Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sza.sa
Lenne egy kérdésem! Elakadtam már az elején!
Azt hiszem a harmadik mission, ahol elrepülünk az egyik fehér bolygóhoz, mikor majdnem oda érünk, ott lesz 3 police ürhajó (vagy hadsereg) egy kis movie kiséretében.... ekkor az objectives átvált a következõbe: Awaiting objetcives....
Na innen hova? Nem lehet dokkolni se, ha lövöm õket akkor game over....
Sza.sa
sza.sa
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
http://neutralizer.uw.hu/
itt a kép
Ja kipuskáztam a bolyát is mert nem értettem miért nincs semmiféle formája ha megnézem a ball alsó sarokban.
Amúgy tök feleslegesnek tartom ,hogy ezt odarakták mert ugyanezt a feladatot(ha közel mész felrobbansz) a két fényes bolygó is eltudná látni.
Paralyzer kilövõt még sose kerestem ,de majd megpróbálok utánanézni.
War. War never changes.
Inkabb turelmesen varom a FreeLancerhez (remenyeim szerint) erekezo kuldeteslemezt, es jobbnal-jobb MOD-okat 😊))
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
X bolygón felvenni egy utast aki el akar menni Y bolygóra .Megoldhatnák úgy valahogy mint a capture-t(kis kapszula beülne aztán kiszállna).1Xû lenne de plusz egy vállalható küldetésfajtát jelentene.
#1434 tuningal kapcsban : Kipróbáltam ,hogy fent hagytam és felmentem a HUNtersre. Meglepõdve tapasztaltam ,hogy nem fagy tõle de még mûxik is ! Ez pedig azt eredményezi ,hogy a Cruise Speed-et mindenki kedve szerint állítgathatja 300-999-ig !
Outcast besorolás javítást valamelyik freeport bázison vehetsz. Sokszor menj vissza.
Elõször is a játék jó😊 tömören ennyi.. bár azért vannak bizonyos dolgok ami miatt néha nagyon tudom szidni. Elõször talán azért, mert sajnos a játék közelebb áll egy arcade játékhoz, mint mondjuk egy szimulátorhoz. Alapvetõ gondom talán a pajzsrendszerrel lenne, többi talán még elfogadható lenne, de ez nagyon primitív. Szerintem nyugodtan lehetett volna kicsit bonyolítani,pl. hajó körüli elosztás (aminek kezelése nem valami megerõltetõ feladat, láttuk mi már ezt X-winget vagy Tie-Fightert), ami FL-be az F betû vad nyomkodásába fullad ki. És ami vicces, hogy még ez is primitív, hiszen azt se tudod szabályozni, hogy hány elemmel akarod feltölteni a pajzsot. Hiszen tegyük fel, leszedik a pajzsod, közbe körözöl jobbra-ballra, bízva abba hogy regenerálódik, de mi lenne akkor hogyha csak egy elemet használnál fel, ami elegendõ lenne ahoz, hogy legalább egy kicsi pajzsod legyen, amit aztán a méregdrága pajzsgenerátorod meg tudna tölteni. Erre aztán az egyetlen lehetõséged az, hogy értékes pajzselemekkel fullra feltölti a páncélod... aminek csak rittkán veszi hasznát az ember (bár akkor nagyon örül neki😊) de amúgy szerintem csak pazarlás, fõleg ha egy hosszabb és húzósabb misszióról van szó. Amit még hiányolok (hozzáteszem, FL elõtt nagyon sokat Freespace-eztem), a targetting és hajtómûrendszerhez kapcsolódna. Nem vagyok én maximalista, nekem elég lett volna egy olyan funkció, hogy a hajóm felveszi a kijelölt célpontom sebességét (ez már önmagába is sokat segítene vadászat közbe), a másik ugye a targetting, ami a legközelebbi ellen kijelölésében vagy egyszerûen csak a célok váltogatásában kifullad. Mennyivel jobb lenne, ha egy gombbal a legközelebbi harci egységet ki lehetne jelölni szimplán...
Super a játék, és az utobbi napokba, csak enni-inni, wc-re meg aludni kelek fel a géptõl😊, de ezeket az apróságokat én nagyon hiányolom. Márpedig ezek nem hiszem, hogy nagyban megnehezítenék a játszhatóságot, sõt, inkább hiányuk teszi ezt, leginkább talán a pajzselemek egyenkénti adagolása miatt vagyok morcos.
Nah és hogy kérdezzek is egyet. Van valakinek olyan kódja, amivel singli küldetést sikeressé leehetne varászolni. Ugyanis 9-es küldetésnél megakadtam technikai okok miatt 😞 (érsd 550mhz, és gép már nem bírja a csatát😞
2.Én még nem láttam ,de a kedvedért megnéztem az EW01(TAU37)-et és bizony a program sem tartja számon.
3.Az a lyuk a háttér ,ugyanezt bármelyik pályán megteheted.(elindulsz és mehetsz ameddig akarsz kifelé a pályáról és csak távolodsz ,távolodsz…aztán meguntam). Egy kis tuning ,tedd a Freelancer/Data/-ba (az eredetirõl készíts másolatot mert ha multizol azt nem fogja értékelni!).
War. War never changes.
Ezért nyugodtan lehet elödjének nevezni.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ha minden jol megy vegre le tudom sznvedni a FreeLancer elodjet, a StarLancert 😊))
Tud valaki valami hasznos tippet adni azzal kapcoslatban, esetleg egy Galaxis terkepet, leirast a jobb cuccok helyerol, tahat valami jo kis leirast 😊
A Titannak is elorre nez a tornya, csak sokkal-sokkal lomhabb mint a Sabre.
Ugyan a Titan elonyenek tunik, hogy nagyobb a hajotest panceljsa nemileg nagyobb, de ugyanazt a shield-et lehet rarakni, mint a Sabrera. Ellnben, ha mar a piros csik fogy az regen rossz... 😊
Osszessegeben szerintem nem tudja felvenni a versenyt a Titan a Sabreval.
Van meg egy erdekes hajo, megpedig az Eagle, na annak nez hatra a tornya (szerintem nem oszt, nem szoroz, hiszen a hat masik fegyver mellett ez minimalis plussz tuzero.) Vedettseg erteki megeggyezik a Sabreval, viszont a hatra nezo toronyert meg fordulekonyabb hajot kapunk, igy lehet merlegelni.
Ez mar csak szubjektiv velemeny, de ugy vettem eszre, hogy az Eagle szarnya konnyen szakadnak le (na jo ritkan tortenik meg velem, hogy a piros csik kezdjen el csokkenni...)
Velemenym szerint vagy a Sabre, vagy az Eagle a legjobb valasztas, a Titan nagyobb panceljaert tul nagy ar a tetu fordulekonysaga...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugymeg hagyd ki és inkább bfezél mint ilyenekkel jáccál ;D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2 és fél nap a telepítés...jó esetben
aztán jöhet az összes progi, lejátszó, kiegészítõ, segédprogram, pecs, és egyéb apróságok
kihagyom 😄
TUDTAM, hogy te leszel az elsõ aki formarálást emleget majd 😄DDDDDDDDDDD
ha nincs mákod ako a serrver halt be amin a serverkeresõ megy és akkor amig ott õk nem ugy gondolják hogy megkel csinálni addig nemfog menni
vagy lehet azis hogy letiltották a törött verziokat, ez esetben szintén szopás... 😄DD
reinstaláltam, de csak annyit éertem el, hogy a elszállt a magyar pecsem 😄
SEGÍTSEN MÁR VALAKI!!! ott rohad a Falconom

HELP ME !!!!
egyik napról a másikra elszállt valami....nem listázza le a servereket. mi lehet ennek az oka?
még tegnap is javában játszottam a huntersen, ma pedig egyetlen egy servert sem hoz be a listára sem