13587
  • Ciccio
    OK
  • Grrrrrrr
    Ez nekem is ma derült ki,nem gondoltam volna...
  • Grrrrrrr
    1.1 verzió?

A bajnokságban, akik az 1.1 verzióval játszanak, az alsó sor 9. helyén lévő tábornokkal játszanak, mert mint kiderült ennél a verziónál 1 egység hiányzik, és pont az előírt tábornok.
  • Ciccio
    Mármint pénzből
  • Ciccio
    Én akráhogy csinálom, nem 680 marad meg, hanem 410
  • Pluskast
    Ja egyébként a battle lan v0.5 kis progival a crakkelt gamékat is össze lehet hozni..
  • Pluskast
    Én meg azért nem veszek benne részt mert a total realism mod-ot nem fogom letörőlni. A sima alap változattal meg már hónapok óta nem is játszottam. De az ötlet jó!
  • Grrrrrrr
    Jeéenleg így csak egyféle éppen lehet csalni.Azonkívül én arra vagyok kíváncsi, hogy egy bizonyos helyzetból, egy bizonyos eszközzel ki mit hoz ki. Az egymáshoz való viszonítást úgy tudjuk legpontosabban megejteni, ha azonos körülményeet igyekszünk kialakítani.
  • Zsolo007
    Igen ha a pénz van meghatározva meg az ellen serege az már mindjárt más......Elvégre a csata nem a csatamezőn kezdődik hanem már ott hogy mely egységeket is fogom vinni, lévén ez döntő befolyással van a eredményre. A csata gyakran azelőtt eldől mielőtt megkezdődne :)
  • Braveheart
    Miért nem úgy csinálod hogy kap minden játékos mondjuk 5000 pontot és abból vegyen sereget?
  • Grrrrrrr
    :-)
  • Zsolo007
    Haxoror #9209 hozzászólásában a 2-es ponttal egyetértek, ezért én sem "indulok".
    Sorry.
  • Grrrrrrr
    Fent van! Részletek a honlapon!
  • Grrrrrrr
    Holnap reggelre fent lesz a seregösszetétel a honlapon, és indulhat a derby.
  • Grrrrrrr
    Mert kiváncsi vagyok rá, hogy azonos körülmények között ki milyen produkcióval állít elő. Teljesen azonos körülményeket csak ennyire leszabályozott seregekkel lehet üsszehozni. És ha eltekintünk a csalástól, így pontosabban le lehet mérni, ki hol tart.

Egyébként amit a stratégiáról mondtál, azzal egyetértek. De most a taktikát szeretném mérni.

Egyébként agyalok oylanon, hogy ha van valakinek iolyan mentése, ahol nagyon szar a helyzet, küldje el, felteszem a honlapra, és mindenki próbálkozhat vele. Egy elbaszott játékot helyrehozni szerintem az egyik legnehzebb dolog lehet.
  • haxoror
    Ja, miért megszabott csapatösszeállítás lesz, miért nem az összeget szabod meg amiből a résztvevők felszerelhetik a seregüket?
    Az ellenség persze lehetne előre megadott az általad leghatékonyabnak ítélt összetétellel
  • haxoror
    Oké díjazom az ötletet de én passzolok mert:

1. Utálom a római frakciókat mert már halálra untam őket
    2. Amíg játszottam velük addig megvolt a különböző népek ellen a saját csapatösszeállításom amiben jónéhány egység sohasem szerepelt (wardogs, light auxilia stb.) és egy számomra idegen összeállítással csak bénáznék :)
    3. A tetszőlegesen megválasztott frakciókkal nem értenék egyet hogyha gladiátorok is szerepelnek majd a seregben
    4. Jobban szeretem az ostromokat :D
    5. Én azért nyerem meg a csatáimat mert magát a háborút akarom megnyerni ezért eleve 2x 3x túlerőben vagyok mindig, ez a szép a gamában hogy a taktika mellett a stratégia is fontos szerepet kap
    6. Az AI tökhülye, mostanra már mindenki ismeri a gyengéit, nem is beszélve a difficulty bugról :(

Egy ilyen bajnokság nekem akkor jönne be igazán ha emberi ellenfél ellen lehetne tolni szabadon választott néppel de ez sajnos nem jöhet össze mert szinte mindenkinek krekkelt gaméja van :(((
  • Grrrrrrr
    csalni mindig, mindenhol lehet. Ez a játék azért van, hogy mindenki felmérhesse valamilyen módon, hogy hol tart a többiekhez képest. Mondhatnám azt is, hogy ez egy ön teszt. Saját magát jobban becsapja az ilyen, mint minket. Szerintem.
  • haxoror
    Ez van, gonosz világban élünk :)
  • Grrrrrrr
    Érdekes, hogy mindenkinek egyből a csalás jut eszébe...

• Zsolo007
    JAh, hogy gép ellen? Azthittem 2 ember egymás ellen :) Hát így lehet hogy érdekel a dolog :)
  • Malac Úr
    Jó srácok, hogy a szabad idejükben ilyesmit gyúrnak (ha csak nem az eredeti prog. csapat álnéven, kiszabadulva a PR szakemberek fogságából), bár egyszer írtam nekik egy help levelet, és arra még ma is várom a választ...
  • Pluskast
    Ja nem lesznek rosszak és végre nem lesz benne a szenátus sem, így hála istennek nem kell ilyen barom küldetéseket teljesíteni. Viszont remélem, hogy felemelik az elfoglalható provinciák számát, mert ötven darab megszerzésével még közel sincs megvalósítva a római birodalom:)
  • Malac Úr
    Larvin (vagy valaki),
    Honnal lehet leszedni ezt a senate mod-ot?
    Előre is köszönöm!

• Malac Úr

Tegnap új gall és germán(ha jól emléxem)skineket raktak fel nyálcsorgatónak a totalrealism-ra...nagyon kéne már az az anyag...
  • haxoror
    És mi gátolja meg a népet abban hogy 100-as védelmi vagy támadó statot moddoljon a saját egységeinek?
  • Grrrrrrr
    Ki beszélt itt netről? Olvasd el a honlapon a kiírás tervezetet.

www.julius-kronika.atw.hu
  • Zsolo007
    Hmm engem érdekelne, de gondolom hogy netes csatákat csak eredetivel lehet tolni szal így nemegy :((((
  • Grrrrrrr
    Fent van a honlapon a kiírás tervezet. A "bajnokság" menüpont alatt keressétek.
  • Grrrrrrr
    Hali!

Arra gondoltam, hogy szervezek egy bajnokságot, ha van rá kereslet. Valamelyik római frakcióval kellene vívni egy másik római frakció ellen. A két sereg teljesen azonos összetételű lenne. Helyszín pedig füves puszta. Így tényleg a stratégia számítana. A sergek összetételét én szabnám meg, így mindenki azonos feltétellel indulna neki. Egy támadó, és egy védő csatát kérnék mindenkitől. Úgy gondolom, hogy egy hét alatt mindenki eleget próbálkozhat a legjobb eredmény elérésével. Hogy ez alatt az egy hét alatt ki hányszór próbálkozik, az nem érdekel. A játékos, a szerinte legjobban sikerült támadó, és védő csatáját küldje csak be. A beküldött csatákba bele sem nézek, amíg a határidő le nem jár. Utána dolgozom csak fel őket, és tszem ki az eredmény az oldalra a csatákkal együtt, amelyeket le lehet majd tölteni. Én, mint szervező természetesen nem indulok. Terveim szerint csak az 1.1, 1.2, patch, és a magyarosítás lehet fent a játékon. Sőt, az 1.1 és az 1.2 kategóriákra lesz bontva, és mindkettőben bajnok lesz hírdetve. A mentett fájlokat a [email protected] címre kérem majd. A fájlok mentését pedig a névjátékfajtaverzio formátumban kérem. (pl.: akarkitamado1.2, akarkivedo1.2) Ez azért kell majd, hogy tudjam, melyik csatát ki küldte be.

Érdekel titeket, kidolgozzam?
  • Grrrrrrr
    Akkor regisztrálj be az oldalra.
  • Amergin
    Ja! Végre a kedvenc népem, az örmények is kapnak új skineket. Már alig várom!!. SOKKAL több város és tartomány lesz benne úgyhogy jó sokáig tart majd leigázni mindenkit
    1 hibát már viszont máris láttam benne: Aquincum helyén (Óbuda ugyebár) feltűnt egy város. A neve: oduba
  • Csacsi
    De pont ott kér felh.nevet, és jelszót.
  • Grrrrrrr
    töltsd innen:

http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lcf&sorszam=82
  • Csacsi
    Sziasztok. nem tudom letölteni a huninvasion modot. Tud vki segíteni, mert vmi felhasználói nevet, meg kódot kér. A helpet előre is köszi.
  • Braveheart
    kíváncsi leszek a Realism 6.0-ra
  • oneal1
    thx már nyomom:D
  • Wolwerine
    Ez a két fájl van benne:

ArcadeInstallROMETW14d.EXE - erről elképzelésem sincs

wmfdist.exe /Google.com, dob egy csomó találatot
  • Wolwerine
    Helló! Reality Pack 5.4

Akkor sorrendben:

-uninstall
    -a játék mappáját kitörlöd (ha volt fenn patch, vagy mod, az uninstall nem törli le és be fog zavarni)
    -újratelepíted a játékot
    -nem másolod be a Crack fájlt!
    -az 1.2 patch mellé le kell tölteni egy fájlt (NoCD), amit a Daemon Tools-al kell emulálnod, csak akkor indul a játék (erre a kettőre csak akkor figyelj, ha mélységesen elítélendő módon nem jogtiszta szoftvert használnál, állítólag ilyenek is vannak)
    -feltelepíted az 1.2-es patch-et
    -felrakod a Reality Pack 5.2-őt
    -felrakod a Reality Pack 5.3-at
    -felrakod a Reality Pack 5.4-et
    -hangsúlyozom, hogy nem rakod fel a magyarosítást, mert nem kompatibilis az 5.4-el...

Ami kell, azt megtalálod itt: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php
  • oneal1
    nemtudja valaki honnan tudnám letölteni azt a filet ami az 1. cd-n van az extrsa mappában??
    mer küölcsönadtam a cd-t és volt winfos reinstall aztán nemjó a kurzor:(