Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Most melyik driver van fenn? Amúgy meg itt találsz nvidia drivert.
Hi Van egy kis probémám! Most vettem uj videokártyát! Egy geforce fx5700-et! Eddig radeon 9200-esem volt és omega driverrel tökéletesen futott a játék! Most ezzel az uj kártyával mikor elinditom, az intro után lefagy az egész! Szerintem nemmegfelelö a driver, amit kaptam hozzá! Valaki tud segiteni? Honnan szerezhetek jobb drivert? Vagy ha nem az a baj, akkor mi lehet?
Lécci valaki segíjen,mert szeretnék játszani!
Elöre is köszi!
megvan, már semmi 😊
hi! elég kezdõ vok a játékban, pls ne lámázzatok le egybõl. szigeteket hogy kell támadni? mer ugye flotta nem támadhat szárazföldre.
Dnai13
<#eplus2><#taps>

Yossarian
<#nyes>

Nieleen

Imperial Palace meglétéhez mégpedig. Az új realismben azt elõállítani nem egyszerû.

Épület

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Akkorm Marius reformjai az idõhöz, vagy épületek meglétéhez van kötve?

Fritz Von...
Kb. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Na elfoglaltam a görögökkel egész Itáliát Rómával együtt 😊 Bár nem kaptam semmi üzenetet csak azt hogy az SPQR-nek annyi. Most már csak 50 provinciát kéne birtokolnom?

War. War never changes.

Zsolo007
MIndenki nézze a Discoveryt MOST!!!!!!!! 11:00-ig

http://nismaster.fx3.hu

berlinboy6329
ahonnan leszedhetem

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
ha már a net kapcsom nem engedi ripbe nem tudtok mondani 1 helyet pls?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Magic Boy
<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Yossarian

Nieleen

Yossarian
kb 500 fõre keménykedik 😊

Nieleen

hi
magyarositást merre találok hozzá?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Magic Boy
És milyen seregre volt ilyen kemény?

Yossarian
pont Szeleukidák ellen volt tegnap este, hogy az uccsó városukat nem akartam elfoglalni, ezért felajánlottam nekik, hogy legyenek a vazallusaim. azt válaszolta, hogy adjak majd 25K aranyat és 4 régi városát adjam vissza, akkor oké. Uhh, mondom, ez be van tépve. :-D
Kiváncsiságból megnéztem, hogy adózni hajlandóak-e. 10 körön át kértem 2000 aranyat. Azt válaszolta, hogy ha fizetek 45K aranyat + a 4 városát, akkor adózik. Innentõl már bizonyos, hogy a fejlesztõk voltak betépve 😊)

Nieleen

Fritz Von...
Hehe. Kb. 10 körrel késõbb az a város körönként hozott nekem 2500 aranyat. 😄

Fritz Von...
Egyszer korábban, amikor Perzsiával nyomtam, akkor a Szeleukidáknak egy városuk maradt. Akkor felajánlottak nekem 5 körön keresztül 400 aranyat, ha nem támadom meg õket.
Az õ sorsuk volt, hogy pont az a város kellett nekem és nem fogadtam el. <#eplus2>

Fritz Von...
Hát Marius reformjai sacc/kb olyan Kr.e. 100 környékén voltak. Tény, hogy a játékban hamarabb megjelennek. Ezzel kapcsolatban egy kérdésem nekem is lenne: a Julii házban vajon lesz Gaius Julius Caesar? Mert én Kr.e. 120 környékén fejeztem be elõször velük...

valakinek sikerült már rendszeres sarcot kérni,vagy egyszeri fizettséget?
Mikor vannak történelmileg Marius reformjai? Csak azért kérdem,mert Kr.e. 219 van, és Kr.e.223 környékén eddig megvolt nálaam! Csak nem épületfüggõ??? Ja, realism 4-gyel nyomom, hát nem semmi! A barbárok iszonyat keményen nyomják, az államkincstárt jól le is szívták! Az a gall warlord nehézlovas rémálom! Egy az egyben legyak egy triarii osztagot zokszó nélkül,plusz a beérkezõ erõsítést is hosszú percekig szórakoztatja! Kissé erõsek lettek a barbik szvsz!

Fritz Von...
Egyébként automatikus. <#vigyor0>

Az a kikötõtõl függ. minnél nagyobb a kikötõ, annál több útvonal indul ki, annál több várossal kereskedik az adott település.

megfogadva az itt lévõk tanácsát elkezdtem elörõl a játékot,és
ráltam a városfejlsztésre,45 perc alatt elfoglaltam 2 várost és a pénzem 110000felett van azt hiszem kezdek ráérezni a játékra,ja és a
létezõ összes néppel kereskedelmi eggyezményt kötöttem.Azt viszont
nem tudom hogyha tengeri kereskedelmet akarok folytatni akkor ott külön kell valamit csinálni vagy az is automatikusan zajlik?
Magic Boy
Ilyenkor mi a baja?
unable to mount image.File not accessable

Magic Boy
Van itt olyan aki tudja,hogy mit kell csinálni az Alcoholclone verzióval,hogy telepíthetõ legyen?
Mert a Daemontools nemtud vele semmit kezdeni!

Dnai13
Pontosan erre gondolok.

Fritz Von...
Hihi... Ma ilyen hangulatod van? Tudod mit?

TESSÉK: <#banplz>

😊))))

Cujo01
Srácok! Grat a magyaritáshoz!! Nagyon faja!!! 😊 Mikor lesz frissittve?

de a modban 180.......
Asszem Krisztus után 14 a határ

megvan szabva hogy a játékot hány év alatt kell kivinni????
Azok nem fognak semmi szín alatt harcolni.

Hát persze......
Ha van némi könnyûlovasságom mellé akkor azok a lovasijászaimmal karöltve verhetetlenek.......<#eljen>
exploit n00b <#banplz>

Most itt arra célozgatsz hogy a stratégiai térképen közvetlen a város mellé épített õrtornyok megjelennek ostromnál vagy közeli csatánál a csatatérképen is és aktívan beszállnak az ütközetbe? <#wow1>

Én voltam 😊

Na, csatlakozol 'A Lovasíjászok Jobbak Mint A Római Légiósok Front'-hoz?

ALJMARLF POWAAA 😄DD

<#banplz>

Ne köszönd a segítséget hanem HASZNÁLD VÉGRE 😄

Pedig készültem rá 😊 No majd a #9000-es már tényleg meglesz...
Hi
Két kérdésem lenne,ha valaki válaszolna ,azt megköszönném.
Már van 50 elfoglalt területem,és elfoglaltam Rómát,agép nem enged tovább játszani,pedig szeretném elfoglalni az összes tartományt.
Hogyan kell keresztelni? mit kell csinálni,és a SAS-os légiót hogyan lehet feltölteni,mert nekem nem sikerült
elõre is köszönöm a segítséget!
Apache00
Lemaradtál a #8000-esröl is <#bee1>

Dnai13
Tehát ha benyomok 4oldalra towert a városom köré akkor az besegít? Királyság! 😄

Fritz Von...
Még arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e egyéb hasonló finomságot szerezni... 😊

Az szép.....
Ami engem illet én meg szidtam eddig az ijaszokat mint a bokrot most meg imádom....Nincs igy ellnfél...
Beáldozok mondjuk egy egységet,a többi meg igy közel tud menni és szarrálövi az enemyt......
Szóval sasos légio ide vagy oda szépen leküldjük õket távolról.<#vigyor5>
Mikor elõször kaptam sasos légiót emlékeim szerint lazán disbandoltam, mert nem fért be az urbánusok mellé, kilógtak, na! <#idiota>