13587
  • Grrrrrrr
    Feltetem a NAV-ot. Nekem az ICQ exéjét riasztja folyton ezzel a jeefo-val
  • Kori
    az mit csináljon akinek a gépén ez

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices\PowerManager

nem található meg

tehát a regeditben nincs """""RunServices""""" ilyen
  • cinober
    http://www.sophos.com/support/disinfection/jeefoa.htmlJeefo eltávolító

JEEFOSFX.EXE is a self-extracting archive containing JEEFOCLI.COM, a Resolve command line disinfector for use on Windows networks. Read the notes enclosed in the self-extractor for details on running this program.

Ennyit találtam még

cinober
  • cinober
    W32.jeefo és azok variánsai:
    Sajna csak angol nyelvűt találtam!!!
    talán ki tudod sliabizálni !!!

W32/Jeefo-A infects Windows PE executables with an extension of EXE and a filesize greater than 102,399 bytes, in all folders of all fixed drives C: to Z:.

The virus runs continuously in the background, infecting files at periodic intervals.

When an infected file is run, the virus dropper is extracted to the Windows folder as SVCHOST.EXE and the virus disinfects the host executable, although not all infected files will be successfully returned to their original state.

Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:

= <pathname of virus>
    = ''C:\<Windows>\SVCHOST.EXE''

Under NT-based systems (NT/Windows2000/XP) the virus creates a service named PowerManager with the startup type set to automatic, so that the virus is run automatically on startup.
  • cinober
    Most lettem kész a gépem telepítésével. 3 oprendszert használok (XPSP2), egyiken meló, másodikon a játékaim, a harmadik a lányomé. Egyiken NAV2004, a másikon McAfee, a harmadikon NOD32 volt. A Rome magyarítása 2 oprendszert teljesen kinyírt. Rengeteg *exe fájl fertőződött le. Az egyetlen megmaradt windowsból amit nem érintett a fertőzés abban a partícióban lefutott a teljes rendszerellenőrzés és 48 fertőzött exe fájlt regisztrált a kereső egyetlen partícióban. Nem szoktam vaklármát csinálni,de a folyamatos vírusvédelem eddig 100%-os védelmet nyújtott. Most is működött, de NEM HITTEM EL, HOGY VÍRUSOS A MAGYARÍTÁS! Eddig minden magyarítást leszedtem a twonline-ról és fel is raktam gond nélkül! Mindhárom oprendszerből és mindhárom víruskereső alól megpróbáltam letölteni, egyikkel sem ment tegnap este. A többit leírtam reggel. (már ahogy jártam). Azért írtam le olyan bőven a sztorit, mert öléggé húzos oldalakon is jártam-járok mindennap, gond nélkül, tudom mit, mikor, mivel és kivel:-)) lehet. De ebbe nagyon beleszálltam.
    cinober
  • Realtibi
    jefeo 32 vagy mi nem a virus neve?
  • McFrost
    Hail! Letöltöttem a demot s nem indul. tudna valaki segíteni? thx!
  • Kori
    igen Nod32
    amikor töltöttem akkor jelzett de leszedtem flash-al és lefuttattam a keresését és sehol semmi
  • Grrrrrrr
    Neked is NOD 32 van, mint Davidsned-nek. Davidsned mi ez a jeefo? Egy bizonyos vírus? Vagy valami gyűjtőnév? Azt írta ki a NOD 32, hogy ez van rajta? Nekem Kaspersky van és nem jelzett. Ez a vírus mizéria mér több hónapja megy. de még soha senkié nem lett vírusos. Én mindig a TW Onlineről töltöm le, és még sohasem volt vírusom.
  • Kori
    mondjuk nekem eddig minden müxik

mi a jele ezeknek a vírusoknak??
  • Bereet
    Hy nem tudjátok hogy lehet multiba játszani vele
  • Davidsned
    Asszzem egy külön progival csak.
  • Kori
    hogyan lehet erre a dögre rákeresni,
  • Davidsned
    Notehát: én is letöltöttem a twonline-ról és az tényleg vírusos volt!! Még jó, hogy a drága NOD32 jelezte és azonnal megszakítottam. (Volt már dolgom korábban jeefo-val és senkinek sem kívánom, hogy ilyen menjen a gépére; megfertőzi az összes exe-t és nem lehet könnyen kiírtani, szal akkor nekem is format c-t kellett tennem). A magyarítások portálról viszont lehet szedni vírusmentesen.
  • Kori
    letöltöttem flashgettel

lefuttattam a víruskeresőt de nem talált vírust
    Nod32
  • cinober
    Sziasztok!

NE SZEDJÉTEK LE A MOSTANI MAGYARÍTÁST! VÍRUSOS!!!!!!!!!!!!!
    Jeefo.A és Jeefo.B vírus! Minden *.exe fájl megfertőződött a gépen! NOD32, Norton és McAfee is ugyanezt jelezte és nem lehet kiirtani. Most archiválom a dokumentumjaimat és gyalu.
    Így jártam.

cinober

ui.: 98%-nál azért áll le a letöltés, mert a víruskeresők nem akarják beengedni. Hülye fejjel kikapcsoltam és letöltöttem.
  • Kori
    köszi megoldottam leszedtem FlashGetteel
  • Grrrrrrr
    akkor passz...

menj a TW Online-ra. Az a főhadiszállás magyarosítás ügyben. A fórumban van magyarosítás téma. Ott vesd fel, mert az ilyen technikai részekben nem vagyok otthon. Timur többet segíthet.
  • haxoror
    csak azok a részek az eredeti CD képfájljából amiket az azonosításhoz használ ezért csak pár mega a mérete, daemonba berakva úgy veszi mintha egy gyári orig CD lenne a meghajtóban
  • Davidsned
    Pontosan ez mit is jelent??:) Eredeti CD Image fájlja??
  • Kori
    kikapcsoltam és így sem tölti le

leáll 98%-nál
  • haxoror
    MiniImage a gamecopyworld-ről
  • haxoror
    Ja, én is kinyírom az elefántjaimat ha a sajátok közt ámokfutnak, kár hogy chariotnál nincs ilyen :(
  • Davidsned
    Ha tört berziót pecselek 1.2-re akkor tudok játszani vhogy? (crack nincs:(
  • Grrrrrrr
    Legalább megtudtad, hogyan érezhette magát Hannibál Zámánál.

Az ilyen megkergült elefántokat kilehet végezni. Megjelenik egy gomb, ai egy kalapácsot, meg egy vésőtábrázol, ha jól emlékszem. Alap felszerelés volt elefántoséknál.
  • Grrrrrrr
    Kapcsold ki, telepítsd a fordítást, és utána futtass egy ellenőrzést a gépeden. nem fog vírust találni.
  • Kori
    nod32
    eddig nem jelzett pedig már töltöttem le a régebbieket
  • pedro870
    Egy dolog nagyon idegesít a játékban, ha csata közben megzakkan egy elefántos vagy harci szekeres egység, a katonáim szó nélkül tűrik hogy lemészárolják őket. És ezt jobban teszi a zakkant mint bármilyen ellenség. Tegnap Róma alá értem a szeleukidákkal, a város mellett még megvertem egy nagyobb és egy kisebb szenátusi sereget, egyik csata sem volt könnyű. Róma ostroma kisebb falatnak tűnt már, ütöttem két lyukat a falon, egy tornyot leromboltam, majd felsorakozam a bejárat elé. Pihentettem az embereket, kivártam, és hirtelen egy katapult lövésnek sikerült kijutnia a falon, és elégette 2 elefántomat (ez a legfelső páncélos íjász elefánt egység). A csapat azonnal megőrült és 1 perc alatt több száz katonát lemészárolt, menekülnöm kellett a város fele, de ott meg már így nem volt esélyem. Bár a megzakkanás bizonyára realisztikus lehet, azt nem hiszem, hogy ilyen esetben az emberek szó nélkül tűrnék/tűrték hogy letapossák őket. Ezt a cuccot nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy alt-tal meg tudom támadni a saját egységet (még nem próbáltam)? Mindenesetre a csata után rámentettem az előző mentésre, ne legyen kísértés az újratöltés...:).
  • Grrrrrrr
    Nincs benne vírus.
    Az exe fájlt tekintik egyes virusírtók vírusnak. Kapcsold ki addig. Milyen vírusírtód van?
  • Kori
    A total war honlapra felrakott új magyarítás egy frankó vírust tartalmaz, a gépem le sem engedi tölteni
  • Zsolo007
    Sőt még nagy csata sem kell hozzá hogy nagyon akadjon, hiszen amikor már európa szintű a birodalmam olyan töltési idők vannak, hogy azt rossz nézni :(
  • Zsolo007
    Az király :) Addigra bőven végig tudom tolni az alapgémet, mivel ugyan fut jól a jelenlegi gépemen, viszont a nagy csatákat nem nagyon bírja :( márpedig én NAGY csatákra vágyom :) amint vége az érettségi mizériának lesz is új gépem :) (talán hamarabb)
  • haxoror
    Nyugi, elvileg októberben jön a barbarian invasion kieg, lesz itt pörgés :)
  • Zsolo007
    Úgylátom te vagy az utolsó mohikán :D te tartod életben a topicot :)
  • Grrrrrrr
    Üdv!

Folytattam a krónikát. Befejeztem a punokat (a szagatott vonal jelzi, a frissítés indulását), és elkezdtem a 4. részt.

Itten van.
  • Grrrrrrr
    Én MODortalan vagyok. És az is maradok.

Kaok így is eleget. Azonkívül a gépem sem bír el 3 TW-t, mert kicsi a HDD-m.
  • Amergin
    Szerintem megismételheted újra ezt az egész bajnokságot a realism 6.0-val ha majd kijön Valószinű hogy több csatát kapsz.
  • Grrrrrrr
    hali!

Kérésre kitoltam a határidőt 16.-ig, jövő hét hétfő éjfélig. Akik már küldtek, azok eddig a határidőig küldhetnek újabb, jobban sikerült csatákat. Az új határidő ugyanis rájuk is vonatkozik.
  • Grrrrrrr
    üdv!

Aki akar még esetleg indulni a bajnokságon, az ma éjfélig küldhet csatákat.
  • Malac Úr
    Május 8-ai bejegyzés az Europa Barbarorum-nál + sok kép, szerintem baba lesz, ha végre elkészül!
    http://www.twcenter.net/forums/index.php?showtopic=29983