Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoozoo
Hello

Csak egy kérdés: ha szerettem az X-Beyond-ot, akkor ezt is szeretni fogom? 😊

Ja, ja megtaláltam a forum elején (#183).... na lehet uninstallálnom...

sza.sa

Hali!

Lenne egy kérdésem! Elakadtam már az elején!

Azt hiszem a harmadik mission, ahol elrepülünk az egyik fehér bolygóhoz, mikor majdnem oda érünk, ott lesz 3 police ürhajó (vagy hadsereg) egy kis movie kiséretében.... ekkor az objectives átvált a következõbe: Awaiting objetcives....

Na innen hova? Nem lehet dokkolni se, ha lövöm õket akkor game over....

Sza.sa

sza.sa

Jó ez a japán környék. 10-12ezreket pillanatok alatt lehet keresni, a Dragon akármik irtásával, akik még csak nem is komoly ellenfelek. Szivem szerint maradnék még kicsit, és megalapoznám a közeli jövõt anyagilag, de Juni nem bír a fenekén maradni, és üzent hogy menjek utána. De most hozzátette hogy sürgõsen! Annyi lenne a kérdésem, hogy van e bármelyik missionál idõlimit? Vagy akkor folytatom a történetet, amikor akarom? Jó ez a játék, de nemtom mennyire lennék vevõ arra a dologra, ha sok-sok fuvar után közölné velem a játék, hogy sorry de lekéstem valamit, vagy tul késõ, vagy stb..

...fõleg modemmel =)

Sound
jó ez a neutralizer site, bár nem hiszem hogy olyan kurva nehéz lett volna megszerkeszteni html-be, mert így elég szarul lehet olvasni😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ezt a hlyet találtam hogy melyik fegyvert hol lehet találni,venni a paralyzer is oda van irva
http://neutralizer.uw.hu/

Sound
#freelancer.hu csatin egy AnubisEE neveztû csávó egy érdekes problémával állt elõ. Bár szerintem ez nem újkeletû, mert haveromnak is emlegették már ezt a buggot?!. AnubisEE azzal jött, hogy krix-kraxok vannak a paneleken. Megnézve a egy screenshotot, kiderült, hogy a krix-kraxok valójában xml file, gondoolom az egyes menük vezérlése lenne a feladata, nahde, hogy tudnak mégis megjelenni? Ez kb engem arra melékeztet, mikor az ember html-t szerkezt mondjuk egy WYSIWYG html szerkesztõbe, és a html kódot csak símán bemásolja a szerkeztõbe, és szöveges dokumentumként kapja visssza, nem pedig, mint mondjuk scriptként, ahogyan eredetileg akarta... ez elég lol, nem? 😊 bár ilyet még nem láttam...

itt a kép

Nekimentem megint, es most másodjára sikerült is. Pedig ugyanúgy mentem mint eddig, nem vettem észre semmi "új" bolyát amit kihagytam volna korábban. A fene sem érti, de legalább elhúztunk onnan a dokival, és vége a tökölésnek momentán.

CS@
Elképzelhetõ ,hogy az ideiglenes kapukat egy teljesen különálló fájl tárolja ,de ebbe még nem mélyültem bele.
Ja kipuskáztam a bolyát is mert nem értettem miért nincs semmiféle formája ha megnézem a ball alsó sarokban.
Amúgy tök feleslegesnek tartom ,hogy ezt odarakták mert ugyanezt a feladatot(ha közel mész felrobbansz) a két fényes bolygó is eltudná látni.
Paralyzer kilövõt még sose kerestem ,de majd megpróbálok utánanézni.

Igen, arra gondoltam.

Nemtom melyik mission, kb 5-6 körül járhatok. Juni rámszólt, hogy talált egy ürgét aki tud segiteni Dr.Quar.... illetõen. El is repkedtem a hadihajóig, meg is találtam a bárban(hol máshol) ami után jön a verseny. Gondolom mindenki sejti hol járok. Namost azt nem értem, hogy eddig már háromszor is sikerült lehagynom, es az összes kaput "csekkolva" végigmennem a pályán, de mindegyik esetben "mission failed..load last save..stb" következett. Egyszerûen nem értem miért. Lehet hogy én néztem el valamit, de szerintem nem hagytam ki kaput, nem kezdtem el aknázni, lõni, lökdösni dextert, egyszerûen csak mentem elõre a kapuk között. Van valami trükk itt? Vagy én néztem el valamit nagyon. Mennék már tovább innen, és már nagyon unom újra és újra végigrepülni, ha semmi értelme. Ha valaki tudja, elmondhatná miazisten folyik itt, elõre is köszi.

van már pach a játékhoz? ja és miért lónak ki a szövegek a szövegdobozokból 1024*768-as felbontásban? ez egy bug? ja és miért nem látok egy szervert se miután formatoltam?

War. War never changes.

3P
Kiprobaltam a StarLancert, hat az elso benyomasok alapjan nem az igaz... :-/
Inkabb turelmesen varom a FreeLancerhez (remenyeim szerint) erekezo kuldeteslemezt, es jobbnal-jobb MOD-okat 😊))

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ha már itt tartunk, olvastam vamelyik német vagy angol fansiteon, hogy lehet bányászni. Namost én kiprobáltam, már nemtom melyik rendszerben, de lõttem a köveket, és jött is valami ásvány amit lehetett "szippantani" a raktérbe. Csakhogy ezt a környéken - a mûvelet elõtt még baráttságos - bázis zokon vette, es elleptek a biztonságiak, és egyéb támadó ketyerék. De ha igy nem lehet, akkor hogy lehet?

CS@
Az jutott eszembe ,hogy megoldhatnák azt is ,hogy lehessen taxizni…
X bolygón felvenni egy utast aki el akar menni Y bolygóra .Megoldhatnák úgy valahogy mint a capture-t(kis kapszula beülne aztán kiszállna).1Xû lenne de plusz egy vállalható küldetésfajtát jelentene.
#1434 tuningal kapcsban : Kipróbáltam ,hogy fent hagytam és felmentem a HUNtersre. Meglepõdve tapasztaltam ,hogy nem fagy tõle de még mûxik is ! Ez pedig azt eredményezi ,hogy a Cruise Speed-et mindenki kedve szerint állítgathatja 300-999-ig !

Eyevel keress servert, de ha csak a multiban talalhato servereket nezed is talalsz par jo magyar es nemet servereket, kis pinggel.

Ugy tudom, tényleg a 38. a max. szint.
Outcast besorolás javítást valamelyik freeport bázison vehetsz. Sokszor menj vissza.
CS@
#1438 & #1439 FAQ

Sound
Nah kommentelek én is egyet😊

Elõször is a játék jó😊 tömören ennyi.. bár azért vannak bizonyos dolgok ami miatt néha nagyon tudom szidni. Elõször talán azért, mert sajnos a játék közelebb áll egy arcade játékhoz, mint mondjuk egy szimulátorhoz. Alapvetõ gondom talán a pajzsrendszerrel lenne, többi talán még elfogadható lenne, de ez nagyon primitív. Szerintem nyugodtan lehetett volna kicsit bonyolítani,pl. hajó körüli elosztás (aminek kezelése nem valami megerõltetõ feladat, láttuk mi már ezt X-winget vagy Tie-Fightert), ami FL-be az F betû vad nyomkodásába fullad ki. És ami vicces, hogy még ez is primitív, hiszen azt se tudod szabályozni, hogy hány elemmel akarod feltölteni a pajzsot. Hiszen tegyük fel, leszedik a pajzsod, közbe körözöl jobbra-ballra, bízva abba hogy regenerálódik, de mi lenne akkor hogyha csak egy elemet használnál fel, ami elegendõ lenne ahoz, hogy legalább egy kicsi pajzsod legyen, amit aztán a méregdrága pajzsgenerátorod meg tudna tölteni. Erre aztán az egyetlen lehetõséged az, hogy értékes pajzselemekkel fullra feltölti a páncélod... aminek csak rittkán veszi hasznát az ember (bár akkor nagyon örül neki😊) de amúgy szerintem csak pazarlás, fõleg ha egy hosszabb és húzósabb misszióról van szó. Amit még hiányolok (hozzáteszem, FL elõtt nagyon sokat Freespace-eztem), a targetting és hajtómûrendszerhez kapcsolódna. Nem vagyok én maximalista, nekem elég lett volna egy olyan funkció, hogy a hajóm felveszi a kijelölt célpontom sebességét (ez már önmagába is sokat segítene vadászat közbe), a másik ugye a targetting, ami a legközelebbi ellen kijelölésében vagy egyszerûen csak a célok váltogatásában kifullad. Mennyivel jobb lenne, ha egy gombbal a legközelebbi harci egységet ki lehetne jelölni szimplán...

Super a játék, és az utobbi napokba, csak enni-inni, wc-re meg aludni kelek fel a géptõl😊, de ezeket az apróságokat én nagyon hiányolom. Márpedig ezek nem hiszem, hogy nagyban megnehezítenék a játszhatóságot, sõt, inkább hiányuk teszi ezt, leginkább talán a pajzselemek egyenkénti adagolása miatt vagyok morcos.

Nah és hogy kérdezzek is egyet. Van valakinek olyan kódja, amivel singli küldetést sikeressé leehetne varászolni. Ugyanis 9-es küldetésnél megakadtam technikai okok miatt 😞 (érsd 550mhz, és gép már nem bírja a csatát😞

Jaésmégvalami. Valahogy nem lehet subtilet bekapcsolni - ha van egyáltalán - mert hiába vagyok jó angolból, néha nem ártana.

Nemrég kezdtem el játszani vele, és az érdekelne, hogy a Libertybõl való menekülés után visszatudok e még menni valaha oda úgy, hogy nem vadászik rám az egész flotta? Ugyanis úgy látom picit hamar "jöttem" el onnan, a hajóra, készletekre es a bankszámlára is ráférne még egy kis fejlesztés, és ebben az új rendszerben egyelõre inkább agyaggalamb vagyok mintsem komoly ellenfél. =)

CS@
1.Az egy gravitációs bolya ami egy bolygó magját akarja jelképezni(gondolom nem sok mindenre használható mivel megközelíthetetlen).
2.Én még nem láttam ,de a kedvedért megnéztem az EW01(TAU37)-et és bizony a program sem tartja számon.
3.Az a lyuk a háttér ,ugyanezt bármelyik pályán megteheted.(elindulsz és mehetsz ameddig akarsz kifelé a pályáról és csak távolodsz ,távolodsz…aztán meguntam). Egy kis tuning ,tedd a Freelancer/Data/-ba (az eredetirõl készíts másolatot mert ha multizol azt nem fogja értékelni!).

Sziasztok. Egy apro kerdesem lenne. A "celkeresztben" a hajo egy egyeb info mellett a jobbfelso sarokban lathato egy szam. Az mit jelol, ellenseg/celpont eseteben? En az illeto hajo/pilota szintjere tippeltem, de kerek valakit hogy erositsen meg, vagy cafoljon meg a valodi jelentesevel. Koszi elore is.

3P
Igen en is ebben bizok. Bar tenyleg jol jonne nemi info a jatekhoz... 😊

3P
Igen en is neztem, de vagy siman bug, vagy vak vagyok 😊 De ugy neztem, hogy elorre fele lo (leszedtem minden mas fegyvert).

Bandee_
dehogy a vadiúj zsír 43.45-ös asus meghajtóval win9x-re el sem indul!!!! Azé ez má bunkózás!! MER nem támogatja a mikrofost a legújabb detonatorokat még!! Ahogy nyomtam neki 40.72-es whql-st mint villám úgy megy azóta is! Szóva ha nem támogatott meghajtó akkor nem megy!! Érdekes másik játékok pedig szeretik a legújabb 43.45-öst!!!!
melyik szerveren szoktatok nyomulni, és van-e már patch? nekem nem látja a game a szervereket format után, régen jó volt

War. War never changes.

K.András
Nincsen igazad mert ugyanazok csinálták,csak a Chris Roberts már nem volt ott a freelancernál...
Ezért nyugodtan lehet elödjének nevezni.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CS@
Pedig a Titanon is hátrafelé áll a torony ,erre abból következtettem ,hogy elõrefelé nem lehet lõni vele.

3P
Jut eszembe...
Ha minden jol megy vegre le tudom sznvedni a FreeLancer elodjet, a StarLancert 😊))

Tud valaki valami hasznos tippet adni azzal kapcoslatban, esetleg egy Galaxis terkepet, leirast a jobb cuccok helyerol, tahat valami jo kis leirast 😊

3P
Nem, ez nem egeszen igy van.
A Titannak is elorre nez a tornya, csak sokkal-sokkal lomhabb mint a Sabre.
Ugyan a Titan elonyenek tunik, hogy nagyobb a hajotest panceljsa nemileg nagyobb, de ugyanazt a shield-et lehet rarakni, mint a Sabrera. Ellnben, ha mar a piros csik fogy az regen rossz... 😊
Osszessegeben szerintem nem tudja felvenni a versenyt a Titan a Sabreval.

Van meg egy erdekes hajo, megpedig az Eagle, na annak nez hatra a tornya (szerintem nem oszt, nem szoroz, hiszen a hat masik fegyver mellett ez minimalis plussz tuzero.) Vedettseg erteki megeggyezik a Sabreval, viszont a hatra nezo toronyert meg fordulekonyabb hajot kapunk, igy lehet merlegelni.
Ez mar csak szubjektiv velemeny, de ugy vettem eszre, hogy az Eagle szarnya konnyen szakadnak le (na jo ritkan tortenik meg velem, hogy a piros csik kezdjen el csokkenni...)

Velemenym szerint vagy a Sabre, vagy az Eagle a legjobb valasztas, a Titan nagyobb panceljaert tul nagy ar a tetu fordulekonysaga...

Ugy irták itten, hogy gyengébb a fordulékonysága
Már mûködik megint, nem tudom mi volt a baja.

Hmuda
Szerintem masolasvedelem, de nem merek megeskudni ra. Meg szerencse, hogy nekem eredeti.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mennyé má BF-elni te ultra alma

én is

ne lolozzál mertaz nemjo, komolyan gondoltam az elöbbit 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lol, de lol

jaj nelegyémá láma, csak a rendszer particiot kõ formázni..., ha meg annak te 120g-set raksz megis érdemled 😄D

amugymeg hagyd ki és inkább bfezél mint ilyenekkel jáccál ;D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

neked lehozza a listát? And5

2 óra a format
2 és fél nap a telepítés...jó esetben
aztán jöhet az összes progi, lejátszó, kiegészítõ, segédprogram, pecs, és egyéb apróságok

kihagyom 😄

And5
mondjatok má egy magyar serverrt meg hogy hogy kell joinolni mert egyfolytában vmi nem létezõ serial numberrõl pofázik nkm

jadehá mééé?? nincsigazam?? jóaz nagyon hiddel, de mondom ha nem akarsz formázni jó az fdisk is 😄DD

köhömm...formatálást

szopogasd AntiJeti 😄DDDDDDD

TUDTAM, hogy te leszel az elsõ aki formarálást emleget majd 😄DDDDDDDDDDD

ha mákod van tegépedel vana baj, akkor format c:, fdisk, reinst win, stb stb hátha megolgya
ha nincs mákod ako a serrver halt be amin a serverkeresõ megy és akkor amig ott õk nem ugy gondolják hogy megkel csinálni addig nemfog menni
vagy lehet azis hogy letiltották a törött verziokat, ez esetben szintén szopás... 😄DD

dettó
reinstaláltam, de csak annyit éertem el, hogy a elszállt a magyar pecsem 😄

SEGÍTSEN MÁR VALAKI!!! ott rohad a Falconom

és nem tudod, te sem hogy mit lehet kezdeni vele?

Hali
HELP ME !!!!

egyik napról a másikra elszállt valami....nem listázza le a servereket. mi lehet ennek az oka?
még tegnap is javában játszottam a huntersen, ma pedig egyetlen egy servert sem hoz be a listára sem