13587
  • Ciccio
    Köszi!
    Érdekes, nekem az előző winfos rendszeremen ment tisztességgel, becsülettel Csak mióta reinstall volt, azóta nem akaródzik valahogy elfogadni a tüzes nyilat...hmmm..
  • lammaer
    ATI bug, a drivercsere nem segit. Ha jól tudom, valahogy meg lehet piszkálni a játék egyik fájlját, hogy a tüzes nyilvesszőkön ne legyen tűz és akkor baró gyors lesz - füstölni ugyanúgy füstölnek, csak az icipici tűz nem látszik. Keress rá itt a fórumon is volt szó róla.
  • Ciccio
    Senkinek sincs ATI kártyája? :(
  • Grrrrrrr
    Frissült az oldalam egy BUG menüvel. horse archer tollából van ott írás.
  • ChevyG #9141
    2. a hibára tuti megoldást tudok:
    az elsö cd-n van az extras\redist\ mappába egy wmfdist.exe fájl. ez a "windows Media Format 9"- vagy mi. Ezt telepisd és tuti jo lessz. A játék-menü lelke ez.
  • SZEG007
    Nekem szintén volna egy kis problémám amire várok segitséget:)
    Clone CD-s Rome felrak
    5,4-es ATI driver fentvan
    1.1, majd 1.2 patch felrak
    Realism mod 5.2, majd 5.3, majd 5.4, majd 5.4.1 felrak
    Játék inditás: Single player menüben Prologe nem indul, egyszerün visszdob
    játék 2. inditás: Az egér nyomokat hagy maga utánés igy egy idö után mindenhol apro kis kruzor nyomok maradnak:)
    Valamint fömenübe nem látom a háttér videot se.
    Egyszer már fentvolt a játék realism3.0 val, utánna töröltem , és most nem müködik.
    Valakinek ötlete?
    thx
  • Kori
    valaki írja le legyenszíves hogy az 1.2 patc felrakása után Crack-elni hogy kell, vagy mit kell csinálni
  • Ciccio
    ATI tulajok: Ti melyik driver van fent nektek? Azért kérdem, mert nálam rendszertelepítés volt és a lehető legfrissebb drivert (5,4) raktam fel, de azzal kegyetlenül belassul, ha a nyilasaim tüzes vesszőt lőnek ki. Ugyanez a helyzet volt a demoban is emlékszem rá, de akkor mintha egy driver frissítés az ATI részéről megoldotta volna a problémát. Vagy én emlékszem rosszul?
    (Próbáltam már az 5,3-as meghajtóval, de azzal is ugyanolyan siralmas az eredmény, sajnos. Ezért is vagyok kiváncsi, hogy Ti melyik drivert használjátok vagy mi a megoldás erre a 4-5mp-is is eltartó lemerevedésre)
  • Grrrrrrr
    frissítve lett a magyarosítás.

http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=3
  • Kori
    áttelepültek??:))
  • Grrrrrrr
    Parthusok nyugaton?
  • haxoror
    Na mi a furcsa ezen a térképen?
    Raziaar hozzászólásai :)
  • Kori
    igen már utána néztem az 1.2 kell hozzá
  • Apache00
    én csak leszedtem, de nem raktam még fel. Lehet hogy az 1.2-es patch kell hozzá
  • Grrrrrrr
    Üdv!

Folytatódott a krónika...
  • Kori
    valaki kipróbálta már a hun invasion modot

nekem az 1.1-es patch van fenn de az mod felrakása után semmi sme történik vagyis nem találok hun modot
  • Grrrrrrr
    Hali!

Lett kölcsön monitorom, úgyhogy frissítettem a honlapot. 8 új csatát tettem fel.

www.julius-kronika.atw.hu
  • giovanni85
    minden minimumom van!!!!!!!!!!!!!!!! ennyi eszem van
  • Yossarian
  • Bandee
    mert kevés a géped hozzá, gondolom 1024 maxon óhajtod szűrökkel. legyen eszed ennyit mondok
  • giovanni85
    szaggat a campaign térkép.... MIÉRT???? - mi lehet az oka? mert szerintem a gépem nem erre predesztinálná. A total realism 5.3 van fenn (P4 1500Mha Geforce 5700, 512 ram) szóval ha tudjátok az okát légyszives írjátok már meg.
    : a driver frissitést már próbáltam
  • Apache00
    Akit érdekel, elkészült egy jó mod a hunokkal:

Hun invasion mod
  • Larvin
    Szerintem a legnehezebb kampánymód nem valami reális, mert ilyeneket produkál és az se valami frankó, hogy 1000 ellen elöl, 1000 hátul és 10-esével esnek el a gép(AI) társai körülötte és nem adja meg magát, hanem harcol az utsó emberig, ilyen nem létezik, esetleg a spártaiaknál, de máshol nemtudom elképzelni.
    Mindenesetre beraktam senate modot, hogy valóban tükröződjön a szenátus ereje, nem 4-5 fickó irányította Rómát, hanem jóval több és évente újat választottak, szal az előbb leírt kinyírom a szenátus tagjait és támadok módszer (exploit) nem használható.
    Helyezkedni is nehezebb, ha nagyobb a választék, szal szerintem így reális.
  • haxoror
    Csak kíváncsiságból indítottam egy új kampányt, a lényeg a kép alján van, kettő(!) évvel start után családtagostúl, helyőrségestűl megvette Capuát egy rebel diplofaszfej
    Gondolom azért lázadnak mert nincs pénzük vagy mi a halálért
  • haxoror
    Kicsit kezdek ideges lenni mert egy szaros kis geci rebel diplomata azzal szórakozik hogy két körönkét lebribeolja a városaimat, érdekes állatfaj mert egy fullos sereggel nem tudom kiforgatni a beleit hanem a világ másik végéről kell az idióta szado-mazo cuccba öltözött tapasztalt bérgyilkosomat iderángatni.
    Vagy lehet hogy lebribebolom hogy addig is maradjon a seggén de az biztos hogy kap a fejére a szöges bunkóval...
  • haxoror
    A timelimit kikapcsoló gyárilag benne van az 1.2-ben, asszem game közben Esc és game options
  • Larvin
    A szenátusból persze kitagadtak, de szépen levadásztam a szenátus tagjait a gyilkosaimmal és bevonultam rómába, amíg a pretóriánupok az egyik seregem verték rongyá, addig a másik könnyedén bevette a kisebb védelemmel rendelkező várost, azért a 3000-es támadó seregemből így is csak 1000 maradt meg a védekező 200 fős pretóriánus sereg hősies ellenállása kemény akadályt jelentett, de a cél Róma bevétele volt, és láss csudát a város bevétele után a pretóriánus őrség feloszlott és csak pár kevésbé fejlett lázadó csapat maradt a helyükön.
    Mondjuk egy senate moddal nehezebb dolgom lett volna, nem is értem miért nem imlemetálták a realism modba eddig.
    Kérdés: a kettes patch-re van valahol valamilyen time limit kikapcs progi? (mert az egyeshezvaló nem jó)
  • talpi
    Sziasztok.
    Nem tudom miért,de a haver feltette és indításkor lereseteli a prg a gépet.Mi lehet a gáz??VGA driver??
  • Larvin
    Róma bevételére a következő taktikát alkalmaztam, kineveltem bérgyilkosokat és nem is kellett nagyon ügyesnek lenniük, arra elegek voltak, hogy furmányos tervemnek jószolgálatot téve botrányt robbantsanak ki.Így a tömegek támogatását nem kellettt megszereznem ahhoz, hogy a szenátus ellen forduljak.Ezt nevezem politikának :)))
  • francois
    Hello! Tudja valaki netalántán h honan tudom letölteni a shogun total war-t?
  • Dankó
    Persze 5.4-es mod emp/emp fokozat Numídia.
    Már az 50 tartomány megvan csak tovább folytattam a hadjáratot.
  • Braveheart
    Realism mod fentvan nálad?
  • Dankó
    Méghogy egyiptommal, de annyit szopok most a macedónokkal hogy az félelmetes.Iszonyat mekkora seregei vannak és folyamatosan csak jönnek és jönnek hiába verem le őket mert jóval táposabbak már az én seregeim de akkor is ez vmi iszonyat.
    Most mondjuk már ott vagyok hogy szépen lassan de biztosan a macedónok szépséges virágkora lejárt és már csak idő kérdése még azt a pár várost elfoglalnom.
    De kérdezem én hogy ha ilyen macedónai akkor milyen lehet egyiptom mostanra?????????????
    Kiváncsiságból elküldök egy kémemet mert eddig nem mertem megtenni.
  • haxoror
    © wallen 2004. okt. 30. 14:12 | Privát | Válasz | #5868
    Megnéztem a kimentett állasaideat. Hihetőnek tűnik, de fenntartással a very difficulti fokozatot.

Konkrétan kérdezném. Hogy vetted be 2 kör alatt Messénát és Syrakuzát. 270BC (2 kör vége) csapataid mozgáspontjának a több mint a fele megvan. Az oké, hogy az 1 körben be lehet venni Messenat, mert flottával mellédobod az induló sereget és megtámadod a városon kívűl álló Scipii sereget. Ha levered ezt és a városból segítségként kitötőeket, akkor ostrom nélkül tied a város. Fánik szimplán begázolnak és csak a menekülőket lekaszálják a családtagok. Ez oké is. Alapgaméban veszteség nincs - mivel a fánik el vannak tápolva. De, hogy esett el Syracusa. Ezt a második körben vetted be? Vagy a görögök lépése során. A görögök nem lépnek ki a városukból (5 próba körből egyszer sem), tehát az elöbbi trükk nem jöhet szóba. A kémed nem csinált semmit, de úgysem jöhet szóba a kapunyitás, mivel kőfalas a város. Tehát a bevételnek az ő lépésük alatt kellett történnie, amikor kitámad. Lehet, hogy csak a két főnök és a fánik vették ostrom alá, hogy tuti kitámadjon és megint bedaráltad őket?

A többi állást is megnéztem és a városfoglalásokból kapott extra pénzből zsoldosokkal operálsz.

Annak ellenére, hogy alapgaméval ment, mégha easy is a fokozat (ha az), akkor is szép teljesítmény.

Most csináld meg Realism 2.2-ben :)

exVadbarom
    Gyíkleső
    Válasz 'dronkZero' üzenetére (#5829)
  • Czud
    Hali!
    Olyan problémám van hogy mióta feltettem a 71.84-es nvidia drivert full belassult a játék. Még a térkép is akadozik. Nem ttujátok mi lehet a baj? Tegyem vissza a régebbi drivert?
  • Grrrrrrr
    Zero Very hardot írt. Azonkívül 3-4 zsoldos csapatnál többet nekem nem szokott megvásárlásra felajánlani. És ez a kvóta nem csak egy tartományra szokott érvényes lenni, hanem nagyobb tájegységre is. Tehát a zsoldosok felfogadásával valószínűleg a szomszédos tartomány zsoldosai is elfogynak. Legalábbis így figyeltem meg. Pl. Pataviumban és Mediolaniumban ugyanakkor, ugyanazokat a zsoldosokat fogadhatom fel, és ha ez egyik helyen felfogadom, akkor a másikon már nem tudom. És utána jódarabig nem lesz másik az adott helyen. De ami a legjobban zavar, az a városok közötti távolság. Vanak egymáshoz közeli városok, de sokszor nem is lehet egy kőr alatt a következőhöz jutni. Zero alap játékról ír, és ott elég nagy a távolság az egyes városok között, hisz ott van a legkevesebb város. Szóval én továbbra is kétkedéssel fogadom ezt az extragyors győzelmet.
  • haxoror
    Igen, de ma is volt egy ostromom ahol az 54 macedón lovasságból 72-őt öltem meg
    bug
  • haxoror
    Még nem fejezted be mert nem az egész térkép a tiéd
    Egyiptommal mi lesz?
    Ha szopatós népet akarsz akkor az Armenia, a szomszédság nem túl nagy probléma de elég ideig lekötnek hogy mire nagyjából talpra állnál beérkezik Egyiptom a fullos seregeivel...
    Parthia alapból hatalmas seregekkel indul, Pontus meg mindig is az egyik legerősebb nép volt :)
  • Dankó
    Nos!
    Sikeresen befejeztem Numídiával a hadjáratot emperor fokozatban az 5.4-es mod-al.
    A galériámban megnézhetitek az utolsó képet.
    Iszonyat nehéz amúgy benne az hogy minden egyes elfoglalt új területnél a barakkokat újra kell építened és így teljesen más taktika szükséges hozzá.
    Én pl elfoglaltam egész Ibériát majd utána jött Szicília és csak akkor tettem a lábam a nagy római csizmára mikor volt 6 full-os seregem ugyanis ha csak egy vagy kettőt küld át az ember egyböl legyakják néhány körön belül hiszen ahhoz hogy anumídiának fölépüljön a legnagyobb barakkja(4 kör)a közepes(3 kör)a kicsi(1kör), az köztünk szólva 8 kör és ennyit kellett kibírnia két full seregnek 8-10 ellen.
    Ez volt a lehetetlenség éppen ezért csináltam 6-ot és szisztematikusan védtem be a városokat hogy tudjon készülni a barakk.
    Az igazat megvallva egyiptomnak nem mertem nekimenni, bár elmentettem és lehet hogy rápróbálok de az utolsó információm róla hadügyileg hogy vagy 15 full sereg van összetoborozva a hozzám legközelebb eső városhoz.
    Egy szó mint 100 numídiával is meg lehet csinálni.
    Most gondolkozok egy hasonlóan szopatós nép végig játszásán.Lehet Pontus vagy Partha vagy Armenia lesz.
  • Braveheart
    a generálisok kaphatnak olyan képeséget hogy több katona gyógyul fel a csata után, de ez sztem is bug