Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
Igen, lenyegeben csak az anyag. De ha az oldaladat atveszi valaki, lehet a mostani irasok, tablak mar nem lesznek elerhetoek. De most elkerni egyelore nem akarom, mert nagyon tavlati a terv, es addig csak elkallodna veletlenul. Igy amikor tenylegesen belekezdunk, akkor kernem el. Gondolom meglesz addig.
CS@
Okés ,de ha jól értem neked csak anyag kell majd amit a http://gumininja.uw.hu -ra raknál.
Ha így van akkor az ajánlatom továbbra is áll FW&X3 -ra

gumininja
Ha a morrot es a nwnt befejezzuk, es kijon a fl kieg, akkor lehet (sztem tuti, mivel egyik kedvencem) hogy belekezdunk a FL kibelezesebe. Akkor viszont lehet valahogy megkereslek olyan anyagokert, amik mar kesz vannak. De ez meg a jovo persze.
CS@
Ok. Mail ment a részletekért. THXs!

Wanax
hmm... hát ez lol
😊)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Wanax
csak gyere fel ircre, vagy irj mailt [email protected] -ra, itt kell passot kérni a szerverhez (kódolt a szerver hogy ne jöjjön minden birka a netrõl 😊, szal válasz levélben elküldik a passot a szerverhez, a linket, hogy honnan lehet letölteni a modot, és van nekünk egy hirlevelünk is, ahol repkednek az infók, a szerverrel és a változásokkal kapcsolatban, ennek a cime is benne van a válasz emailban.
Ha valami nem tiszta akkor a #1874es hozzászóülásban benne van az irc csatink helye és cime, jelenleg is ottvagyunk 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

CS@
Nekem is megfordult a fejembe ,hogy ha nagyon unom magam benéznék.
Ezzel kapcsban :
Azt a MODot honnan tudom leszedni ami a belépéshez kell ?
Esetleg van hozzá valami FAQ amiben benne vannak az újítások ?

CS@
Freelancer oldalt csinálsz ?
Ha igen nem tartasz igényt a www.freeweb.hu/freelancer és http://free.x3.hu/freelancer/ -re ?
Továbbra is szívesen odaadnám ha valakinek lenne kedve foglalkozni vele !

Wanax
Cobra: érdemes uj karid kezdened, egyrészt nincs nekünk se battleshipünk. Nekem pl 2 karim van, az egyik 20 szintû, a másikat meg tegnap kezdtem. a kezdésrõl pedig mindenki Manhattanban kezd, starflierrel, és 50000 pénzel, ha jól emlékszem a mod szerint ez level 6. ennyibõl már lehet venni cuccot kezdetben, és jobb hajók már 100000-tõl vannak. szal azért annyira nem alap... ha pedig nem egyedül akarsz az elején szenvedni, megkérhecc arcokat hogy segítsenek. pl engem, vagy szerintem Hadur is segít, és még vannak jópáran.
A szerver néha télleg eltûnik a listából. nem rég volt költöztetve legjobb tudásom szerint, akkor nem ment egy napig. a mod gondjai miatt is fagyogatott néha, de erre megtaláltuk a megoldást, ugyhogy ez a rész megoldva, viszont fagyni néha igyis fagy, de ennek már a mod az oka. a "néha" annyit tesz hogy napjában 5x max.

Jockey
cobra, ha úgy döntesz elkezded megyek én is veled, csak szólj😊
kedvet kaptam hozá ismét hogy így olvasgatlak benneteket

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Wanax
Hali srácok!
Mp eléggé hanyatlik? hát ezzel mi nem vagyunk igy... rég nincs magyar mp szerver? hát azért van...
Ters Lair & A-Team
Ez a becses neve, s fenn van a szerver listen, csak körül kellene nézni. max 20 fõs szerver, tegnap este is voltunk benn legalább 7en... mindenki magyar, csak normális arcok. ha érdekel valakit, ircneten a #freelancer.hu csatin vagy itt adunk infot. és a szerveren rebalance 3.01 fut, szal nem is az eredeti játék, ha azt már unná valaki...

[HUN]PAStheLoD
Nem tudom én multiba eccer meghaltam és annyi.. nem teccett hogy nem lehet vinni a szipi szupi gépemet...

Most jelentették be hogy lesz... de még nem mondom mikor

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mikorra várható a második rész?a single egyszerûen fantasztikus volt,viszont multiban a lagolás miatt nem tetszett.habár nekem megjelenés útán rögtön megvolt,egy hét alatt végignyomtam,és utána mentem szerverre,lehet hogy akkor még nem voltak bejáratva vagy várni kellett volna egy peccst

[HUN]PAStheLoD
majd a 2-vel. ami mulit centrikusabb lesz!

Hai !!
Meg nehany balnahatu esetleg... de nalam is pl kezd kifutni 😞
Persze van helyette mas

-E-

Ha felpeccselem a crackelt gamet akkor menni fog??

Jaja! Most álltam neki tegnap és azóta nem nagyon tudom letenni, sõt ma ezzel álmodtam.😄D Szóval eddig azt hittem Gothic-nál jobban semmi nem foglalhat le de úgy néz ki tévedtem. Nem is olyan rossz most a játékfelhozatal. Ha ezt kivégzem azon nyomban nekiállok splinter-nek, biztos az se rossz. De ez rendesen bent van nálam a top 5 be!

Gugger
Játszódik még valaki ezzel a game-el?

Hi all.
Tudnátok nekem segíteni, hogy a HUNters Lair serveren futó pecst illetve mod-ot honnan töltsem le?

plíííz!!!!

de idegesítõ...még úõj egeret is vettem direkt ehhez a játékhoz és nincs kivel multizni....

lol 😉

márpedig én most makacsul gémre vágyom 😉))) magyar gémre 😄 mostmár csakazért is

Sehol😊
régen a hunter lairon élveztem a bandázást.
Tessék nekem jó server nevet mondani, na 😉))))

Elegem van a sok külföldibõl 😉

ha nincs magyar server legalább azt mondjátok meg, hogy ti hol játszotok. Magyarokkal szeretnék egy csapatban lenni, hogy megértsük egymást!

na, ez is visszatérõ téma.

l3codeca 3 file!
amúgy a fraunhofer a bûnös.
a freelancer telepítésekor automatikusan feltelepíti.
nekem már volt olyan, hogy csak szöveg volt. volt olyan, hogy csak zene.

ja, és volt olyan is, mikor teljesen jó volt.😊

Vagy másképpen fogalmazok. Mi kell hogy menjen minden, és még a codecpack is fennmaradjon? =)

Akkor melyik codec a miatt van gond?

[HUN]PAStheLoD
1 szokott lenni...

[HUN]PAStheLoD
minek? nagyon szép angolsággal elmondják a dolgot!

[HUN]PAStheLoD
nm ace szar csak nem hisznek nekem 😊 de hát a lószar is jó 2 billió légy csak nem téved alapon... 😊)

Szia Piccolo !
Mondanám, h. nézz körül elõtagú szerverekre "filter"-ezve... de igazad van, nincs ilyen fent ((
03.08.12. 00:21

Evincso

Talán próbáld meg a eye-vel keresni a servereket, és ott a szûrõben add meg a magyart mint kizárólagos helyt. Gõzöm sincs mennyi magyar server van, de nem fûznék hozzá túl sok reményt (napersze sosem lehet tudni).

jaj na, nézzen már erre valaki aki segítene! ...

Külföldi szervereken nem szeretek játszani, mert multiban a társaság volna a lényeg... De nem találok magyar servereket. Plíííz!

hi, mondjatok léci magyar servereket. A HUNters még él???

Elöre is köszönöm!!

Wanax
hjah, mozik során hegyeztem a fülemet izomból... mondjuk azért kicsit tudok angolul, de néha azért elvesztettem a fonalat a nagy beszélgetések közben... viszont, ha megnézitek küldetések között vagy után F5-nél a personal logot, ott a csávókám folyamatosan irja hogy mik történtek, perszre saját kommentárban 😊 de gondolom ezt más is észrevette 😊 én pl a hosszú utak során olvasgattam ezeket 😊))

Tartottam tõle hogy csak annyi. Azok a szövegek sajnos minimális angol tudással is érhetõek bárkinek, ellenben a mozikkal.. Mindenesetre thx az infot.

Az a baj, hogy én sem, pedig régóta keresem már. Azt sem bánnám ha lengyel vagy etióp, csak lenne már szöveg az animok alatt =) Talán majd a folytatásban megoldják.

Wanax
Szerintem csak max a kezelõfelületet magyarították, mertha lenne sub is akkor arról biztos tudna mindenki 😊 pedig én a forumon nem olvastam még hogy lenne ilyen. és másik modban se láttam ilyet, szal szerintem eléggé nehéz megoldani...

Milyen a magyaritás? Csak kezelõfelület, vagy végre tett valaki subot az átvezetõ animok alá? =)

Acet leszedtem, és megy a hang XP alatt is. Thnx az tippet. Kerestem közben peccset, hátha az is segit, de kiderült hogy a msnél tojnak rá, és csak serverpeccset csináltak eddig. Node mindegy, a lényeg hogy van hang =)

Wanax
Hali!
Ervincso: az az igasság, hogy nem vagyok annyira oda az ilyen virtualgirlekért, de Juni szerintem is jól néz ki 😊 titokban a sztori alatt azon szurkoltam, hogy nehogy meghaljon 😊
A másfél nap az kb úgy néázett ki, hogy vasárnap du. 5-tõl hajnali 4-ig, aztán másnap 10-12 majd 14-23 óráig...
Mástéma: nézegettem a mások által csinált modokat, és szeretnék kicsit énis belekontárkodni a dologban... van valaki aki szórakozott ezzel? mert szivesen beszélnék vele. és van is egy problémám, letöltöttem egy modot, amivel lehet rakétákat lövõ turreteket rakni a gépre, (Rhino 8 rakétavetõvel azért durva ám 😊))), de az a baj, hogy ha hátra felé néz a turret, akkor nem hajlandó rakétát lõni, csakha hátra fordulok a "v"-vel, ami meg csata közben nem tul jó... valakinek van tippje? 😊

[HUN]PAStheLoD
planetsideban is lehet repülni 😊

amúgy szeggy le mindent és csak DivX meg Xvid kell 😊

2k alatt nem volt gond. Mostanság XP alatt nyûglõdik a hang. Annyi lenne a kérdésem, mivel már volt szó róla, hogy valaki mondja meg, melyik codec a ludas pontosan. Valahogy rámtört a repkedhetnék picit hangulat =)

[HUN]PAStheLoD
Titan-t vegyél 😊 és írcsál akit jólesik 😊)

Wanax
Hali! Már régóta olvasgatom a forumot, az elejétõl kezdve 😊 vasárnap délután óta jáccok a gámával, hétfõ éjszaka már kész is volt a kötelezõ rész. amugy az nekem teccett, szerintem jó volt a story meg az egész. Bár kb 6x volt olyan helyzet hogy most aztán tuti meghalás, mert 10szeres túlerõbe vannak az ellenfelek, és akkor mindig jött valaki, aki kihuzott a szarból 😊)) a másik meg, hogy Juni meg King aztán nagy harcosok voltak 😊 amikor ketten álták a sarat a 20 nomad ellen amig én lövöldöztem a pajzsgenerátorokat, azért ez szép teljesítmény 😊 jah, és soha egy nanobotot vagy pajzstöltõt nem használtak 😊 igazi ász pilóták 😊))
A történek vége után, én teljesen elõrõl kezdtem... vagyis eladtam az anubist és vettem egy patriotot, és még a lóvémet is elb*sztam ami volt 😊)) nekiálltam felderíteni az univerzumot 😊 és csináltam küldiketDublinban vettem egy baracudát, az jófajta gép volt 😊 mert a mostani stilettom az kissé lomhának tünik nekem...
Azt viszont súgja meg valaki nekem, hogy melyik "gonosz" bandával érdemes jóba lenni... pl a red hessianokat nagyon utálják a corsairek, és a corsairek szimpik fegyverek terén és gépek terén 😊 szal az nemgáz ha a redek irtom ezerrel? és szerintetek melyik jobb gép, a Falcon, vagy a Valkyrie??
Olvastam a codec próblémát is hogy sokaknak elõjött, nekem 5.91es Ace van fenn, azzal nem volt semmi baja soha...

[HUN]PAStheLoD
vannak peccsek ilyen mod formályában ... érdemes egyiket másikat feltenni ha beválik használd egészséggel
www.lancerseactor.com

[HUN]PAStheLoD
szivesen!
nem tudom
lehet
igen
nem
a megfelelõ válasz aláhúzandó!

BaziJoe
Sziasztok van a játékhoz valami javitás?
És javít is valamit, és mit?
érdemes felrakni?
A magyarosításnak melyik az utolsó verziaja?
A választ elõre is köszi!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

a freighter volt a gond szerintem. Azok lassabban fordulnak eleve. Ráadásul kanyarban még sodródnak is...
Pas: van valami konkrét tipped is, vagy csak "bele akarsz rángatni" vmibe? :-))) Már három fájlmegosztó progival is próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Közben az egyik szétcseszte a vindouzomat... Úgyhogy nem szivesen próbálkoznék potyára....