3984
-
FL Zoli #3304 a Centurionnak van ott egy tuningolt verziója...ám sokak szerint Bugos..úgyhogy nem látják szívesen...de úgyse pvp-re használnád egyelőre gondolom. Még Babyloniába néz körül ott van sok új hajó -
Kosztya #3303 Na ez az infó mindennél többet ért! Egy magyar srác tegnap az Omega 41-en cirkált, megkértem nézze meg, hogy lehet-e ott kapni Titant (úgy emlékeztem, a single játékból, hogy ott van). Azt mondta, hogy van.
De akkor ezek szerint van egy jobb változata a Majmoknál?
Ugyanannyi, vagy drágább?
És egyáltalán: Single módban nekem a Majmok (meg a robotok) még az űrhajómat se voltak hajlandóak megjavítani, ami persze egy-egy Nomad hajórajjal való találkozás során igencsak gondolkodásba ejtett. Itt már nyitottabbak?
A pénzzel kapcsolatban meg csak vicceltem! Már fölküzdöm magam!
§:-) -
#3302 majd én adok
de mind 1 a titan nak meg van változata a majmoknál kapni Unkown 2 ben a neve titanium cruiser és nagyon jó PvP karimon is az van -
Kosztya #3301 Hát a Titán szerintem is egy kissé lomhán fordul... §:-)))
de "single"-ben a Nomád hajókon kívül nem nagyon volt ellenfele. Nekem is az egyik kedvencem volt egyébként az Omicron Gamma, ha meglesz a Titánom én is megyek... (Sajnálni fogom a Falcont, de lomhaság ide vagy oda én is megveszem a Titánt...)
Nekem egyébként senki nem adott pénzt, bassza meg!!! (Mondjuk így izgalmasabb is) -
Admiral #3300 Sziasztok!
Regeltem én is a voidra, [-Colonel-]Robert néven... Egyelőre nagyon tetszik, rengeteg újítás van benne (új hajók, rendszerek, stb.).
Egy remekül felszerelt Titanom van jelenleg, azzal csinálgatok 900 ezres küldetéseket. Melósak, de megéri.
Mindenesetre, a Titan-ban kellemesen csalódtam. Valaki írta még régebben, hogy lomhán fordul, mint egy öreg csatahajó. (Emiatt ki se próbáltam single playerben.) De most kipróbáltam, és egész jól fordul, jól tudok vele harcolni. Lehet, hogy a nomad thrusterrel még jobban fordul majd. Ma majdnem szereztem egyet, de túl későn nyomtam meg a B gombot, és valaki elhappolta előlem :S Sebaj, majd holnap szerzek egyet, úgyis az Omicron Gamma rendszerben írtogatom mostanság a nomádokat. Forma1 futam előtt lesz időm rá, szerencsére holnap nem kell bevásárolnom, ma elintéztem.
A Freelancerben olyan karaktert akarok alakítani, amely egy talpig gentleman rendőr ezredes (innen a Colonel). Mondjuk a Corsair-ekkel nagyon jóban vagyok, de ez még belefér (az összes kalózzal úgyse nagyon lehet rosszban lenni, mert egymásnak is ellensége némelyik). Mivel a kezdetnél én is kaptam csak úgy valakitől 400 ezer dollárt (pedig elég jól gyüjtöggettem magamtól is a pénzt), ezért elhatároztam, hogy én is adakozni fogok az újoncoknak, persze csak akkor, ha a kérdésemre (Mind if I give You some money as gift?) igennel felel. -
Kosztya #3299 Gyorsan jött aválasz, és egyértelműen is hangzik!
Köszi szépen, sokat segítettél!
A "Turret"-ekre visszatérve:
Egyedül akkor látom hasznát, amikor dokkolás közben támadnak rám. Benyomom a "h" billentyűt, körbeforgatom a hajót külső nézetben (ilyenkor az egér ezt csinálja) és az éppen támadó hajókra lövök, amitől ők kitérnek, és nem lőnek tovább egy darabig). De máshol tényleg nem igazán alkalmazható... -
FL Zoli #3298 Akna ügyben még csak annyit, hogy ne vegyél egyelőre, felesleges. NPC-k ellen pláne. Van olyan hogy Nomad minedropper..kifogyhatatlan akna. Egy ilyet szerezz majd.PvP be néha jól jön. -
FL Zoli #3297 1) a)alias CM rakáta eltérítő fáklya(manapság is használják)
b)akna...kidob s BUMMMMM
2)turret; vadászoknál ami hátra lő senki nem használja, teherhajónál se nagyon...de ami téged érdekel van olyan hogy turret view..talán ez segít kicsit. De sok értelme nincs
3) a)van 3 enchanter, Pajzs energia, pajzs regeneráló; illetve a lövési energia kap bónuszt
b) hull erősítő (páncél, piros csík)
4) hátőő..termékek ;nagyon sok új bolygó van szanaszét..ám hogy elégséges legyen a profit k* messzire el kell vinni őket
5) a)van a radar fölött egy "invite..." azzal tudod behívni gruppba
b)igen
c) lehet, de aszem gruppba kell lenni -
Kosztya #3296 No akkor megint én lennék az, és ahogy azt ígértem, összegyűjtöttem azokat a kérdéseket amelyek még nyitottak előttem ebben a játékban. Biztos vagyok benne, hogy Ti ezeken már rég túl vagytok... §:-)
1. Eszközök:
Anno, amikor még "single"-ben nyomtam végig a lézereken kívül nem nagyon fektettem másra hangsúlyt (esetleg még a torpedóra). Két dologra nem tudok rájönni, hogy hogy funkcionálnak, illetve mit csinálnak:
a, Droper (pl: Countermeasure Droper)
b, Mine (pl: Razor Mine)
2. Szintén a harci eszközök kategóriájában mindig is külön rejtély volt számomra a "Turret"! Illetve az, hogy ezekkel hogyan kell harcolni!
A lézerekkel harcolni nem gond! Nyomok egy "space"-t mikor jön az ellen, ekkor a hajóm mindig az egérkurzornak megfelelően mozog. A "tab" billentyű időszakos lenyomásával az utánégetővel manőverezek, éles kanyarokat leírva szinte eltalálhatatlan vagyok, az ellenfelet viszont könnyen be tudom fogni.
A turret-eknél ez azért nem alkalmazható, mert azokkal csak hátrafelé tudok lőni. Nem is lenne annyira idegesítő, csak hát ugye a nagyobb áruszállító transporterek ezzel vannak "hatásosan" fölszerelve.
Ha a "space"-el átállítom a hajót a föntebb említett kurzorkövető állapotra, és egy "v" billentyűt benyomva hátrafelé tüzelnék, az azért nem jó, mert a hajó akkor is követné a kurzort, tehát csak forog.
Ha csak simán "v"-t nyomok (vagy egy "h"-t, amivel körbe tudom forgatni a hajót külső nézetben) úgy már elvileg képes vagyok lőni hátrafelé, viszont csak egyenes vonalban tudok az utánégetővel manőverezni ("tab") így pedig semmi perc alatt lerombolódik a pajzsom. Szóval már 3-4 kisebb hajó elől is csak a menekülés marad...
Ti hogyan harcoltok ezzel a fegyverrel, ha transportert vezettek?
3. További felszerelések:
Hát vannak elég borsos dolgok, amik az alapjátékban nincsenek:
a, Power Enhancer CP1, CP2 ($100.000, $250.000)
b, Armor Upgrade (szintén két kategória)
No ezekről nem ilágos teljesen, hogy mik is, és legfőképpen az, hogy új hajó vásárlása esetén továbbvihetőek-e.
4. Furcsa áruk:
No ez a legérdekesebb!
vannak olyan furcsa áruk itt a Void-on, amelyek szintén nem voltak az alapjkátékban benne, és az a legérdekesebb bennük, hogy szinte minden űrálomáson (legalábbis az eddig általam már felderítettekbe) ugyanazon az áron szerepelnek! Pl:
- Classified Defense Plans $20.750
- Military Scramble Codes $20.750
- Government Agents List $20.750
stb...
Ez ám a kereskedelmi szellem!
Sőt! Amikor a California System-ben próbáltam földeríteni, hogy hol az a bizonyos "jump hole" az Omega 7 felé (a #3218-az hozzászólás belinkelt képén be van rajzolva, persze az nem a Void-ról való), messze a trade line-tól találtam egy "Planet Bianca" nevű bolygót, amely egyenesen bővelkedik ezekben a cikkekben. Lásd példaként:
- Cardamine Masks
- Mezzart Female
- Mezzart Warrior
- Stollen Art
- VIP
and so on...
No ezek mire valóak???
5. Player/player
Amik a szerver szabályzatában le vannak írva, azok tiszták, azt hiszem.
Viszont:
a, Hogy működik a csapatok szervezése?
b, Ha kijelölök egy másik "élő játékost" akkor megjelenik egy kis ikon a képernyő alján. Ennek segítségével egymás között lehet árut cserélni, kereskedni?
c, Más "élő játékossal" nem lehet kötelékbe repülni? (pl. ha egy gyengébb transportet el akarok kísérni valahova)? Nekem még nem sikerült. A "trade line" on keresztül viszont kötelék nélkül könnyen elveszíthető a társ, ha esetleg útközben kidobódik.
Hát ennyi. Elnézést a hosszú kérdésekért, és köszönöm a segítséget előre is! -
#3295 Érdemes felrakni pajzsbontó rakétát ill. lézert.
A sebességük ill. újratöltődésük ugye fontos dolog. Lassút ne nagyon vegyél mert nincs értelme vadászgépek ellen.
plusz tök mindegy hogy milyen géped van, ha 8-10 ugyanolyan osztályú ront rád:P -
FL Zoli #3294 tud ő..csak nem úgy hogy 4 en cincáljuk:DDD -
#3293 lezsnek pl. [R]DIGGER[R] na jó ő nem tud anyira -
Kosztya #3292 Nos, ma a Void-on - igaz, system-ekkel odébb voltam - de találkoztam Bumblebee-vel és Fist-el!
Nagyjából sikerült fölszerelnem magam, de még mindíg nem találom a megfelelő lézerkombinációt (nagyon nehezen tudom átütni az ellen pajzsát) de majdcsak meglesz az is!
Van egy jópár kérdésem, majd összeírom és ha valaki akar majdcsak válaszol rá...
Eddig még nem találkoztam agresszív játékosokkal (playerekkel), bár még csak most lépkedek ki jobban a light-osabb rendszerekből... -
#3291 ja és igen a server ment magától -
#3290 hát pl: mi a raptors klán: [RAPTORS]_xyz néven futunk én pl:[RAPTORS]_Bumblebee néven vokde a klán vezére Fist neki van valami különm karakter is a nevében de ott van hogy fist meg raptors -
xxxbalint #3289 Köszi a segítséget mindenkinek!
majd megpróbálok akkor még millákat gyűjteni!
kössz még egyszer! -
Kosztya #3288 Hát mit is mondhatnék, nekem nagyon bejön! Igaz, hajót még nem váltottam és a kereskedelmi utakat (a profitálóakat) már teljesen elfelejtettem, de majd csak összegyűjtök egy jobb hajóra végre!
A chat használatára nehezen jöttem rá, de a végére sikerült. Találkoztam egy magyarral is!
A harc ezzel a kis fasz űrhajóval még nehezen megy, de bízom benne, hogy holnap sikerül lecserélnem.
Eddig egyszer nyírtak ki (nem nyitottam ki a rendőrségnek a rakteret) és egyszer belevágódtam az atmoszférába (balfaszkodtam)
Kérdés: Bár egy halál után - tapasztalat szerint - arról az állomásról indul tovább a játék, ahol utoljára bedokkoltunk, ez oké. Viszont a mentett állást nem találom! Ezt a szerver tárolja? Nem szokott elveszni?
És még kíváncsi lennék arra is, hogy milyen néven vagytok megtalálhatóak, máraki a void szerveren nyomul! -
#3287 Na figyu ezen a serveren nincsenek a hajók szintekhez kötve tehát elmész spartaba és ott a szoklában meg tod venni asszem 1 misi (99?.??? körül van) -
Kosztya #3286 (Ezt még "single mod"-ban tapasztaltam):
Viszonylag jól lehet keresni különböző küldetések teljesítésével is (ahol harcolni kell). Nem a küldetésekért kapott pénzösszegre hívnám föl a figyelmet elsősorban, hanem a kilőtt hajók maradványai közül bevontatható értékes árukra, fegyverekre, amelyek értéke természetesen egy szintnek megfelelő, de nagyon jól profitál.
Anno, amikor először játszottam, valamelyik "Omega" rendszerben teljesítettem egy rakás küldetést, majd gyémántokat bányásztam és azt adtam el (sajnos már nem emléxem hol, az árakat újra át kell tanulmányoznom). Én így gyűjtöttem össze a Titán-ra valót... -
#3285 A legjobb ha megnézed melyik bolygóról menyikre érdemes szállítani árut.
Van egy-két félreeső bolygó pl asszem a New York rendszerben ahol olcsón lehet egy Humback szerű hajót venni. Azzal összegyűjtesz 10-15 misit, majd veszel egy Armored transporot. Na, azért nem lesz egyszerű eljutnod, de majd megoldod. Azzal már elég sok árut tudsz szállítani, amivel viszonylag rövid idő alatt tudsz milliókat összeszedni. Ezután már vehetsz jó űrhajót:) -
xxxbalint #3284 Köszi Fist!
Igen ezeken is túl vagyok! ismerem az összes bolygót és rendszert. van több mint 3 millióm és 101 db küldetésem de még nem léptem át a 24-es szintre. szóval lehet hogy pénz kell vagy még több küldetés??? csak az a baj hogy a multkor 40 küldetést csináltam és egy kicsit sokáig tartott, épp ezért lenne jó tudni hogy kb mennyi kell még a titánhoz?
köszi előre is -
#3283 Majd segítek ha gépezhetek nem csak számtech órán -
Kosztya #3282 Köszönet mindenkinek, sikerült belépnem a "Void" szerverre!
Egyenlőre még csak céltalanul röpködtem, visszaszoktam az irányításhoz és próbáltam felvenni a kapcsolatot más játékosokkal, de ez még egyenlőre nem sikerült (majd fog).
Ezt a részét még nagyon nem értem, de majd meg fogom! Nagyon király így a Game!!! -
FL Zoli #3281 Bocsánat félreolvastam..azt hittem 1 pillaantra, hogy a Freelancer mappába teted... -
FL Zoli #3280 Azzal, hogy kitömörítetted és bemásoltad a mappájába a modmanager feladatát csináltad meg. Végülis így is működni e kell, csak nem tudod majd váltogatni kényed-kedved szerint a modokat. -
Kosztya #3279 Közben azt hiszem rájöttem a megoldásra!
Azt a letöltött "Void 2112" mappát kicsomagolva be kell másolni abba a könyvtárba, ahol a ModManager-be a mod-ok találhatóak. Így már megjelenik, és el is végezte a műveletet. Kíváncsian várom, hogy jó lesz-e...
§:-) -
FL Zoli #3278 Nem igazán értem...
Ott a legelső a Void.
itt csak annyi dolgod, hogy rákatintasz a zöld pipára s vársz 1 kicsit -
Kosztya #3277 No elekadtam, de rendesen!
Tehát itt tartok:
- Feltelepítettem a számítógépre a Freelancer-t teljes egészében.
- Letöltöttem a "Freelancer Mod Manager"-t.
- Letöltöttem azt a bizonyos 66 megás file-t. ("2112v4Client.zip" néven jött le).
- Installáltam a "Mod Managert", amely rögtön el is indult. A listán különböző mod-ok jelentek meg, csak pont az az egy nem, amelyik - gondolom - kellene. (A képen is látható "The Void 2112v4 Client" - megpróbálom belinkelni a képet, remélem sikerül és nem is csúszik szét a topic!)
No ezt nem tudom, hogy miért van!
Gondolom ezt a 66 megás mod file-ot valahogy bele kéne tenni ebbe a Managerbe, de eddig se bezippelve, se kicsomagolva nem sikerült!
"Exe" file-t sem találok benne.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudom megjeleníteni a Managerben, és egyedül ezt kell-e aktiválnom, vagy más mod-okat is?
Köszi előre is! -
Kosztya #3276 Köszönöm Fist!
Kimentettem egy naplófile-ba a bejegyzéseiteket (hogy még csak véletlenül se vesszenek el) és a héten ki fogom próbálni (úgyis esős napok jönnek).
Ha készen leszek, vagy valamit nem értek, jelentkezem!
Már nagyon kíváncsi vagyok!!! -
Fist #3275 xxxbalint!
Nem tudom merre jársz de kezdj el a német területek felé majd a Border word- felé menni mivel itt van sok a jó küldetés gyorsabban kereshetsz pénzt. Ha összegült egy olyan 1 millió körüli összeg akkor egy erősseb hajóval pl: Barracuda, Walkye elindulhasz Omikron Gamma felé ahol a Corsair-okkal kell jóban lenned de nem árt ha a Bounty Hunterek is neutrálok mert aha nem akkor nehéz utad lesz. Sajnos már nem emlékszem hányas szinttől lehet megvenni a titánt. Ha van még kérdésed írj!
Üdvözlettel: [RAPTORS]_Fist (Leader) -
Fist #3274 Kosztya!
a koléga nem mondta el az elejétől.
Miután felraktad a Freelancert a gépedre azttán tudod csak a VOID-mod-ot A Mod Managerben aktiválni minel a mod kiegészítés a játékhoz és aMod manager meg berakja a megfelelő helyre neked a játék mappájiba. Ehhez szükséges hogy elöbb fennt legyen az alap játék és csak utána lehet elvégezni az elöbb említett műveletet.
Miután a Mod managerben aktiváltad a VOID 2112-es mod ot egy zöld pipa lesz elötte az ikonjában.
Ekkor bekapcsolod a Freelancert és a Főmenüben a Multiplayerre kattintva az első kérdésre igennel a második kérdésre internet-el felelsz. Ekkor gejön egy nagy tábla amin a sok szöveg után lesz egy kódsor ez a te személyes ID címed. (Ezt késöbb még meg tudod nézni de érdemes feljegyezni.)A Create gombra kattintasz. Ekkor belépsz a szerverlistába ahol ha a név szerinti rendezésre kattintasz megtalálhatod a [][][][][][][][][]Void2112 nevezető szervert. erre duplán kattintva belépsz.
Ezután a bal oldalon lévő gombokkal tudod majd a karaktereidet betölteni esetleg törölni. Lesz egy olyan gomb hogy New Carachter.
Ekkor bejön egy ablak ahova a karaktered nevét beírod. Ha a Create-ra nyomsz visszamész és már ott lesz a listán az elöbb lekészített karaktered ezután a Load Character- re kattintasz és ha minden jól megy Manhattan-en ébredsz. Innen kell elkezdeni a karrier építést amit már a Single playerban is megcsináltál persze sokkal gyorsabb lesz és jobb.
!!!!!!! Mostanában a Global szerver minta hihagyna és a szerverlistában nem találsz egyetlen szervert sem!!!!!!
Ha ez a probláma adódik akkor töltsd le a: The All Seein Eye nevezetű programot ami ugyanúgy tud csatlakozni mint a játék és még automatikusan el is indítja.
Bocs ha túlságosan részletesre sikeredett de most ilyen kedvem volt.
Remélem találkozunk
Üdvözlettel. [RAPTORS]_Fist (Leader) -
Kosztya #3273 No!
Egy villámgyors válasz, köszönöm!
Tehát ha jól értelmezem:
- Először letöltöm ezt a "void2112" modot (de nem telepítem)
- Utána letöltöm a "Freelancer ModManager"-t, és föltelepítem.
- Utána kattintok erre az előbb letöltött "void2112"-re, és automatikusan cselexik.
- Ott külön aktiválni kell (majd meglátom hogyan) és irány a szerver.
A Freelancer játék cd-t is telepíteni kell és futtatni? -
xxxbalint #3272 köszi! de azt én is gondoltam h kell még pénz meg küldetés.
de akkor mondjuk mennyi küldetés és pénz után lehet a titánt megvenni???
kössz! -
FL Zoli #3271 Ja s mindig olvasd a szerver szabályzatát nehogy váratlan meglepetés érjen. S a Void az egyik leg pvp-orientáltabb szerver..szal van 1-2 "beteg" ürge -
FL Zoli #3270 Huhh..megpróbálom röviden. legyen példa a Void :www.voidserver.com
Itt találsz bizonyos void2112 modot azt letöltöd kb 65 mega. Vhol ennek könyékén lesz olyan, hogy Freelancer ModManager (FLMM) ezt is letöltöd feltelepíted. Majd a modra (void2112.zip.flmod) duplakatt s szépen berakja neked a managerbe. Ott még külön aktiválod (csak azt) utána mehetsz a szerverre.
1 megás net bőven elég. S elölről kell kezdeni..de 1-2 óra alatt össze lehet rakni 1 harcképes hajót. -
Kosztya #3269 Szevasztok!
A segítségeteket kérném! A Freelancer-rel már nagyon régen játszottam, eljutottam a game legvégére, ahol már tele voltam lóvéval, a legjobb fegyverekkel és az egyik legjobb géppel. Arra gondoltam föl kellene újra telepíteni a gépre, és röpködni egy kicsit, de a telepítés előtt gondoltam megnézem, hogy nincs-e esetleg a neten valami letölthető cuccos hozzá (új naprendszerek, fegyverek, hajók, and so on...).
Így találtam be ebbe a fórumba (ahová egyébként régebben már regeltem is) és látom, hogy vannak olyan szerverek, ahol ezt közösen is lehet nyomni!
A baj az, hogy ahhoz már tök hülye vagyok, hogy hogy kell!
Bár a hozzászólásaitok nagy részét elolvastam, de egy kissé kínainak tűnik. Azt is látom, hogy a szerveren sokkal több naprendszer van, mint az eredeti cd-n (én legalábbis Omicron Zeta és Lambda-val, stb... nem találkoztam - #3218).
Szóval részletesebb infóra lenne szükségem, ha valaki lenne kedves sgíteni!
Annyit már kikövetkeztettem, hogy:
- Föl kell csatlakozni egy szerverre (mondjuk a Void-ra, ha jól értelmezem, mert ott amúgy is sok magyar van - www.void.com)
- Akkor valami bigyót is le kell tölteni ugye, amit "mod"-ként említetek. Erről halvány végbélpöfim sincs, hogy mi lehet és hogy hogyan kell használni.
És egy rakás dolog.
A játék menetét és irányítását ismerem. A további fontos kérdések:
- Elég-e ehhez a játékhoz 1Mbit/s-os internetkapcsolat, vagy meg se próbáljam vele?
- Fel kell-e telepítenem a Freelancer progit hozzá (gondolom igen) és vannak-e olyan speckó beállítások, amiket végre kell hajtanom?
- Az XP oprendszeren belül vannak-e olyan beállítások, amelyekre figyelnem kell, át kell állítanom (nem játszottam még így egyáltalán)?
- És -egyenlőre- a legutolsó sorban: A "single" módban elért mentett állásaim indíthatóak-e itt, vagy újból végig kell zongoráznom az egészet?
Köszönöm a segítségeteket előre is, biztos nem olyan bonyolult, mint amilyennek gondolom! §:-) -
#3268 csinálj még küldetést és szerezz még millákat -
xxxbalint #3267 hello!
Érdeklődni szerenék hogy hogy a fenébe lehet a 23. szintről a 24.-re lépni. a játék azt írja hogy küldetés kell. na most, van 101 db küldetésem és több millám, szóval mit kell csináni?
előre is kössz!!! -
Felnéztem a Voidra,és azt kell mondanom,hogy nagyon csalódtam.Tele van cheterrel,legalábis úgy tűnik.Játszottam egy jó ideig,fel van tuningolva a gépem és erre jön egy alak 6 drb Anihilátorral(semmi más se torp vagy CD)és hazavágot kettőnket.Annyi damaget csinált,amenyit ketten laserokkal nem tudtunk.Hát nem tom,valami megváltozott.Nem jobbra. -
#3265 Hali!
Tegnap én is kipróbálta a VOID-ot, meg ismerkedtem az online dolgokkal. A segítséget köszönöm SKY-nak a RAptors Klánból:)
Nem tudja valaki, hogy hol van valami leírás arról, hogy a VOID-osok mit változtattak meg a MOD-ban, mert keresztül-kasul néztem a honlapjukat és semmi.
Maga a játék tetszett SP-ben is nagyon, MP-ben meg élveztesebb is lehet a PvP csaták miatt magy tömeges háborúk miatt.
Ami sajnos kicsit elviszi a hangulatot az a pénz. Rengeteg játékosnál láttam, hogy eszméletklen mennyiséggel rendelkezik belőle és tegnap nekem is sikerült összehajtanom egy keveset, igaz ezekhez mérten nem nagy, de nem is kevés.
Miután harmadjára vagy negyedjére sikeresen rájöttem, hogy fel kell szerelnem a hajót egy pajzsbontó és hajótestbontó rakétával, úgy már kicsit könnyebb volt. Miután összeszedtem annyi pénzt, hogy potom 30e-ért megvettem a Triceratiops szállítót, fogtam magam és csináltam egy menetet Edinburgh-ba. 150e pénzt ért fuvar. Még pár ilyen és a pénzzel nem lesz gondom. Onnantól meg már csak a legerősebb hajót meg fegyvert kell összevadászni és onnantól kezdve nemtom mit csinálnék...