Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Sikerült!!!!!!!!!
Melyik osztályba? Nem hiszem el hogy csak nekem nem mûködik!!!!!!!!!
Please help my!!!!
Feltettem a 1.66-os patch-et és a 166-os crack-et is. De a mellékelt képen láthatóan azzal a mappával nem tudok mit kezdeni.
Ha tudod akkor légyszives magyarázd el hogy a francba fog mûködni....
Please..........
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Lenne egy kis problémám...... a Word Racing 1-be nem tudok betenni atutókat.Valaki csinált már ilyet? Kell hozzá valami program?
Kérlek segítsetek.....
Ja és mellesleg rábukkantam egy nagyon jó oldalra ahonnan sok-sok autót lehet letölteni😊
http://theborggaming.planet-multiplayer.de/worldracing.php
Van itt minden mint a bucsuba...😊
De azért a Word Racing 2 re valaki adhatna egy jo linket:::😊)))
vagy azért nem állitja át mert feltettem az V1.6.6 ot És lehet ez Nem engedi????
Vagy csak tényleg ennyi lenne a grafika??????
mert a menübe a kocsinak jobb grafikája van mint a race közben
Valaki segitsen léccc.
Willi, valszeg megoldottad már, de tedd föl az 1.66-os peccset. ezt kell még csinálni^^
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
jah és a ganster féle járgányok fellelhetõk még vhol? pl a buszt, crx-et, golfot nem leltem meg borgon. a saját oldala meg only wr2://
viszont dudálni lehet? nem mernék rá megesküdni.. vagy lehet, hogy már csak megszokásból keresem itt is?^^
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Akinek van kedve nekiállni, tudok progit adni hozzá, amivel valószínûleg megoldható a fordítás.
De azért köszi!
ADIOS AMIGO
Hát megkukkolom!
És ti nem keveselitek a free ride-ban használható pályák számát?
:S
7 db van összvissz és sztem azok se olyan nagyok!
😞
Na mind1
Ezen nem segíthetünk!
😄
A pályákat sajnos nem birtam berakni a játékba amit letöltöttem hozzá! Kicsit bonyolult!