Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez megvan így, ahogy leírtam és mégse megy akkor: mindenbizonnyal belsõ IP-s emberke akinek nincs port nyitva így nem tudsz csatlakozni hozzá, de lehet az is, hogy ping problémája van és ezért nem tudsz menni hozzá. Nekem eddig egy-két olyan volt kb, hogy mások tudtak csatizni de én nem, ezt nem tudom miért lehet.
Helyi hálónál a következõ lehet a gond, ha nem akar semmit se csinálni, valószínû nincs megnyitva a port lefelé a hálóról a gépre, mert elvileg felfele lehet menni mindenhonnan azonban ha nincs megnyitva a port lefelé a servernek akkor a serverre nem tudnak menni (én is ilyen dolog miatt nem tudok kreálni szervert), így írkálhatsz ip címet vagy akármit nem fogsz tudni csatlakozni hozzá.
Most így nem jut eszembe több hogy mi lehet a baja.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Megcsináltam úgy hogy az egyik gépünkön creat a new game!
És a másikon beírtam az Ip-t és connect!
De semmi!
Mindegyik gépen az a gond hogy ha rámész hogy create meg connect akkor besötétül a kép!
És visszaugrik!
:S
Léccives segítsetek ha tudtok!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
És még azt szeretném megkérdezni hogy tudnék neten jáccani ezzel a játékkal?
letöltöttem a patch-et látok 1-2 servert de conecting filed hibajelzés jön ki!
És még az hogy lan-ba lehet-e jáccani?
Hogy PL a 2 gép összecsatlakozik és úgy!
Elõre is kössz
😄
és jó ha van 1-2 extra!
Mégecccer köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
Fontos lenne!
Letöltöttem ezt az 1.6os peccset...asszem ez a neve!
És kéne a crack hozzá!
Mert kéri a cd-t!
Valaki segítsen PLS
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
újra feltettem a játékot de nem bírom újra letölteni a kocsikat 😞
BMW 325 iX Rallye Car :)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
csináljátok meg, ami a FAQ-ban van, ha rögtön nem indul el
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Mondjuk van egy kék kispók is ami szintén legyorsított egy Gallardo-t. Abban egy 200 Lóerõs TDI motor van. Szépen kormolt amikor gyorsított 😊.
Ha már felhoztad ezt a Puntós példát akkor, neked az a valóságot idézi, hogy ha belemész egy forgó szerelõkulcsba akkor a kocsi hirtelen megjavul? Ha fordítva mész be az autómosóba akkor tiszta kosz lesz az egész kocsi? Végtelen ideig mehetsz kézifékkel egy elsõkerekes autóval akkor se durran ki a hátsó, viszont néhány Mad Max szerû körtõl igen gyorsan meghal az elsõ gumi?
Érdekes... Ezeken gondolom nem röhögsz és nem mondod hogy "grat" tényleg nagyon valósághû.
Itt arról van szó, hogy kinek mi a kedvesebb és annyi hiba felett húny szemet.
Mellesleg én egy kocsit se csícsáztam a MW-ben mert utálom az ilyen összefirkált kocsikat.
Elõször is nem kell egy centit sem árkád módban menni ahhoz, hogy kipróbálható legyen bármely verda FREERIDE-ban szimulátor beállításokkal...(elég csak az elején azt a nevet megadni, ami 100 000 pénzt ad alapból...késõbb átnevezhetõ bármire a profil...)
Másrészt a WR2 sokkalta több még nem teljesen kiaknázott mod-potenciállal rendelkezik, mint a WR1, mégha az alap WR2 elsõ látásra el is veszi a vérbeli szimulátor fanok kedvét tõle...
Már most sokkal szerteágazóbb a mod paletta a WR2-höz, mint a WR1-hez...forgalom mod, havas Itália mod, belsõnézet modok, hang modok...csak, hogy párat említsek a nem szokványos modokból - a vezethetõ addon autókon kívül...
Szerencsére az addon autók fizikája sokkal "szimulátorosabb" általában, mint az alap WR2 autók, és szinte mindegyiknek van belsõnézete - sok WR1 addonnal ellentétben! (és már most megannyi addon autó létezik a játékhoz, és szerencsére nemcsak az unalomig erõltetett szupersportkocsik, hanem mindenféle hétköznapi autók is...)
Számomra az utolsó NFS játék a PU volt, és azért szerettem a WR1-et, és most a WR2-t, mert olyan ûrt tölt be a PC-s játékok között, amit utoljára az NFS PU tudott betölteni...
Aki siránkozik a WR2 fizikája miatt, annak csak annyit mondok: menjen pár kört a havas olasz pályán valamelyik addon autóval (mondjuk Lee Tábornokkal), Snyder forgalom addonját csúcsforgalomra állítva... 😊)) (max szimulátor beállításokkal FREERIDE-ban vagy Multiban...)