Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz
12346
az autó berakása gondolom nem problem. fõkönyvtárba behányás, örülés. minden berakott autó után hozd létre a Free Ride nevû profilt, és írd felül a régit, ha már volt ilyened. így megjelenik minden autó.

Hi. Hogy lehet autót berakni a játékba?
Zsolti9014
oké, köszi 😄

Hajrá Magyarország!

hykao
Hát fogalmam sincs, de meg tudod nézni az adatlapján, hogy mikor volt utoljára fent...türelem!
Zsolti9014
Küldtem egy PÜ-t Mindkillersnek, még 17-én. Azóta nem írt, milyen gyakran látogatja az sg-t?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm. amúgy arra gondoltam, hogy hétköznapibb autókat készítenék, amik az úton szaladgálnak Mo.-on is. Elsõsorban saját szórakozásra, de ha menni fog jobban, akkor megosztom mindenkivel, akit érdekel, vagy játszik még a wr1-gyel.

Hajrá Magyarország!

hykao
Magyar nincs. A The BORG-on találsz angol nyelvût, illetve megkeresheted Mindkillers-t a WR2 topikban, õ már eléggé belemászott a témába, tud neked segíteni.
Zsolti9014
Valaki tudna egy használható (lehetõleg magyar) leírást adni, az addon autók készítéséhez. A 3d modellt már valószínûleg meg fogom tudni csinálni 3d studio max-szal.

Hajrá Magyarország!

12346
ne legyél már droid pazze...

Hello! Szeretném megkérdezni,hogy hol lehet megvenni a Mercedes Benz World Racing cÍmû játékot.Sürgõs lenne.A New York Racer-el ugyanez a kérdés.LégyszÍ Írjátok meg ha tudjátok hogy hol lehet.Köszi.
hykao
Legérdemesebb az amazon.de oldalról megrendelni használtan jó olcsón a wr2-vel együtt.
Harly18
Már nem sok helyen lehet kapni...... 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Hello! Szeretném megkérdezni hol lehet megvenni a mercedes world racing játékot.LégyszÍ Írjátok meg. Elõre is kösz.
Na köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Sikerült!!!!!!!!!
12346
csinálj új profilt "Free Ride" néven. minden újonnan berakott autó után újból létre kell ezt hozni, felülírva az elõzõt.

Bemásolta mindent úgy ahogy mondtad de nem veszek észre semmi különöset a játékon bellül. Hol kéne hogy lásaam az autót?
Melyik osztályba? Nem hiszem el hogy csak nekem nem mûködik!!!!!!!!!
Please help my!!!!
12346
sztem azt a civicet hamar törölni fogod😊

hykao
Csak simán másold be a többi mappa mellé...
Helló!!
Feltettem a 1.66-os patch-et és a 166-os crack-et is. De a mellékelt képen láthatóan azzal a mappával nem tudok mit kezdeni.
Ha tudod akkor légyszives magyarázd el hogy a francba fog mûködni....
Please..........
Opelfan
Már régen nyomtam ezzel a gémmel de szerintem egy patch kell hozzá, 1.66-os meg egy NoCd crack és ezután már tuti meg kell jelenniük a kocsiknak

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Sziasztok!!
Lenne egy kis problémám...... a Word Racing 1-be nem tudok betenni atutókat.Valaki csinált már ilyet? Kell hozzá valami program?
Kérlek segítsetek.....
Ja és mellesleg rábukkantam egy nagyon jó oldalra ahonnan sok-sok autót lehet letölteni😊

http://theborggaming.planet-multiplayer.de/worldracing.php
Van itt minden mint a bucsuba...😊
Kössz a setupot tényleg jo hülye vagyok
De azért a Word Racing 2 re valaki adhatna egy jo linket:::😊)))
12346
WR_Setup.exe mond vmit?^^

És még egy kérdésem lenne A World Racing 2 öt honnan lehet leszedni valaki egy jo linket ahonnan nem olyan lassan jön le
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne h a játékban grafikát lehet állitani mert ami van a display be ott beállitom high re de semmit nem veszek ésre és h felbontást vagy valamit lehet állitani
vagy azért nem állitja át mert feltettem az V1.6.6 ot És lehet ez Nem engedi????
Vagy csak tényleg ennyi lenne a grafika??????
mert a menübe a kocsinak jobb grafikája van mint a race közben
Valaki segitsen léccc.
12346
ez a játék még mindig vad^^ megint rázsibbadtam. indítok vmi rádiót, vagy albumot, aztán hörgök föl-alá a 300c-vel. alpokat már lassan csukott szemmel körbejárom😊 így ma mexikóban gurulgattam inkább.

Willi, valszeg megoldottad már, de tedd föl az 1.66-os peccset. ezt kell még csinálni^^

Willi Betz
Hogy is kell betenni autót a játékba mert bemásoltam a megfelelõ könyvtárba de a játékban nem jelenki meg. vmit még kell csinálni ha jól emlékszem de már nem tudom mit. segítséget kérnék köszönöm!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

www.audi.hu

Hello!Nem tud vki olyan oldalt ahonnan Audi A6-ost lehet letölteni wr1-hez??
12346
az itt figyelõ kék a4 vkinek ment? ketten próbáltuk, egyikünknél se ment.

jah és a ganster féle járgányok fellelhetõk még vhol? pl a buszt, crx-et, golfot nem leltem meg borgon. a saját oldala meg only wr2://

12346
ok, akkor nincs😄

hykao
Na arra már tényleg nem emlékszem. A második részben van, az tuti. De ha van, a menüben azt is megtalálod, a billenytû konfigurálásnál.
12346
igen, del. miután megkérdeztem, észre is vettem a menüben..😊 köszi szépen.

viszont dudálni lehet? nem mernék rá megesküdni.. vagy lehet, hogy már csak megszokásból keresem itt is?^^

hykao
Van ilyen lehetõség. Valahol a menüben. Már nem emlékszem pontosan, talán a showroomban, és ha minden igaz "Del"-lel. És van amelyik hard topos, nem mindegyik bõrtetõs.
12346
állítólag van olyan lehetõség, hogy a cabrio bringákra rá lehet rántani a tetõt. ha tényleg lehetséges, akkor hogy?

cicai
Daewoo van?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Opelfan
Menj egy versenyt! És megjelenik mind

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Hi. Nekem 1 olyan problémám lenne, h letöltöttem pár kocsit a játékhoz, be is másoltam ahova sztem kell, de a játékban semmi új kocsi sincs. Vmi ötlet? Kösz.
hykao
Egyelõre nincs tudtommal...lusta voltam hozzá, amire lett progi, addigra már csak a WR2-höz volt kedvem...

Akinek van kedve nekiállni, tudok progit adni hozzá, amivel valószínûleg megoldható a fordítás.
fenegyerek1
dobjatok nekem légyszi egy magyarositást a játékhoz. köszike

Vviikkttoorr
OKKER 😄

hykao
A kanyarban egészent fönt kell tartani a kocsit, a lehetõ legközelebb a szegélyhez, és akkor nem fogsz lelassulni, és dobálni sem fogja a kocsit...
Vviikkttoorr
Megvan a pálya csak éppen 1-2 kocsit nagyon megdobál és lelassít a kanyarban!
De azért köszi!
ADIOS AMIGO

Vviikkttoorr
Köszi szépen!
Hát megkukkolom!
És ti nem keveselitek a free ride-ban használható pályák számát?
:S
7 db van összvissz és sztem azok se olyan nagyok!
😞
Na mind1
Ezen nem segíthetünk!
😄
A pályákat sajnos nem birtam berakni a játékba amit letöltöttem hozzá! Kicsit bonyolult!

hykao
Hát akkor valami probléma lehet nálad, mert én sosem akadtam fel az oválon... 😮
Opelfan
A síma ovál pálya nem ér semmit free rideban. Egyszerûen a kanyarban felakad a kocsi és ahogy észrevettem tök mindegy milyen kocsival megyek (terepjárót kivéve). Mondjuk ez nálam van úgy, hogy egyszerûen a TC egyik pályájáról átmegyek az ovál részre, ekkor teljesen használhatatlan ez biztos. Szerintem Alps vagy Japán egyenes szakaszai single playerben a legalkalmasabbak erre a célra. Illetve ha van pályakód a wr-hez akkor meglehet próbálni az ovált, de azért nem elhanyagolhatók az Alps 12 vagy Japán 8-as pálya sem.

hykao
Ovál. Benne van az alapjátékban...
Vviikkttoorr
Azt szeretném kérdezni hogy le lehet-e olyan pályát letölteni ahol az autók végsebességét meg lehet nézni!
És ha nem lehet,akkor egyáltalán van e rá olyan hosszú egyenes a páylákon mert én nem találtam!