Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj hát elég régen irták azt<#vigyor5>
Hellosztok!
Énis nagyon bejött a Fl, Lysandus elmondanád nekem bövebben ezt a + hajókat?
ghost doking ringe mod az is alapból benne van az flmm ben és csak simánn átmegy a dokkon vagyi nekem úgy mûxik de nem mindenhol
Az nem baj. Majd akkor próbálom ki, ha az alapsztorit már kivégeztem.
még valami..single, most fogom csak fel, nem igazán éri meg, mert vannak olyan helyek, hogy beragadna a battleship..ugyértem, hogy mikor valamelyik battleship-re kell dokkolni, az igencsak nehézkes lenne

az óriási alatt gondolom a battleship-eket érted..remélem :P
egyébként asszem csak moddal érhetõ el, nekem is úgy sikerült, letöltöd a freelancer mod manager-t, és ha jól emléxem abba alapból is van ilyen mod, ha nem, akkor gugli a barátod :P

Hehe! Újabb kérdés. Igaz, hogy a sima single játékban rendes nagy szállítóhajókat is be lehet szerezni? Mármint az óriásokra célzok.
Valamikor volt egy térképem, amin az összes rendszer rajta volt, plusz részletezve voltak az egyes bolygók és egyéb helyek, állomások. Részletezés alatt azt értem, hogy teljes lista volt, hogy hol mit lehet kapni és miért mennyi kérnek/adnak. Bennevoltak az egyes hajók és fegyverek tulajdonságaiSajna nem volt meg sokáig, mert szerencsétlen törlés áldozatává vált egy rendszertelepítés ünnepélyes alkalmából. Nem tud valaki olyan helyet, ahol ehhez, vagy hasonlóhoz hozzá lehet jutni.
hm...nekem is 6600-os kártyám van, és nem találkoztam hasonló jelenséggel
nekem forceware 91.48-asom van, és müködik szerencsére.

Megválaszolva magamnak a kérdést, de azért leírom, hogy mire jutottam, hátha valaki mégis beleesik a problémába. Nos, beszéltem a fagyásról és példaként Dredd666 #3066 hsz.-át hoztam béldának, de Geforce 6600-al. A problémára a megoldást a http://eoa.seriouszone.com/news.php oldalról letölthetõ QuickFix jelentette. Illetve nem 100%, hogy csak ez, mivel biztosra akartam menni, és az újabb forceware meghajtó helyett a régebbi, 77.72-est tettem fel. Bár érzéseim szerint inkább a QuickFix, mert ugye - ahogyan Dredd666 írta - ATI 9800-al (is) ugyanez a fagyás jelentkezett.

Szóval levonva a következtetést, a hibára a gyógyszer a QuickFix és esetleg egy másik vga driver.
Sziasztok! Egy rohadt nagy problémával állok elétek, amire nem tudom, hogy mi lenne a megoldás.

Most, hogy újra elõvettem a játékot belefutottam egy hatalmas gondba. A történés kb. az, amit Dredd666 a #3066 hsz-ban is leírt. Konkrétabban egyik rendszerbõl a másikba való ugrásnál kb. akkor, mikor kiérnék a másik oldalon, akkor jön a fagyi, de újraindul a gép, hanem kék halál.

Lejjebb olvastam, hogy 6600-as kártyákkal gubancozik a játék, de ezirányban konkrétumokat nem olvastam, csak az ajánlott drivereket, meg hasonlókat. Mivel egy hozzászólásban nem olvastam a konkrét problémát (kék halál, vagy fagyás) 6600-as kártyával együtt emlegetve, ezért megkérdezném, hogy ez volt egy konkrét probléma? Tehát egyik rendszerbõl a másikba való ugrásnál kék halál 6600-as kártyákkal. Azért kérdezem, mert bitang lassú a netem (ezt az oldalt kb 4 perc alatt hozta be képek nélkül), és feleslegesen nem szeretnék letölteni valamit a játékhoz, ha nem várhatok tõle semmi jótékony hatást.
Ha vannak dolgok, amik javítják ezt a hibát, akkor nagyon megköszönném, ha valaki közvetlen letöltési linket tudna nekem ide betenni. Ez nem lustaságból, hanem a netem lassúsága miatt az is sokáig tart, mire rájuk találok.

Köszönöm!
kérhetnék valakitöl negyedik mission utáni mentést, miután sikerült "eljönni" a navy elöl?

nah, párszor sikerült eljönni, a fight-erekkel még nincs is gond, de viszont ez a battleship mintha lerombolhatatlan lenne...lehet kellett volna erõsebb torpedo

A Freelancerben amikor csinálok egy szervert,és admin vok rajta,akkor milyen parancsokat,és hol lehet alkalmazni?Kellene az összes ilyen parancs,de a legfõbb a pénz,és sérthetetlenség ami nagyon kellene.Ja és eredeti freelancerem van.

Csináld újra meg újra míg egyszer túl nem éled. Ez nálam is elõfordult a megváltozott fegyverzet miatt, ami az idegen gépeken van. Az esetek 75%-ában mire elérsz oda, hogy átvedd a géped irányítását kampec lesz neked. De a fennmaradó esetben is csak valami mocskos nagy mázli segíthet ki.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tudna esetleg valaki segíteni? a 2.7.6-os TNG moddal tolom single-be, és a 4-dik missioba, miután felszállok a bolygóróol, lemegy az anim, utána rögtön szétlõnek...ne mondjátok azt, hogy löjjem le õket, mert meg se tudok mozdulni, amint megkapnám a hajó irányítását, egyböl felrobban...valakinek ötlet esetleg?

Lehet, én az aurora szervert ajánlom, elég jók rajta a pingek, és játszanak is rajta elég sokan.
szevasztok...megen elõvettem eme remek game-t, most megvan hozzá a TNG 2.7.6-os változata is, nem tudom, ezzel a moddal lehet neten tolni?

passz hogy havernak minél jön még ki a hiba de azért kössz majd ha lesz elég energim visszanézelõdök XD
Wanax
9800assal tutira jól müködik, nekem is az van, azzal teljesen jól megy. Az elején nekem is kiadja azt az üzenetet, nem kell vele törõdni.
Nézd vissza a hozzászólásokat, azt hiszem másnak is volt már ilyen problémája a játékkal, legtöbbször codecek miatt hülyül be a progi.
Amúgy szerintem azért nem hardver probléma, mert csak ennél az egy játéknál csinálja (legalábbis én ezt veszem ki abból amit irtál). Ha máskor is elõjön ez a hiba (más játéknál pl), akkor lehet hw hibára gondolni.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

srácok! haverom akarná tolni az fl-t és most singleben ismerkedik vele vagyis ismerkedne de a szavaival élve amikor bakar lépni egy sysbe akkor ujra indul a gépe eddig többször is de volt olyan az elmondása szerint amikor nem. én hardwerre gyanakaxom. amugy a konfigja:amd athlon 64 3000+ 2.01 GHz, 1Gb ram, radeon 9800.

Valaki aki ismeri a problemot az irdogáljon egy kis novellát hogy mi a megoldás

UI: amikor most beszéltem vele azt is mondta hogy az elsõ indításkor a rendszer panaszkodot egy hibaüzenetben a radeonjára de uutánna nem nem tudom de nekem ez ûnik a legkézenfekvõbbnek de ezért nem hiszem hogy kártyát cserélne szal ha lehet valami szoft megoldást vagy valami cserélgetés nélküli fizikai megoldást súgjatok elõre is thx
amugy ha singleben tolod akkor unknown sysben am omik alpha ból vetül, lõsz egy pár nyomit és dobálják rendesen ha meg modos serveren akkor ot kérdez meg valakit
hát bemész a sarki zõldésgeshez és ott adnak. 200huf/kilo. de van több fajta is: van pl a nagyon erõs, nagyon erõs extra csípõs, gyenge de csípõs, korcs, piros zöld bevonattal és van földben termesztett nem szintetikus is aminek savanyú íze van.
Hol lehet Nomad fegyvereket szerezni, és mi kell hozzá?
Tudja valaki?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Balumann
mit kell csinálni ahoz hogy elinduljon a játék, és ne csak a dxdiag-ot indítsa el a háttérbe :(, ha átállítom a kompatibilistást elindul a dxdiag az a tesztelõ, de utána akármit csinálok ugyan úgy azt indítja el következõ indításnál :(

Nem-nem... a Sabre-re gondolok, ami a második legnagyobb páncélzattal rendelkezik. 2 helyen lehet kapni, az egyik Drezdában a Vogtland bázis, a másik amit Te is írtál az Omicron Alpha-ban lévõ Malta. Utóbbira nem jutottam el a Barracudaval, elõbbi meg ellenséges volt, így nem vehetttem ott semmitse, hisz be sem engedtek.

Szerintem te a Stiletto-ra gondolsz, azt bruscal base-n tudod megveni frankfurtban. Ha jól emlékszem a vogtland on a centuriont árulják. Ahhoz hogy jóba legyél a rosszakkal, kezd el írtani a Bounty Huntereket.
A Saber crete-n van (omi alpha)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

LSSAHPAUL
Kisteleki ?

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

[Jakuza]
Hamachi ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mit kell csinálni ahhoz, hogy Frezdában megvehessem a Sabre hajót? Van egy nagy szikla formájú bázis, ahol árulják, de nem engednek be, mert állítólag ellenséges vagyok. Vogtland a neve. Hogy tudnék a barátságukba férkõzni?

Sziasztok, segítség kellene... Egy barátommal szeretnénk multiban játszani egymással, csak nem tudom a módját. Mi kell hozzá?
Tört verziójú game van mindkettõnknek.

esetleg inket tud valaki adni, ahol infót találok a témában?

Igy kell elmenteni a Freelancerben a karaktereket ha netten játszol külömb. szervereken:

"Saving Your Freelancer Account ID
Go to your Game Directory
……\Freelancer\EXE\
Run the - myflaccountid.hta - program in the EXE directory and print it out or write the number down. When connecting to the Internet the first time replace the suggested FL account ID with the one you secured."
A saját gépen csak az SP karakter file-jait tárolja a játék.
Sajna öreg ugrott a dolog, mert nem te mented, hanem a szerver.
Examine my account ID ezt kellett volna mentened a starmenübõl éred el.
Errõl azonosít be a szerver.<#falbav>Ezt mentsd elösször.

nekem is néha kiírja de sokaknak és ezzel ne foglakozz úgyis helyre áll egy két nap múlva. Amugy Nomadnak igaza van megtuják csináli bármikor bárhol kicsit idõigényes de megtudják csak az a gond mint azt már mondtam hogy nem foglakoznak ilyenekkel de próbálkozni lehet.
Max7
A párbeszéd végén leir mindent részletesen! legyen az meló vagy hacker vagy infós muki!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Be lehet vhol állítani, hogy a párbeszédeket szöveggel is megjelenítse? Vagy erre nincs lehetõség?

Amúgy a void weboldalát jelenleg nem is tudom elérni. Más se?

Ezt írja ki:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.55 (Red Hat) Server at www.voidserver.com Port 80

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Amúgy a void weboldalát jelenleg nem is tudom elérni. Más se?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Helló mindenkinek!

Van 1 számomra nagyon ilyesztõ problémám! Nem a találom a void szerveren a karaktereimet. Nemrég formázam a gépet, bár kimentettem a freelancer beállításait és hasonlókat, ami a document and settings könyvtárban voltak, de semmi. Valaki tudja, hogy hozzam vissza a karaktereimet? Remélem nem vesztek el örökre, mert az nagy veszteség lenne.

Elõre is köszönöm.

Balumann
Helo!
Nekem nem indul a játék :( Elindul, fekete képernyõ 1 másodpercig, utána ledobja az asztalra, és ottvan egy kis ideig. aztán meg kiírja hogy hibát észlelt ezért lekellett állítania vagy valami ilyesmi. Folyamatokba elindítja a dxdiag-ot, de nem történik semmi :S
Patcheltem is. Van valami megoldás erre?

Én ha ilyen problemom lenne egybõl megnézném még egy pár gépen is azt a játékot ha azokon simán megy akkor valami ne teccik a játéknak a gépeden de ha az a játék szarxik mások gépén is akkor dobd ki és szedd le inkább máshonna vagy TESCO XD amugy már 1-2 ezerért meglehet rendelni.
dronkZero
Hát, látogatnám, ha nem fagyasztaná 5 perc játék után keményre a gépem... Nem codecprobléma asszem, amit találtam itt a fórumban, az az akadozó hang/nincs hang problémára volt megoldás. Voltak páran hasonló gonddal, mint én, de nekik senki nem mondott használhatót...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Persze lehet törttel is, a szerverek 3/4 e modos...ebbõl van ami csak pár mega , de van jópár hiperüber mod is (100 új rendszer 300 új vadász, csatahajó stb, )

látogasd a Lancersreaktort

dronkZero
Kalóz, Immersion féle. Nem akadozik a hang, elindul, nem ilyen jellegû a gond.
Visszaolvasva azt láttam, hogy másoknak is volt ez a problémája, de a konkrét megoldást nem találtam meg, illetve nem tudom, hogy amit találtam, az erre volt-e a megoldás...

Ahogy olvasom, lehet törttel is multizni? Multi milyen peccsel megy? Bár ahogy elnéztem, fõleg singlebe szól bele, már amennyire meg tudom állapítani...

Azt nem tudom, hogy ez codec-probléma -e, de azt megkérdem, hogy kalóz verió-e. -nekem 2 féle is megvan isohunt-ról, egyikbe nem mûködik az SP mod nélkül, a másikban a hanggal van probléma. Szóval próbálj ki egy másikat, hátha az nem fog balhézni

+: durva az a Star Wars mod..ebbõl látszik, hogy mennyi minden van még ebben a játékban

dronkZero
Kissé visszaolvastam, szal ez codec probléma?

dronkZero
Nagy nehezen beszereztem a játékot, de van vele egy olyan problémám, hogy kb 10 perc játék után durván lefagyasztja a gépet. Monitor kikapcsol, gép nem indul újra, alttab, ctrlaltdel nem mûködik, numlock befagy. Csak hidegreset, vagy 5mp powergomb orvosolja. Találkoztatok ilyesmivel, vagy az én készülékemben van a hiba?

MOD letöltve, aktiválva...
Na lássuk ezt a Void szervert:))
fincsi lessz
vagyis így

Tides of War
Ízelítõ egy készülö és egy szerveren tesztjelleggel már játszható SW modról

http://www.youtube.com/watch?v=JaazXJ-D3bM