13587
-
Smokk #8985 De ezt ki kell irni, v siman daemon?
Mert ha en a virtualis meghajtoval akarom , akkor nem m1... -
#8984 gamcopyworld -ön kint van tört img, azt mountolod daemon-ba és kész -
#8983 Ez a kérdés engem is érdekelne! -
#8982 mini image kell! -
Braveheart #8981 Az 1.2-es verzióhoz van crack? Vagy vmilyen mini imaget kell használni? -
#8980 Az a csapat lándzsás azért nem fordult meg, mert már harcoltak a gyalogságommal. Te hátranéznél ilyen esetben? -
Braveheart #8979 Hú most olvastam hogy kell neki az 1.2-es patch. Akkor már értem miért nem ment -
Smokk #8978 Ja, nekem se, masnak meg m1 siman,nem ertem en ezt... -
Braveheart #8977 Én meg rakhatom újra játékot... felraktam szép sorban a realism modokat és nem indul a játék -
G.Freeman #8976 RTR 5.2 és 5.3 is kompatibilis vele -
Braveheart #8975 az 1.2es patch és a realism mod nem fér meg még egymás mellett, a 6.0-s realism mod már kompatibilis lesz vele -
Braveheart #8974 Hali most rakom fel én is a Realism modot, a sima verzióba nnem tetszik 1-2 dolog. Hány egységnek változtatták meg a skinjét? -
JLH Fans #8973 bocsi ha hülye vok de mit irjak át?:) -
haxoror #8972 Írd át a export_descr_unit.txt -ben értelemszerűen -
haxoror #8971 És az reális hogy 120 lándzsásból egy sem fordul meg amikor hátbakapja őket a lovasság hanem hagyják magukat lemészárolni?
Sima RTW sztem ezt rosszul kezeli mert ha nekiindulsz 20 szakasz nehézlovassal akkor mindig nyersz akármit is hozzon az ellenség. -
JLH Fans #8970 öö bocsi.....és azt honnan és hogyan tudok letölteni?:) -
steweee #8969 nem baj, majd jöt a következő realizm mod verzió, amiben már javítják az ilyen nem túl reális dolgokat :)) -
Thanatos #8968 #8959 .... -
#8967 igazi összehangolt lovasroham gázol mindenkit!!!! -
JLH Fans #8966 Ehh látom a kérdésemre még véletlen sem jött válasz:( -
Thanatos #8965 nem az és szvsz az a reális de realism modban nem iylen egyszerű, hátukba nyomok lovaságot és a láthatatlan erőtöl eldöl a lovasok fele, najó nem a fele de sok :DDD
amugy nem tom késöbb hogylesz mert itt még max light lovasságal probálkoztam de majd kiderül..., amugy alapban nekem is lovasság volt kedvencem, durva rohamokat lehet vele csinálni :) -
#8964 alap:)
de mért? ez irreális? Én nem tudtam h nem lehet a valóságban hátbatámadni vkit... -
Thanatos #8963 ezt realismel vagy alapp rtw-vel? :) -
#8962 Sose feljetem el, mikor egy germán lándzsás csoportot támadtam meg 3 egység római lovassal...rákültem egy adag légióst, szegényeket leszorították a dombról amin eddig tanyáztak, így az üres maratt és meg felügettem a pacikkal...hát nem rájuk küldtem a lovasságom a dombról?! :DDD
Akkora ász volt, hátulról úgy segbebasztam őket, hogy 1 sec alatt 0 ellenségem lett a 300 valahány lándzsásból. (A domról lezúduló lovasság a legszebb látvány, föleg ha látod hogy ráugratnak az ellenség fejére ;) ) -
Thanatos #8961 amugy nyil elfogyás ellen nincs 55leted? mert nagyon zavaró hogy sokkal hamarabb elfogynak a nyilak mint kéne szerintem, igy gyk az ilyászok alig használhatóak :( -
Thanatos #8960 nem feltétlen mert phalanxnál emgnézem hogy forditják hátra a lándzsáikat hogy visszatartság vele a lovasságot amikor már belementek a áhutkba..., ez szeirntem se a legjobb 5let mert eléggé helyzetfüggő..., a tipikus öngyilkoság esete leginkább csak frontális rohamnál ált fent , szeirntem :)
(arról nem is beszélve hogy animációk szerint amikor pl msot realismal hátbakaptam egy phalanxot még csak nem is használták a lovasaim ellen a lándzsákat hanem csak a lovak elestek maguktol, elég érdekes volt :P -
haxoror #8959 Hát ha nem töltesz le agy mini imaget akárhonnan akkor nem ;) -
haxoror #8958 Akkor nem öngyilkosság hanem hülyeség -
Thanatos #8957 igy első proba után engem az idegesit nagyon hogy az iyleszok nyilvesszője igen hamar elfogy... :( -
steweee #8956 miért olyan egyértelmű hogy a lovasságot legyakja a lándzsás egység. való igaz jobban harcoltak ellenük mint a rövid fegyverrel küzdők, de hát azért korántsem volt öngyilkosság mondjuk oldalba kapni őket lándzsa ide vagy oda -
Czud #8955 Hali!
Lenne egy kérdésem:
Mire jó az a protektorátus? Azon kívül hogy átmehetek a protekturátusom alatt lévő nép területein. Van valami gyakorlati hasszna is?
-
JLH Fans #8954 értelek......Vagyis akkor nem fogom tudni felrakni se az 1.2 őt se a realismot? -
haxoror #8953 Megbuzerálták a népeket hogy a viselkedésük és az egységeik statjai reálisabbak legyenek (lovassággal pl. öngyilkosság még a legegyszerűbb lándzsás egységet is megtámadni), új történelmileg pontosabb skineket raktak minden egységre, kétszer akkora a térkép mint az alapjátékban és a már meglévő tartományok egy részét is továbbosztották hogy mégtöbb elfoglalásra váró város legyen stb.
Ja és már nincs 3 római család hanem csak egy ami Romans néven fut
Sztem rohattul megéri felrakni mert hatalmasat dob a játékélményen -
haxoror #8952 1.2-höz ha jól tudom nincs krekk hanem miniimidzs, lehet hogy ezért fagy neked. -
JLH Fans #8951 Figy siman ha csak a patchet teszem fel minden mod nélkül akkor is kifagy..... -
Thanatos #8950 5.3hoz kell elötte az 5.2 is -
JLH Fans #8949 Sziasztok!
Uhh de rég jártam erre....2 hónapja.
Aztán tegnap ujrakezdtem a játékot....Azaz ujrakezdtem volna....
Hiába akartam feltenni az 1.2 patchet és az 5.3 as realism modot,akármelyiket tettem fel a 2 közül (ha mind a 2őt akkor is) az eredmény ugyanaz lett...
A game kifagyott...Azaz el sem indult..Még töltés közben mielőtt behozná a menüt,egész egyszeűen kilép...
Könyörgöm segitsen vki mit tegyek?
Anno mikor jatszottam az 1.1 es patch és a 3.0 realism siman ment...
Nem akarok a sima alap mod és patch nelkuli gameval jatszani:(
A mod nem is annyira kell de a patch legalabb jo lenne.
MIT TEGYEK? -
Thanatos #8948 még1 dolog, 5.4-hez nicns direct linkje valakinek? mert innét nem tőlthető le csak azt rija hamarosan :/ -
Thanatos #8947 kiterjeszti, realisztikusabbá teszi a gamet -
Thanatos #8946 már ltáom nem szóltam