Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De engem is lõttek ki pl. várakozás, dokkolás közben, és maximum egy 'lol' hangzott el, semmi más...
De végre megvan a Titan-om, fasza fegyverekkel, szal mostanában nemigen csesztetnek a kalózok.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet, hogy megyek én is, de csak 24-e után
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szal magyar szerver szerintem kilehelte a lelkét... ugy tom hogy megszünt létezni... asszem nincs neki hardver. sajna a freelancer szerver baromira eszi a cput meg a ramot, és egy külön gép kellett neki (asszem valami 2,4es p4en volt 512 rammal), és ahol volt a szerver, ott kicsit változtak a dolgok, és ez lett belõle... német szerverre énis jártam, vannak jó helyek... fõleg amikor társultam egy sráccal, aki kereskedõ volt, kisérgettem erre-arra, aztán mondta a gyerek hogy most imádkozzunk, hogy ne találkozzunk senkivel... aztán nem volt mákunk, mer szembejött a szerver admin 2 másik sráccal, mindegyiknek elég tápi Hammerhead, és mondták hogy 100000 pénzt kérnek szépen... (kicsit kalózok voltak), persze fizettünk 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Német szerver, anticheat-figyelõ, admin jelenlét.
Ha érdekel vkit, ide járunk, fõleg éjjelenként.
meg mindenkinek más a kedvenc útvonala, ki csempészkedik, ki legalizál, ki munkát vállal...
Ismerem a modot (általában csak TNG-ként hivatkoznak rá), fel is raktam, meg kipróbáltam, de valahogy nem igazán teccet, nagyon át volt benne irva minden.... a fegyverek köze nem volt a régi freelanceres értékeikhez, és ha jól vettem észre, csak annyi volt aköztük a különbség, hogy az egyik 2x akkorra volt a sebése, akkor fele akkora volt a tûzgyorsasága... nekem valahogy nemjött be, bár ez saját vélemény attól, még lehet hogy jó... De otthoni játékra jó ezis, meg jó a rebalance is. De ha végig nézel a lancersreactoron, ott annyi mod van hogy átolvasni se gyõzöd õket 😊
Más: szerver témában semmi info... nemtom hol van mindneki és micsinál, hiába irtam be topicba a kérdést, eddig még senki nem mondott semmit, énse tom hogy megy-e most...
Ki mit tud errõl a MOD-ról?
Freelancer - Next Generation Mod
Milyen újjítások vannak benne, milyen a hangulata? Szoval minden erdekel, amit csak tudtok rola 😊
Esetleg tud valaki ajanlani egy igazan jo MOD-ot hozza kifejezetten off-line (otthoni) jatekra?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A szerverrel egyenlõre senkise tudja, hogy mi van... körbekérdeztem, de egy illetékest se tudtam elérni... ha valamit megtudok akkor beirom ide, és küldük hirlevelet is
Mi van? Jó ideje nem játszottam, de foggalmam sincs mirõl írsz... A pach javít ennyit, vagy az a mod, amit emlegettek?
???
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
1.extra pajzsot ad a hajonak (annyit amennyi oda van irva)
2.a pajzs regeneralodasat segiti
3.a tuzero toltodeset segiti (FusionInjectorok)
Direkt nem irtam neveket mert ranezesre latod melyik melyik a harom kozul.
Itt elofordulhat hogy ketto vagy tobb thrustert lehet felrakni ezek hasznossaga ertelemszeru (no a sebesseg)
Egyebb kiegeszitok :
Engine (k) : a Hajo sebesseget hatarozza meg FONTOS : ha egy hajon 2db van belole hozza ne nyulj mert annak akkor vege es az eletbe nem raksz ra 2t vissza !
Az ilyen hajokon nem szabad motort cserelni. A ket engines hajok EngineKill utan altalaban KB1500feletti sebessegel mennek tehat nem is szukseges a buheralas.
PowerPlant&Turbo&SC : a tuzerö es a thruster toltesehez kell (sztem ez a legfontosabb).
Scannerek : A scannolhato tavolsagot hatarozzak meg.
Itt letezik meg egy kieg az armour upgrade ez a hajo testhez ad annyit pluszba amennyi ra van irva.
Biztos talasz meg extrakat(RadarJammerST😎 de a lenyeg ennyi.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Esetleg nincs valahol leírás, hogy mik azok az új dolgok amiket a hajóra lehet venni, és persze mir jók? pl 2 helyre lehet shild-et rakni, meg engine-t, meg power mittoménmit... szal mik ezek?
A regi kereskedelmi utvonalak pl nem fognak mukodni.
Az ellenfelek nemileg intelligensebbek lettek (toltodik a pajzsuk) ez egyaltalan nem hatrany.
Mint gondolom te is lattad temerdek ujj hajo van.esatöbbi…
Mondjuk az elejen nemigen fogsz kereskedni mivel a kezdo hajo erre nem igen alkalmas.
Vagy kitartoan kuldizel míg nem lesz egy normalis kereskedesre alkalmas hajora pized vagy kolcson kersz valakitol.
Kezdeti kereskedelmi útvonalakat most nem tudok írni, mert vagy 3-4 hónapja nem játszottam, és már nem vágom a helyneveket...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci