13587
  • Dankó
    Vki tudna segíteni???
    egyetlen egy realism modot nem tudok fölrakni mivel folyamatsoan lefagy a játék!Jobban mondva az 5.0-tól fölfelé.Nem értem miért pedig pontosan azt teszem amit leír.Van vkinek mi ötlete?
    Esteleg a régi realism modokat hol lehetne föllelni mert azokkal működött a játék régebben.
  • Dankó
    Sziasztok!

nagyon régen már hogy befejeztem eme fantasztikus játék játszását és most újra megújult erővel vágom bele magam.(na meg +1 giga ram segít nekem ebben ami régebben nem volt).
    Szóval azt szeretném kérdezni melyik most a legújjabb jól működő realism mod amit érdemes föltenni.Ha jól emlékszem a 3.0-as vagy hasonló moddal játszottam emp/emp fokozatban a scelekuidákkal és annál hagytam abba mert vmi közbejött.
    De most újra neki esek ennek a népnek és végig nyomatom velük.
  • Apache00
    Hali!
    Itt van egy uj készülödö mod, egy kis japán éra- akit érdekel esetleg:

Blue Lotus: Total War

Blue lotus
  • haxoror
    Mundus Magnus. Large map for RTW.
  • haxoror
    Na ez aztán térkép!
  • hzsolt
    Te a Sengoku Jidai-ra gondolsz:
    SJ Fórum
    De nem kapkodják el a dolgot.
  • Smokk
    Ez igen jonak hangzik, shogunos verzio nem lesz?
  • vtigris
    Hi!
    Az egyik városban folyamatosan megjelenik egy kém,de nem tudom elkapni,mert mindig eltűnik. Hiába van ott saját kémem,meg orrvadász,meg diplomata. Mit kell tennem,hogy el tudjam kapni?
  • Braveheart
    Most kezdtem el a Realism mod Kartágói kampányát és eddig nagyon tetszik :)
    jó nehéz amúgy
  • Larvin
    Hallott valaki a chivalric modról?

az RTW-t teszi ismét a középkori környezetbe, így akinek tetszett a MTW annak ez is biztosan bejön majd, a baj az, hogy még várni kell rá, fejlesztés alatt áll és még nincskés za single cmpg mód, de nem kell sokat várni sztem és lesz egy jó kis modunk :))
  • Pluskast
    Nagyon nagyon thx!!
  • Tom911
    This is one of the most common problems experienced with Rome: Total Realism and is also the easiest to fix. Whats happening is, the game is detecting that it is your first time running the game and thus defaults to Prologue mode. In order to unlock the other game options and 'trick' your game into working follow these simple steps:

Browse to C:\Program Files\Activision\Rome - Total War or your Rome: Total War installation directory.
    Open preferences.txt - it should automatically open with NotePad but if it does not right click on it and select "open with" and then once prompted, select NotePad from the list of avalible applications.
    Scroll down to line 58 where it reads FIRST_TIME_PLAY:TRUE and change it to FIRST_TIME_PLAY:FALSE . Save the file.
    Play Rome: Total Realism. Remember to select "Provincial Campaign."
  • Pluskast
    Akkor el tudnád árúlni, hogy hogy lehet megoldani? Mert nálam ugyan ez a bibi! Előre is köszi!
  • Tom911
    Már nem aktuális, megoldottam.
  • Tom911
    Hogyan tudnám elindítani a játékot prolong nélkül, mert feltettem az 5,2-5,3p-5,4p realism modot +1.2 +faction mod és nem engedi csak a prolongot játszani de ha rá kattintok a kezdésére a küldetésnek akkor visszalép a feladatválasztó képre és nem indul el, mi lehet a probléma?
  • Dgzt
    Hellosztok, Én kijátszottam a game-t, és játszhattam sok nemnzettel. És eljött a Format C: ideje. És ha feltettem és bemásoltam az elmentéseket akkor a 3 római nemzet közül választhattam. Hogy lehet megcsinálni, hogy újra sok nemzet közül választhassak, anélkül, hogy még1szer kijátszam?
  • kangoo
    Csak nálam nem megy az Imperial Campaign a Total Realism mod alatt?
  • Tom911
    Sziasztok lehet a játék tört verziójával neten játszani(két ember egymás ellen vagy gép ellen)?
  • Kovász
    Vki találkozott olyan buggal, hogy a városfal kapuja *állandóan* nyitva van? Csata után megjavítottam a falat meg minden, és mégis egyfolytában nyitva van a kapu (1.2-es patch fent van)
  • Braveheart
    a Realism mod berak 1-2 érdekes egységet... pl alig lehet kimondani néhányuk nevét, meg ha rájuk kattintok nincs szóbeli visszajelzés
  • Kori
    valaki harcot már a szövetségesek ellen

nekem már csak Brutus és Scipio meghódítása van hátra

nehéz?
  • Braveheart
    -996

...

na jó meguntam
  • Braveheart
    -997
  • Braveheart
    sztem 3 is jöhet kapásból
  • haxoror
    Na jöhetnek a -k :P
  • haxoror
    TÉK
  • haxoror
    -1
  • haxoror
    -2
  • haxoror
    Hát ha abban a három-négy sorban vagyok akik hátul éppen nem csinálnak semmit akkor persze hogy hátrafordulnék, ha meg az első sorban akkor harcolnék tovább a gyalogság ellen és a mögöttem lévők nyomnák le a hátúlról jövő lovasságot :P
  • Realtibi
    lassan megvan a 9000. hozzászólás
  • haxoror
    Daemon Tools 3.47 nevű programba bemountolod a miniimidzset, innentől az RTW azt hiszin hogy lett még egy CD meghajtó a gépedben amiben benne van az eredeti CD.
    Jó trükk mert nem kell minden új pecsnél krekkeket keresni.
  • Yossarian
    nekem cloneCD-s van, azzal nem kell mini image, de hallomásból úgy tom, hogy van egy pár megás image fájl, amit be kell mountolni. Mint az X-tension crackjét kellett anno.
  • JLH Fans
    Basszus lehet szegyen de lilam sincs mi az a mini image...
    Mia fenet csinaljak?
    Pliz magyarázza el vki jó?:)
  • JLH Fans
    Figyelj nem ez a baj.....Hanem hogy nekem mar az 1.2 patch sem muxik ....
    Ugye meg mindig nincs hozzá crack?!:(
  • Yossarian
    nem azért mert több verzió van?
  • Smokk
    Nem hinnem h csak az eredetivel m1, rengeteg embernek tokeletesen fut az uj patchekkel/modokkal a jatek akiknek a kaloz jatek van meg...
    Masoknak meg nem, h miert !?
  • Yossarian
    Hmmm. tényleg félreérthető volt. Szal nem célzásnak szántam, mindössze annyit akartam volna mondani, hogy sztem a crack hibája. Hogy nem álszenteskedni akartam, az abból is látszik, hogy én is csak gondolom, hogy az eredetivel fagy-e vagy sem...
  • Pluskast
    Erre inkább nem mondok semmit......
  • Yossarian
    gondolom az eredeti nem fagyna be...
  • Pluskast
    Ez a patch úgy szar ahogy van. azt a mini image-t csak simán be kell rakni deamon-ba és megy. Viszont ha felrakom hozzá a patcheket akkor befagy az egész. Nem is indúl el a játék. Én csak azt nem értem, hogy mi a francért csinálnak patch-et ha befagy a game??