Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lécci valaki segíjen,mert szeretnék játszani!
Elöre is köszi!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
War. War never changes.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nieleen
magyarositást merre találok hozzá?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kiváncsiságból megnéztem, hogy adózni hajlandóak-e. 10 körön át kértem 2000 aranyat. Azt válaszolta, hogy ha fizetek 45K aranyat + a 4 városát, akkor adózik. Innentõl már bizonyos, hogy a fejlesztõk voltak betépve 😊)
Nieleen
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az õ sorsuk volt, hogy pont az a város kellett nekem és nem fogadtam el. <#eplus2>#eplus2>
ráltam a városfejlsztésre,45 perc alatt elfoglaltam 2 várost és a pénzem 110000felett van azt hiszem kezdek ráérezni a játékra,ja és a
létezõ összes néppel kereskedelmi eggyezményt kötöttem.Azt viszont
nem tudom hogyha tengeri kereskedelmet akarok folytatni akkor ott külön kell valamit csinálni vagy az is automatikusan zajlik?
unable to mount image.File not accessable
Mert a Daemontools nemtud vele semmit kezdeni!
TESSÉK: <#banplz>#banplz>
😊))))
Ha van némi könnyûlovasságom mellé akkor azok a lovasijászaimmal karöltve verhetetlenek.......<#eljen>#eljen>
Na, csatlakozol 'A Lovasíjászok Jobbak Mint A Római Légiósok Front'-hoz?
ALJMARLF POWAAA 😄DD
<#banplz>#banplz>
Ne köszönd a segítséget hanem HASZNÁLD VÉGRE 😄
Két kérdésem lenne,ha valaki válaszolna ,azt megköszönném.
Már van 50 elfoglalt területem,és elfoglaltam Rómát,agép nem enged tovább játszani,pedig szeretném elfoglalni az összes tartományt.
Hogyan kell keresztelni? mit kell csinálni,és a SAS-os légiót hogyan lehet feltölteni,mert nekem nem sikerült
elõre is köszönöm a segítséget!
Ami engem illet én meg szidtam eddig az ijaszokat mint a bokrot most meg imádom....Nincs igy ellnfél...
Beáldozok mondjuk egy egységet,a többi meg igy közel tud menni és szarrálövi az enemyt......
Szóval sasos légio ide vagy oda szépen leküldjük õket távolról.<#vigyor5>#vigyor5>