Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello HUarc
A Void és Hamburg mondhatni a két legnépszerûbb szerver, bár az utóbbin 80% ban német anyanyelvûek repkednek. A Voidon van 1 szolid mod (60mb kb) új hajók, rendszerek stb. Hamburgon ha jól emlékszem mod nélküli. vagy vmi "ajánlott" modot használ csak.
Tanulni? csináld meg az elsõ pár küldit, az alapokért..utána mehetsz multizni...csak vigyázz játékos-t ölni nem olyan mint NPCt 😊)
A voidról le lehet tölteni..meg talán YouTube on meg hasonlókon van fenn videó hajókról, rendszerekrõl keress rá
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
az lenne a gond h elakadtam ott mikor versenyezni kéne. nem tudom h miért de mindig leáll a hajtómûvem verseny közbe és ezért rögtön lehagy az ellenfél légyszi segítsetek már 4 napja ezzel szenvedek!
u.i.:elöre is kössz a segítséget.
Most szereztem be a játékot a hozzá tartozó gamehunteres magyarosítással.
Annyi lenne a kérdésem,h feliratot nem tartalmaz?Mert én nem találom seholse,h be lehetne kapcsolni akár angolra vagy vmi.
thx
Ujjabb fejlemenyek 90% hogy nem a Void szerveren lesz megtartva a Klanbuli hanem az ujonnan megnyíló Plasmafire szerveren. Itt Mar lesz Klanrendszerünk es egyben megünnepeljük a nyitast-is. Remeljük a legjobbakat. Szóval meg nem 100%, de ugy keszüljetek hogy legyen meg mindkét-MOD.
Üdvözlettel RAPTORS_Fist (Ldr.)
kérdés : nomad pajzs mellé mit ajánlotok mien enhancert? valahol olvastam h regen enhancer s 407lett a regenje a pajzsnek.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ezzel a géppel röpködök jelenleg.
<#hawaii>#hawaii>

Üdv RAPTORS_Fist (Leader)
* Top 3 Global Server
* Over 13,000 Players
* Over 260,000 Page views mth
* Over 5700 members
* Established MP Community
Benéztem a Voidra,nagyon pepec most az oldal.<#wow3>#wow3>Egyébként milyen feltételeknek kell eleget tenni,hogy a Raptorsokhoz belépjen vki.<#nezze>#nezze><#help>#help>
DOOM,ha éngem kérdeztél(habár gondolom nem a fõnököt)<#wow1>#wow1>akkor nem a válasz.Már egy éve nem vagyok a Voidon kb,eltévelyegtem a Freelancer universumban.Most a WTS-en leléskedek éppen,de egyik sem olyan mint a Void.<#nemtudom>#nemtudom>A fene tudja miért.Vannak szebb módok tele hajókkal(itt van 5oo drb)fegyverekkel meg mit én tudom mivel,de vmi hiányzik.Sehol sincs olyan jó közösség,talán azért.<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
ja tényleg van valkinek Diamond Back nevû fegyója néztem már a szigma 13 ban de még nem találtam pedig az összes roncsot szétlõttem
de egyet le is skenneltem és hát admin motor+admin pajzs+admin fegyver
ne tudjátok meg milyen értékeke voltak már nem emlékszem de nagyok voltak
De legalább nem unatkoztunk 😊
TE meg amúgy ki vagy? <#fejvakaras>#fejvakaras>Az adatlapod nem mond semmit 😊
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Üdvözlettel RAPTORS_Fist (Leader)
http://eoa.seriouszone.com/louvadeus.php#quickfix z segíteni fog remélem,de azon az oldalon van minden ami a FL kapcsolatos.