Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanax
Én anno, amikor jáccottam más szerveren, akkor a jolt-on voltam, angol szerver asszem, vannak rajta elég sokan általában, igaz mod nincs rajta, de attól még jó, nekem szimpi volt, és a ping is jó volt, és stabil is volt. a német szervereken érdemes még mászkálni ott jó eséllyel összefuthatunk akár magyar kollégával is 😊 deh, ha itt megdumáljuk hogy össznépileg melyikre menjünk fel, szerintem az is kira lenne... amugy, ircneten, a #freeport36 csati még mindig megy... és a #freelancer csati is a miénk, szivesen látunk mindenkit!

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Sephi
A fenet... meg amikor megjelnt a jatek ugyanezzen a konfigon (igaz akkor 256 ddram volt most van 512 ddram) csodalatosan ment 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PiszkosFred
Esetleg alaplaphoz driverek, foleg ha via-s?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Jaj nagy bajban vagyok 😞

Most raktam ujra a Freelancert es borzasztoan akadozik akarmilyen felbontasba 😞

A havernek akivel LAN-ozunk ugyanaz a gep konfija es a driverek es neki fut rendesen 😞 Sot nekem jobb a gepem mint az ove 😞

Micsinajak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuvok
Van 20 európai szerver, fele pingben is elmegy, micsoda választék...

Tuvok
Háát, adminok korrektek, anticheat cucc van fenn, azonnal repül az illetõ ha valami nem ok nála, meg ilyen apróságok. 80k summa kezdéskor, hogy ne ess áldozatul akinek csak az útjába kerülsz, stb.
De ez a mod kiábrándító...

PiszkosFred
Hat ennek igy telleg nem sok ertelme van. Nincs valami pozitiv tapasztalat?

Tuvok
Online szerverek is ezt csinálják (Andromeda), innen lehet tudni, hogy WinXP fut a szerveren. 😉

Tuvok
Megnéztem ezt a TBB 1.8 modot, ami az Andromeda-n fut. Érdekes. Area51. 4 ugrókapú egymás mellett, Manhattan, New Berlin, New Tokyo, New Londod. Fasza. Ezzel elvették a játék lényegét, a távolságot...
Van ott még pár bolygó, egyiken 400 a Diamonds, a mellette levõm 1500.... no comment...
A legtöbb bolygón helyben megvehetõ a Titan/Sabre/Eagle hajó valamelyike+legjobb fegyverek...no comment...
Végül is minden megvan ott, hogy az ember 1 óra alatt 50-es szintû legyen.
Találtam 1 bolygót, ott ment a játékos-játékos harc, 15-20 hajó folyamatosan ádázul lõtte a másikat, többi a kilõttektõl elszedhetõ cuccokat kémlelték.

Hánnyak?
Keresek egy másik szervert...

Brutal
Csákány!
Ha valaki olvassa még ezt a fórumot,akkor jól jönne egy kis segitség....
Kreálok egy szervert WINXP alatt,ez eddig tuti.
elkezdünk jáccani a haverokkal, egy idõ után (kb 8-10 óra) a szerver gondol egyet és állandóan elkezd lefagyogatni és kidobálni a játékból.
Ha egyszer ezt elkezdte akkor már többet nem is lehet folytani a gammát.
WIN ME alatt nem volt ilyen gondom,de ezért a játékért nem akarom visszatenni.
Valami patch vagy egyéb ötlete nincsvalakinek?
Elõre is köszi

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

PiszkosFred
Nem detonatorra gondoltal?

amúgy én vótam Palika
Teljes meggyõzõdéssel mondhatom hogy Valen megoldotta a problémámat és ezt köszönöm!akinek vót még ilyen problémája tõccse le azt a 53.04-es peccset!de mégjobb ha nem vesztek gef fx 5200-at!!!
Tuvok
passz

PiszkosFred
Én lennék a legboldogabbak egyike, ha csak egy aprócska, egyszerû subot elõ lehetne varázsolni a ingamemoviek alatt ;]

(egyébként amikor legutóbb játszottam még nem volt, most van már rá esetleg lehetõség?)

Tuvok
hát ez van...

Valen
Planet Crete-n molekular shieldet lehet kapni. Gravitont én még nem láttam sehol.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

PiszkosFred
Ez igy tulzás azért. A kezelõfelület magyarosítása ;]

Tuvok
magyarosítás

Cobra.
Akkor jól emlékeztem, hogy a tachyon fegyverek ellen a Positron pajzs véd, tényleg az a legerõsebb.
DE TUVOK, MIÉRT MAGYARUL ???

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
Ha vki talál ennél jobbat, amit Titan-ra lehet szerelni, szóljon:

Cobra.
Ha jól emlékszem, akkor a Graviton pajzs a lézer ellen védõ, és abból csak lev7-ig van

Tuvok
Ugyanott, ahol a Titan-t veszed, asszem Planet Crete.

Valen
Tudja valaki azt, hogy az alap gaméban a Titanra hol lehet kapni level 10-es pajzsot (fõleg GRAVITON alapú érdekelne)

Valen
NP

Valen
http://www.nvidia.com/object/win9x_53.04

Forceware driver for Win98 ----> Palikaaz1etlen-nek

Valen
Nem akarok beleszólni, de a hangcodec problémára a megoldás a #2031-es hozzászólásban van. Nekem is csinálta, és ez megoldotta mindig.
Mellesleg nem kell kitörölni, lehet ezt is csinálni:

2.a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32

b. itt a "msacm.l3acm" sort kell átírni:
Ha az értek itt "C:WINDOWSSystem32\l3codeca.acm" akkor a Jó codec van fent.
Ha az értek itt C:\WINDOWS\System32\l3codecb.acm" akkor a Rossz codec van fent.

Ha esetleg a Jó codeccel nem megy, akkor próbáld ki a másikkal.

Tuvok
másik drivert próbáltál?

kösz testvír ez sokat javított a lelkiállapotom!
de most tényleg eszembe jutott a kis gef 2 mx 400-as mindjárt be is szerelem!

Cobra.
vegyél másik kártyát!
egyébként a videókártya nem szokott ennél a játéknál gond lenni

Wanax
Ehh, majd azt képzeltétek hogy leirom neki az összes variácót hogy hogyan lehet megcsinálni a hangot? el vagytok tévedve... 😊))

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Köszönjük meg Wanax testvérünknek a válaszokat és szólítsuk fel arra hogy minél többet jöjjön fórumozni és segítsen nekünk!amúgy télleg köszsz!

PiszkosFred
Hat ezzel sokat segítettél hangügyileg szegénynek ;]

Wanax
Hali!
A yene hang problémára télleg az a megoldás ha végigolvasod a forumot... fõleg az elejét, ott szépen le van irva több megoldásban is a probléma.
A másik, meg ha azt mondja hogy nem ismeri fel a vidkártyádat azt sz*rd le magasról, csak xeld be neki hogy ne zargasson vele többet... az én 9100es ATImat se ismerte fel, és mégis nagyon sirályul ment vele... (az 5200es fxet télleg add el 😊))

Tuvok

Ja, azt a srácok nem tették fel...
Tuvok
tom má leszedtem, de nincs sehova leírva, hogy mit tud

Kösz Tuvok! Ez jól jön!

Most nézem a régi kérdésedet a TBB MOD-dal kapcsolatban. Itt megtalálsz mindent.
Tuvok
Byom:

Térkép
Okosságok

Használd õket okosan!

Cobra.
milyen op rendszer, milyen hangkártya, milyen driverek, stb

Gyiik
na, mielott nekemestek, atnyalaztam megis en is par modszert, de valahogy egyik sem akar mukodni...a jatek readme file-ja szerint is probalkoztam, de ott valahogy az OSSZES lepes bonyodalmakba utkozott, a file vagy nem ott volt a gepemen, mint ahogy a readme irta, vagy az adott sor nem volt megtalalhato az ini file-ba, meg effelek...
es hang meg mindig sehol, sot mar a zene is elszaladt

....................................................................................................

Gyiik
lustasag fel egeszseg...szoval nem igazan olvastam vegig a topikot, de hatha tud valaki segiteni...namost a jateknak nincs hangja. Zeneje volt, menuhang, es jatek kozben a szoveg viszont mar nem. Probaltam a readme szerint cselekedni, miszerint kodek pekk, es jatek uninstal, file-torolgetes, valami mikrofos driver telepites, utana a jatek ujratelepitese...namost sikerult odaig jutni, hogy mar zeneje sincs...
valakinek van lovese a megoldasrol esetleg?

....................................................................................................

PiszkosFred
G.Fxhez inkabb probald az 5x.xx szeriabol valamelyik detonatort.

PiszkosFred
Próbáld másik detonatorral

Még nem megy a gépelés 😊 eladod

War. War never changes.

Elafof a kártyád és veszel helyette egy gef2mx400-at

War. War never changes.

Köszi a segítséget, már csak 1 kérdésem lenne, hogy az Andromédán kell valami mod vagy csak az alap megy rajta?

Tuvok
Aki használja ezt a TBB 1.8 modot, az írja má le légyszi, hogy az mire is jó, meg hogyan kell felrakni, mert én nem használom, de állítólag kéne, mert banolnak a szerverrõl (ha észreveszik). 😊

Igen Byom, Te! 😉))

Wanax
hmm, hát az érdekes, mer a TNGhez nem kell crack, saját exeje van, ami ugytudom crackelt, és ha multiba akarsz TNGzniakkor az az exe kell hozzá, a berziószám miatt mindenképp. szal passz hogy mérnem indul el neked a gáma...

Tuvok
Néha csinál olyat, hogy szépen fokozatosan elkezd lagolni, elõször sárgán, majd pirosan villog. Olyankor szoktak csinálni egy szerver restartot, amitõl megint jódarabig jó lesz. De ahogy megfigyeltem, ez nem a játékosok számától függ, 20 embernél is csinálja, szerintem a szervergép hibája, kevés a memóriája, esetleg WinXP () van rajta. De lehet, hogy web, vagy FTP is megy róla és amiatt csinálja, nemtom... De nem vészes, restart, 1 perc és újra megy...