Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszi valaki mondjon valamit a #1993-ra, ha tud, mert ha felteszem a TNG MODot nem indul a játék így vissza kell tenni az 1.0 exe-jét és így nem lehet serverre menni a TNG-vel mert 1.0nak látja.

Bakker 48-an vannak most rajta... Remélem nem lesz gond...
Ma is mentek az Andromeda-ra?
Tuvok
Hát nekem a tököm tele van a kalózokkal, vagy lehet, hogy csak én futok össze barmokkal. Ma éjjel épp szállok le New Tokyo bolygónál, és látom, hogy egy elég tápos kalóz írja, hogy "'németblabla' zoll 20k". Zoll ugye vám, szal pénzt kért. A másik írta neki, hogy nincs 20k-ja.(Gondolom akkor vásárolt be.) Erre a kalóz szemrebbenés nélkül szarrálõtte...

De engem is lõttek ki pl. várakozás, dokkolás közben, és maximum egy 'lol' hangzott el, semmi más...
De végre megvan a Titan-om, fasza fegyverekkel, szal mostanában nemigen csesztetnek a kalózok.

Szerintem sem gond az ha ilyenekbe botlik az ember. Ha mindenki 'csak' köszönne egymásnak, akkor gyorsan véget érne az FL láz...
Wanax
Asszem félreértettétek... a srác nem gyökér volt, hanem kalóz... ez egyébként amugy a jolt szerveren volt. és télleg nem bunkó volt, hanem csak a szerepét jáccotta. ott a szerveren a nickben jelezni kellett ha valaki kereskedõ, kalóz, vagy zsoldos (mercenary) volt. és tulajdonképpen a srác még rendes is volt, mer azt mondta hogyha fizetünk, akkor nem lõ szét minket...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

PiszkosFred
Egyetertek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Akkoris ez marad a vilag legjobb urhajos szimulator jateka es punktum!! Ennel jobb nem volt , nincs es lehet hogy soha sem lesz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuvok
Igen szoktam. Szervert lásd lentebb, most is fenn lógunk 😊

Cobra.
Tuvok te játszol Freelancerrel ??
Lehet, hogy megyek én is, de csak 24-e után

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tudna nekem valaki mondani egy címet ahol fennt van a TNG mod 1.7es crack, nagyon kéne, elõre is köszönöm a választ.

Tuvok
Fenn vagyunk Andromédán. Tuvok vagy Zeenoo.

Tuvok
Hát ilyen gyökerek mindig akadnak, bár az Andromédán nagyon ritka, ott az admin ilyen szempontból korrekt. Egyszer lõttek ki, vártam a társra míg õ be volt dokkolva, én kinn egyhelyben, jön egy balfék, lelõ, mire észbekaptam, bumm. Gyors ki az állomásról, de akkorra eltûnt. A nevét felírtam, amint megvan a Titan-om, felkutatom és visszaadom neki.

Wanax
Hali!
Szal magyar szerver szerintem kilehelte a lelkét... ugy tom hogy megszünt létezni... asszem nincs neki hardver. sajna a freelancer szerver baromira eszi a cput meg a ramot, és egy külön gép kellett neki (asszem valami 2,4es p4en volt 512 rammal), és ahol volt a szerver, ott kicsit változtak a dolgok, és ez lett belõle... német szerverre énis jártam, vannak jó helyek... fõleg amikor társultam egy sráccal, aki kereskedõ volt, kisérgettem erre-arra, aztán mondta a gyerek hogy most imádkozzunk, hogy ne találkozzunk senkivel... aztán nem volt mákunk, mer szembejött a szerver admin 2 másik sráccal, mindegyiknek elég tápi Hammerhead, és mondták hogy 100000 pénzt kérnek szépen... (kicsit kalózok voltak), persze fizettünk 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Tuvok
'Andromeda' Ping: 46ms Cím: 81.3.59.188:2302 Gamer: 29/60
Német szerver, anticheat-figyelõ, admin jelenlét.
Ha érdekel vkit, ide járunk, fõleg éjjelenként.

Tuvok
ez a kisebbik gond, hanem szinte mindenki más stílust képvisel, én pl. a böhöm nagy kereskedõ hajókat szeretem jól megrakva gyémánttal és szépen átcammogni vele a galaxis másik végébe, annyi summát félrerakva, hogy aztán nemtom hova tenni

meg mindenkinek más a kedvenc útvonala, ki csempészkedik, ki legalizál, ki munkát vállal...

Gugger
na igen, de vajon mindenki pont ugyanabban az idõben fog ráérni?!

Tuvok
talán meg lehetne dumálni, hogy aki akar, jöhetne velünk 1 szerverre, konvojban könnyebb menni, tapasztalatcsere, meg a kalózokat, rabló játékosokat könnyebb elhajtani. 😊

Gugger
én pont ma szedtem le a játékot ... :-(

Tuvok
németeket ajánlom, jó a ping, meg nem olyanok, mint a mesében, hol volt, hol nem volt... 😊

Gugger
hát ez az!

Tuvok
Magyar szerverrõl még semmi hír?

Wanax
Hali!
Ismerem a modot (általában csak TNG-ként hivatkoznak rá), fel is raktam, meg kipróbáltam, de valahogy nem igazán teccet, nagyon át volt benne irva minden.... a fegyverek köze nem volt a régi freelanceres értékeikhez, és ha jól vettem észre, csak annyi volt aköztük a különbség, hogy az egyik 2x akkorra volt a sebése, akkor fele akkora volt a tûzgyorsasága... nekem valahogy nemjött be, bár ez saját vélemény attól, még lehet hogy jó... De otthoni játékra jó ezis, meg jó a rebalance is. De ha végig nézel a lancersreactoron, ott annyi mod van hogy átolvasni se gyõzöd õket 😊
Más: szerver témában semmi info... nemtom hol van mindneki és micsinál, hiába irtam be topicba a kérdést, eddig még senki nem mondott semmit, énse tom hogy megy-e most...

3P
Hali!

Ki mit tud errõl a MOD-ról?
Freelancer - Next Generation Mod
Milyen újjítások vannak benne, milyen a hangulata? Szoval minden erdekel, amit csak tudtok rola 😊

Esetleg tud valaki ajanlani egy igazan jo MOD-ot hozza kifejezetten off-line (otthoni) jatekra?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

lwb
OK. Tûkön ülve várunk minden infot. 😊

Wanax
Hali!
A szerverrel egyenlõre senkise tudja, hogy mi van... körbekérdeztem, de egy illetékest se tudtam elérni... ha valamit megtudok akkor beirom ide, és küldük hirlevelet is

lwb
De õk legalább magyarok. Meg jó ez a mod, csak server kéne hozzá. Én inkább várok, hátha valami történik.

Gugger
vagy hagyjuk inkább a "ters LAIR & A-Team|9999ms|193.6.159.211:4400" szervert? Ez azért is fontos mert az Õ mod-juk nem megy máshol, és ugye sokan azt tették fel!!!???

Gugger
estefele, az jó lenne, de sajnos nem megy a szerver és nem is szólnak a srácok, hogy miért nem !!??

lwb
mikor szokott szerver lenni? estefelé?

lwb
Eh, megvan. Sajátgép - jobb gomb - Telepítés. K*rva msi file...

lwb
Van egy lúzer kérdésem... Hogyan installáljam az 1.32-es modot? Azt írjátok, hogy mod installer nélkül, de akkor mivel tegyem fel?

Gugger

Gugger
megint nem megy a szerver?

Gugger
multiplayer mod, itt kicsit mások a dolgok, még nekem is új!

PLaci
???

Mi van? Jó ideje nem játszottam, de foggalmam sincs mirõl írsz... A pach javít ennyit, vagy az a mod, amit emlegettek?

???

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gugger
mi az az "ISD?" ?

CS@
Pajzs kiegeszito elemek (altalaban 3fele letezik) :
1.extra pajzsot ad a hajonak (annyit amennyi oda van irva)
2.a pajzs regeneralodasat segiti
3.a tuzero toltodeset segiti (FusionInjectorok)
Direkt nem irtam neveket mert ranezesre latod melyik melyik a harom kozul.
Itt elofordulhat hogy ketto vagy tobb thrustert lehet felrakni ezek hasznossaga ertelemszeru (no a sebesseg)
Egyebb kiegeszitok :
Engine (k) : a Hajo sebesseget hatarozza meg FONTOS : ha egy hajon 2db van belole hozza ne nyulj mert annak akkor vege es az eletbe nem raksz ra 2t vissza !
Az ilyen hajokon nem szabad motort cserelni. A ket engines hajok EngineKill utan altalaban KB1500feletti sebessegel mennek tehat nem is szukseges a buheralas.
PowerPlant&Turbo&SC : a tuzerö es a thruster toltesehez kell (sztem ez a legfontosabb).
Scannerek : A scannolhato tavolsagot hatarozzak meg.
Itt letezik meg egy kieg az armour upgrade ez a hajo testhez ad annyit pluszba amennyi ra van irva.
Biztos talasz meg extrakat(RadarJammerST😎 de a lenyeg ennyi.

Cobra.
gondolom nem állsz jól azokkal, akiktõl a missiont akarod kérni, pozitívban kell lenned a frakcióval

mikor lehet random küldiket nyomni? nekem mindig azt írja ki, jöjjek vissza késõbb!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Cobra.
sajnos erre én sem találtam semmit, de arra már rájöttem, hogy a +shield helyekre shield vagy fegyver energiamodulokat lehet feltenni. De hogy melyik pontosan mit emel, arra még nem jöttem rá. Az engine-t nem érdemes változtatni, a power plantnál viszont jól jön az emelés, mert az adja a fegyverek energiáját

Gugger
k-lite codec van fenn, szerintem ez jó! És most a játék is jól "hangzik"!

Esetleg nincs valahol leírás, hogy mik azok az új dolgok amiket a hajóra lehet venni, és persze mir jók? pl 2 helyre lehet shild-et rakni, meg engine-t, meg power mittoménmit... szal mik ezek?

Cobra.
én inkább azt mondanám, hogy szedd le az ACE mega codecs pakot ... a GÉPEDRÕL! Az ac3, divx, xvid, vobsub külön letölthetõ a készítõk oldaláról és ha csak ezeket rakod fel (esetleg az OGG codecet is) akkor nem lehet gondod.

CS@
Na igen a mod felrakasa utan azert nemileg megvaltozik a jatek.
A regi kereskedelmi utvonalak pl nem fognak mukodni.
Az ellenfelek nemileg intelligensebbek lettek (toltodik a pajzsuk) ez egyaltalan nem hatrany.
Mint gondolom te is lattad temerdek ujj hajo van.esatöbbi…
Mondjuk az elejen nemigen fogsz kereskedni mivel a kezdo hajo erre nem igen alkalmas.
Vagy kitartoan kuldizel míg nem lesz egy normalis kereskedesre alkalmas hajora pized vagy kolcson kersz valakitol.

PLaci
Az elején kereskedj egy kicsit, amíg nem tudsz Rhino-t vagy Defender-t venni...

Kezdeti kereskedelmi útvonalakat most nem tudok írni, mert vagy 3-4 hónapja nem játszottam, és már nem vágom a helyneveket...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gugger
Egyébként este ki is próbáltam a multit, kicsit furi volt, hogy ilyen apró kis hajókat kell vadászni, amelyek igen gyorsan mozognak, így elég nehéz és hosszadalmas kilõni õket. Tisztára bedurrant a karom mire levadásztam egy küldetésben azokat a pici fekete hajókat. Úgy emlékszem, hogy a single sokkal könnyebb volt! Lehet nem is küldetéseket kell csinálni, mert az túl hosszadalmas? Kereskedni kell inkább? Alapesetben a multiban résztvevõ játékosokat ellenségnek kell tekinteni? Szal mi a trendi?

Gugger
Egyébként a szerver weboldalára fel lehetne tenni a hang probléma megoldását pl. #1950 és egyéb felmerülõ kérdésekre a választ, aztán akár a fórum fejlécére kitenni a linket!

Gugger
így is van, 10x le ven írva 10 féleképpen. Párszor feltettem mára játékot és eddig mindig sikerült megoldani, csak valahogy tegnap nem ment a dolog. Azt hittem tudom hogy kell megcsinálni de úgy látszik mégsem. Tegnap a #1950-es megoldás jó lett, így most fenn van a játék. Igazából azt nem értem miért nincs egy k...szott patch ami megoldaná a gondot. Egyébként akikkel beszéltem azok közül sokan mondták, hogy nekik sem jó a hang, valakinek ez valakinek az nem jó, stb... Szal le van írva vagy nincs sokan így is hanghibával küzdenek...

Gugger
köszi

Wanax
Tudod, ha csak fele annyi idõt szántál volna a forum átböngészésére mint amiennyit a 3x reinstallra, már rég megtaláltad volna hogy mi a baj, éshogy hogyan kell megcsinálni... szerintem kb 10x van leirva csak ebben a forumban...