13587
-
#9185 az a legbirkább mi?:D -
#9184 numídia -
#9183 melyik a legerősebb nemzetség a játékban?? -
Grrrrrrr #9182 Ismét feltettem 3 újabb csatát. Ha van valakinek ilyen, küldje nyugodtan. Jelenleg 28 van a honlapon. ha minden nap kapnék 1 csatát (átlagban), az elég szép szám lenne hamarosan... -
Grrrrrrr #9181 Ezt most nem mondod komolyan....
Játsz egy gyors csatát, mentsd el, ekkor lesz egy replays mappád. Ide kell betenni a fájlokat amiket letöltesz. A betöltés menüpontban a visszajátszásokat válaszd, és ott kiadja a betöltött fájlokat. Csak kétszer rákattintasz, és betölti neked, majd nézheted. -
Snipa #9180 valaki arulja mar el hogy lehet csatat elmenteni :-)
es hogy lehet csatat megnezni? :-o -
Grrrrrrr #9179 Feltettem 3 csatát a honlapra. Már 25 van belőlük -
giovanni85 #9178 Plusrat! add már meg légyszives az oldal cimét ahol 6.0-RÓL lehet infókat kapni -
DeZo #9177 Szia mindenki!
A bajom a következő: felraktam az 1.2-es patch-et, rá a REALISM 5.4-et, s a játék csak odáig enged, hogy kiválaszthatom a népet és passz. Vagy desktopra dob, vagy nem enged tovább a menüből. Tippek? Eddig ment minden simán, bár nagy ritkán kidobott játék közben is, a kör végén. Most már mindíg ezt csinálja. -
Snipa #9176 en is mar alig varom :) -
#9175 Akit még érdekel a játék. Nemsokára kijön a rome total realism 6.0 verziója. Rengeteg - rengeteg újjítással. Nagyon sok új és gyönyörűen megrajzolt egységek 3 új nép új zenék latinúl beszélő parancsnokok átdolgozott ai és még rengeteg rengeteg minden! Akit érdekel nézzen fel a honlapra csomó kép van fenn meg leírás. -
Ciccio #9174 Köszönöm! -
#9173 #7560 - Zizzenet
A teendő: bementek a Data alkönyvtárba és ott megnyitjátok szerkesztésre a descr_arrow_trail_effects_new.txt fájlt.
Ott keressétek meg az alábbi blokkot, ez a két "effect_set" asszem egymás alatt van. A módosítás a két pontosvessző csupán, azaz a jelzett két sort ki kell kommentezni.
effect_set < 1 2 3 4 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
fiery_arrow_smoke
}
}
effect_set < 0 > fiery_arrow_set
{
lod 1000
{
; fiery_arrow
}
}
-
Ciccio #9172 És hogyan piszkálod meg, hogy ne legyen tűz effekt? -
#9171 fura, nekem akadt a 4.12-vel is. maradt a nyilak megpiszkálása. nekem nem létfontosságú a láng effekt, elég ha füstöl :) -
Ciccio #9170 Sikerült találnom egy olyan drivert, amivel lehet minden ATI tulajnak tüzes nyilat használnia elfogadható FPS-sel. Ez a driver pedig a 4,12-es decemberi meghajtó progi. Nálam bevált, remélem nálatok is működni fog rendesebben! -
Gurat #9169 Hun invasion mod-al játszál az talán közelebbi ehhez a témához. -
Tom911 #9168 Köszi a segítséget és az infókat, az időbeli eltérésről el is feletkeztem, így tényleg elég furcsa :) -
haxoror #9167 Ja, az meg kimaradt hogy ebben a korban mi még a közelében sem voltunk a Kárpát-medencének (mármint i.e. 270-ben), a hunok is csak később jöttek és a honfoglalás csak jóval később i.u.896-ban volt. Mi ekkortájt vhol az Ural környékén írtottuk egymást :) -
haxoror #9166 1. Passz :)
2. Ha magyarosan-honfoglalósan akarsz játszani akkor tudom ajánlani a szarmatákat, ha zavar hogy barbárok (én pl. IMÁDOM az epic stonewallokat) akkor Parthia. A lényeg hogy mi a lovasíjászainkról voltunk híresek és a Dákoknak (na ők állítólag a románok ősei) ilyen sohasem volt :P
Ha van is pár hasonló név az nem jelent semmit :) -
Tom911 #9165 Eszembe jutott még egy kérdés, miért románok még itt is a magyarok(Dacia), mert nagyon furcsa vol Attila a román vezér ellen játszani(jó le is gyilkoltam szegényt), bár lehet, hogy én vagyok nagyon rossz történelemből -
Tom911 #9164 Ok köszi, még egy kérdés mindegyiknek vannak nyilasaik? Most elkezdtem a britekkel de azoknak csak kődobálói és nyilaskocsiai vannak de én a rendes gyalogos nyilasokat szeretem azokkal valahogy jobban lehet harcolni. -
haxoror #9163 legerősebb: Ptolemaic, Macedon
leggyengébb: Numidia, Armenia -
Tom911 #9162 Sziasztok elkezdtem játszani a total realism moddal és az lenne a kérdésem, hogy melyik a legerősebb(gondolom róma:)) és a leggyengébb nép ebben a modban? -
Braveheart #9161 Hát megnéztem a LoTR mod videóját, hát, elég gyenge sztem. De majd meglássuk. -
#9160 Az, hogy még mindig érződik rajta a római hatás. Nem várom el, hogy ugyanúgy nézzenek ki a karakterek, mint a filmben, de azért ne is úgy, mintha rómaiak lennének. -
#9159 Olvasd át a fórumot, ill van egy korábbi link is ami ezzel foglalkozik én még onnan tudom hogy készülget. Nemhinném hogy végleges lenne. Bár szerintem most is elég jól néz ki, nemtudom mi bajod van..... -
#9158 és melikre lehet rátenni?1.1. 1.2? -
#9157 De pl a rohírok végeleges vagy még szépítenek rajta, nem tod? -
#9156 Nem még nincs kész, tudtommal legalábbis.......úgyértettem hogy lehet hogy kipróbálom ha kész lesz. Az a baj hogy lassan haladnak vele mert eredetileg medievalre kezdték írni, csak közbe kijött az új és nehéz az átállás....:( -
#9155 Igazából a Googleba kerestem reá, hogy van-e ilyen. :-D
Csak mert a BFME eléggé elb*szott lett, és gondoltam ezzel az enginnel jó kis tunkokat lehetne csinálni ebben a világban, szal rákerestem és ezt találta, bár őszintén szólva nem nagyon tetszik. -
#9154 ehh, tisza szégyen! még itt is lotr? -
#9153 Sziasztok!
Nem tudom volt e valakinek hasonló jellegü problémája. A következő bajom van. Elkezdem a játékot minden gond nélkűl megy majd egy idő után ha rá akarok kattintani a next turn gombra megáll az egész játék. Se kilépni nem tudok se felfüggeszteni, csak a restart gomb a megoldás. A rome total realism leguccsó változata van fenn. Ha valakinek volt ilyen problémyája az légyszí írjon nekem ide!! Nagyon thx előre is! -
#9152 De ez még nincs kész. Vagy igen? :-D
Csak mert nem találtam sehol letöltést. -
#9151 Egész jól néz ki......lehet kipróbálom -
#9150 sry rohírok -
#9149 Sajna nem nagyon jön át a Gyűrűk Ura hangulata, még a róhírok eléggé rómaiak, de ki tudja... -
#9148 Hmmm tud valaki valamit ERRŐL a modról? -
#9147 én egyszerüen nem használtam tüzes nyilat
Egy hasonlo cipöben járo ATI tulaj:) -
#9146 thx
közbe azt sikerült megoldanom egy SP2 telepitésével, de a Prologe menüböl még mindig nem jutottam tovább