Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haraxor nagyon jokat és humorosakat szokott irogatni de sztem most az egyszer elvetette a sulykot......<#vigyor5>#vigyor5>
Emp/Emp kizárt dolog diplomatákkal+Assasinokkal nyerni....Fõleg szar néppel....De sztem szvsz még joval is....
Egyéként elég egy shot a végén a faction menürõl ahol kiírja a szerzett tartományok számát és a nyert/vesztett csatákát 😛
Ha végeztem a Bloodlines-al majd megcsinálom 😉
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Amióta rájöttem hogy a városban tartott diplomata nem ad védelmet a felvásárlás ellen már csak egy darab diplomatám van és azt is csak az ajándékozós-lakosságáttelepítõs trükkhöz használom. A környezõ népeket leszarom, max trade rightsot vagyok hajlandó kötni de azt is csak akkor ha õk jönnek hozzám 😛
Mondjuk szopok is rendesen mert bribeot és elefántokat se használok de így legalább van kihívás, persze ez csak az én véleményem és stílusom hiszen a játékot meg lehet nyerni csak diplomatákkal és assassinokkal úgy hogy EGYETLEN EGYSZER SEM KELL CSATÁZNI, még Rómáért sem 😛
Úgyhogy most gyûlik a flotta és a sereg egy afrikai portyára. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
aztán most rábasztam ugy hogy csak na<#lookaround>#lookaround>
Sajnos semmi extra lehetõség nem jár vele...
Üdv Arius Kolompáriusz!
Az RTW magyarul lenne mókás: "A parannnncsot vééégrehajtottam, Urasááág!"
Harci játékokban a német vagy angol szöveg "jól" hangzik de a magyar valahogy bénán 😞
Viszont amikor beindul az igazi húsdaráló nincs szívet melengetõbb a magyar szónál: "VÁÁÁÁÁÁ!!! DÖGÖLJMÁ'MEGAKURVAANYÁD!!!"
TS rulz 😊
Nem értek ám hozzá, mert akkor én is megcsinálnám, csak okoskodok...
<#wink>#wink>
Meg ugye jön a squalor is... 😄
Lassan jöhet a bribe flame aztán a hun-roman 😄
"...The world turns. What was may come again..."
(Görög intro rulz 😊
Egyébként akkor állnak át a seregek, ha a választott néped képes ezeket az egységeket gyártani. Tehát például hiába veszed meg Karthágó elit egységeit, azok szétoszlanak, mert te nem tudsz olyat kiképezni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Heroic victory"
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Láma kérdés: Az elején 2választás van, start deployment vagy wait. Ha a wait-re nyomok akkoris feltom állítani a csata rendet? Vagy mi értelme a választásnak?
túl bonyolultan fogalmaztál 😛
Szardinián a kikötõ az alap játékban a két hely közül véletlenszerûen lesz az egyiken 😊
" - A módosított települések jelének közepe piros"
Ugyanis a 3.2-es mod áthelyezi a települést.
<#nyes>#nyes>
Sardiniát most nem tudom, hogy változtatták-e,
de úgy emlékszem igen. Holnap megírom azt is.
Gondolom a helye attól függ, hogy az
imperial vagy a provincial campaign-t játszod-e.
De jó hogy szoltál, mert most látom, hogy Corsica
teljesen olvashatatlan a térképen. <#vigyor1>#vigyor1>
Most hogy így elnéztem fõleg kis-ázsiában a hidak mellé faszányos erõdrendszert lehetne építeni <#heureka>#heureka>
De hogy egy kicsit fikázzak is Pontust elszúrtad mert Sinope a két folyó között van nem pedig tõlük nyugatra, Szardinián pedig Caralis kikötõje véletlenszerûen hol észak-keleten van mint a térképeden, de néha rögtön a város mellé épül dél-keletre <#hehe>#hehe>
Keep up the good work <#eljen>#eljen>
TW magyarítások
Csak kb 500-szor szerepelt már itt a fórumban. <#eplus2>#eplus2>