2397
-
#2357 ezt nem bírom én sem, de sajnos én nem tudok még mindig modllezni, pedig majdnem sikerült, de sokat idegeskedtem az első lépéseknél, így hagytam.
valaki tudna nekem készíteni egy 5 ajtós Suzuki Swiftet? 2007-est a játékba. alap gyárit belső nézettel esetleg.
kösz előre is. -
#2356 Láttátok-e már az itt lévő Honda Accordot? Engem tökre felidegesít ha valaki tud modellezni de annyi esze nincs, hogy a netről előkeresse a modellezett autó adatait. Elvileg 2,4-esre csinálta meg, de se a gyorsulás se a végsebesség nincs korrektül megadva, pontosabban a 2.0 adatait írkálta oda és a kocsi eszerint is megy... Régebben ezeket kijavítgattam de már nem akarom az időmet ilyenre pocsékolni így nem is játszok vele inkább... -
#2355 a letöltött autó egy .rar fájlban van általában, ezen belül több mappa, ezeket simán kibontod a játék főkönyvtárába, elindítod a játékot, új profilt hozol létre, Free Ride néven. És élvezed a játékot! -
Tomi1487 #2354 basszam meg végre sikerült valahogy megcsinálnom hogy felismerje a bmw m3-at
csak amikor kiválsztaom nem jelenik meg a kép akocsirol a játékban amikor rá nyomok hogy let go akkor meg ki lép a játékbol ezzeé a mi a helyzet?
-
Tomi1487 #2353 csao
ma olvastam én is a trükköket hogy lehet uj kocsikat berakni.
gondoltam kiprobálom leszedtem apatch-ot és a crack ot is
megyi a játék csak nme tudom hova kell be rakni a kocsikat melyik mappába mert nekem nincs olyanon hogy wreditcar mint ahogy alattam pár sorral a képen.
be raktam a autos mappába mentem egy versenyt ahogy az is le volt ide irva és igy sem semmi.
nem vágom hova kell és hogy mit csináljak valaki segitesen
köszi Tomi -
#2352 Sziasztok!!!
Régen játszottam már vele és újra kedvem támadt! csak tudnám honnan kell letölteni megint azt a 408 kocsis packot HELP!!!! -
#2351 písz^^
volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még műanyag szagú, és nem kopott^^ -
Zsolt01 #2350 + INFÓ
+ maga a progi -
Zsolt01 #2349 BitComet erre a programra van szükséged. Itt találsz róla infót. -
gabcsy82 #2348 Hello! Szeretném megkérdezni hogy hol lehet megvenni a mercedes world racing című játékot.Mert nagyon tetszik,letöltötem a torrent honlapról de az torrent file,és semmivel nem tudom megnyitni.Ha esetleg tudjátok hogy hol lehet megvenni a játékot,vagy hogy milyen programmal lehet megnyitni akkor írjatok légyszi -
marcinger #2347 Kössz -
#2346 az autó berakása gondolom nem problem. főkönyvtárba behányás, örülés. minden berakott autó után hozd létre a Free Ride nevű profilt, és írd felül a régit, ha már volt ilyened. így megjelenik minden autó. -
marcinger #2345 Hi. Hogy lehet autót berakni a játékba? -
#2344 oké, köszi :D -
#2343 Hát fogalmam sincs, de meg tudod nézni az adatlapján, hogy mikor volt utoljára fent...türelem! -
#2342 Küldtem egy PÜ-t Mindkillersnek, még 17-én. Azóta nem írt, milyen gyakran látogatja az sg-t? -
#2341 köszönöm. amúgy arra gondoltam, hogy hétköznapibb autókat készítenék, amik az úton szaladgálnak Mo.-on is. Elsősorban saját szórakozásra, de ha menni fog jobban, akkor megosztom mindenkivel, akit érdekel, vagy játszik még a wr1-gyel. -
#2340 Magyar nincs. A The BORG-on találsz angol nyelvűt, illetve megkeresheted Mindkillers-t a WR2 topikban, ő már eléggé belemászott a témába, tud neked segíteni. -
#2339 Valaki tudna egy használható (lehetőleg magyar) leírást adni, az addon autók készítéséhez. A 3d modellt már valószínűleg meg fogom tudni csinálni 3d studio max-szal. -
#2338 ne legyél már droid pazze... -
gabcsy82 #2337 Hello! Szeretném megkérdezni,hogy hol lehet megvenni a Mercedes Benz World Racing cÍmű játékot.Sürgős lenne.A New York Racer-el ugyanez a kérdés.LégyszÍ Írjátok meg ha tudjátok hogy hol lehet.Köszi. -
#2336 Legérdemesebb az amazon.de oldalról megrendelni használtan jó olcsón a wr2-vel együtt. -
#2335 Már nem sok helyen lehet kapni...... :( -
gabcsy82 #2334 Hello! Szeretném megkérdezni hol lehet megvenni a mercedes world racing játékot.LégyszÍ Írjátok meg. Előre is kösz. -
emi1986 #2333 Na köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Sikerült!!!!!!!!! -
#2332 csinálj új profilt "Free Ride" néven. minden újonnan berakott autó után újból létre kell ezt hozni, felülírva az előzőt. -
emi1986 #2331 Bemásolta mindent úgy ahogy mondtad de nem veszek észre semmi különöset a játékon bellül. Hol kéne hogy lásaam az autót?
Melyik osztályba? Nem hiszem el hogy csak nekem nem működik!!!!!!!!!
Please help my!!!! -
#2330 sztem azt a civicet hamar törölni fogod:) -
#2329 Csak simán másold be a többi mappa mellé... -
emi1986 #2328 Helló!!
Feltettem a 1.66-os patch-et és a 166-os crack-et is. De a mellékelt képen láthatóan azzal a mappával nem tudok mit kezdeni.
Ha tudod akkor légyszives magyarázd el hogy a francba fog működni....
Please.......... -
#2327 Már régen nyomtam ezzel a gémmel de szerintem egy patch kell hozzá, 1.66-os meg egy NoCd crack és ezután már tuti meg kell jelenniük a kocsiknak -
emi1986 #2326 Sziasztok!!
Lenne egy kis problémám...... a Word Racing 1-be nem tudok betenni atutókat.Valaki csinált már ilyet? Kell hozzá valami program?
Kérlek segítsetek.....
Ja és mellesleg rábukkantam egy nagyon jó oldalra ahonnan sok-sok autót lehet letölteni:)
http://theborggaming.planet-multiplayer.de/worldracing.php
Van itt minden mint a bucsuba...:)
-
Zsolt01 #2325 torrent -
CJ33 #2324 Kössz a setupot tényleg jo hülye vagyok
De azért a Word Racing 2 re valaki adhatna egy jo linket::::)))) -
#2323 WR_Setup.exe mond vmit?^^ -
CJ33 #2322 És még egy kérdésem lenne A World Racing 2 öt honnan lehet leszedni valaki egy jo linket ahonnan nem olyan lassan jön le
-
CJ33 #2321 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne h a játékban grafikát lehet állitani mert ami van a display be ott beállitom high re de semmit nem veszek ésre és h felbontást vagy valamit lehet állitani
vagy azért nem állitja át mert feltettem az V1.6.6 ot És lehet ez Nem engedi????
Vagy csak tényleg ennyi lenne a grafika??????
mert a menübe a kocsinak jobb grafikája van mint a race közben
Valaki segitsen léccc. -
#2320 ez a játék még mindig vad^^ megint rázsibbadtam. indítok vmi rádiót, vagy albumot, aztán hörgök föl-alá a 300c-vel. alpokat már lassan csukott szemmel körbejárom:) így ma mexikóban gurulgattam inkább.
Willi, valszeg megoldottad már, de tedd föl az 1.66-os peccset. ezt kell még csinálni^^ -
#2319 Hogy is kell betenni autót a játékba mert bemásoltam a megfelelő könyvtárba de a játékban nem jelenki meg. vmit még kell csinálni ha jól emlékszem de már nem tudom mit. segítséget kérnék köszönöm! -
davos80 #2318 www.audi.hu