Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulcsszavakat 😄
magyarítás város pénz több

Yossarian
azt írd oda, amit keresel! Bonyolult, mi? 😊

Nieleen

narazzino
jójó addig oké hogy ott van, de mit írjak egyeltalán oda?

Egy paraszt egysége sem volt az ellenfélnek 😊 Az a lényeg hogy bevettem a fõvárosukat és a 2 felmentõ sereg egyfolytában rohangált ide oda, és mire elérték a falakat addigra már az összes exhausted volt, plusz egy lépést sem tehettek a spearmanjeim miatt 😊
Bekerítettem az 1500 fõs felmentõsereget velük, és hirtelen elkezdted az összes menekülni 😊 de tényleg nem volt könnyû

War. War never changes.

Yossarian
ehh, háromszoros túlerõ ellen gyõzni? Na ezt én se értem. Azaz, esetleg magyarázat lehet rá, ha ez mind paraszt, meg hasonló gyenge egység volt, neked meg csupa elited. De sztem ez még akkor is heroic viktorka lenne😊

Nieleen

Vki mondja meg nekem hogy ez miért csak átlagos gyõzelem hardon 😊

War. War never changes.

A lap alján van

narazzino
hol látsz itt keresés gombot???<#gun><#violent><#boxer>

15526 SZOR IS MINDEN UJONCNAK FELHIVNAM A FIGYELMET A KERESÉS GOMBRA....ÁÁÁÁÁÁ.......<#violent><#sniffles>
narazzino
hi
még csak most kezdtem szint a játékot és nem tudom hogy hogyan lehet elérni azt hogy a városom több pénzt termeljen. Ebbe lécci segítsetek.
A magíarítást honan lehet letölteni?(lehetõleg a legfrissebbet)

This mod is a combination of the expanded campaign map designed by Gaius Julius for his Rome Total Realism mod. all the provinces he added are here.
Caledonia,Corsica,Raetia,Tripolitania Inferior,Lydia,Lesbos,Edetanus,Scania,Svionia,Locus Aestui

Provinces I added along with resources are😛icenum, Samnium, Lucania, Moesia,Numidia Occidentis,Tingitania,Boianum, Carpetanus,Vaccaei,Turdetania,Novem Populi,Arverni,Carnutes,Epimandus,Illergetium,Batavia,Frisia,Pamphylia,Apuania,Cameratum,Oretania,Cantabria,Phoenicia Minor,Euboaea,Chalcidice,Dardania,Thynia,Calabria,The Bagradas,Massylia,Garamantes,Aedui,Pisidia,Sindia,Dumnonoa,Marmora,Galaticus,Commagene

YESSSS! <#nyes>

Ez látod jó kérdés.

Szerintem Timurék azért nem akarják darabolni a fájlokat, mert így egyszerûbb ellenõrizni. Nagyon lelkünkre kötötték a sorba haladást. A Vikingnél én nem sorba haladtam, és folyton át kellett nézniük az egész fájlt, mert nem lehetett tudni, hogy melyik az új, és melyik a régi. Tovább tartott az én egyszem EVENT fájlom ellenõrzése, mint az övéik.

Így is mennek át hibák, akkor valószínûleg sokkal több menne. A Diplomácia fájlban is ment át hiba. Az egyik pun szövegnek a vége angol maradt. De még a játékosok sem akadtak fent rajta. A diplomácia fájl úgy január közepén lesz meg 100%-ban. Mert ma elutazom, és csak az ünnepek között leszek itthon megint. Utána nekem sem lesz munkám. Esetleg lefordítom a readme fájlt.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Yossarian
de ha nagyok a fájlok, akkor nem lehet tovább osztani? Nem kekeckedek, hanem kiváncsi vok 😊

Nieleen

Yossarian
értem.

Nieleen

Azért, mert van x számú fájl, és már mindnek van gazdája.

Yossarian
egy másik fórumon meg elutasítják aki segítene a fordításban...

Nieleen

Tárgyalásban vagyunk a húsvéti nyúllal...

Megtaláltam

Tényleg nem tud senki egy linket a realism modhoz, ami mûködik? :/

Apache00
Errõl a magyarositást készitöket kéne megkérdezn. Mondjuk már jó 2 - 2,5 honapja csinálják, ezért ha ilyen tempban haladnak mint eddig, akkor sztem csak febr végére, márc elejére lesz kész teljesen. Szerintem 😊

3P
Látom frisült a magyarítás... 😊

Lehet, hogy picit korai kérdés, de kb mikkora datáljátok a 100%-os állapotot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!

Errõl annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külsõ linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehetõ leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETÕ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTÛNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRÕL!

Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk
Win reinstall után vagyok, telepítem a rome-ot, de a realism mirrorok nem mûködnek! Vki tudna a 4.0hoz egy mûködõ linket?

Basszus. Másodszorra verek vissza a germánokkal egy másfélszeres túlerõt, és másodszor fagy ki a csata után...

War. War never changes.

Spenser
35%

Sziasztok!

Mit lehet csinálni a pusztulás, korrupció, és a terhek csökkentése érdekében: a katonák bére és a hivatalnokok fizetése nem arányosan oszlik el a városokban és nem értem miért, miért?
Ja és az utódok képességei függenek szüleik képességeitõl?
még egy kérdés... diplomatákkal nem lehet valahogyan házasságot kieszközölni a szövetségesekkel?

Hány % nál tart?
kanyar
frissult a magyaritas <#vigyor2>

Milyen jó lenne ha ezután meg az lenne a feladat hogy egybe tartsuk a birodalmat... pl. gyorsan nõne a lakosság, az igényeik is egyre nagyobbak lennének, néha lázadoznának...

War. War never changes.

Rome-okban heverõk, figyelem. A hivatalos fórumon a CA dolgozója által írt bejegyzés alapján a patch elvileg szép lesz, jó lesz, elõre láthatólag január közepén publikálják, de még semmi sem biztos. Dolgoznak az ügyön. Legyünk türelemmel.
Ez volt a nagy hír. Lehet futtatni az eszmét.

Hali!

Korábban említettem, hogy elkezdtem egy történetet, egy krónikát a Julius családról. Nos frissítve lett a http://julius-kronika.atw.hu -n.

még egy csomó mindenki maradt.........???????

most ilyenkor mi van????
Szevasztok,

hogyan lehet sok pénzt szerezni a játékban?
Pluskast
Pontosan. Curitius sem ír egy szót sem Nagy Sándor életrajzában arról, hogy õ homokos lett volna, márpedig õ római történetíró volt tehát ha Nagy Sándor az lett volna õ biztosan megemlíti.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát ja egy csomó game jött ki mostanában (részemrõl Bloodlines), de van még egy teljes-világot-elfoglalós kampányom, majd ha végzek bedobom a szkrínt a minimapról 😊

Fritz Von...
Ja. Mondjuk szerintem mindenki elmesélt már mindent ezzel kapcsolatban. Én speciel a mai napig tolom otthon. 😊
Jó, mondjuk most megvettem az Everquest2-t és azzal baszom el az idõm nagyobb részét. <#vigyor>

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Jöhetne már a kiegészítõ <#idiota>

Úgy látszik, eddig tartott. Ez van. Néhány régi játék fóruma mind a mai napig él.

Fritz Von...
Mivan? Mindenki eltûnt? 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

PsyhoApu
Miért nem könyv? Amúgy jogos a megrökönyödés, tényleg tiszteletlen egyszerû könyvnek nevezni <#worship>

http://kutyuszoba.blog.hu/

Akkor mit csináljon?

Egyébként nincs ilyen...

hi tud valaki olyan oldalt ahol megvan a Rome Total War teljes magyarositása!!
Nagyon helyes...

Biztos nagyívben .....-tál arra amit mondott.

Mit lehe csinálni a korupcio ellen (25000-t) költök rá havonta a sereg még elmegy 75 e böl de igy becsödölök az tuti .
Ja és a jávány is pusztit rendesen megátkoztak az Egyiptomiak ,sehol sem találok korházat vagy kuruzslot szoval csak pusztulnak szegégy emberkéim (gondolom nem a koruptak)?????????????????????
Nya....végre egy kis game....Szóval a szarmatákkal.....Kiirtottam a lázadókat a Pontusokat most az örmények ellen megyek.....Meg....nem is tudom ki volt alattam nah õk is megfeküldtek már....Bizánc eleste utan átkeltem Kis-Ázisába Nikodémiat bevettem de itt erõs ostrom alatt állok....Fentrõl is jövök egy sereggel a Kaukázusnál....
Közben a rohadék dákok szöviztek velem és megszegték....betámadták a fenti tartományaim aholis egy nagy semmim van....kénytelen leszek aktivizálni a diplomata kommandom ....Utálom de nincs más megoldás....<#wow3><#gonosz2>
Vorpal
Ma vert rám a szenátus 110000 es pénzbüntetést.....ennyi volt...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Yossarian
jaja, de egy hõseposzt könyvnek hívni... 😊

Nieleen