Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
oops! ezt elnéztem alaska-alcatraz

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
persze lehet hogy a prg szar de ha nem? 😊

tomsolo
Megint Alcatraz: oké, hogy azt mondjátok nem lehet eljutni oda de akkor mi a fenért van pl. a cargocomputer prg-ban a kövekezõ hely:
Alcatraz Depot: Consumer Goods (60) 53

Üdvözlet mindenkinek!
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy a FREELANCER nem hajlandó elindulni az NVidia Detonator 43.45 verzióval? A régivel elmegy, de azt meg a többi game nem szereti. Ha valakinek volt hasonló gondja, és megoldotta, vagy bármilyen ötlete van, kérem szóljon! Köszi!
Spenser
Hát ja hogy van az csak egy dolog de a Titán-hoz való kellene meg ugye hol is van olyan ha van???

PResident Evil
ohhh kösszencs sszépen, nagyon thx... 😄

CS@
Az univerzum legjobb járgányai : Sabre,Eagle,Titan.
Itt találhatóak. A szintre már nem emlékszem(talán30).

PResident Evil
csumi háj..
na most játszottam végig, végre valahára...
ugyebár utánna freelance van, és csak azt szeretném kérdezni hogy az UNIVERZUM legjobb járgánya hol található, melyik systemben, és hanyas szint kell hozzá..
lehet hogy már leírtátok csak nincs most idõm végig nézni....
elõre is kössz...

Hmuda
En csak valaszoltam, hogy mik a jobb pajzsok. : )))

Amugy asszem a Adv. Champion HF felrakhato VHF-re is, ba nem vagyok benn biztos.

Amugy nemtom, hogy hol lehet kapni. Erre a guide nem ter ki, csak az ertekeket adja meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

3P
Ezek vadaszokra is felrakhatok? Ha jol ertem, akkor neki a Titanhoz kellene.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hmuda
Jobb pajzsok:

Graviton:
Adv. Champion LF (10127)
Adv. Champion HF (11038)
Adv. Champion Fr. (12.915)
Champion Fr. (9435)

Molecular:
Adv Barrier Fr. (9690)

Positron:
Adv. Brigantine Fr. (9690)

Valogass. Van elonye, ha megveszem a hivatalos strategi guide-ot. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Spenser
Hát sajna MINDEN! 😞 Szerveren új karakterrel indulsz.😞

3P
Jobb pajzs ismereteim szerint nincs.

[HUN]PAStheLoD
hello!

szivesen mennék multizni de nem tudom hogy melyik serveren játszotok! és ehhez teljesen elõlrõl kell kezdeni?? vagy vinnem kell a karimat ??

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Spenser
Hali
Kérdésem a köv lenne :
Van most Titánom van rajta egy:

Adv. Brigandine H.F. Shild (Class 10)

Nevezetû pajzsom szal van-e ettõl jobb pajzs és ha van hol lehet meg venni???
+
Van most nekem Cannonball Missile (Class 9)
Hull Damage : 4890
Shield Damage : 2445
Rakétám és ettõ is van jobb ???

gumininja
Az mindegy, a lenyeg, hogy van valami uj mod/kieg/akarmi amit lehet majd tesztelni es nemsokkal utana ha minden jol alakul, jaccani vele ;]
Hmuda
Ez is igaz. Sot, ha ertenek is valamit a MOD-ozashoz, tuti jelentkeznek tarsnak. Szivesen osszeraknek egy sajat rendszert. Vagy egy hajot (mondjuk ehhez meg modellezni kell tudni, de ahoz is zokni vagyok).

De legalább probálkozik valaki, és ez is adhat okot a reményre. =)

Hmuda
Hat nem is tudom. Ha csak egy ember dolgozik rajta (ahogy az irasbol kivettem, mivel folyton egyes szamban beszel). Ha meg csak egyvalaki ugykodik egy ilyen kaliberu dolgon, akkor maris elashatjuk. (szerintem)

Valahol a japán környéken járhatsz, ha jól gondolom. Akkor meg talan a Barracuda jobb befektetés mint a Hawk. Habár az hevifájter, mig a Hawk ha jol emlékszem lájt. Árban egyfoma árfolyamon vehetõk. Ha más nem, vedd meg mindegyiket, probáld ki harcban és ha nem jön be vagy nehéz manõverezni, vagy bármi, akkor load.. =)

Dikkma
Hát ez volt a legdrágább, megvettem. Most csinálnom kell jópár küldit, hogy több pénzem legyen a nullánál :oP
Annyira nem jó a hajó, de legalább új pajzsgenerátor van rajt, meg több nanobot fér bele.
CS@
Rosszul emlékszel.

3P
Bolcs dontes 😊))

Lehet megis Sabret veszek. 😊
3P
Nem. Csak a Corsairek arulnak Titant 😊

CS@
nem lehet

3P
Kevered a Titant es a Sabret 😊)

3P
Lod azokat akiket a Corsairok is utalnak, pl a Gas Miners Guild klan tagjait. Igy kibekulsz az Outcastokkal is, ez is fontos lehet 😊. Esetleg vedd meg valamelyik Freeporton a "baratsagukat".

Tenyleg hogy lehet megoldani, hogy baratkent kezeljenek a Corsairs-k? Meg akarom szerezni a Titant. 😊
pszihopeti
dmcvn
weklfjdf
CS@
Helyesbítés : Nem 999 a maximum cruise speed hanem a franc tudja mennyi … de akár 3000 is lehet.
Mondjuk ember legyen a talpán aki akár 1000-el is végigmegy egy aknamezõn.

CS@
Ja én is minden infót a reactorsról szedtem kivéve az ID kártyák és DLL-ekel kapcsolatos dolgokat.
Ezekben segítségemre volt még egy Zen nevû emberke honlapja is : http://www.duwx.com/
Találkoztam a mod csinálgatás alatt egy komoly problémával : Ha bármilyen apróságot(PL.:egy új hajót raktam valamely bázisra vagy új equip) is megváltoztattam az eredetileg létezõ univerzumokban multinál kidokkolás után azonnal kivágott a játék. Egyelõre ezt nem tudom ,hogy lehetne kikerülni ,de gondolom mindenki ezért csinálgat új helyeket. De azért én is bízom benne ,hogy jönnek majd a használhatóbb modok és mindez csak idõ kérdése.

3P
Azt kell, hogyirjam, hogy a profeta szoljon beloled! 😊)

Tenyleg csak egy olyan mod segitene, amely alapos ujdonsagokat, vagy uj tortenetet vinne a jatekba.
Elszort utalasokat olvasgattam egy StarWars MOD-rol, de konkret jelet, meg csak az altalad megjelolt hajokban lattam.
A Lancersreaktor oldalan sok-sok segitseg van a mod kesziteshez, mind hajok, mind mappok tekinteben. Ugy velem, hogy a rajongoi tabor el is erte a "kritikus tomeget", es innentol a lancreakcio megallithatatlen. A kerdes remenyeim szerint nem az, hogy lesz-e, hanem az, hogy mikor es nem utolso sorban milyen modok lesznek hozza.
A jatek hangulata akar engem, es meg jo nehany mas rajongot is magaval ragadott igy szinte kihezve varjuk az ujdonsagok megjeleneset. 😊

Egyáltalán próbálta valaki már komolyabban a mod készitést? (nem hajókra, bolygókra vagy skinekre gondolok, hanem amit felvetettél az elõbb) De lehet meg kellene emliteni ezeket a szempontokat német vagy angol forumokon is, hátha valakinek ujak az ötletek és lecsap rá.

ui: Még mindig a 9es missionál tartok, ma még nem volt idõm folytatni, igy aztán nekem egyelõre még nyújt élvezetet a játék, ha leülök jáccani üres perceimben.

CS@
De készülgetnek ,de az nem segít ha van +5 rendszer(márpedig szinte mindenki csak ilyet csinál). A kocsmában a megszokott munkát vállalni ,annak aki végigvitte a játékot és megvan mindene nem hinném ,hogy akaródzna legyen az akár egy új bolygó kocsmája.
Vagy a fõszálhoz hasonló küldetés sorozat kell vagy teljesen új dolgok (mint pl a fórumon felsorolt ötletek : Kötelezõ kereskedelem ,konvoj kíséret ,taxi ,ST😎. Szóval szerintem az eddigi modok nem túl sokat segítenek. Egyet én is összebarkácsoltam (csak a hajókra gyúrtam) ,de nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket ,én úgy képzeltem el ha a szerver oldalon fent van akkor az nem zavar be azoknak a játékosoknak akiknél nincs fent. De ez egyenlõre nem így van ,ha veszek egy olyan hajót ami a játékban eredetileg nincs benne és más(akinél nincs fent a mod) is fent van a szerveren akkor valamilyen probléma mindig adódik(singleben nincs semmi probléma). A probléma itt is az ,hogy akinek megvan mindene annak innen már nem kell semmi. Ha valakit érdekel akkor itt van (mint mondtam csak a hajókra gyúrtam tehát maga a rendszer egészen egyszerû). Benne van a 3Tie a 2WingCommanderShip és majdnem az összes a játékban eredetileg is megtalálható vadász feltuningolt változata. Ezt nem muszáj leszedni multizás elõtt mint a régi Tie modokat. Bocsy ,hogy ilyen hosszú lett.

Modok nem készülgetnek hozzá?

tomsolo
pdig vótak ott dógok

Vagy esetleg majd egy kiegészitõ kapcsán újra elõjön a helyszin.

tomsolo
engem meg még mindig érdekel el lehet-e jutni alaszkába

Barracuda van nekem is, aránylag jó felszereléssel. De ezekszerint elkövettük a hibát, hogy leálltunk harcolni a kisebb vadászokkal. Kipróbálom amit irtál, köszi.

3P
Nezd meg jobban a fegyvered, amivel lovod!
Vannak olyan fegyverek a FreeLancerben, amelyik nagyon szedi a pajzsot es a hul-t csak gyengen, van olyan amelyik ennek a forditottja, es termeszetesen van olyan fegyver, ami mindketton egyforman sebez, viszont nincs kiugro sebzese.
En ez utobbit javaslom neked. Termeszetesen ha vegigvitted a mission-t el tudsz hajokazni olyan helyekre, ahol eleg utos 10-es fegyvereket tudsz beszerezni, amilyet meg venni sem lehet. Sot ha atruccansz a nomad szektoraba, vagy annak a kozelebe megszerezheted almaid fegyveret:
- bazi nagy sebzes
- nulla energia fogyasztas 😊))

Nem lehet hogy az a fajta fegyver amivel lõtted, nem igazán hatékony arra a hajóosztályra? Van különbség pajzsok között is - technonógiai, más felépités, más fegyver a hatékony ellene, stb. - igy elképzelhetõ, hogy az adott fegyver is másként hathat egy-egy hajótestre.

A 9es missionra, a takagi féle önygilkos akció/ostromra valaki irhatna egy tippet hogy kellene megcsinálni, mert ott elakadtam, és bátyámék sem nagyon boldogulnak vele pillanatnyilag.

3P
Sajnos en is eleg sokaig probaltam bejutni a story veigvitele utan oda, de nem ment. Ettol persze nem lehetetlen, de nekem annak tunt...

tomsolo
azt én is megtaláltam csak hogy megyek át az aknamezõn? a storyban boják jelezték az utat most már viszont egyet sem találok 😞

Egyjátékos modban sztem igen! Ahogy korábban mentél oda. Van egy new york-ból new york rendszerben jumpgate az vissz az alcatranz jumgatehez.
tomsolo
azé ne legyen még off ez a topic 😞

tomsolo
Szintén csak egy kérdés: a story után el lehet még jutni alcatrazba? ha igen hogyan (föleg az aknákra gondolok)

Észrevettétek hogy hiába lövünk egy hajót egyfolytában, nem mindig sérül(a pajzs az igen, de a hull az nem), ez olyan mintha egy kis nehezítés lenne, mert a "mögékerülök és rátapadok a tûzgombra" taktika túl könnyû lenne

War. War never changes.

zoozoo
😊) Oké
Tehát élvezetes játék mind a kettõ 😊

3P
Mivel semmikeppen nem akarok X-Beyond vs. FreeLancer flame-t nyitni, igy nagyon roviden valaszolok.
Passz!

Mindketto jatekban mason van a hangsuly, en vegigvittem mindegyiket.