Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tegnap a szarmatákkal 772 en (emp/emp on) nyertem csatát 2634 ellen igaz az enemy majd fele paraszt volt és vezéruk sem volt,de még igyis 5:8 hoz irta az erõviszonyokat....
Hát mondhatom talán életem csatája volt,kb 6-7 szer futamodtam meg én ill az ellenség.....
a 25 percbõl végül 43 mp el a vége elõtt foglaltam be a fõteret,mindekit kiirtottam mig nekem 73 emberem maradt.....
Következõ kör, megint ugyanez és megint kaptam egyet. Most van két sasos légiós kohorszom. Király, eddig ilyenem nem volt. 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Danko ,Gábor és a többieknek......Ujrakezdtem Nmidiat emp/empen és sikerult kiegyeznem a Scipikkel.......
Valamint Arthágo leverése utan gazdasági fejlesztésbe fogtam....
238 ban vagyok most támadom meg Egyiptomot...+2500 jön körönként ,elfoglaltam a szigeteket meg Dél Sp ot it KArthágo minden tartományát....
Ugy érzem van esélyem ,most vagy soha...
(enyém volt a 8000-ik hozzászólás 😄)
8020-ba majd pls help. köszi én mentem szunya. by
Szóval. Az ehez a mûvelethez tartozó képen az út két oldalán keresztre feszített emberek vannak. Innen jött a keresztre feszítés, majd a keresztelés. De ez nem SG szleng, az INDEX-en is komoly "kultúrája" van.
Jééé... Sikerült...
<#email>#email>
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Lehet ilyen õrtornyokat csinálni a településekbe? Mert vmi ilyesmit ír, de nem tiszta h mirõl beszél, idézem:
"With your main force, do not set up too far away from the city walls. You want to take advantage of your city’s tower archers. Often the AI will try to redeploy exactly opposite you, so some enemy units will line up within range of your towers. If you exit your city from the east side (again, front gates are considered southernmost), the AI will often try to line its cav general on the flank just adjacent to the city walls. You can thus often kill their general before ever having to close to melee."
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
exterminate=kipusztít
honnan jött ez a keresztre feszítés? 😄
Mondjuk nem biztos, de asszem Rómánál volt, hogy egy utat végig keresztre feszített lázadók ékítettek. (talán vmeik felkelésnél?)
Elkezdtem hardon. Pénzügyileg megint egekbeverõen gyarapszok 😄. De a csatákat úgytûnik le kell játszanom... 3:1 arányban voltam, és olyan veszteségekkel zártam hogy csak néztem. Ilyenkor 20embert szoktam veszteni. (elrontott az easey...) Csak ostromban nagyon gagyi vok. Megyek is áttanulmányozom az írást amit most is említettem. Elég részletesen ír róla. Csak reklámozni tudom 😄
dologra még fényt deríteni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nyomulok akkor addig nyomom a csatát amig ki nem írtok mindenkit.Azt
is észrevettem hogy az automatikus csatánál jóval több a veszteség mintha én játszanák.
A csatorna érdekében meg nézd meg a buliding browsert h mi kell hozzá, és ebbõl mi nincs meg.
ebbõl már nem mászok ki.Lehet hogy tényleg olyan élethûre sikerûlt a játék ,hogy az ókori Római birodalom is azért bukott el mert nem lehetett irányítani olyan hatalmas volt 😊))
városokra figyeltem,de most már akkora sz...ba vagyok hogy nem tudok mit kezdeni,próbálok most csak a városokra figyelni és leállni az öldökléssel,de néha gözöm sincs mit csináljak mert nem értem azokat a jeleket a fejleszésnél,pl:a patkány azt tudom hogy mocskot jelent,de
nem tudok ellene semmit tenni,a többit jelt meg fogalmam sincs hogy kell értelmezni,mindig arra törekszek hogy egyensúlyban legyen minden.
Találtam egy kiskaput hogy-hogy juthatnák pénzhez,bár lehet hogy ezt már mindenki tudja és csak számomra új dolog.Már van egy valag tartományom,és szokás szerint olyan mínuszba vagyok hogy akár le is
törölhetném a játékot,a lényeg az hogy elfoglaltam Alexandriat ahol az
egyik csoda(világítótorony) található,és a mögötte lévõ várost ahol a másik csoda(piramis) ezek elfoglalásakor kaptam egy csomó pénzt.Na most azt csinálom hogy az egyik városból kivonom a csapataimat hogy a lázadók elfoglalhassák,és át küldöm õket a másik városba.A szenátus egybõl megbíz azzal a feladattal hogy foglaljam vissza a lázadó várost,ezt meg is teszem és mivel újból elfoglaltam a csodát kapok megint egy valag pénzt,hát ezt a csiki-csuki játékot játszom ha szorúlt helyzetbe vagyok,nem tudom meddig fog mûködni de idáig bevált.😊))
Najó. Elkezdem very/very-n. De nem tudom h maradjak e a kiismert Rómaiaknál, vagy menjek egyiptommal, seleucidákkal. Javaslat?
Soz az OFF-ért.
Tünetek:
Az egyik gyermek 3 év után még mindíg 1 éves.
A városokban felépített épületek ikonjai között lukak vannak, mintha hiányoznának onnan épületek.
Chersonesos és Tanais városokban nem engedi építeni a vízvezetéket, pedig a szükséges fejlettség megvan hozzá. Ez a szenny feldúzadását, járványokat és a folytonos lázongásokat fogja maga után vonni, amit nem tudok majd kezelni.
Nagyon tartok tõle, hogy új játékot kell kezdenem a saját hibámon kívül. És ez 50%-ot ront a hangulatomon.
Vh/vh-n az Örményekkel kezdj egy játékot, a békés fejlesztgetés nem lehetséges mert csak két városod van és az összes környezõ tartomány már más birodalmaké <#eljen>#eljen>
Ott bizony párhozamosan kell fejleszteni mindent és nagyon észnél kell lenni az elsõ 20 évben 😊
Elfoglaltam 50 területet és Rómát.A gép nem engedett tovább játszani.
Lehet-e valahogyan folytatni,hogy az egész ismert világ az enyém legyen
Nieleen
<#worship>#worship>
War. War never changes.
De ez a managment jol müxik az tuti.Általában az adot én irányitom,mert az sokkal hatékonyabb.Bár ha megunom a nyomkodást akkor átadom azt is a gépnek,én meg csak sereget gyártok és csatázgatok😊)
Utálok épitkezni.Azt már a shogunban meguntam😊))
És azota játszottam az összes megjkelent TW résszel.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)