13587
  • Smokk
    De ezt ki kell irni, v siman daemon?
    Mert ha en a virtualis meghajtoval akarom , akkor nem m1...
  • Bandee
    gamcopyworld -ön kint van tört img, azt mountolod daemon-ba és kész
  • Pluskast
    Ez a kérdés engem is érdekelne!
  • bazza
    mini image kell!
  • Braveheart
    Az 1.2-es verzióhoz van crack? Vagy vmilyen mini imaget kell használni?
  • bazza
    Az a csapat lándzsás azért nem fordult meg, mert már harcoltak a gyalogságommal. Te hátranéznél ilyen esetben?
  • Braveheart
    Hú most olvastam hogy kell neki az 1.2-es patch. Akkor már értem miért nem ment
  • Smokk
    Ja, nekem se, masnak meg m1 siman,nem ertem en ezt...
  • Braveheart
    Én meg rakhatom újra játékot... felraktam szép sorban a realism modokat és nem indul a játék
  • G.Freeman
    RTR 5.2 és 5.3 is kompatibilis vele
  • Braveheart
    az 1.2es patch és a realism mod nem fér meg még egymás mellett, a 6.0-s realism mod már kompatibilis lesz vele
  • Braveheart
    Hali most rakom fel én is a Realism modot, a sima verzióba nnem tetszik 1-2 dolog. Hány egységnek változtatták meg a skinjét?
  • JLH Fans
    bocsi ha hülye vok de mit irjak át?:)
  • haxoror
    Írd át a export_descr_unit.txt -ben értelemszerűen
  • haxoror
    És az reális hogy 120 lándzsásból egy sem fordul meg amikor hátbakapja őket a lovasság hanem hagyják magukat lemészárolni?
    Sima RTW sztem ezt rosszul kezeli mert ha nekiindulsz 20 szakasz nehézlovassal akkor mindig nyersz akármit is hozzon az ellenség.
  • JLH Fans
    öö bocsi.....és azt honnan és hogyan tudok letölteni?:)
  • steweee
    nem baj, majd jöt a következő realizm mod verzió, amiben már javítják az ilyen nem túl reális dolgokat :))
  • Thanatos
    #8959 ....
  • Kori
    igazi összehangolt lovasroham gázol mindenkit!!!!
  • JLH Fans
    Ehh látom a kérdésemre még véletlen sem jött válasz:(
  • Thanatos
    nem az és szvsz az a reális de realism modban nem iylen egyszerű, hátukba nyomok lovaságot és a láthatatlan erőtöl eldöl a lovasok fele, najó nem a fele de sok :DDD
    amugy nem tom késöbb hogylesz mert itt még max light lovasságal probálkoztam de majd kiderül..., amugy alapban nekem is lovasság volt kedvencem, durva rohamokat lehet vele csinálni :)
  • bazza
    alap:)
    de mért? ez irreális? Én nem tudtam h nem lehet a valóságban hátbatámadni vkit...
  • Thanatos
    ezt realismel vagy alapp rtw-vel? :)
  • bazza
    Sose feljetem el, mikor egy germán lándzsás csoportot támadtam meg 3 egység római lovassal...rákültem egy adag légióst, szegényeket leszorították a dombról amin eddig tanyáztak, így az üres maratt és meg felügettem a pacikkal...hát nem rájuk küldtem a lovasságom a dombról?! :DDD
    Akkora ász volt, hátulról úgy segbebasztam őket, hogy 1 sec alatt 0 ellenségem lett a 300 valahány lándzsásból. (A domról lezúduló lovasság a legszebb látvány, föleg ha látod hogy ráugratnak az ellenség fejére ;) )
  • Thanatos
    amugy nyil elfogyás ellen nincs 55leted? mert nagyon zavaró hogy sokkal hamarabb elfogynak a nyilak mint kéne szerintem, igy gyk az ilyászok alig használhatóak :(
  • Thanatos
    nem feltétlen mert phalanxnál emgnézem hogy forditják hátra a lándzsáikat hogy visszatartság vele a lovasságot amikor már belementek a áhutkba..., ez szeirntem se a legjobb 5let mert eléggé helyzetfüggő..., a tipikus öngyilkoság esete leginkább csak frontális rohamnál ált fent , szeirntem :)
    (arról nem is beszélve hogy animációk szerint amikor pl msot realismal hátbakaptam egy phalanxot még csak nem is használták a lovasaim ellen a lándzsákat hanem csak a lovak elestek maguktol, elég érdekes volt :P
  • haxoror
    Hát ha nem töltesz le agy mini imaget akárhonnan akkor nem ;)
  • haxoror
    Akkor nem öngyilkosság hanem hülyeség
  • Thanatos
    igy első proba után engem az idegesit nagyon hogy az iyleszok nyilvesszője igen hamar elfogy... :(
  • steweee
    miért olyan egyértelmű hogy a lovasságot legyakja a lándzsás egység. való igaz jobban harcoltak ellenük mint a rövid fegyverrel küzdők, de hát azért korántsem volt öngyilkosság mondjuk oldalba kapni őket lándzsa ide vagy oda
  • Czud
    Hali!
    Lenne egy kérdésem:
    Mire jó az a protektorátus? Azon kívül hogy átmehetek a protekturátusom alatt lévő nép területein. Van valami gyakorlati hasszna is?
  • JLH Fans
    értelek......Vagyis akkor nem fogom tudni felrakni se az 1.2 őt se a realismot?
  • haxoror
    Megbuzerálták a népeket hogy a viselkedésük és az egységeik statjai reálisabbak legyenek (lovassággal pl. öngyilkosság még a legegyszerűbb lándzsás egységet is megtámadni), új történelmileg pontosabb skineket raktak minden egységre, kétszer akkora a térkép mint az alapjátékban és a már meglévő tartományok egy részét is továbbosztották hogy mégtöbb elfoglalásra váró város legyen stb.
    Ja és már nincs 3 római család hanem csak egy ami Romans néven fut
    Sztem rohattul megéri felrakni mert hatalmasat dob a játékélményen
  • haxoror
    1.2-höz ha jól tudom nincs krekk hanem miniimidzs, lehet hogy ezért fagy neked.
  • JLH Fans
    Figy siman ha csak a patchet teszem fel minden mod nélkül akkor is kifagy.....
  • Thanatos
    5.3hoz kell elötte az 5.2 is
  • JLH Fans
    Sziasztok!
    Uhh de rég jártam erre....2 hónapja.
    Aztán tegnap ujrakezdtem a játékot....Azaz ujrakezdtem volna....
    Hiába akartam feltenni az 1.2 patchet és az 5.3 as realism modot,akármelyiket tettem fel a 2 közül (ha mind a 2őt akkor is) az eredmény ugyanaz lett...
    A game kifagyott...Azaz el sem indult..Még töltés közben mielőtt behozná a menüt,egész egyszeűen kilép...
    Könyörgöm segitsen vki mit tegyek?
    Anno mikor jatszottam az 1.1 es patch és a 3.0 realism siman ment...
    Nem akarok a sima alap mod és patch nelkuli gameval jatszani:(
    A mod nem is annyira kell de a patch legalabb jo lenne.
    MIT TEGYEK?
  • Thanatos
    még1 dolog, 5.4-hez nicns direct linkje valakinek? mert innét nem tőlthető le csak azt rija hamarosan :/
  • Thanatos
    kiterjeszti, realisztikusabbá teszi a gamet
  • Thanatos
    már ltáom nem szóltam