Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És honnan lehet le tölteni autókat?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
demár van WindowsVistám.
Nemtudsz választ a problémámra?
LÉCCI!!!
elõre is köszi
Tudna nekem valaki segíteni ???
Az lenne a problémám hogy:Feltelepítem a játékot asztán elindítom és itt van:
Asztán rámegyek az Englishre és eszt írja ki:
Mit csinájjak ilyenkor???????
A játék eredetibe van meg és jólenne ha valaki volna olyan kedves hogy segít!!!Segítségét elõre is köszönöm!!!!!!! Kössz!!!
The_Borg Gaming Website : World Racing 2 Game Special
Nem tudtok 100 mentést a játékhoz???
Elöre is kösszia válaszokat
Honnan tudnám beszerezni vagy letölteni a játékot?
Aki tud valamit írján privátot!
köszi!😊
!Forza Ferrari!
A banner alatt lévõ World Racing 2 topik felirat pedig link a world racing 2 topikhoz.
Hajrá Magyarország!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Küldj 1 emil címet és én segítek neked.
Hajrá Magyarország!
-saját pályát hogy lehet csinálni?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de nem tudom mit kéne csinálni hogy ,ehessek a fincsi fincs kocsikáimmal😄😄
A8
Cl55
M5 (L)
batmobil
és a társaival
én free ride-ban játszokj a hockenhenringen szoktam csapatni és ott nem engedi hogy az m5-ej nyomjam és én azt szeretném.
tudom hogy hülye vagyok de hogy h atudnál segiteni hogy hogyan és mit csináljak az jo lenne.mert annyira nem vágom ezt a játékot.(sajnos)
a lényeg hogy én free ride-ban akarom nyomni az m5-el.jah és én mindnen auto után be nyomtam a free ride nevet a menünél.
Itt ebben a listában csomó kocsi van aminek az lwo fájlját ingyenesen lehet leszedni. Rengeteg MBWR-es gépet innen csináltak meg, pl itt van a listában a Renault 21 Nevada is amit nem túl rég csinált meg valaki. És azt lehet mondani, hogy normális utcai gépek pl Megane, Octavia, Vectra, stb. Az A4-et is ebbõl a listából hozták létre.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Te meddig jutottál?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Hajrá Magyarország!
de azt még mindig nem vágom hogy miért nem tudok az össze kocsival menni
mert az m5 A8 és egyéb finomságok mellett van egy zár ami nem engedi hogy menjek vele azt hogy lehet fel oldani már mentem versenyt meg csináltam pár missiont
de nem tudok menni vele:S:S:S
pedig az m5 ért csináltam az egészet.
segitsetek légyszi hogy kell fel oldani azt a szart?
valaki tudna nekem készíteni egy 5 ajtós Suzuki Swiftet? 2007-est a játékba. alap gyárit belsõ nézettel esetleg.
kösz elõre is.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
csak amikor kiválsztaom nem jelenik meg a kép akocsirol a játékban amikor rá nyomok hogy let go akkor meg ki lép a játékbol ezzeé a mi a helyzet?
ma olvastam én is a trükköket hogy lehet uj kocsikat berakni.
gondoltam kiprobálom leszedtem apatch-ot és a crack ot is
megyi a játék csak nme tudom hova kell be rakni a kocsikat melyik mappába mert nekem nincs olyanon hogy wreditcar mint ahogy alattam pár sorral a képen.
be raktam a autos mappába mentem egy versenyt ahogy az is le volt ide irva és igy sem semmi.
nem vágom hova kell és hogy mit csináljak valaki segitesen
köszi Tomi
Régen játszottam már vele és újra kedvem támadt! csak tudnám honnan kell letölteni megint azt a 408 kocsis packot HELP!!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még mûanyag szagú, és nem kopott^^