Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
A Császárság kora... (és bukása ugye). <#vigyor>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tatyla
jó lett a magyarositás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Apache00
De az egy hosszabb idöszakot ölelne fel, mint ez a mostani. Azért gondoltam, hogy inkább lehuznak még egy bört erröl a gémröl (ami persze nem baj, ha kellö ujitást és ujabb lehetöségeket raknak bele). Kiegészitönek tul nagynak tünik ez az idöszak, de neked legyen igazad 😊

Yossarian
2-tõl 476-ig inkább egy jó kieg lesz Róma bukása címme 😊

Nieleen

Apache00
Csács Mindenkinek! Rég jártam már itt, jo látni, hogy még aktiv a topic. Bár a beirások száma igen lecsökkent (volt mikor 4 oldal telt meg egy nap alatt), de sztem ez most a Half Life 2 és Nfsu2 örületnek tudhato be. Amik télleg jo játékok, de idövel kicsit alább hagy irántuk a lelkesedés, ezért a játékért pedig sztem mindig lelkes leszek <#vigyor0> Ez az egyik legjobb játék, amivel életemben játszottam, sokáig is fogok még vele jáccogatni. De sajna csak jáccogatni, mert nincs tul sok idöm hozzá 😞
Azért kiváncsi leszek, hogy mi lesz a következö teljes Total War, mert az fix hogy lesz ekkora siker után. (talán Rome:total war 2 - 476ig)
További jo játékot

Én mondtam, hogy nem úgy megy, hogy én most ambusholni akaraok...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Dnai13
Ömm. Ez mind szép és jó. De gyakorlatilag, hogy lehet ezt megvalósítani? <#conf> Köszi elõre!

Yossarian
Én se tom, hogy mi dönti el, hogy lesz ambush, vagy nem. 2 íjászt küldtem egyik városból a másikba. Ready to ambush, majd a köv kör csatával kezdõdött. Egy takaros rebellis sereg szaladt beléjük. Szépen el is menekültünk 😊)

Nieleen

Zsolo007
Na ambusholtam. Beálltam az enemy által leggyakrabban használt út mellé. MOndta hogy ready to ambush. mondom király. eltelik 1,2,3 kör jön egy enemy. Megáll közvetlen a seregem elõtt asszongya a sereg: ready to ambush. Köv. körben az enemy megtámadott. és vesztettem. 😞 . Magától kell attackolnia ambush esetén. Mert nekem nem nagyon akart 😞 .

hzsolt
Láttátok már, hogy a játék zenéje megjelent CD-n?
Itt lehet érdeklõdni: http://www.totalwar.com/community/buy.htm

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Kifogod? Hallottam már olyanmról, hogy valakinek sikerült...

Az Ambush ritka dolog. Nagyon ritka. Nekem még sohasem jött össze. Ha a csapataid mozgáspontja nem fogy el, és erdõs terepen állnak meg, akkor állított csapdát. Mondja is, hogy: Ambush! Na ha ekkor odaér hozzá egy ellenséges sereg, akkor lehet rajtaütés. Ebben az esetben az ellenséget vonulás közben támadod meg, nem felállt harcrendben. de ha az ellenség seregében kém van, akkor ennek lecsökken az esélye. Ezért javaslom, hogy te is cipelj kémet a sereggel. Na a lényeg az, hogy a csapda állítás nehezen megoldható. Nekem már támadta meg a csapdát állító seregemet egy ellenséges sereg, ami a térkép nem látható részérõl lépett oda.

uv
én nyomnom keltákkal. egész életképes

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Zsolo007
Mellesleg nyomja valaki barbár néppel? Mit gondoltok a gallok a kelták vagy a germánok erõsebbek?

Zsolo007
NA érdekes ez az ambush, ki fogom próbálni 😊

Yossarian
Mi az a keresõ? És hol van a lap alja? Ki az a mindenki? 😊

Nieleen

Sztem meg az Ambush-ra gondol, írd be a lap alján a keresõbe
A KERESÕ HASZNÁLATÁT EGYÉBKÉNT MINDENKI MÁSNAK IS CSAK AJÁNLANI TUDOM 😊

Dnai13
Sztem arra gondol h körbe elbújsz az erdõben aztán 4 csapattal egyx-re támadsz rá. és akkor elvileg különbözõ oldalról kéne jönnie a többi csapatnak. És az elég meglepetés szerû, amikor 4x annyian vannak 4oldalról xD

Dnai13
Én is olvasom az indexet. (csatázós-európa-hódítgatós, szerintem <#nyes>)

Zsolo007
Csapdaállítás? Azt meg hogy? most olvastam a cikkben hogy csapdába lehet sétálni! Hogyan lehet csapdát állítani?

Zsolo007
jólvan megbocsátok, mellesleg iszonyúan idegesítõ egy bug. Amúgy feltûnt már valakinek hogy az eredeti 1.1-ben egy csöppet fel vannak tunkulva a germánok? Fõleg a chosen archerei! Szemtõl szemben 1v1ben simán megfutattja a legiós lovasságom. Közelhrcban erõsebbek mint a légiósaim, eszméletlen. Ezt direkt csinálták így?

Yossarian
Úgy látszik, vissza kell oda is néznem 😊))

Nieleen

Besz
Ha valakit érdekel, egy a napokban megjelent ismertetõ:

PC Dome_Rome - Total War

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Nem figuráztalak ki. Csak kicsit sokat olvastam ma az INDEX-es testvér topic ökörköri szövegeit, + elolvastam egy ASTERIX-et a neten, így jelenleg nem igazán vagyok alkalmas komoly hangvételre.

Zsolo007
miért kell kfigurázni grrrrrrrrrrrrr????? Én csak kíváncsi vagyok másnál van e ilyen bug.

jaj elkezdtem ma a gallokkal és nagyon jók<#hehe>
enyém itália fro. hispánia meg dalmácia

Yossarian
<#eljen><#taps><#nyes>

Nieleen

Na! És mi célból indunak az ellen felé? Kártyázni? Mezt cserélni?

Zsolo007
Azt írtam volna hogy támadnak? nem így emlékszem. Tökmndegy hol van az ellen egyszer csak megindulnak az ellen elé, vagy akármelyik irányba. Csak úgy minden nélkül.

Vannak olyan egységek, amelyek parancs nélkül is támadhatnak. Ezekenek ott szerepel ez a tulajdonságaik között

Dnai13
LOL. 😊 inkább maradok a 40es csapatoknál <#crazya>

Zsolo007
Én HUGE-on nyomom és nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Viszont másnak csináljálk azt az egységei hogy "önállósadnok". Nekem ugyanis azt csinálják hogy hirtelen minden parancs nélkül csak elindulnak az orruk után és még akkor sem állnak meg ha ráfekszek a backspacere, én emiatt szoktam csatákat elbukni.

Besz
Én csak egyszer próbáltam LARGE seregmérettel játszani. De nem az volt a baj, hogy beszaggatott, hanem a városon belül rendre beragadtak az egységek a falakba, ilyet kisebb méret esetén nem tapasztaltam. Mozdítani sem lehetett õket! Emiatt elvesztettem a csatát, így visszaállítottam NORMAL-ra. Jó lenne, ha a fejlesztõk ezt mihamarabb orvosolnák. Nektek nincs ilyen problémátok LARGE méret esetén?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Dnai13
Vov! Köszi!!!

Dnai13
ebben a formáció modban ezeket a parancsokat hova kéne írni?

Formáciokat akkor tudsz kiadni mikor Group-ba teszed az egységeket.Ekkor alul használhatová válik egy ujj ikon azzal tudsz formáciokat választani.
Mod pedig nem kell hozzá.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Dnai13
Igen ezt értem.

Természetesen NEKED is megnõ a sereglétszámod, az egésznek az az "értelme" hogy sokkal látványosabb a játék ha több katona van egy-egy szakaszban.

Dnai13
Akkor semmi értelme 😞.

igen

Dnai13
Ha huge-ra állítom akkor az ellennek (Perpill gallok) 61-es warband helyett 122 lesz? Tehát csak a kinézet miatt van ez?

Formációs modból csak ezt ismerem: #7730
Illetve a realizmus modban a barbár népek horde formációt kapnak.

Dnai13
Ahha. thx

A video optionsban be lehet állítani a unit scale cuccnál hogy a gép csapatonként hány embert jelenítsen meg. Nálad azért jelenít meg kevesebbet mert neked gyengébb géped van mint a haverodnak és automatán NORMAL-ra állítódott a tiéd, míg a haverodé LARGE-ra,

Dnai13
Ezt a formációra vagy a csapatokra mondod?

Dnai13
<#beka2><#beka3>

Szóval lehetetlen? Ezt már TELJES 3 nap játék után mondod? Biztos neked van igazad...

Video optionsban kell álligatni.
Jobb oldalon van az a menü .Valami Huge,normal meg még 2 beállitása van azok azok.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Az SPQR is egy faction ami elvileg elbukik ha az összes családtagja meggyilkolódik 😛

Én eggyet értek Haxoror-ral,mert én anno a szkitákat assasinnal tartottam vissza ugy,hogy minden vérosára 3-4 orvgyilkos jutott .Ennek az lett az eredménye,hogy kb 5 év alatt porrá gyujtottam minden lehetséges épületét,és max 10 év alatt rebbellé váltak a városai ergo faction dead lett😊)
Szal elegendö kitartással megnyerhetü ugy is.Aztán persze jön dipl ur és megveszi a rebel városkát.

Dnai13
Üdv!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy egy haveromnak aki szintúgy Julii-val nyomul mint én, és legkönnyeb/legkönnyebben, neki mért van 80-as csapata és nekem mért csak 40-es??? Nagyon idegesít.

Melyik az a mod amivel formációkat tudok beállítgatni?

A assasinos nyeréshez meg annyi, h lehetetlen úgy nyerni, mert nem húzod ki addig amig nem tucc forum-oz építeni. Szvsz.

Bocsi a sok kérdésért. 3napja tolom. És még vagy 1oldalnyit tunnék kérdezni<#nyes>