Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opelfan
Osztom a véleményedet.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
végigvittem U2-t is meg MW-t is. ha szerinted az szimulátorosabb mint a Wr2 akkor grat😄 punto 400al LoL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

nesto
Elsõ szempont nekemis az ha megnézek egy játékot, hogy minél jobban hasonlítson a valósághoz, ehez pedig elengedethetetlen feltétel a reális simulation fizika. Legyen szó bármilyen utcai, vagy akár f1, vagy versenyautós játékról. Éppen ezért nem kell a wr2, akárhogyis szárnyalja túl az egyet az autók sokaságával vagy a grafikával, de a fizika feltehetõleg soha nem lesz olyan mint az 1be.Azt sajnálom hogy több autó készítõ "átpártol" a kettõhöz és már nem készít az egybe kocsikat, max egykettõt átkonvertál<#szomoru1>

Istencsászár
Wr2 inkább maradt a realitások és az ésszerû dolgok terén. Utcai kocsik, nagyon minimális tunning néhány verdánál, de azok is az ésszerû határokon belül. Sok embernek jobban bejön az Mw szerû csicsa, tunning ide-oda-amoda és olyan kocsi lesz a végén belõle amit feltehetõleg soha az életben nemfogsz látni. Én inkább hasítok virtuálisan egy Skodával, utcai pályákon mer közelebb áll az emberhez...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Opelfan
Valószínûsítem nem játszottál túl sokat a MW-el és a U2-vel. U1-tényleg elég szar. Részben elismerem tényleg igazad van! De a MW sincs sokkal lejjebb mint a wr2 irányításban. Most nem kell a Free móddal takarózni mert kell játszani arcade-ban is, hogy kapj normális autókat amivel freeben tudsz szimulálni 😊. Mindenesetre nem vitatkozni akartam amikor beírtam, egyszerûen az igazság az, hogy a realitástól igen messze jár a wr2-is. Számomra a reális játék a wr1-marad. A wr2 pedig egy MW versenytárs lett a kocsik ragasztgatásával stb stb nem akarok felsorolni csomó dolgot ami nem jött be mert nem az a célom, hogy bárkit is meggyõzzek a nézeteim helytállóságáról. Ha már a wr2-t is arcadban lehet vinni versenyen akkor ilyen szempontból sokkal nívósabb arcade pl a MW ahol nem csak a felnire terjed ki az optikai tuning, az U2-rõl ne is beszéljünk ha engem mint szimuláció fanatikust is elkapott a gépszíj, egyszerûen sokkal lazábbak az EA játékai, nem egy feszült légkör van a szobámban amikor azokkal gamelek, mert ott nem arról szól a dolog, hogy maximálisat kell nyújtanod ahhoz, hogy meglegyen az aktuális mission és kapj valami új kocsit vagy cuccot. Ahogy lesz törés a wr2-höz biztos megszerzem. De engem alapvetõen nem hozott lázba a játék mert nem azt nyújtotta amire számítottam.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
jah, de cserébe kapsz normális fizikát, az nfs inkább hasonlít a doboztologatáshoz mint az autószimulátorhoz...

Opelfan
Megértem, hogy elment a kedved a demótól hiszen, ott free módban hiába állítottam át én is az irányítást akkor is igen béna maradt az egész, ráadásul igen magas lett a gépigény ami megint csak elszomorító. Mondjuk ahhoz, hogy nyerjek kocsikat ahhoz ugye meg a full arcade-os módban kell mennem ami a demóból ítélve nem piskóta. Mondjuk nekem 100szor jobban bejött az NFS MW, aminek lényegesen alacsonyabb a gépigénye és sokkal nagyobb játékélményt is nyújt mivel az egy lazítós autósjáték, ezzel szemben a wr2-ben (legalábbis a demóban ez volt) kurva erõs ellenfelek ellen vagy éppen kicentizett idõre kellett nyomulni, és általában egy pályát elõszörre nem is lehetett megcsinálni ha nem volt rutinja az embernek, nekem tökre az NFS4-es és 3-as hangulatot idézi a wr2 amikor örjöngtem a gép elõtt mert nem sikerült egy-egy pálya. Ráadásul ott ez a sztárfosos baromság.

[HUN]FaTaL
csak free modeban lehet állítani szimulátorra és akkor wr1es irányítása van, vagy még jobb is tõle

nesto
WR2 játszható kormánnyal?Úgyértem nem árkádos jellegû?Csak a simulátor játékokat szeretem, és mikor demóját kipróbáltam a wr2-nek igencsak elment a kedvem tõle, mert egyáltalán nem olyan volt mint az 1ben, nemvolt élvezhetõ. Kormánnyal mi a helyzet? /bár lehet ezt inkább a wr2 topickba kellene irnom./

hykao
Nem. Tomwin bejelentette, hogy ezentúl csak a WR2-re fókuszál...érthetõ is...
BBDesign
A WR2 topicban látható BMW X3 elérhetõ a WR-hez is?

nesto
nincs forgalom 😞sajna.engemis érdekelne, de nemvalószínû hogy fognak bele csinálni.így marad a jólmegszokott race, free ride,multi..stb.

autó betehetõ a patch bemásolásával a játék mappájába, más nemkell hozzá, természetesen a megfelelõ mappába kell másolni az autó mappáit.

Clava
nincs olyan mód vagy valami ahol a free ride részben van forgalom ??

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

BBDesign
Egyébként mi kell ahhoz, hogy egy (akár ZModellerrel készített) autó a World Racinghbe betehetõ legyen? Mert például a Mafiához rengeteg van, ami jó lenne a WR-be is. Ráadásul ismerek egy srácot, aki csinált már jónéhány igencsak kiváló modellt.

kemszi2
új passat készült már a wr1-heZ?
Zetorg
alapból benne van.
a menüben találod.

Clava
és merre található ez a Free ride mod mert én már éztem ilyen Wr-oldalkon meg google is de semmit nem találtam csak autokat meg mást

nesto
Én nemtudok ilyen oldalrol ahol irva lenne hogy van-e belsõ nézet vagy nincs, a borg-on szokták alá megjegyzésként néhány kocsihoz irni hogy van belsõnézet.Igazábol a BMW-k többségéhez van.Dodge charger-hez is van, többet msot igy fejböl nemtudok.

Letöltéshez próbáld meg pl.: a torrentspy.com-ot, de keresgélhetsz különbözõ torrentes oldalakat, ahonnan egy torrent kezelõ programmal (pl.:bitcomet,azureus) letöltheted õket.Ez persze nemgarantált hogy lejön neked egykét óra alatt,én például napokat szenvedtem annakidején..

SD456
Szevasztok!

Honnan tudnám letölteni ezt a király játékot?
A demó-ba lehet kocsikat berakni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Szevasztok.
Tud valaki olyan autó gyüjteményt vagy linket ahol csak belsõ nézetes járgányok vannak. Rengeteget leszedtem és szinte alig találok olyat aminek van, a legtöbbhöz meg nincs oda írva van-e vagy nincs, sokáigtart kipróbálgatni õket, meg felesleges mert úgysem használom külsõ nézetben, úgy nem adja meg a király hangulatot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Clava
ok köszi

hykao
ITT vannak Krom progijai.
filamester
köszi szépen

Szevasztok.
Olyan kérdésem lenne nem tudja valaki, hogy létezik-e ez az autó a World racing-hez
(Bomber BFS)

Anno a Need for speed 2 se -ben volt bónusz autó.
Nagyon jó lenne, ha valaki tud valamit azt megköszönném.
de van
freeride..vagy test track..
valahogy igy van irva sztem...
a karrier nem nagyon nehéz ha a beállításoknál a cpu versenyzõket 40%osra állítod

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Clava
Hali még csak most jutottam ehez a gémhez elég jó de már az elején iyen nehzé a carrier??
meg mi az hogy nincs benne olyan hogy csak úgy meni 1 pályán vagy valami?

Szevasztok.
Hátha tud valaki segíteni, miért van az hogy single player üzemmódban, mindenki gyorsabb az én autómnál mindegy hogy ugyan azzal vagy jobb kocsival vagyok mint a többi, de azok simán elhúznak melettem, és ez egy idõ után kezd nagyon idegesítõ lenni, a kanyarokban egy kicsit feltornázom magam és mire megint az egyenesekbe érünk pillanatok alatt én vagyok az utolsó.
nesto
nesto
én anno leszettem egy 600megás fájlt, abba volt egy kiló kocsi, a közt találtam managert.linket énse találtam, de felraktam rapid-ra, nézd meg, hátha müködik: WR_Manager

12346
hát nem tom. emlékeim szerint semmi sem kellett hozzá, hogy az addon járgányokat told. a mit tom én hányas peccsen kívül persze.

filamester
köszi de sehonnan nem lehet leszedni....
Egy linket légyszi dobjatok már! AMI MÛKÖDIK!

hy
LADA járgányt senki sem tud vhonnan?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Imrusssss
Kell hozzá Carmanager!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

filamester
kösszi a crack-et! Bemásolom a kocsit a játékba és azt írja ki hogy: 2 addityonli installed vehicles found.
Ezt akkor írja ki amikor kiválasztom a nyelvet, utánna 2 reklám és utánna ezt írja ki.

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_mercedes-benz_world_racing.shtml
Szevasztok.
Tessék itt egy link, itt a 1.6.6-os crack, és más egyébb rengeteg játékhoz.
filamester
Hy. Feltettem a 1.6.6 os patch et de nem találok hozzá crack et!
Valaki légyszives linkeljen már be egyet!

Imrusssss
Hékás én mindig imádom a wr1 és imádni is fogom!!!
Amikor csak kell mindig a neten vagyok!!!
Ha kell beszélünk idõpontot és kész!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

hykao
Mert mindenki átpártolt a WR2-re.
nesto
multiba nagy halál van, lehet jókor kéne fellépni, de a sok barom németen kivül akik csak slr-rel nyomulnak nemlehet normális játékosokat találni...

hykao
Csak párat kéne visszaolvasni egy linkhez...
Szevasztok.
Hátha tud nekem valaki segíteni, a WORLD RACING elsõ részét szeretném megszerezni,
eredetiben szerettem volna de sehol nem találok egy üzletet ahol lehetne kapni,úgy szintén a második részt sem találom eredetiben, de image fájlban is jó ha már máshogy nincs, tudnátok e segíteni honnan tudom megszerezni, fizetõs oldal is jó, sajnos csak a demókkal volt szerencsém játszani, de nagyon meg fogtak. Sajna manapság kevés a jól kivitelezett belsõ nézetes autós játék, de íme a példa, hogy vannak kivételek.
Willi Betz
Olvastam azokat amit te írtál hykao és tudomásul is vettem õket.Csak higyjétek el ha lenne rá módom és értenék hozzá akkor én megcsinálnám magamnak saját felhasználásra.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hykao
Nos az biztos, hogy egyszerûbb és olcsóbb is mailben engedélyt kérni valamely GTA vagy NFS játékokhoz készített modell felhasználására...
12346
tom, hogy nem olyan vészes ár, de jelen esetben biztos nem adnék ki ezekért ennyit😊

hykao
A két autót csak példának hoztam fel, amúgy 4-5 ezer forint semmiképp sem drága, mégha vannak hibáik is. (amik amúgy nekem nem tûntek fel...😄)

Egyébként igen: ez úgy szokott mûködni, hogy aki nem akar nulláról elkészíteni egy modellt, az kiszemel egyet, mailben engedélyt kér a készítõtõl a konvertáláshoz, s ha megkapja, akkor elkezdi...

@Willi Betz: olvasd már légyszives azokat is, amiket én írok, ne csak azt szajkózd amit szeretnél! (Mellesleg Martin Leps biztos nem fog nekiállni, hisz nem idõmilliomos, az M5-öt is hónapokig csinálta...)
Willi Betz
A Passat nekem iszonyatosan fontos lenne szóval ha tudsz hykao akkor valakinek a borg-on vagy máshol, szólhatnál.Márcsak azért is mert hallottam pletykákat készülõ Passatról.Igazából az lenne a legjobb ha Martine Leps csinálná meg.Köszi elõre is a segítségedet.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

12346
váá!:s iszonytat nagy hibák vannak ezekben-.- ahhoz képest drága.
viszont a mafiába van kifogástalan phaeton és phantom is. ez a phantom meg a legutolsó polyig ugyanaz a modell, csak míg ennek szép színe van a másik undorító fehérével ellentétben, annak meg jól belõtt belsõnézete. a két jó tulajdonságot meg nem nehéz összehozni ugye😊
jelen esetben elég lenne csak a készítõ beleegyezését kérni, hogy mi lenne, ha... nem?

hykao
Semmi gond, kigyomláltam.

Modell ügyben: amennyiben ingyenes vagy megvásárolt modellrõl van szó, megpróbálhatok közbenjárni az ügy érdekében, de bizonytalan származású modellek esetében nem.

Egyébként itt is vannak egész olcsó és elég részletes modellek, pl.: VW Phaeton 29 dodóért vagy Rolls Phantom 20 dodóért
Opelfan
Basszus, jól le van lassulva ez a hülye szerver. Bocsi csak egyszer akartam elküldeni!