Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Hat valami olyasmi :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hmuda
Az lenne a legjobb, ha nem turboznak fel grafikailag, hanem csak a regi poligonszam es regi texturak (mondjuk a Frontierbol) maradnanak. Poen lenne, tuti csak az hasznalnam. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gumininja
Nosztalgia? ;]
3P
Azert egy hajot meg nagyon varnek, a Cobra MK III-at. Gondolom van aki sejti, hogy miert... ;-)

CS@
Meg szintén a Babylon5-bõl szerváltam a shadow -ot ez marha jó … normálisabban lefényképezni nem lehet mert akkora mint egy csatahajó ,de a legjobb ,hogy dokkolni sem tud bázisokra mert nem fér be.

CS@
Az Angel nekem se nagyon tetszik ,de egyelõre még nem sokból lehet válogatni. Van még a WhiteStarCruiser és a Dralthi(ezt még meg se néztem) majd csinálom õket is. Szóval egyelõre nem dúskálunk a hajókban majd ha már annyi lesz ,hogy nem férnek el akkor én is úgy gondolom ,hogy az Angel lesz az elsõ amit kidobok. Az viszont frankó ,hogy 3napja mondtam ,hogy Interceptort akarok(minden kívánságom így teljesülne) és még egy Defenderrel is megtoldották. Defender : 4/C10Gun 2C10/Turret (van duplacsövû). Aki ki akarja próbálni és lusta elmenni az Freewebre annak itt van. A problémák továbbra is állnak : Multi elõtt le kell szedni õket (ez gyorsan megoldható csináltam uninstallt). Nem adnak motort hozzá. Belsõ nézetnél az ágyúk nem onnan lõnek ahonnan kéne. A teljes Infokártya hiányzik(Dolgozom rajta már tudom hol vannak csak kicsit jobban majd bele kell mélyülni) Ikonok nem stimmelnek(gõzöm sincs róla mivel lehet 3db-t szerkeszteni).

3P
Nem rossz...

CS@
de miért nem látok egy szervert sem? van pár patch vagy mi?

War. War never changes.

egy szervert sem látok, mi a baj? kijött egy hgónapja egy patch vagy mi? ja és nektek is van olyan hogy max felbontásnál néhány szöveg kiló a számukra készített szövegmezõbõl??

War. War never changes.

melyik szerveren szoktatok nyomulni? olyan kéne, amin jó a ping meg sokan vannak, fõleg magyarok

War. War never changes.

K.András
igen, ilyen neonkék hajoval kolbászolnak...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

a nomad fighterek azok kik? még nem találkoztam velük. õk azok az idegen faj?

War. War never changes.

K.András
Majmok bolygolya van ott meg a robotoké, amugy semmi olyan(több unknown jump hole van)...Valakivel békülni meg ugy tudsz ha annak ellenségét elkezded pusztitani, de lehet pénzért is...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CS@
Na ismét felfedeztem egy problémát…multizni ezzel a moddal nem lehet !
Amint kidokkolok kivág a játék ,úgyhogy multizás elõtt vissza kell állítani az eredeti állapotot !

fluga
miért ne lenne érdemes? nem volt olyan szerver ami nem engedett volna fel.

CS@
Amúgy a 3 hajó már megvan (Tie,Shadow,Angel).
Majd a héten összerakom õket ,amíg a 3db és az infokardok nem mennek addig azok is így lesznek megoldva. (rossz infokard és rossz ikon fogja mutatni õket.)

CS@
Találtam két kisebb képet a reactor fórumain a készülõ Interceptorrol.
kép1
kép2

3P
Koszi szepen ki fogom probalni. Sok sikert a folytatashoz!

Nekem eddig eszmeletlenul bejott ez a jatek, igy minden uj MOD erdekl majd hozza.
Remelem a mission disk sem sogat varat majd magara, bar egyenlore nem sok (semmi) hivatalos info van rola :(

Mayday
Skacok,
Biztonsagi masolattal szerintetek erdemes multizni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Botond
single campaign végén eza end movie elég gyér,de egyébként jó kis game volt :-)
CS@
Nem találom az infocardokat vagyis nem tudom honnan veszi a játék a hajók leírásait.
Azt sem tudom mivel lehetne a 3db kiterjesztésû fájlokat szerkeszteni.
Ha valaki tud segítsen. THX.

CS@
Köszi de nem sok sikerrel jártam. Te mire gondoltál a „nem fogsz csalódni” alatt ?

gumininja
A hivatalos oldalon az External - Fan Sites-ban szereplo siteok kozott nezz szet.
CS@
Nem.

Mayday
Csak egy gyors kerdes:
Egyjatekos modban, amikor beszelgetek valakivel, be lehet valahogy allitani feliratozast???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CS@
Címet kérünk.

CS@
Hát én egyelõre ezt az egy TieFightert találtam (Interceptort akarok! kevés ez a két ágyú).
Meg a WingCommanderbõl valami gépet abba még nem mélyültem bele.
A Babylon5 MOD-ot próbálgattam ,de az én tesztemen nem vizsgázott jól : 2 ütközésbõl két fagyás…
Úgyhogy nekiálltam a nulláról ,hogy csak ezt az egy "szerencsétlen" Tie-t betudom e rakni a játékba.
Egész frankón megy egy két "apróság" hibázik :
-Belsõ nézetnél fentrõl lõ. Lecseréltem a készítõ által javasolt belsõ nézetet(Anubis) a Cavalier-ére.
-A teljes Infokártya hiányzik (egyelõre az info szerint ez egy patriot és annak a tulajdonságait írja ki)
-HeavyFighter pajzzsal megy (majd javítom lightra).
-Szeretnék rá cruise disputort is.
Szóval ez egy nagyon kezdetleges TieFighter majd holnap még csinosítgatom ,de ha ki akarod próbálni akkor itt van.
Manhattan-en és OmiTheta Freeport 9en árulják(majd ha összejön 3 frankó új hajó csinálok egy új bázist).
A fájlokat értelemszerûen bemásolni (mindegyikrõl van egy .bak kiterjesztésû is ,ezek az eredeti fájlok tehát ha vissza akarod csinálni csak leszeded a végükrõl a .bak-ot).
A forrás pedig a Lancersreactor .

gumininja
Nezz szet a nemet fanatikusok oldalain, nem fogsz csalodni.
3P
Szuper :))

Esetleg keszul hozza egy rendes MOD is, amiben "Ne adj Isten!" lesznek uj kuldetesek nemi SW filinggel?
Ha esetleg csak egy Tie-fighter van kesz meg csak belole, akkor is bizom benne, hogy elkeszul egy teljes SW MOD... :)

Honnan lehetne ezt letolteni?

CS@
Ez biza az aminek látszik ! :)
C10-Shield 2db C10-es ágyú valami minimális hull 1800körül ,frankó mozgékonyság.
No persze az adatoknál bármi megváltoztatható…

3P
Ez az aminek latszik, vagy csak poen??? :)))

CS@

gumininja
thx, megyek egy sorrel...
gumininja
No valami szaki sugja meg, hogy lehet belso nezetet elovarazsolni a cilinderbol.. Mert mar unalmas mindig a verda hatuljat bamulni.
CS@
Jaj...jó ,hogy szólsz...az ellen nem véd !

CS@
Pedig a ters LAIR megy most is !
Bejönnek a szerverek és vársz(sokat) és utána megjönnek a pingek majd a játékosok is.
A másikat nem teccikérteni vagyis nemtom mé van velem 1x sem fordult elõ.

fluga
mellesleg egyik indításról a másikra elfelejti a rankot, nevet, satöbbit. mié? teccikérteni?

fluga
srácok gond van. a szerverek bejönnek (hunterst nem látom), de nem látom a pingjüket meg a játékosok számát sem. ötlet?

Bármelyiken nyomulhatsz! Ajánlom figyelmedbe a Hunters Lair-t. Passwordot kerhetsz emilen. Lejjebb irtak mi a cim.
HI ALL
még csak tegnap szedtem le a gémet.
mondanátok nekem server címet, ahol nem gáz ha nem teljesen eredeti a játék?

CS@
Ez meg azért érdekes mert ha elnyomtad a küldetést akkor ugyebár nem tudsz felszállni amíg el nem fogadtad…

Hmuda
Koszi. Tegnap este kiprobaltam, hogy lehet-e sajat magad szerveren myomulni. Uyhogy csinaltam egy LAN servert es azon nyomultam egy darabig, de (ne kerdezd, hogy miert), de elvesztettem a kapcsolatot. Aztan ujrainditottam par ora utan es szerencsere tudtam folytatni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Párszor elnyomtam a küldetést aztán egyszer épp szálltam fel egy bolygóról se szó se beszéd felrobbantam

CS@
Hmuda : Ha a szerver leáll akkor sincs gáz onnan folytathatod ahol abbahagytad.
Braveheart : Nem tudod nem elfogadni a küldetéseket, nyugodtan próbáld ki nem történik semmi újra felajánlja amíg el nem fogadod.
Szerver info : HUNters

ja és ti melyik szerveren szoktatok nyomulni?

War. War never changes.

vki mondja meg, mi történi akkor ha az elején nem fogadom a csaj elsõ küldetését?

War. War never changes.

Hmuda
Amugy tewnyleg minden serveren nullarol kezdesz, vagy folytathatod (ha egy szerver leall, akkor az addig tarolt cuccaimat is torli?)?

Hmuda
Azert jobban ereznem magam, ha nem az unalomig ismert bordzsekis szepfiut kellene allandoan bambulnom (peldaul ellennek a tolvajjal, akitol az artifactot szerzi meg a szingliben).

Igazából értelme nem is nagyon lenne... talán majd egy missün diszkben meg lehet majd hívni a haverokat egy rund liberty ale-re :)))