjei közt is olvastam, hogy megszünteti a tüzesnyíl bugot.
  • Yossarian
    nah, ha frissítettem volna, akkor én már nem írom be ugyanezt :)
  • Yossarian
    hülyeség, nem kell hozzászokni! egy félperces txt fájl buzerálás után nem szaggat. Olvasgass vissza, emléxem, hogy valaki régebben már leírta mit kell átírni!
  • haxoror
    Az egyik txt fileban le lehet szedni a tűz effektet (az okozza a szaggatást) és csak a füst marad, vhol korábban volt róla szó vagy rakd fel az 1.2 patchet abban már ki lett javítva asszem.
  • dronkZero
    Hát, ez ATI-n ilyen. Szokjatok hozzá.
    Ha a special effects qualityt leszeditek minimumra, akkor kicsit javul a helyzet.
  • temes69
    Sziasztok!
    Van egy broblémám a Rome Total War-al. Amikor az íjászok tüzes nyilakat használnak, a játék lelassul, akadozik, játszhatatlanná válik.
    Azt tudni kell, hogy ATI RADEON 9200-as videókártyám, 2,2 GHZ Celeron Procim van, de ezt a bakit haverom ATI RADEON 9600 XT, ATHLON 64 3000-es gépén is észleltem. Neki a tüzes nyilak használatakor az sz.gép úgy viselkedett, mintha lefagyott volna.
    Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
  • G.Freeman
    magyaritas alap jatekhoz keszult moddal nem nagyon megy
  • cece
    Sziasztok
    Nálam egy olyan probléma merült fel, hogy miután felraktam a magyarítást a Realism v5.2 re egyszerűen nem tudok visszatölteni vagy új hadjáratot kezdeni.
    Van valakinek ötlete?
    Köszi Cece
  • Kori
    mostan kezdtem el a játékot

nagyon király a game
  • Yossarian
    értsd úgy, hogy feketelistás
  • Besz
    Köszi mindkettőtöknek. Ki fogom próbálni Daemon-nal.
    Hogyan kell érteni azt, hogy "blacklisted"? Ilyenről még nem hallottam.
  • aiguo
    A legfrissebb Alcohol(v1.9.2.1705),vagy a Daemon T.v3.47 kell a regebbi verzio "blacklisted"!

• Yossarian
    daemon 3.47-tel megyeget...
  • Besz
    Tényleg? Én Alcohol-lal próbáltam csatlakoztatni a NoCd 1.2 képét. Azt írja ki a játék, amkikor elindítom, hogy virtuális maghajtót észlel, és távolítsam el a gépemről. Ezután persze kilép. Valaki tud erre valami orvosságot?
  • hzsolt
    Arra gondolsz, amikor az Athéniak a Perzsákkal küzdöttek?
  • G.Freeman
    masolt jatekom van es siman megy vele No CD 1.2
  • GaBika6
    Hi!
    Lehet letolteni hozza tortenelmi csatakat?
  • berlinboy6329
    he, ezt se tudtam. akkor azzal fogok szórakozni hogy a római vmelyik tagjával lefizetem a havert mer' úgyse üzenhet háborút:)))
  • Besz
    Úgy tudom, csak akkor áll át a lefizetett sereg, ha olyan egységekből áll, amit te is tudsz képezni. Egyébként feloszlik.
  • berlinboy6329
    jó gém, csak van pár problem:ha lefizetek vki-t eltűnik csak néha áll át hozzám miért?

küldetés:szenátus protek vmivé válni nem adják magukat de csináljam meg.

béketárgyalás:diplomata célban felajánlásoknál nincs ott.
  • Besz
    Sajnos igazad van. Tényleg nincs crack az 1.2 patch-hez. Még nincs. Csak az eredeti verzióhoz működik a kiadott RTW v1.2 - NCD. Szerintem csak idő kérdése...
  • Czud
    tudom 1.2-es crack van
  • G.Freeman
    hotfix javitja protection errort
  • haxoror
    1.2 höz nem jó az 1.1-es crack
  • Braveheart
    remek, épp hogy kiadják és rögtön jönnek a patchek
  • Czud
    Mégse akkora az öröm! Ugyanazt csinálja valami protection error. Az meg mi az isten?