Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nomad lasert hol lehet beszerezni???

Letöröltem a port a cdrõl, és felraktam újfent...még mindig fantasztikus hangulata van!<#nyes>

Viszont lenne egy láma kérdésem:

-hol tudom bekapcsolni a feliratozást? Elfelejtettem...<#idiota>
lancer rektoritt nézd meg vagy ha itt nics akkor keress rá a googléééban

................

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a 2.29 -es modot honnan tudom letölteni? THX.
Huntersnek volt servere?<#wilting>

................

Jól beszél asus kell ám neki sok ácél és benzin ilyen árak mellet sok pénzt felemészt.<#nezze>

................

Wanax
Izmos, eléggé izmos vas kell neki. Egész közel álltam anno a Hunterses szerver alkotoihoz, és tõlük tudom hogy a szervernek kell a proci erõ rendesen és a ram...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Brutal
Milyen vas kellene egy állandó magyar szerver futtatásához?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Csak külföldiek mennek már de van egy két server amin rendszeresen látni hunokat.

................

Brutal
Létezik még magyar szerver vagy csak a külföldiek mennek?
Mert ujra felraktam és szeretnék nyomulni....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

:O asszem látlak, ha mégsem akkor majd írom a címet :)
Venom
jaizé msn cimet kérek mer nekem eltüntél a listámról :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
este fent szokok lenni. meg ugy négy utántól mert akkor érek haza melóból

Szia Venom!

Természetesen regelhetsz egybõl! (ha regeltél már az uw-ra akkor szerintem az meg is van még.)

A modot meg én is mindig elfelejtem, de az oldalon fennt van a letöltések között. http://hunters-download.uw.hu/ alulról a 3. a 25-ös cucc.

...de fennt vagyok neked MSN-en is ugye? (nálam megvagy, de nem rémlik, hogy mikor láttalak onlinenak)

Üdv:ter_2o£!$2 !
Venom
mike modot holis talállom? már erre se emléxem :S
jaés zonnal regelhetek majd akkor ter_ elötaggal ugye? :)

Sziasztok!

Venom --> (Külföldi szerveren) a CHSP-n próbálunk szerencsét. Gondolom ismeritek mind a ketten az Andromeda "ikerpárja" volt amíg az meg nem szûnt :S. Új mike mod van rajta, kicsit nehezített, de ezzel a moddal még nem játszottam csak az elõdjeivel szal. nem tudok róla semmit :) A serveren elméletileg vannak stabil létszámban userek ezért is ide próbálkozunk elsõnek, meg kicsit köt a múltunk..:D
(((A Jolt-ról én is hallottam jókat, de most már ezirányba indultunk.)))

Zsolo007 --> Igen emlékszem nálunk még Rambo-ként voltál az tuti :)

Erron --> Jaja jöhetsz, nem vagyunk befordulósak! ;) Lennti MSN-en kérdezz nyugodtan ami érdekel, de ott van a többi elérhetõségem/ünk is.

Üdv: ter_2o£!$2 !
Zsolo007
Biztosan van tagfelvétel, nemvéletlen írt ide zolisz....

ÁÁÁÁ. Kira. Hozzá volt szerencsém a Szitun :)
Ott elég sokat nyomtam klán tagjaként.
Régi szép idõk :)
Mostanság sajna csak külföldi szerverek vannak.
ter még nem voltam de ha van tagfelvétel akkor rám számíthattok.

Zsolo007
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHH a Hunters! Annak a klánnak én is tagja voltam :)))
Még anno mikor még Freelancereztem :))) Kira volt :)))

Mellesleg anno ter_Rambo voltam ha jól emléxem de nem tuti :D
lehet hogy már akkor is a ter_Zsolo007-et használtam, már rég volt :)

Asszem pont te szerveztél be még anno DCn találkoztunk :D

Venom
meik szerveren? lehet énis elökotrom a gamet aztán hajrá :D

Sziasztok!

..új lendülettel megpróbálom, (mára már -juk) bevetni magunkat az ûrbe ismét! Ha van olyan aki csak azért nem játszik, mert nincs partner hozzá, most jöjjön mert most még tuti leszünk páran, és így talán nagyobb eséllyel marad meg egy stabil csapat hosszabb távon is!

ter_2o£!$2 (zolisz) voltam a http://hunters.uw.hu -ról! (visszaköltöztünk ide :)
MSN&mail: [email protected]

Üdv lanceresek!
Csak a Drum and Bass HUN Szitu van ami magyar még mindig[#sniffles.Valaki megtudná mondani hogy a magyarok hova a bánatba tüntek<#szomoru1> már egy hónapja csak pampogó csínaiakat látok minden serveren.<#levele><#eplus2>

................

vki meg tudná mondani hogy az 1.1 peccsen kívül mit érdemes hozzá felrakni és hogyan? már többször végigjátszottam megjelenése óta, most megint elõvettem de szeretnék módosítgatni rajta hogy más legyen azért eme remek játék.sajnos a magyar szerverek bedöglöttek, pedig voltak rajta jó modok, de sajna arról már lemaradtam. pl a bolygófelszíneket kontinensekkel ellátó mod az bizti jó lehetett.tud vki segíteni? csak otthon fogok vele szinglében, ahhoz kellene csak mod

Venom
nézzétek meg All Seeing Eye vel hogy vane magyar szerver sztem már csináltak.

Birdhill Thug
A szerverhez való cuccokat a Lancers Reactor oldalról tudod letölteni.
Magyar szervernek meg most nem tudok hirelen semmit mondani.

Hali!
Ujra elkezdek jáccani a freelancerrel de nemtom melyik szerveren vannak a magyarok. Vki vmi infoval dobjon meg pls. Meg a szerverhez valo cuccokat honnan lehet letölteni?
Birdhill Thug
Mindkettõvel mûködik.

hi

Lenne egy hülye kérdésem <#vigyor2>

Neten csak az eredeti játékkal lehet játszani, vagy törttel is megy ?
Én személy szerint:

Deep Space 9 - patch kell hozzá, új hajók, fegyverek, bázisok, teljes térkép, könnyû fejlõdni, viszonylag erõs ellenfelek. létszám 10-22 fõ.

Jolt szerverek - alap freelancer (nincsenek új cuccok), bár az ellenfelek kicsit erõsebnek tûnnek, sokan vannak (kb30-40 fõ), jó hangulat.

Figyuzzatok ki meik serveren nyomja rendszeresen?

................

én egyedül csináltam végig a gyémánt útvonalat egy szállítóhajóval.
nem volt könnyû de nem kellet osztozkodni :)

Nagy pénzt lehet keresni nagy transporttal, de minimum 2 ember kell hozzá...

iSS!

Ja csak rohadt drágák.<#hawaii>

................

Sippie
Csatahajó??
Azt is lehet venni?
Na az evolution nightmare europe serveren akinek van csathajója azok közül kb hányan vitték tisztességgel végig a hadak utját 216 milláig?<#wilting>

................

Na megvan hol volt a problem elõször nem volt meg az 1.1 patch másrészt megholt valamiért a vga drivere<#confused> és már semmi sem ment ami játék.Amugy nagyon kössz az ötleteket.<#worship><#vigyor>

................

Az 1.1 mod patch-et felraktad hozzá? Mert az kell neki.

iSS!

Venom
Nekem eredeti és nekemis volt ijen. Nálam a reinstall segitett.

Birdhill Thug
Megpróbáltad már úgy, hogy letörölted az FL-t és az FLMM-t és utánna "tiszta lappal" indulva újratelepíteni mindent?
A tûzfaladnál engedélyezve van a Freelancer? És eredetiben van meg a játék?

Császtok!!!

Lenne egy problémám hátha tudtok segíteni.
Megszereztem az FL Mod Managert megszereztem az Evolution 2.28 modot beizzítottam elinditom az FL-t és minden simán megy mindaddig míg be nem lépek egy serverbe addig még jó az egész hogy bejön a kezdõ pozíció de amikor kimegyek az ûrbe ott eltünik a kép bejön az oprendszer de a zene még megy aztán meg a win kiír egy hülyeséget hogy elakarom-e küldeni a microsoftnak a hiba jelentést és aztán ennyi.

................

Látom van magyar szerver megint. Remélem hosszú életû lesz.
Nemtom mennyien játszanak rajta de szerintem nem lehet nagy a tolongás...
Ha az evalution mod menne rajta lehet többen lennének.
Ezen a szerveren <24/7 evolution nightmare europe> minden nap van fent 4-8 magyar játékos. A szerver csúcsidõben este laggol és nem lehet bejutni mert fullos (50 player!)
Szóval sokan nem mennének a külföldire lagzi lajcsizni ha lenne egy jó magyar szerver.

iSS!

Birdhill Thug
Igen, már nekem is volt olyan, nagyon idegesítõ.. :(

Birdhill Thug
Jaja, én vagyok az egyik projektvezetõ. A "régi és félbehagyott" fordítás az nem ér semmit, inkább teljesen újrafordítjuk az egészet. A 70% az egy kicsit csalóka, ugyanis akkor csak a játék szövegeinek egy töredékéhez tudtak hozzáférni. Most már (amikorra elkészül) 100%-os lesz a magyarosítás. Még egyszer kérlek titeket, ha mihamarabb meg akarjátok kapni, akkor jelentkezzetek fordítónak, (persze csak akkor, ha tudtok valamilyen szinten angolul) mert kiszámoltam, hogy ha az eddigi tempóban haladunk a fordítással, akkor kb. 25 év alatt fogunk végezni!!!! Amúgy most, megközelítõleg 4%-on áll a fordítás..

Üdv!

igen,biztosan van jobb, de én is jó vagyok azért.az fáj csak amikor lagolás miatt pusztlok, mert az nem az én hibám

gamehunter-ék már csinálják, illetve szárnyaik alá vettek egy régi és félbehagyott fordítást. Most (az oldal szerint) egy 70% körüli verzió érhetõ el, részletek ott.

fun is fun and done is done

Birdhill Thug
Ööö... Nem "mert van nálam jobb, hanem mert szaggat" Lenne? <#zavart1>

nem bírom elhinni hogy ennek az észvesztõen jó játénak nem jött ki még folytatása vagy vmi kiegészítõ lemez! olyan szivesen végigvinném akár még egyszer! sort is kerítek rá vmikor, csak elõbb leszedek hozzá modokat, hogy azért más legyen mint elsõ pár alkalommal. a szerveres játék nem érdekel, mert az mindig akadozik, és utálom ha nem azért lõnek le mert van tõlem jobb, hanem mert szaggat

Birdhill Thug
Na jól van skacok!
Ki szeretne beszállni, fordítani a Freelancert?
Aki érez magában méminemû elhivatottságot, az küldjön e-mail nekem erre a mailcímre: [email protected]!

Nekem se......
Várok....
Ha megy akkor megyek.
Docci neked se megy a szerver?
Erre gondolok
24/7 evolution nightmare europe