Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nincs mit :D

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
lehet neked igen de nekem ment simán! olyanokat szúrtam el hogy legyõzök egy rakat corsairt aztán bumm neki egy aszteroidának.. reload és felszállás meg missönelkérés...

A hivatalos "A megcsináltam elsõre" mindig 9-10 probálkozást és reload-ot jelent valójában =)

lwb
amúgy nem könnyû a feladat. én is sokat ellettem vele, mire meglett.

[HUN]PAStheLoD
:) akkor lõdd le

lwb
1. Cruise hajtómût bekapcsolva menjél, ne szimpla utánégetõvel.
2. jobban manõverezhetõ hajóval könnyebb lesz végigmeni a pályán.

[HUN]PAStheLoD
akkor az kell neked átmész a Prgk beszerzése fórumba majd direct connect topic :) ott is meglelsz :)

Van valami konkrét tipped is? Mert sajna ezeket már lassan kimerítem. Már kb egy hetet töltöttem el netes kereséssel (tisztán!!!). Az ingyenes önállóan játszható Secret Operation-t találtam meg, de abból is csak az elsõ részt, a teljes vagy a többi episode-ot tartalmazó linkek már mind hallottak. A boltokban meg mindig továbbküldtek, és kiderült hogy sehol sem kapható már egy éve. Nincs valakinek valami konkrét tippe? Mi az a dc++?
Ha valahol megtalálod, írd meg plz, engem is érdekelne. Warez vagy bolt, mindegy. Köszi elõre is.

[HUN]PAStheLoD
warez, dc++ progik beszerzése..

[HUN]PAStheLoD
énis...

Hmuda
Az, csak már régen játszottam. :)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Más: nem tudja valaki, honnan lehet megszerezni a Wing Commander 5-öt, a Prophecy-t? Körülnéztem a különbözõ PC-és boltokban is, de sehol nem lehet a nyomára akadni. Ha valakinek van valami tippe megköszönném! Hali!
Igen, a cruise drive kell (magyarul: shift-w) :-))). Szerintem fáklya sem kell, a csóringer ugyanis elszáll a végén (rosszul vesz egy kanyart, biztos raikönnennél tanult! :-)))). Szóval ne a tabulátort nyomd, hanem shift-w!!!

eper: nem lehet, hogy pont a magyarítás miatt száll el? (nem vagyok szakember, úgyhogy más tippem nincs...)
[HUN]PAStheLoD
cruise drive nem?

[HUN]PAStheLoD
nekem iS! és az elején ajánlot egy kis utánégetõ :)

Hmuda
Pedig csak be kell kapcsolni a warpot (amivel 300-al mész) és olyan lazán meg lehet nyerni a versenyt, hogy csak ne. Nekem elsõ nekifutásra sikerült.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BaziJoe
Sziasztok nemtud valaki egy magyarosítást????
Elõre is köszönöm.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Sziasztok nemtud valaki egy magyarosítást????
Elõre is köszönöm.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

[HUN]PAStheLoD
mostantól énis

UDT Zoltan
Jolvan kossz megvan
UDT Zoltan
Egyszeruben?:)))
Ja kihagytam valamit a "folyamatábrából": a modot az FLMM modos alkönytárába csomagold ki, tehát a a modos alkönytárban csinálsz egy újabb (pl. rebalance 2.1, vagy massive mod 1.1) mappát, és ide tömöríted ki. Majd elindítva az FLMM-et felrakod.
Szerintem a legbiztosabb, ha felrakod az FLMM 1.2-õt (Freelancer Mod Manager, a www.lancersreactor.com -ról le lehet szedni), és azzal nyomod fel, mert különben omolhat az egész rendszer. Ha feltelepítetted az FLMM-et, akkor annak a modos alkönyvtárába csinálsz egy újabb külön directoryt (pl rebalance 2.1, vagy massive mod 1.1). Majd elindítva az FLMM-et felrakod a modot. Nem tudom, hogy a patchet így fel lehet-e rakni, én azt egyszerûen rámásoltam a freelancer könyttárra, illetve ott abba a mappába, aminek a file-ját a pacth felülírja.
UDT Zoltan
Sziasztok!
Hogyan kell a Patchot fölteni?
Mibe kell belemásolni?
Kössz a segitséget:Zolee
Esténként a HUNters LAIR-on... Te?
[HUN]PAStheLoD
hol és mikor jáccol?

[HUN]PAStheLoD
ha adott mind a 2 mármint kevés memória és kicsi swapfile akkor az a baj ha meg adott a nagy memó és nagy swap akkor egy windóz újraindítás után próbáld! :)))

Semmi különös. A játék fut, a küldik mennek (igaz, hogy már multiban, mert a singlét befejeztem). Csak gondoltam írok egy picinykét, mert olyan kihalt a fórum... :-)))
Ahh... kösz.
Mayday
Nekem mas jateknal elofordult, hogy install kozben a cab file tomoritese kozben megadta magat. Akkor az teljesen hibas imidzs volt (meg cd-n is rossz volt), es le kellett ujra toltenem a cuccot, mashonnan.
De ez csak egy verzio, nem biztos, hogy nalad is ez a baj.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hi !
Találkozott valaki olyan hibaüzenettel, hogy a második cab filet nem tudja kibontani (low memory vagy kevés swap file miatt) ? Természetesen mindkettõ adott. Ha igen mi a megoldás?
Halihó!

Tud vki valamit a hunTEArs szerverrõl? Tegnap még jó volt, ma pedig nem találom. Ha vki tud vmit írjon!

Kösz!
Hmuda
Fölös. Uninstallnál egyszeûen kéred, hogy a saveket ne törölje. Amúgy asszem a Dokumentumok között van a Microsoft user files vagy valami helyen.

Gugger
Jah, még egy láma kérdés. Hogy lehet a mentett állásokat kiszedni, hogy egy esetleges új install utan vissza lehessen másolni ?

Egyébként tényleg sok hasznos dolog van fenn a www.lancersreactor.com-on. Még olyan is, ami süsü barátunk Edison Trent ruhatárát frissíti fel. :-))) Szerintem ez az egyik leghasznosabb.
Figyu, ki kell próbálni. Én a rebalance 1.9b (patch-csel együtt) raktam fel, mert kell a multihoz, azon a szerveren, ahova felmentem. Nagyon más világ, pl jóval nagyobb a bolygóközi forgalom. A harc is jóval nehezebb, ugyanis a gépi (tehát nem csak a többi játékos) pajzsa is regenerálódik. Rengeteg új géptípus és szerkó is van pl. pajzs- vagy páncélerõsítõ kütyü. Szóval ilyenek ezek a modok. Szerintem érdemes kipróbálni valamelyiket, de arra figyelj oda, hogy készíts egy biztonsági másolatot az eredeti freelancer könyvtáradról. Sõt, én most azon gondoljodom, hogyan lehetne kétszer installálni a gamét, egyszer az eredeti verziót, egyszer meg a modosat.
Gugger
Aha, köszi! Valaki felrakta ezt a kis kiegészítõt? Tapasztalatok?

CS@
Nem raktam fel.
Amúgy sok hasznos dolgot találsz a lancersreactor.com -on.

Gugger
Lehet hülye kérdés, de érdemes feltenni? Te/Ti feltettétek! Új fegyverek meg egyéb okos dolgok ?

CS@
Ja olyasmi a #1747 -ben megtalálod bõvebben.

Gugger
2003. júl. 01. 16:03 | Válasz erre | #1755

Itt van.
Freelancer Massive Addon v1.1

Szal ez valami kiegészítõ akar lenni?

CS@
Akkor arra még nem jó a canon10es a wyrm9es de létezik belõle 8as is.

Gugger
Es ezek a nomad fegyverek hányas osztályuak, mert most 24-es szinten vagyok tehát a legjobb hajó ami most van a Falcon, és erre max 8-as fegyverek mennek fel!

Gugger
Omicron A ill. B vágom

Gugger
CS@ ez mi = OmiA?

CS@
Nekem a 4dbNomadCanon +2db9esWyrm volt a kedvencem.

Gugger
Pontos fegyvernév nincs véletlenül? Igazából szerintetek melyik jobb fegyver ami sokat lõ, de keveset sebez, vagy a nagyot sebez de keveset lövõ?

fegyverbol a kedvenceim a plasma-fegyverek, illetve ennek megfeleloi. dresden -ben vehetok a legjobbak. Siman vannak olyan jok mint a 10. szintu speci cuccok. Szoval amennyit tudsz pakolj fel az 1000 folott sebzos speci cuccokbol, es a tobbi helyre 9. szintu 970 korul sebzo plasmafegyvert. Nehany lovessel leszedhetsz barkit.
nem emlekszem pontosan, tevedhetek, de 24. szint korul mar vege volt a sztorinak szerintem. nem tunt fel? :)