Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vviikkttoorr
Köszi szépen!
Hát megnézem amiket leírtál és ha nem megy akkor mind1!
Köszi a segítséged!
😊

Opelfan
Nah figyi, elvileg fent van nálad az 1.6.6-os patch. Ami önmagában semmit nem ér mert felülírja az exe-t és mivel neked nem hivatalos van ezért nem tudod indítani. Ha újra crack-elsz akkor az a gond, mert nem úgy mûködik a patch ahogy kéne ezért egy NoCd patch-et is keress az egészhez és úgy mennie kell.

Ha ez megvan így, ahogy leírtam és mégse megy akkor: mindenbizonnyal belsõ IP-s emberke akinek nincs port nyitva így nem tudsz csatlakozni hozzá, de lehet az is, hogy ping problémája van és ezért nem tudsz menni hozzá. Nekem eddig egy-két olyan volt kb, hogy mások tudtak csatizni de én nem, ezt nem tudom miért lehet.

Helyi hálónál a következõ lehet a gond, ha nem akar semmit se csinálni, valószínû nincs megnyitva a port lefelé a hálóról a gépre, mert elvileg felfele lehet menni mindenhonnan azonban ha nincs megnyitva a port lefelé a servernek akkor a serverre nem tudnak menni (én is ilyen dolog miatt nem tudok kreálni szervert), így írkálhatsz ip címet vagy akármit nem fogsz tudni csatlakozni hozzá.

Most így nem jut eszembe több hogy mi lehet a baja.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Vviikkttoorr
És azt hogy lehet megcsinálni?
Megcsináltam úgy hogy az egyik gépünkön creat a new game!
És a másikon beírtam az Ip-t és connect!
De semmi!
Mindegyik gépen az a gond hogy ha rámész hogy create meg connect akkor besötétül a kép!
És visszaugrik!
:S
Léccives segítsetek ha tudtok!

Opelfan
Nem mindenkihez lehet csatlakozni azért van hibajelzés. Lehet lanban is gamelni.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Vviikkttoorr
jaa...ok..bocs!
És még azt szeretném megkérdezni hogy tudnék neten jáccani ezzel a játékkal?
letöltöttem a patch-et látok 1-2 servert de conecting filed hibajelzés jön ki!
És még az hogy lan-ba lehet-e jáccani?
Hogy PL a 2 gép összecsatlakozik és úgy!
Elõre is kössz

hykao
Bazz: #2287! Olvasni szoktál-e? :S
Vviikkttoorr
és amúgy csak ez az 1 lap van ahol vannak letölthetõ kcosik?

Vviikkttoorr
Mert már 3 hete szinte ugyanazokkal a kocsikkal megyek!
😄
és jó ha van 1-2 extra!
Mégecccer köszi!

Vviikkttoorr
1000 kössz!

12346
és mi a rákért "fontos"?

hykao
vagy katt a bannerben lévõ "WORLD RACING 2 topik" szövegre, és a megnyíló új topikban pedig a bannerképre, majd a megynyíló új oldalon töltsd le a WR1 féle .xls fájlt, abban egyben megvan minden.
[HUN]FaTaL
[HUN]FaTaL
Vviikkttoorr
Tudtok adni olyan lapot ahol fent van szinte az összes letölthetõ autóarzenál a játékhoz?
Fontos lenne!

Vviikkttoorr
ja..mostmár megy!
semmi!
😊

Vviikkttoorr
Heló!
Letöltöttem ezt az 1.6os peccset...asszem ez a neve!
És kéne a crack hozzá!
Mert kéri a cd-t!
Valaki segítsen PLS

hykao
Ezt miért nem a topikjában kérdezed? Amúgy én pl. Németországból rendeltem meg.
Awolrd racing 2-öt hol lehetne megvásárolni?
Kösz a segitséget.
12346
alap játékkal nem fog menni. dobd föl az összes peccset, aztán ha lekapsz egy autót, annak könyvtárszerkezete elég egyértelmûvé teszi majd, mit merre rakj^^

Hogy kell autot berakni a world racing 1-be?kérlek segitsetek.
12346
oké-.-

Vki segitsen hogy mondjam eg nekem honnan lehetne leszedni a world racing 2-höz mds és mdf fájlt...válaszokat várom
BBDesign
Opelfan
Bakker ez a muszály már a sok baromtól belém ivódott muszáj, muszáj, muszáj, muszáj, muszáj... bocsi ez volt a büntetõ-gyakorló sorom 😄

SZilaJMaGGoT
Az addon autókat nem adja be... 😞 Tuti én basztam el valamit csak még nem tudom

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Opelfan
Ha mész egy kört a saját neveddel is akár, nem is muszály jó helyezetet elérned akkor is megjelennek a kocsik. Az ALLUCANGET-el pedig azonnal láthatóak lesznek.

BBDesign
Azt kell névnek megadni, hogy ALLUCANGET. És minden alkalommal új játékot kell kezdeni, ha beraksz egy autót. Sok sikert és jó játékot!

SZilaJMaGGoT
Vagy én basztam el valamit, vagy valami nem stimmel.. Én ahogy feltettem a gamet rögtön ráraktam a patchet is, aztán be az addon autókat és nem látom se új játékkal se mentéssel..

hykao
Peccs nélkül nem látod õket, peccsel is csak ha új játékot kezdesz...
SZilaJMaGGoT
Az megeshet, hogy az addon autókat a patch miatt nem látom?? Próbáltam savegammel is..

BBDesign
Renault Megane Trophy

Nem tudom miért nem rendes Renault Megane-t készítenek hozzá!

nesto
Sajna már letöröltem mindent ami a játékkal kapcsolatos, pedig volt autóm bõven😞 Próbáld ki ezt: Live for Speed<#eljen>

csm
francba, szinte az összes kocsi linkje halott 😞
újra feltettem a játékot de nem bírom újra letölteni a kocsikat 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

Opelfan
Van itt azért egy elég szép alkotás belsõ nézettel: Porsche 944 S

Harly18
Szerintem hogy itt a WR2 mostmár csak elvétve csinálnak az 1-be autókat 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

nesto
hát a wr autókészítõi nagyon lusták vagy nemtudom, de már vagy 2 hónapja semmi új autót nemláttam. ha valaki esetleg..akkor felrakhatná a linket, de részemrõl semmi <#confused>

BBDesign
Köszi szépen! Próbálkozok, aztán meglátjuk, mi lesz.

Tibor
nem tudom mindent úgy csináltam, mint a FAQ-ban volt de néha indult el, kicseréltem az mds-t ITWINS.es verzióra és simán megy
csináljátok meg, ami a FAQ-ban van, ha rögtön nem indul el

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

BBDesign
Tudnál errõl bõvebb felvilágosítást adni? Milyen verzió? Mi kell hozzá, azt hogy kell használni? Nagyon jó lenne, ha ez bejönne! Elõre is kösz!

Opelfan
Ennek akkor lehet utána nézek.

Tibor
nekem egy Multilanguage DOM mdf és egy ITWINS mds-sel megy a wr2 és nem szarozik a védelem, nem használok sf nightmare-t, minden fizikai meghajtó látszik és íyg is megy csak virtuálisról

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Opelfan
Azt hiszem a használtauto.hu-n láttam ezt a trabantot, két Honda motor van benne ha jól tudom. Szerintem errõl lehet szó 😊

Mondjuk van egy kék kispók is ami szintén legyorsított egy Gallardo-t. Abban egy 200 Lóerõs TDI motor van. Szépen kormolt amikor gyorsított 😊.

Opelfan
Ez elég nagy tévedés... Igen is szokás tuningolni a szupersportkocsikat is. Pl.: Porsche Turbo-t, Ferrarikat sõt Lamborghinit! is szokás tuningolni hiába veti szét õket az erõ. A Hamann pl nem csak Ferrarikra de Lamborghinikre is specializálódott. Valószínûsítem azért mert van rá kereslet. Amerikában is szokás az ilyen kocsik tuningja pl Ferrari Enzo tuningot láttam már a Discovery-n.

[HUN]FaTaL
persze mert a trabantnak könnyû a kasznija😊 meg egyébként egy lamborghinit mióta szokás tuningolni?😄 (a'la nfsmw) egy lamborghinit senki nem tuningol mert eleve azt kéri bele vásárláskor ami neki kell😊

http://goo.gl/gd6Zi5

nesto
nemjátszottam még a mw-el, de erre ("meg legyorsul egy puntó egy lamborghinit") csak annyit, hogy egy trabant is le tud gyorsulni egy lamborghinit, méghozzá egy zöld😊)

hykao
Aki indíttatást érez, hogy pályát készítsen az MBWR-hez, itt talál egy elég összeszedett tutorialt hozzá: KATT
[HUN]FaTaL
soha nem mondtam hogy a wr2 vérbeli szimulátor😊 de ha már ittartunk neked az reális hogy neki mész egy boltnak és az pont rászakad a rendõrökre?😄 meg legyorsul egy puntó egy lamborghinit ráadásul még törés sincs az mwben. élvezhetõnek élvezhetõ csak már rohadt unalmas hogy se belsõ nézet se törés se semmit nem raktak bele az ug2höz képest a rendõröket kivéve. sõt néhány optikai tuning részt még le is butítottak😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Opelfan
Látom sikerült kiforgatnod a szavaimat, nem kellene ilyen szélsõséges példákat hoznod! Soha nem állítottam azt, hogy szimulátorosabb a MW, azt mondtam, hogy nincs sokkal lejjebb irányítás terén, valamint azt is mondtam, hogy élvezhetõ gém a MW, sõt sokkal élvezetesebb mint a wr2 mert nem kell hozzá izom gép, hogy elinduljon és ne szaggasson.

Ha már felhoztad ezt a Puntós példát akkor, neked az a valóságot idézi, hogy ha belemész egy forgó szerelõkulcsba akkor a kocsi hirtelen megjavul? Ha fordítva mész be az autómosóba akkor tiszta kosz lesz az egész kocsi? Végtelen ideig mehetsz kézifékkel egy elsõkerekes autóval akkor se durran ki a hátsó, viszont néhány Mad Max szerû körtõl igen gyorsan meghal az elsõ gumi?
Érdekes... Ezeken gondolom nem röhögsz és nem mondod hogy "grat" tényleg nagyon valósághû.
Itt arról van szó, hogy kinek mi a kedvesebb és annyi hiba felett húny szemet.

Mellesleg én egy kocsit se csícsáztam a MW-ben mert utálom az ilyen összefirkált kocsikat.

hykao
Kicsit túl borús képek vannak itt lefestve a WR2-rõl, holott gondolom akik ilyen borús képet festenek le, még ki sem próbálták igazán a játékot...

Elõször is nem kell egy centit sem árkád módban menni ahhoz, hogy kipróbálható legyen bármely verda FREERIDE-ban szimulátor beállításokkal...(elég csak az elején azt a nevet megadni, ami 100 000 pénzt ad alapból...késõbb átnevezhetõ bármire a profil...)

Másrészt a WR2 sokkalta több még nem teljesen kiaknázott mod-potenciállal rendelkezik, mint a WR1, mégha az alap WR2 elsõ látásra el is veszi a vérbeli szimulátor fanok kedvét tõle...

Már most sokkal szerteágazóbb a mod paletta a WR2-höz, mint a WR1-hez...forgalom mod, havas Itália mod, belsõnézet modok, hang modok...csak, hogy párat említsek a nem szokványos modokból - a vezethetõ addon autókon kívül...

Szerencsére az addon autók fizikája sokkal "szimulátorosabb" általában, mint az alap WR2 autók, és szinte mindegyiknek van belsõnézete - sok WR1 addonnal ellentétben! (és már most megannyi addon autó létezik a játékhoz, és szerencsére nemcsak az unalomig erõltetett szupersportkocsik, hanem mindenféle hétköznapi autók is...)

Számomra az utolsó NFS játék a PU volt, és azért szerettem a WR1-et, és most a WR2-t, mert olyan ûrt tölt be a PC-s játékok között, amit utoljára az NFS PU tudott betölteni...

Aki siránkozik a WR2 fizikája miatt, annak csak annyit mondok: menjen pár kört a havas olasz pályán valamelyik addon autóval (mondjuk Lee Tábornokkal), Snyder forgalom addonját csúcsforgalomra állítva... 😊)) (max szimulátor beállításokkal FREERIDE-ban vagy Multiban...)