Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
http://goo.gl/gd6Zi5
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
autó betehetõ a patch bemásolásával a játék mappájába, más nemkell hozzá, természetesen a megfelelõ mappába kell másolni az autó mappáit.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Letöltéshez próbáld meg pl.: a torrentspy.com-ot, de keresgélhetsz különbözõ torrentes oldalakat, ahonnan egy torrent kezelõ programmal (pl.:bitcomet,azureus) letöltheted õket.Ez persze nemgarantált hogy lejön neked egykét óra alatt,én például napokat szenvedtem annakidején..
Honnan tudnám letölteni ezt a király játékot?
A demó-ba lehet kocsikat berakni?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Tud valaki olyan autó gyüjteményt vagy linket ahol csak belsõ nézetes járgányok vannak. Rengeteget leszedtem és szinte alig találok olyat aminek van, a legtöbbhöz meg nincs oda írva van-e vagy nincs, sokáigtart kipróbálgatni õket, meg felesleges mert úgysem használom külsõ nézetben, úgy nem adja meg a király hangulatot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Olyan kérdésem lenne nem tudja valaki, hogy létezik-e ez az autó a World racing-hez
(Bomber BFS)
Anno a Need for speed 2 se -ben volt bónusz autó.
Nagyon jó lenne, ha valaki tud valamit azt megköszönném.
freeride..vagy test track..
valahogy igy van irva sztem...
a karrier nem nagyon nehéz ha a beállításoknál a cpu versenyzõket 40%osra állítod
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
meg mi az hogy nincs benne olyan hogy csak úgy meni 1 pályán vagy valami?
Hátha tud valaki segíteni, miért van az hogy single player üzemmódban, mindenki gyorsabb az én autómnál mindegy hogy ugyan azzal vagy jobb kocsival vagyok mint a többi, de azok simán elhúznak melettem, és ez egy idõ után kezd nagyon idegesítõ lenni, a kanyarokban egy kicsit feltornázom magam és mire megint az egyenesekbe érünk pillanatok alatt én vagyok az utolsó.
LADA járgányt senki sem tud vhonnan?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Ezt akkor írja ki amikor kiválasztom a nyelvet, utánna 2 reklám és utánna ezt írja ki.
Tessék itt egy link, itt a 1.6.6-os crack, és más egyébb rengeteg játékhoz.
Valaki légyszives linkeljen már be egyet!
Amikor csak kell mindig a neten vagyok!!!
Ha kell beszélünk idõpontot és kész!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Hátha tud nekem valaki segíteni, a WORLD RACING elsõ részét szeretném megszerezni,
eredetiben szerettem volna de sehol nem találok egy üzletet ahol lehetne kapni,úgy szintén a második részt sem találom eredetiben, de image fájlban is jó ha már máshogy nincs, tudnátok e segíteni honnan tudom megszerezni, fizetõs oldal is jó, sajnos csak a demókkal volt szerencsém játszani, de nagyon meg fogtak. Sajna manapság kevés a jól kivitelezett belsõ nézetes autós játék, de íme a példa, hogy vannak kivételek.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyébként igen: ez úgy szokott mûködni, hogy aki nem akar nulláról elkészíteni egy modellt, az kiszemel egyet, mailben engedélyt kér a készítõtõl a konvertáláshoz, s ha megkapja, akkor elkezdi...
@Willi Betz: olvasd már légyszives azokat is, amiket én írok, ne csak azt szajkózd amit szeretnél! (Mellesleg Martin Leps biztos nem fog nekiállni, hisz nem idõmilliomos, az M5-öt is hónapokig csinálta...)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
viszont a mafiába van kifogástalan phaeton és phantom is. ez a phantom meg a legutolsó polyig ugyanaz a modell, csak míg ennek szép színe van a másik undorító fehérével ellentétben, annak meg jól belõtt belsõnézete. a két jó tulajdonságot meg nem nehéz összehozni ugye😊
jelen esetben elég lenne csak a készítõ beleegyezését kérni, hogy mi lenne, ha... nem?
Modell ügyben: amennyiben ingyenes vagy megvásárolt modellrõl van szó, megpróbálhatok közbenjárni az ügy érdekében, de bizonytalan származású modellek esetében nem.
Egyébként itt is vannak egész olcsó és elég részletes modellek, pl.: VW Phaeton 29 dodóért vagy Rolls Phantom 20 dodóért