Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet a singleplayt játszni.Én a neutral save val elmentem egy darabig,de utánna nagyon buggos volt.De a jelenlegi WTS módban nincs is single.Ha a 4,15 öst szedted le abban van de a neten nem játszhatsz vele.Az aktuális a 4.16 os.<#nezze>#nezze>meg egyébként is,sokkal jobb a multi,mint a singlet játszani akármivel.
valaki játszott a WTS mod single player-ével ? mert az megdobhatna egy save val
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
patch ot valaki dobjon már mert azt nem találok
Ott megvan minden egyrakáson.De a fórumról is odajuthatsz,csak a Crabtrees WTS web sitera kattintasz.Piros.Egyébként tiszta install a legjobb.Töröld az összes cuccot ami van Freelancerbóll.Ha valahol játszasz még,az ID számodat írd ki,De csak ezt a módot rakd fel.Miért nem lehet itt editelni a firkákat??
Ott a (Server Stuf-rules Anucments&info WTS 4,16)még van két link.Ugyanott megtalálod mit kell felrakni.
Itt leszedheted,ja meg az új mód menager is kell.De gondolom megvan.Az oldalon megtalálod az utasítást.
ja és miért nem megy a letöltése ?
Akartm vmi scrshottot odarakni,de vmi végett nem megy.<#wow1>#wow1>Ja,még annyi,hogy PVP módban van,nem sok szabályal és egykettõ szétkapnak.<#violent>#violent>Káromkodni,szidni meg ilyesmi dolgot kerülni kell mert jön a <#banplz>#banplz>
http://www.crabtree-ccn.de/Freelancer/freelancer.htm
Hát itt található egy csomó hajó,kb 5oo drb,és csak a WTS World mód letöltõse a feltétele,hogy repkedj valamelyikel.A Voidot elhagyva addig még újra nem instalálom a Wint,megpróbáltam ezt a módot.Nagyon pepec.A föld légkörében kezded egyszerû repüllõvel üzletelve.A mi naprendszerünk is benne van,meg egy nagy rakat.A hajók a Star Trek,Wing Comander,Fire Base,Star Wars,Custom meg mit én tudom.Még a Borgok is benne vannak,külömbözõ érdekes motyókkal.Nagyon szép.Most éppen az US Achilest próbálom a S Trekbõl.Akit érdekel,nézze meg.Magyarokkal nem találkoztam,az angol tudás,legalább apacs szinten jól jön.
Hát itt található egy csomó hajó,kb 5oo drb,és csak a WTS World mód letöltõse a feltétele,hogy repkedj valamelyikel.A Voidot elhagyva addig még újra nem instalálom a Wint,megpróbáltam ezt a módot.Nagyon pepec.A föld légkörében kezded egyszerû repüllõvel üzletelve.A mi naprendszerünk is benne van,meg egy nagy rakat.A hajók a Star Trek,Wing Comander,Fire Base,Star Wars,Custom meg mit én tudom.Még a Borgok is benne vannak,külömbözõ érdekes motyókkal.Nagyon szép.Most éppen az US Achilest próbálom a S Trekbõl.Akit érdekel,nézze meg.Magyarokkal nem találkoztam,az angol tudás,legalább apacs szinten jól jön.
na zet a hajót hol kapom meg ? http://www.youtube.com/watch?v=9q7eqS7neTM
Megnéztem a Raptors honlapot, láttam említést a ters klánról. Érdekes hogy azokat az arcokat utálják Crossfire szerveren.
Ez a baj, hogy annyira nem megy 😄
A rendszerünket már kibéreltük, csak még nem kaptuk meg, viszont kevesen vagyunk ahhoz képest hogy vérdíj van a fejünkön 😄 na persze ettõl izgalmas a játék...
Bár én kipróbáltam a void modot, de szvsz a crossfire sokkal jobb, nem tudom a voidot miért nyomják ennyire <#nemtudom>#nemtudom>
A rendszerünket már kibéreltük, csak még nem kaptuk meg, viszont kevesen vagyunk ahhoz képest hogy vérdíj van a fejünkön 😄 na persze ettõl izgalmas a játék...
Bár én kipróbáltam a void modot, de szvsz a crossfire sokkal jobb, nem tudom a voidot miért nyomják ennyire <#nemtudom>#nemtudom>
Jo latni hogy megy ez ,meg nalunk...
Sok sikert hozza
RAPTORS_Fist VOID szerver www.gportal.hu/raptorsklan
Sok sikert hozza
RAPTORS_Fist VOID szerver www.gportal.hu/raptorsklan
Egyedi hajók multiplayerben.
Haver csatahajóval nyomja.
Csillagok
Új faj
Amirõl szó van, az a crossfire freelancer mod... számos új hajó (vadászok, bomberek, trainek, csatahajók, rombolók), és új rendszer, a nomádok mellett 1 új faj, bérelhetõ saját klánrendszerek, szerepjáték (kalózok, rendõrök, zsoldosok, csempészek) és rengeteg szervezett esemény (nomád vadászat, csempész vadászat, free for all stb)
Indítottunk egy magyar klánt, nem vagyunk túl sokan, de tervbe van véve a saját rendszer bérlése is, eddig olyan 6-7-en lennénk. Aki szereti a játékot, és érdekelné a mod az a
Crossfire honlapon utána járhat és leszedheti. Ha játékban vagy, és kérdésed van, akkor fordulj a THC-sekhez nyugodtan.
Haver csatahajóval nyomja.
Csillagok
Új faj
Amirõl szó van, az a crossfire freelancer mod... számos új hajó (vadászok, bomberek, trainek, csatahajók, rombolók), és új rendszer, a nomádok mellett 1 új faj, bérelhetõ saját klánrendszerek, szerepjáték (kalózok, rendõrök, zsoldosok, csempészek) és rengeteg szervezett esemény (nomád vadászat, csempész vadászat, free for all stb)
Indítottunk egy magyar klánt, nem vagyunk túl sokan, de tervbe van véve a saját rendszer bérlése is, eddig olyan 6-7-en lennénk. Aki szereti a játékot, és érdekelné a mod az a
Crossfire honlapon utána járhat és leszedheti. Ha játékban vagy, és kérdésed van, akkor fordulj a THC-sekhez nyugodtan.
A lagg miatt ugrálnak,mennyi a pinged.Mondjuk olyan is lehet,hogy egyszerre csak eltünnek,és közlik veled,hogy térj vissza a csatába.PVPben is gondolom,hogy ugrálnak,meg te is nékik.Kapcsold ki a messengert,meg a letöltést esetleg ha mennek,vagy válasz olyan servert,melynek alacsonyabb a pingje.
nem tudna valaki magyar server-t csinálni mert kipróbáltam 1 mód meg minden nélküli angol server-t de amikor küldit vállalok akkor az ellenfelek össze vissza rángatóznak nem tom miért meg ügye jó lenne magyarokkal nyomni
Hát ilyenek a nõk.Vkivel elbitangolt.Ott nem is fogod többé látni.Itt ahol én játszok van egy Junko Zane😊)de aligha baksi.Álandó jellegel belémköt,pedig már 17 szer szétrugtam.Most éppen dutyiban ül,mert káromkodott a nyamvadt az utolsó reccsbõl kifolyólag.
Én most onkline nyomom a Berlin serveren😊
Ot már Eaglem ban😊
De egyik bárban se látom junit😞
Ot már Eaglem ban😊
De egyik bárban se látom junit😞
Ülj be a Junival az egyik lebujba és nyomj el 50 ooo-t.Az eoá-n megvan a javítás a hangproblémához.
19.szintnél vagyok.
Azt irja következö szint 70.000kredit de nekem 120.000rem van?
ako most hogy lépek tovább?
Azt irja következö szint 70.000kredit de nekem 120.000rem van?
ako most hogy lépek tovább?
megvan a hiba a 3D hanghatásokat kikapcsiltam és teljesen jol megy ajáték azota😊<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Csak divx van fent és VLC playert használok.
Ráadásul eredetia game!Mégis kilép😞
Ráadásul eredetia game!Mégis kilép😞
Ha jól rémlik ez kodekgond miatt volt. Ha van fent bármilyen codec pack, akkor arra nyomj egy uninstallt és utána rakd újra a játékot. Filmnézéshez meg használj ffdshow-t, lehetõleg Media Player Classic lejátszóval.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Most játszom ujr ad emostmár a 9.küldetésnél kilép<#gonosz3>#gonosz3>kilép a féregjáaratbaan ujra induk a gép😞
Nekem is az van és repeszt gond nélkül.Pedig házi sütés a game.Gondolom a driverok rendben vannak a grafodhoz.GeForce 6600 GT owners: your card seems to have some problems with Freelancer. Make sure you are using updated drivers.A 3d soundot kapcsold ki,lehet az kavarja a s.....t.Ami az angol tudást illeti,van szótár dögivel.Legalább tanulni fogsz vmit.Én is a játékokból tanultam meg anyira amenyire.
http://eoa.seriouszone.com/louvadeus.php#quickfix Próbáld meg ezzel ha a 3d kikapcsolása nem segít.
Ahol irja,hogy download now,latest realese March 18.Ugyanitt van 4 lépésben leirva a hang körüli bonyodalmak orvoslása.Nagyon érthetõen.Ami pedig a storyline mission bug fixet illeti,szedd le és próbáld meg.Ha nem kóser,ujrainstalálod a gamet.A savekat kimentheted,próbálkozz.
http://eoa.seriouszone.com/louvadeus.php#quickfix Próbáld meg ezzel ha a 3d kikapcsolása nem segít.
Ahol irja,hogy download now,latest realese March 18.Ugyanitt van 4 lépésben leirva a hang körüli bonyodalmak orvoslása.Nagyon érthetõen.Ami pedig a storyline mission bug fixet illeti,szedd le és próbáld meg.Ha nem kóser,ujrainstalálod a gamet.A savekat kimentheted,próbálkozz.
Nekem is az van és repeszt gond nélkül.Pedig házi sütés a game.Gondolom a driverok rendben vannak a grafodhoz.GeForce 6600 GT owners: your card seems to have some problems with Freelancer. Make sure you are using updated drivers.A 3d soundot kapcsold ki,lehet az kavarja a s.....t.Ami az angol tudást illeti,van szótár dögivel.Legalább tanulni fogsz vmit.Én is a játékokból tanultam meg anyira amenyire.
oké csak nekem sehogy nem megy 6600-os GF el
Szia:9nem tudok sajna jol angolul😞
De mán elegem van most elkeztem ujbol játszani.
De mán elegem van most elkeztem ujbol játszani.
http://www.legacythe2nd.com/forum/index.php
WTS-World CCN a mód neve.Itt megtalálod a letöltéseket is.Van sigleplay is benne de egyedül a Neutral saved gameval lehet játszani.Nem ajánlatos.Storyline Missions Bug Fix aligha a singeleban a storylinet pofozza ki.Az az mikor a Juni után loholsz.Sokan nem tudták befejezni a játékot mert a vége felé vmit bekevert.Nekem nem volt vele semmi bajom,de volt aki nyekerget ebböl kifolyólag.2o drb errort vasal ki.Az SDK 1.3 vagy 1.5 után telepítendõ.Móderoknak készült,akik error mentes módot szeretnének fabrikálni.A hotfixben benne van mindez.http://www.lancersreactor.com/t/download/download.asp?id=2333Olvasd el mit ír.
WTS-World CCN a mód neve.Itt megtalálod a letöltéseket is.Van sigleplay is benne de egyedül a Neutral saved gameval lehet játszani.Nem ajánlatos.Storyline Missions Bug Fix aligha a singeleban a storylinet pofozza ki.Az az mikor a Juni után loholsz.Sokan nem tudták befejezni a játékot mert a vége felé vmit bekevert.Nekem nem volt vele semmi bajom,de volt aki nyekerget ebböl kifolyólag.2o drb errort vasal ki.Az SDK 1.3 vagy 1.5 után telepítendõ.Móderoknak készült,akik error mentes módot szeretnének fabrikálni.A hotfixben benne van mindez.http://www.lancersreactor.com/t/download/download.asp?id=2333Olvasd el mit ír.
Storyline Missions Bug Fix [ Freelancer ]
Storyline Missions Bug Fix by FlyByU
What the zip file contains is the Missions folder from the Freelancer\DATA\MISSIONS folder.
If you have ever scanned your mod with FLScan 1.3 you will find that, the Missions folder has 20 Errors in it after you applied SDK 1.3 or SDK 1.5.
This zip folder fixes those errors. I have tested it many times with no problems in the Storyline Missions. These files should only be used with the SDK 1.3 or SDK 1.5.
Extract the zip file into: C:\Program Files\Microsoft Games\Freelancer\DATA\MISSIONS letting it overwrite the files.
It was made for those mod makers who want an error free mod.
This is a fix that I have worked on for over a year now, so enjoy!
You can download the Storyline Missions bug fix here.
[ bakedpotato @ 3/15/2007 7:22:00 PM PST - Source: FlyByU | No comments yet ]
Storyline Missions Bug Fix by FlyByU
What the zip file contains is the Missions folder from the Freelancer\DATA\MISSIONS folder.
If you have ever scanned your mod with FLScan 1.3 you will find that, the Missions folder has 20 Errors in it after you applied SDK 1.3 or SDK 1.5.
This zip folder fixes those errors. I have tested it many times with no problems in the Storyline Missions. These files should only be used with the SDK 1.3 or SDK 1.5.
Extract the zip file into: C:\Program Files\Microsoft Games\Freelancer\DATA\MISSIONS letting it overwrite the files.
It was made for those mod makers who want an error free mod.
This is a fix that I have worked on for over a year now, so enjoy!
You can download the Storyline Missions bug fix here.
[ bakedpotato @ 3/15/2007 7:22:00 PM PST - Source: FlyByU | No comments yet ]
netkoo
Esetleg itt találsz megoldást a graf kártya körüli bonyodalmakra,és másra is.http://www.lancersreactor.com
Esetleg itt találsz megoldást a graf kártya körüli bonyodalmakra,és másra is.http://www.lancersreactor.com
sziasztok
nekem még nem volt ilyen fagyós kékhalálos problémám, bár még nagyon az elején vagyok 😄
geforce 6200se kártyám van, hátha nem lesz gond vele
nekem még nem volt ilyen fagyós kékhalálos problémám, bár még nagyon az elején vagyok 😄
geforce 6200se kártyám van, hátha nem lesz gond vele
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Hát,úgy látszik megoldódot a nagy problemosz.A Voidon kaptam ezt a bugot,utánna pár szerveren próbáltam és ugyan az volt a helyzet.Most a WTS-en játszom és itt megy<#mf1>#mf1>remélhetõleg fog is.Csak az a baj,hogy egy magyar se nincs.Angolul kell spammolnom egész idõ alatt.De a mód az nagyon szép.Pl,a játékot a föld légkörében kezded repüllõvel,nagyon sok új naprendszer van,benne van a mi naprendszerünk is.Nagyobb klánok saját bázist igényelhetnek,kb 5oo új gép van,Star Wars-os,Starlanceros meg mittom még milyenek.<#beka2>#beka2>Nekem vacak wirelessem van,de de a pingem 6o-1oo közt mozog.8o Mb a mód,ha vki ki szeretné próbálni.<#worship>#worship>
Tegnap ujbol kiadták a játékot kemény 1500piz<#vigyor>#vigyor>az 576boltban.
Na,semmi ötlet.Amúgy a Lanceron sem volt,és a Voidosok sem hallotak ilyenröl.Gondoltam,hogy a tüzfal vagy az antivirus,de ha kikapcsolom õket akkor sem megy.Hát ez már az idegemre megy,megszórom a fejem hamuval és apró darabokra töröm a Freelancert az Anvilon.
Szia, nincs mod, update1, meg valami quickfix (1 mega).
Meg fenn van a gamhunter féle béta magyarítás, ami szerintem örök béta marad mert szarnak rá.
Nem a felfegyverkezéssel van gond, mert beletörõdtem abban hogy senkit nem lövök le csak menekülök, a pajzs nem bírja, ami pedig jó, guuardian 3 oszt. Ha "meneküléses" startégiát használok, akkor eljutok a magellános lyuk utánig Junival, de ott legyengülve szembetalálom magam egy rakat fejvadásszal, akikkel nem tudok már mit kezdeni, mivel utánpótlási lehetõség nélkül ez már a harmadik akció amikor enyhén túlerõ van velem szemben. 😊
Ezen a szinten nincs valahol eldugott bolygó/állomás vagy ilyesmi, ahol erõs pajzsot lehet szerezni, pl 4-es osztályút?
Meg fenn van a gamhunter féle béta magyarítás, ami szerintem örök béta marad mert szarnak rá.
Nem a felfegyverkezéssel van gond, mert beletörõdtem abban hogy senkit nem lövök le csak menekülök, a pajzs nem bírja, ami pedig jó, guuardian 3 oszt. Ha "meneküléses" startégiát használok, akkor eljutok a magellános lyuk utánig Junival, de ott legyengülve szembetalálom magam egy rakat fejvadásszal, akikkel nem tudok már mit kezdeni, mivel utánpótlási lehetõség nélkül ez már a harmadik akció amikor enyhén túlerõ van velem szemben. 😊
Ezen a szinten nincs valahol eldugott bolygó/állomás vagy ilyesmi, ahol erõs pajzsot lehet szerezni, pl 4-es osztályút?
totya4
Mod nélkül nyomod? én nemrég vittem ki szintén mod nélkül(1 X haltam meg mikor hirtelen elémugrott egy nap)
Tölts vissza egy korábbi küldit s fegyverkezz fel rendesen, használj rakétákat stb... a nagy hajót meg nem neked kell kilõni...elég, ha csak körözgetsz Walker majd kilövi
Mod nélkül nyomod? én nemrég vittem ki szintén mod nélkül(1 X haltam meg mikor hirtelen elémugrott egy nap)
Tölts vissza egy korábbi küldit s fegyverkezz fel rendesen, használj rakétákat stb... a nagy hajót meg nem neked kell kilõni...elég, ha csak körözgetsz Walker majd kilövi
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
na szép de nekem 7600Gs m van!
Most vegyek egy másik kártyát?<#wow3>#wow3>
Most vegyek egy másik kártyát?<#wow3>#wow3>
ja, pill, nálam csak úgy produkálta az újraindulást hogy kampány módban rögtön az elsõ pár küldi után mikor elõször lehetne rendszert lépni, és így sosem jutottam tovább a 6600gt-vel meg mittoménmelyik drájverrel, nemhogy 18-as szintig
Hát már nagyon elegem van😞
Nem tudok játszani mert mindig kilép a játék és ujra indul agép,ha féregjáratban megyek😞
Már tetem fel egy másik drivert de azzal is kilép.Elértema 18.szintet és nem tudok sehova menni ahová féreglyukon kel😞
Tudvalaki egy tipet?
<#falbav>#falbav>
Nem tudok játszani mert mindig kilép a játék és ujra indul agép,ha féregjáratban megyek😞
Már tetem fel egy másik drivert de azzal is kilép.Elértema 18.szintet és nem tudok sehova menni ahová féreglyukon kel😞
Tudvalaki egy tipet?
<#falbav>#falbav>
Sziasztok,nekem a multiban van bajom.Nem tudok vásárolni másik hajót és megjavítani semmi felszerelést.Mikor a repairra kattolok azt mondja a nõ,hogy meg van minden javítva,a pénz elmegy a hibák maradnak és a szerver kidob.Ugyan az a helyzet ha vásárolni akarok másik gépet.Az üzlet lebonyolódik,pénz el hajó marad és kick.Móddal és az nélkül is mindegyik szerveren.Már mindent csináltam,még a szisz part is formatáltam és nem akar megjavulni.Kb 5o órát játszotam mikor ez beugrott.Most már csak az az ötletem maradt,hogy ez csakis a gonosz müve lehet .😞 <#wow1>#wow1>