3984
  • Doom 4
    én is
  • bvalek2
    én szeretni Freelancer
  • Doom 4
    nem tom nekem se jön be
  • Toroco
    Van valami cheat, hogy single playerben meglehessen növelni a kerekter levelt, vagy át lehet irni valahol? Nagyon kéne ez a dromadar, és ha megvan a szint szerintem megtudom venni.
  • kobra223
    helo valaki meg tudja mondani a plasmafire oldalal mi van mert nekem nem elérhető az oldal. meg szünt volna vagy el költözöt?
  • Doom 4
    ja és nem teljesen magyar server
  • Doom 4
    ez jó kérdés foggalmam nincs
  • Toroco
    Hali!

Egy picit vissza olvastam, mi lesz ez a plasmafire? magyar szerver?

Lenne egy kérdésem a single player főküldetéshez. Most kezdtem újra játszani, és az elején szeretném megszerezni a dromedart. Van erre lehetőségem? Meg volt a küldetés ahol a hackerek segítenek, és utána próbáltam visszamenni a Mactan bázisra, de ellenségesek, pedig a listában neutralnak mutatja őket.
  • Doom 4
    jah
  • Fugitive
    Jó lenne egy teamspeak server a játék közben mégis nagyobb élmény lenne.
  • Doom 4
    jah
  • kobra223
    hát már jó lenne menni
  • Doom 4
    ok majd irok dehát nem nagyon lesz már 1 csomószor eltolták a megjelenést pedig magyar a fejlesztő csapat (legalább is a vezető)
  • MuldR
    Koszi a valaszokat.
    Ez az olympos nem ugyanaz mint a WTS ugye?
    Csatahajokkal hogy dokkoltok? Az miben fer el?:)

Ha ez a plasmafire elindul, azert irjatok mar ide. Kiprobalnam azt is. Aztan amelyik legjobban tetszik, ott maradok. De akarom a UNITY-t vezetni :) (jo, tudom felrobbant) :(
  • lokiv
    Igen,azokbol van legtöbb,Starwars,Startekes Klingon,Jem Hadar,Cardassian meg mittomén milyen.Cloackal,nélküle szóval minden van,Még a halálcsillag is ott lebeg,de csak dokkolni lehet bele.Vezetni sajna nem.
  • Doom 4
    igen és a plasmafire ben lesz csómó új rendszer nem csak a milyenk meg lehet gunshipeket venni később lehet hogy lehet csatahajót is
  • MuldR
    Nekem egyenlore tetszik ez a VOID. Mondjuk amennyi idom van jatszani, abban tok jol elszorakozom. :) Bar voilvastam par negativ dolgot. Ez a dokk kill meg a sok R/X nem nagyon tetszik. Egyenlore meg csak npc kalozottal talalkoztam, de aozk konnyu predak voltak :)

Az a plasmafire miert olyan jo? Azon kivul, hogy sajat rendszeretek lesz.

Lokiv: jol lattam, hogy az Olimpuson nagy hajokkal lehet kozlekedni? Ugy ertem ilyen csatacirkalok vagy hasonlok? Ezt hianyomom a voidrol.
  • Doom 4
    és ez t úgy értem hogy mostanában nem játszok
  • Doom 4
    az amire átmegyünk a plasmafire lesz de eddig a voidon vagyunk
  • MuldR
    Es az melyik, es milyen mod fut rajta?
  • Doom 4
    én se játszok de mi (rapotorok) átköltözünk majd másik serverre ahol lesz saját naprendszerünk
  • Randal
    Van egy pár klán:)
    pl. a Raptors klán.

Van egy bolygó ahol az Armored Transportot árulják, érdeklődj utánna. Annak asszem 10e a raktere.

Én mostanában nem játszom, mert a Wizardry 8-at tolom:)
  • MuldR
    Igen, [HUN]TRANSPORTER utmutatasai alapjan megtalaltam az A5ben azt a bolygot, ahol arultak Triceratopsot. Ezzel mar kenyelmesebb.
    Mostmar van 320 000 em, es nem igazan tudom merre induljak.
    Holnap kitalalom, de otletet adhattok. :)

Vannak itt klanok, es azoknak weboldala?
  • Randal
    Ebben nem lehet.
    Asszem a New York Systemben egy félreeső bolygón ahova nincs tradeline, ott olcsóbban árulnak egyet. Vmelyik kapuhoz van "közelebb" a bolygó.

• MuldR
    Koszi :)
    Igy azert mar legalabb van uticel, merrefele induljak.

Ha jol latom, az arak folmentek. A Rihno ami singlebe 9000 itt valami 118 000 ert akartak ramsozni. Durva :(

Ja, es ebbe a mvenni csatahajokat? Vagy csak a next gen-be?
  • Randal
    Ok, akkor a tipp:

New London-New Tokyo-New Berlin.

Ezt a tengelyt kb 7 perc alatt megjárod és kb. 500e-t keresel vele. Persze csak ha megvan az Armored transporter.
    Arra most nem emlékszem hogy mely áruk, de ha leszállsz a bolygókra akkor már tudni fogod.

Asszem az arany, hús, gyémánt menet lesz az, de passz.
  • MuldR
    Naaa. Nem akarok rajonni. Ha jol latom nem ugyanazok a nyersanyagok-arak vannak mint singlebe kezdeskor.
    Nincs folos repulgetesekre idom. Mostis megkaptam asszonytol hogy mindig csak az urt jarom :)
  • Randal
    Szerintem fedezd fel te magad:)
    De viszonylag hamar rájössz majd:D
  • MuldR
    Sikerult regisztralnom MuldR neven.
    Meg csak par kort ftottam gagyi nyersanyagokkal.
    Mik a tippek kezdeshez? Mi a jo utvonal?
    Kereskedest preferalom vadaszgatos missionok helyett. Regi ELITE-s ver :)
  • MuldR
    En sem szeretnek megegyszer vegigsztorizni.

Tegnap porul jartam, mentem a galaxisba, de epuletestol eltunt :)
    Ma megyek az uj helyukre megvenni. (Nekem csak "biztonsagi masolatban" van meg, ugy nem illik szerverre menni) :)

Ebben a modban lehet ilyen nagy csatahajokat is venni?
  • steweee
    ugye a sztorimódot nem lehet moddolva végigvinni?
    mert az alapjátékkal már nem érdekel, többször végigvittem már
  • Randal
    Persze hogy van élvezet benne. 20. szintig nem gyepálhatnak le. Addig meg összeszedsz valamennyi lóvét.
    Az elején úgyis az a fontos, hogy megszerezd a legnagyobb teherszállítót és csináld a pénzgyűjtő köröket:)
  • MuldR
    Tetszik ez a VOID mod.

Ha 0 rol elkezdem azert lesz minimalis elvezet benne, vagy felejtos, ugyis mindenki ubertap?
  • lokiv
    És ha esetleg a wint telepíted ujra akoor veszik minden,ha az azonosító számodat nem raktad biztos helyre.Azt pedig a Start menüben Microsoft games/Freelancer/examine my accaunt id-ben tudod lokalizálni és onnan valahova elmenteni.Ha ezt nem tudod,az uj install másik számot ad és lőttek a régi Charjaidnak.Ha csak a gamet instalálod ujra akkor nincs ilyen gond,de sosem lehet tudni.
    Kobra,te meg hova tüntél mégisMár 4 en vagyunk,mi leszünk Olimpus istenei.
  • Trantorius
    Hello kik és hol játszanak még a game-el? Csak mrt lehet csatlakoznék csak angol tudásom elég sz@r és ezért valami magyar társulatot keresek:)
  • endiboy
    minden karakteredre vonatkozik, mert az alapján tudsz ugymond hozzáférni a karaktereidhez..ha meg ujratelepited a jatekot, akkor kerni fogja
  • Kosztya
    Nekem mondjuk tökéletes a VOID, csak ne szaggatna néha annyira a kép!
    Van amikor egy rakás hajónál is tökéletes, és van amikor 7-8 hajónál is szaggat mint az állat! nem tudom mitől van, alapjában véve nincs nagy gépem, viszont "single game"-ben nem találkoztam ezzel a hibával.

Egy fontos kérdés: Az a ID, amivel bejelentkeztem a VOID-ra (vagyis amit kreált a server), az minden karakteremre vonatkozik, vagy minden újonnan létrehozott karakteremnek külön azonosítója van?
    És egy adott újratelepítés után hová kell beírni?
    Köszi!
  • kobra223
    fasza mod kösz a manit is
  • lokiv
    Esetleg valaki meg tudná magyarázni,hogy miért nrm lehet beszúrni ,vagy miért nem jelenik meg a shott.
  • lokiv