Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alcatraz Depot: Consumer Goods (60) 53
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy a FREELANCER nem hajlandó elindulni az NVidia Detonator 43.45 verzióval? A régivel elmegy, de azt meg a többi game nem szereti. Ha valakinek volt hasonló gondja, és megoldotta, vagy bármilyen ötlete van, kérem szóljon! Köszi!
Itt találhatóak. A szintre már nem emlékszem(talán30).
na most játszottam végig, végre valahára...
ugyebár utánna freelance van, és csak azt szeretném kérdezni hogy az UNIVERZUM legjobb járgánya hol található, melyik systemben, és hanyas szint kell hozzá..
lehet hogy már leírtátok csak nincs most idõm végig nézni....
elõre is kössz...
Amugy asszem a Adv. Champion HF felrakhato VHF-re is, ba nem vagyok benn biztos.
Amugy nemtom, hogy hol lehet kapni. Erre a guide nem ter ki, csak az ertekeket adja meg.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Graviton:
Adv. Champion LF (10127)
Adv. Champion HF (11038)
Adv. Champion Fr. (12.915)
Champion Fr. (9435)
Molecular:
Adv Barrier Fr. (9690)
Positron:
Adv. Brigantine Fr. (9690)
Valogass. Van elonye, ha megveszem a hivatalos strategi guide-ot. : )))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szivesen mennék multizni de nem tudom hogy melyik serveren játszotok! és ehhez teljesen elõlrõl kell kezdeni?? vagy vinnem kell a karimat ??
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Kérdésem a köv lenne :
Van most Titánom van rajta egy:
Adv. Brigandine H.F. Shild (Class 10)
Nevezetû pajzsom szal van-e ettõl jobb pajzs és ha van hol lehet meg venni???
+
Van most nekem Cannonball Missile (Class 9)
Hull Damage : 4890
Shield Damage : 2445
Rakétám és ettõ is van jobb ???
Annyira nem jó a hajó, de legalább új pajzsgenerátor van rajt, meg több nanobot fér bele.
Mondjuk ember legyen a talpán aki akár 1000-el is végigmegy egy aknamezõn.
Ezekben segítségemre volt még egy Zen nevû emberke honlapja is : http://www.duwx.com/
Találkoztam a mod csinálgatás alatt egy komoly problémával : Ha bármilyen apróságot(PL.:egy új hajót raktam valamely bázisra vagy új equip) is megváltoztattam az eredetileg létezõ univerzumokban multinál kidokkolás után azonnal kivágott a játék. Egyelõre ezt nem tudom ,hogy lehetne kikerülni ,de gondolom mindenki ezért csinálgat új helyeket. De azért én is bízom benne ,hogy jönnek majd a használhatóbb modok és mindez csak idõ kérdése.
Tenyleg csak egy olyan mod segitene, amely alapos ujdonsagokat, vagy uj tortenetet vinne a jatekba.
Elszort utalasokat olvasgattam egy StarWars MOD-rol, de konkret jelet, meg csak az altalad megjelolt hajokban lattam.
A Lancersreaktor oldalan sok-sok segitseg van a mod kesziteshez, mind hajok, mind mappok tekinteben. Ugy velem, hogy a rajongoi tabor el is erte a "kritikus tomeget", es innentol a lancreakcio megallithatatlen. A kerdes remenyeim szerint nem az, hogy lesz-e, hanem az, hogy mikor es nem utolso sorban milyen modok lesznek hozza.
A jatek hangulata akar engem, es meg jo nehany mas rajongot is magaval ragadott igy szinte kihezve varjuk az ujdonsagok megjeleneset. 😊
ui: Még mindig a 9es missionál tartok, ma még nem volt idõm folytatni, igy aztán nekem egyelõre még nyújt élvezetet a játék, ha leülök jáccani üres perceimben.
Vagy a fõszálhoz hasonló küldetés sorozat kell vagy teljesen új dolgok (mint pl a fórumon felsorolt ötletek : Kötelezõ kereskedelem ,konvoj kíséret ,taxi ,ST😎. Szóval szerintem az eddigi modok nem túl sokat segítenek. Egyet én is összebarkácsoltam (csak a hajókra gyúrtam) ,de nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket ,én úgy képzeltem el ha a szerver oldalon fent van akkor az nem zavar be azoknak a játékosoknak akiknél nincs fent. De ez egyenlõre nem így van ,ha veszek egy olyan hajót ami a játékban eredetileg nincs benne és más(akinél nincs fent a mod) is fent van a szerveren akkor valamilyen probléma mindig adódik(singleben nincs semmi probléma). A probléma itt is az ,hogy akinek megvan mindene annak innen már nem kell semmi. Ha valakit érdekel akkor itt van (mint mondtam csak a hajókra gyúrtam tehát maga a rendszer egészen egyszerû). Benne van a 3Tie a 2WingCommanderShip és majdnem az összes a játékban eredetileg is megtalálható vadász feltuningolt változata. Ezt nem muszáj leszedni multizás elõtt mint a régi Tie modokat. Bocsy ,hogy ilyen hosszú lett.
Vannak olyan fegyverek a FreeLancerben, amelyik nagyon szedi a pajzsot es a hul-t csak gyengen, van olyan amelyik ennek a forditottja, es termeszetesen van olyan fegyver, ami mindketton egyforman sebez, viszont nincs kiugro sebzese.
En ez utobbit javaslom neked. Termeszetesen ha vegigvitted a mission-t el tudsz hajokazni olyan helyekre, ahol eleg utos 10-es fegyvereket tudsz beszerezni, amilyet meg venni sem lehet. Sot ha atruccansz a nomad szektoraba, vagy annak a kozelebe megszerezheted almaid fegyveret:
- bazi nagy sebzes
- nulla energia fogyasztas 😊))
A 9es missionra, a takagi féle önygilkos akció/ostromra valaki irhatna egy tippet hogy kellene megcsinálni, mert ott elakadtam, és bátyámék sem nagyon boldogulnak vele pillanatnyilag.
War. War never changes.