Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Fist!

Igen ezeken is túl vagyok! ismerem az összes bolygót és rendszert. van több mint 3 millióm és 101 db küldetésem de még nem léptem át a 24-es szintre. szóval lehet hogy pénz kell vagy még több küldetés??? csak az a baj hogy a multkor 40 küldetést csináltam és egy kicsit sokáig tartott, épp ezért lenne jó tudni hogy kb mennyi kell még a titánhoz?

köszi elõre is
Doom 4
Majd segítek ha gépezhetek nem csak számtech órán

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Köszönet mindenkinek, sikerült belépnem a "Void" szerverre!
Egyenlõre még csak céltalanul röpködtem, visszaszoktam az irányításhoz és próbáltam felvenni a kapcsolatot más játékosokkal, de ez még egyenlõre nem sikerült (majd fog).
Ezt a részét még nagyon nem értem, de majd meg fogom! Nagyon király így a Game!!!
Bocsánat félreolvastam..azt hittem 1 pillaantra, hogy a Freelancer mappába teted...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Azzal, hogy kitömörítetted és bemásoltad a mappájába a modmanager feladatát csináltad meg. Végülis így is mûködni e kell, csak nem tudod majd váltogatni kényed-kedved szerint a modokat.

Közben azt hiszem rájöttem a megoldásra!
Azt a letöltött "Void 2112" mappát kicsomagolva be kell másolni abba a könyvtárba, ahol a ModManager-be a mod-ok találhatóak. Így már megjelenik, és el is végezte a mûveletet. Kíváncsian várom, hogy jó lesz-e...
§:-)
Nem igazán értem...
Ott a legelsõ a Void.
itt csak annyi dolgod, hogy rákatintasz a zöld pipára s vársz 1 kicsit

No elekadtam, de rendesen!
Tehát itt tartok:

- Feltelepítettem a számítógépre a Freelancer-t teljes egészében.
- Letöltöttem a "Freelancer Mod Manager"-t.
- Letöltöttem azt a bizonyos 66 megás file-t. ("2112v4Client.zip" néven jött le).
- Installáltam a "Mod Managert", amely rögtön el is indult. A listán különbözõ mod-ok jelentek meg, csak pont az az egy nem, amelyik - gondolom - kellene. (A képen is látható "The Void 2112v4 Client" - megpróbálom belinkelni a képet, remélem sikerül és nem is csúszik szét a topic!)

No ezt nem tudom, hogy miért van!
Gondolom ezt a 66 megás mod file-ot valahogy bele kéne tenni ebbe a Managerbe, de eddig se bezippelve, se kicsomagolva nem sikerült!
"Exe" file-t sem találok benne.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudom megjeleníteni a Managerben, és egyedül ezt kell-e aktiválnom, vagy más mod-okat is?
Köszi elõre is!
Köszönöm Fist!
Kimentettem egy naplófile-ba a bejegyzéseiteket (hogy még csak véletlenül se vesszenek el) és a héten ki fogom próbálni (úgyis esõs napok jönnek).
Ha készen leszek, vagy valamit nem értek, jelentkezem!
Már nagyon kíváncsi vagyok!!!
xxxbalint!

Nem tudom merre jársz de kezdj el a német területek felé majd a Border word- felé menni mivel itt van sok a jó küldetés gyorsabban kereshetsz pénzt. Ha összegült egy olyan 1 millió körüli összeg akkor egy erõsseb hajóval pl: Barracuda, Walkye elindulhasz Omikron Gamma felé ahol a Corsair-okkal kell jóban lenned de nem árt ha a Bounty Hunterek is neutrálok mert aha nem akkor nehéz utad lesz. Sajnos már nem emlékszem hányas szinttõl lehet megvenni a titánt. Ha van még kérdésed írj!

Üdvözlettel: _Fist (Leader)

Kosztya!

a koléga nem mondta el az elejétõl.

Miután felraktad a Freelancert a gépedre azttán tudod csak a VOID-mod-ot A Mod Managerben aktiválni minel a mod kiegészítés a játékhoz és aMod manager meg berakja a megfelelõ helyre neked a játék mappájiba. Ehhez szükséges hogy elöbb fennt legyen az alap játék és csak utána lehet elvégezni az elöbb említett mûveletet.

Miután a Mod managerben aktiváltad a VOID 2112-es mod ot egy zöld pipa lesz elötte az ikonjában.

Ekkor bekapcsolod a Freelancert és a Fõmenüben a Multiplayerre kattintva az elsõ kérdésre igennel a második kérdésre internet-el felelsz. Ekkor gejön egy nagy tábla amin a sok szöveg után lesz egy kódsor ez a te személyes ID címed. (Ezt késöbb még meg tudod nézni de érdemes feljegyezni.)A Create gombra kattintasz. Ekkor belépsz a szerverlistába ahol ha a név szerinti rendezésre kattintasz megtalálhatod a [][][][][][][][][]Void2112 nevezetõ szervert. erre duplán kattintva belépsz.

Ezután a bal oldalon lévõ gombokkal tudod majd a karaktereidet betölteni esetleg törölni. Lesz egy olyan gomb hogy New Carachter.

Ekkor bejön egy ablak ahova a karaktered nevét beírod. Ha a Create-ra nyomsz visszamész és már ott lesz a listán az elöbb lekészített karaktered ezután a Load Character- re kattintasz és ha minden jól megy Manhattan-en ébredsz. Innen kell elkezdeni a karrier építést amit már a Single playerban is megcsináltál persze sokkal gyorsabb lesz és jobb.

!!!!!!! Mostanában a Global szerver minta hihagyna és a szerverlistában nem találsz egyetlen szervert sem!!!!!!

Ha ez a probláma adódik akkor töltsd le a: The All Seein Eye nevezetû programot ami ugyanúgy tud csatlakozni mint a játék és még automatikusan el is indítja.

Bocs ha túlságosan részletesre sikeredett de most ilyen kedvem volt.

Remélem találkozunk

Üdvözlettel. _Fist (Leader)

No!
Egy villámgyors válasz, köszönöm!
Tehát ha jól értelmezem:
- Elõször letöltöm ezt a "void2112" modot (de nem telepítem)
- Utána letöltöm a "Freelancer ModManager"-t, és föltelepítem.
- Utána kattintok erre az elõbb letöltött "void2112"-re, és automatikusan cselexik.
- Ott külön aktiválni kell (majd meglátom hogyan) és irány a szerver.

A Freelancer játék cd-t is telepíteni kell és futtatni?
köszi! de azt én is gondoltam h kell még pénz meg küldetés.
de akkor mondjuk mennyi küldetés és pénz után lehet a titánt megvenni???
kössz!
Ja s mindig olvasd a szerver szabályzatát nehogy váratlan meglepetés érjen. S a Void az egyik leg pvp-orientáltabb szerver..szal van 1-2 "beteg" ürge

Huhh..megpróbálom röviden. legyen példa a Void :www.voidserver.com
Itt találsz bizonyos void2112 modot azt letöltöd kb 65 mega. Vhol ennek könyékén lesz olyan, hogy Freelancer ModManager (FLMM) ezt is letöltöd feltelepíted. Majd a modra (void2112.zip.flmod) duplakatt s szépen berakja neked a managerbe. Ott még külön aktiválod (csak azt) utána mehetsz a szerverre.
1 megás net bõven elég. S elölrõl kell kezdeni..de 1-2 óra alatt össze lehet rakni 1 harcképes hajót.

Szevasztok!
A segítségeteket kérném! A Freelancer-rel már nagyon régen játszottam, eljutottam a game legvégére, ahol már tele voltam lóvéval, a legjobb fegyverekkel és az egyik legjobb géppel. Arra gondoltam föl kellene újra telepíteni a gépre, és röpködni egy kicsit, de a telepítés elõtt gondoltam megnézem, hogy nincs-e esetleg a neten valami letölthetõ cuccos hozzá (új naprendszerek, fegyverek, hajók, and so on...).
Így találtam be ebbe a fórumba (ahová egyébként régebben már regeltem is) és látom, hogy vannak olyan szerverek, ahol ezt közösen is lehet nyomni!
A baj az, hogy ahhoz már tök hülye vagyok, hogy hogy kell!
Bár a hozzászólásaitok nagy részét elolvastam, de egy kissé kínainak tûnik. Azt is látom, hogy a szerveren sokkal több naprendszer van, mint az eredeti cd-n (én legalábbis Omicron Zeta és Lambda-val, stb... nem találkoztam - #3218).
Szóval részletesebb infóra lenne szükségem, ha valaki lenne kedves sgíteni!
Annyit már kikövetkeztettem, hogy:
- Föl kell csatlakozni egy szerverre (mondjuk a Void-ra, ha jól értelmezem, mert ott amúgy is sok magyar van - www.void.com)
- Akkor valami bigyót is le kell tölteni ugye, amit "mod"-ként említetek. Errõl halvány végbélpöfim sincs, hogy mi lehet és hogy hogyan kell használni.
És egy rakás dolog.
A játék menetét és irányítását ismerem. A további fontos kérdések:
- Elég-e ehhez a játékhoz 1Mbit/s-os internetkapcsolat, vagy meg se próbáljam vele?
- Fel kell-e telepítenem a Freelancer progit hozzá (gondolom igen) és vannak-e olyan speckó beállítások, amiket végre kell hajtanom?
- Az XP oprendszeren belül vannak-e olyan beállítások, amelyekre figyelnem kell, át kell állítanom (nem játszottam még így egyáltalán)?
- És -egyenlõre- a legutolsó sorban: A "single" módban elért mentett állásaim indíthatóak-e itt, vagy újból végig kell zongoráznom az egészet?
Köszönöm a segítségeteket elõre is, biztos nem olyan bonyolult, mint amilyennek gondolom! §:-)
UnknownAsshole
csinálj még küldetést és szerezz még millákat
hello!

Érdeklõdni szerenék hogy hogy a fenébe lehet a 23. szintrõl a 24.-re lépni. a játék azt írja hogy küldetés kell. na most, van 101 db küldetésem és több millám, szóval mit kell csináni?
elõre is kössz!!!
lokiv

Felnéztem a Voidra,és azt kell mondanom,hogy nagyon csalódtam.Tele van cheterrel,legalábis úgy tûnik.Játszottam egy jó ideig,fel van tuningolva a gépem és erre jön egy alak 6 drb Anihilátorral(semmi más se torp vagy CD)és hazavágot kettõnket.Annyi damaget csinált,amenyit ketten laserokkal nem tudtunk.Hát nem tom,valami megváltozott.Nem jobbra.<#banplz>

Randal
Hali!

Tegnap én is kipróbálta a VOID-ot, meg ismerkedtem az online dolgokkal. A segítséget köszönöm SKY-nak a RAptors Klánból😊

Nem tudja valaki, hogy hol van valami leírás arról, hogy a VOID-osok mit változtattak meg a MOD-ban, mert keresztül-kasul néztem a honlapjukat és semmi.

Maga a játék tetszett SP-ben is nagyon, MP-ben meg élveztesebb is lehet a PvP csaták miatt magy tömeges háborúk miatt.
Ami sajnos kicsit elviszi a hangulatot az a pénz. Rengeteg játékosnál láttam, hogy eszméletklen mennyiséggel rendelkezik belõle és tegnap nekem is sikerült összehajtanom egy keveset, igaz ezekhez mérten nem nagy, de nem is kevés.

Miután harmadjára vagy negyedjére sikeresen rájöttem, hogy fel kell szerelnem a hajót egy pajzsbontó és hajótestbontó rakétával, úgy már kicsit könnyebb volt. Miután összeszedtem annyi pénzt, hogy potom 30e-ért megvettem a Triceratiops szállítót, fogtam magam és csináltam egy menetet Edinburgh-ba. 150e pénzt ért fuvar. Még pár ilyen és a pénzzel nem lesz gondom. Onnantól meg már csak a legerõsebb hajót meg fegyvert kell összevadászni és onnantól kezdve nemtom mit csinálnék...

LegionarR
Tudom, mire gondolsz, de sem ember elleni csatából, sem NPC elleni csatából nem futamodtam meg az F1-es módszerrel... Ha ember ellen harcolok, vagy meghalok, vagy ölök, ha gép ellen harcolok, és rossz a helyzet, akkor menekülök, de akkor is a hagyományos módon 😊

*szálán

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

UnknownAsshole
egyébként a szerver: Brandenburg 24/7 (v1.0)
UnknownAsshole
szétnéztünk. csak szét kell lõni 😊
most van a Titanomon 4darab 10classos diamondback 1173-at sebez de húzza az enerdzsit 😄
Nemtom melyik szerver ez..várjatok egy szerver restartot..Ha ennyire érdekelnek a roncsok nézz szét sigma 13 ban is😊

UnknownAsshole
hi
Nemtudjátok hogy ezekbõl hogyan lehet kiszedni a cuccokat ? Leírások szerint szét kell lõni de nekünk nem sikerült bár sok ideig nem is próbáltuk. 10es class fegyókat meg 12000es pajzsokat tartalmaznak. (multiplayer)

Nemrég bevezettek egy olyan módosítást a szerveren, hogy aki kilép csata közben (ember ellen ha jól tudom) az büntit kap...lehet ez történt

ediig csak torpedó meg egyéb lõszerrõl hallottam, hogy eltûnt mellesleg

LegionarR
Nem tudom hogy ez hogy ferdült elõ, de a Nomad fejlesztésû páncélzatom szõrén szárán eltûnt a hajómról, és minden más megmaradt... Még a pénzem is változatlan, szóval biztosan nem adtam el 😄
szóval kicsit idegesítõ hogy ilyen bugok vannak a szerveren...

Kezdhetem elõröl a páncélzat-questet (A pénz megvan, de a nomádok megint gyûlölnek 😛 )

UnknownAsshole
hello! ma kezdtem a játékot, haver tanítgat és nagyon tetszik <#smile>
/fav
LegionarR
Mellesleg tökéletesen bevált a tipped...
Én meg elõtte mindenkit öltem, akit csak láttam (NPC-t persze), mert azt gondoltam, ha mindenkivel hadban állnak, akkor csak jót tehet ha ebbõl a mindenkibõl elfogy egy pár 😄

Az viszont gáz hogy a nomádoknál nincs külön kiírva hogy kikre vannak igazán bepipulva... Ok következtetéssel ki lehet találni hogy azokra akiket te felsoroltál, de akkor is 😛

LegionarR
Nehezeket kérdezek, nem igaz? 😄
A Freelancer világát és hogy hogyan mûködik, tökéletesen ismerem, legalábbis ami singleplayerben elérhetõ...
De a multi sokban különbözik a single-tõl, és sok új dolog van a singlehez képest (A Void modról már nem is beszélek, bár néhány modhoz képest elég szolid)...

Más: Örülök hogy a Void igyekszik nem gyomorkavaróan felkavarni a Freelancer világát... Gyûlölöm azokat a modokat, amikben együtt vannak Star Wars, Star Trek, Babylon, meg még ki tudja milyen hajók... Az ilyen modoknak annyira semmilyen hangulata van, nem tudom rendesen beleélni magam... külön, saját univerumban nagyon hangulatosak ezek a hajók, de együtt nem jönnek ki egymással hangulatilag... Annak hogy csak azért belepakolják õket, mert így több száz a hajóválaszték, semmi értelme...

ölj majmokat, robotokat, order-t...s még akár Eu.Navy-t is

LegionarR
Velük is csak ezzel a repfix-el?

LegionarR
jah és a nomádokkal hogy tudnék barátságosabb viszonyba kerülni? 😄
õk mindenkit szívbõl gyûlölnek...

LegionarR
Értem, köszönöm a segítséged!

nem vagyok biztos benne, hogy kell csinálni, aki akarsz lenni full zöld s minden ellenfele full piros másképp nem tudom elképzelni

...de 100% hogy a srác megkért szépen 1 admin, hogy adjon neki repfixet. Nekem is van, csak pirate-es(persze nem a klános). Most nem tudom ki az illetékes adminelvtárs..talán Fracture

LegionarR
Hogy tudok csaktlakozni hivatalosan egy frakcióhoz?
Tehát nem csak odabigyeszetni a nevem mellé hogy pl. Én Rogue vagyok, hanem hogy úgyanúyg kijelezze a gép a frakciómat, mint az NPC-két (Rogues - Legionarr)

mert már láttam nem is egyszer olyan játékosokat, akiknek a hajólistában (bal alsó sarok) és magán a HUD-on a neve ilyen pl.: Nomads - Xy
A Chaten meg csak a normál neve látszik: Xy

jah a Voidról beszélek persze 😊
Örülnék ha tudná egy nagy játékos hogy mirõl beszélek...

fedezd fel az univerzumot, ahhoz hogy, maxon légy elég látni 5-6 rendszert, járd be babyloniát tartarust, omega 6, omicron delta,stb.stb versenyezz event systembe s találd meg Quasimodót aki egyedül él egy állomáson😄DD (komoly)
"Gyûjtsek pénzt, és lépjek így szintet? 😛
Segítsek a gyengébbeken öljem le a taplókat? 😄 Adjam a pénzt a gazdakoktól a szegényeknek?" ezek mellett, bár az utolsó nem muszáj😄

LegionarR
Egy dolog nagyon nem tetszik a játékban... A Void szerverre úgy 2 és fél napja léptem fel elõször, és máris megvan a legerõsebb hajó, legerõsebb pajzsal, és lege.. azaz jó fegyverekkel... Mi az eget lehet csinálni ha már "maxos" vagyok?
Gyûjtsek pénzt, és lépjek így szintet? 😛
Segítsek a gyengébbeken öljem le a taplókat? 😄 Adjam a pénzt a gazdakoktól a szegényeknek? XD

Velem sem?
Karak név alatt sem?

Bexter
Voidon vagyok már én is de ritjkán futok össze magyarokkal

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LegionarR
OK találkoztam is a Raptorokkal 😊 És útba is igazítottak 😄
Szép lenne ha minden klán ilyen lenne...

Hehe nekem is megvolt s megVAN a transport tycoon 😊))

Bexter
Nekem ez a kereskedõ rész jön be igazán... 😄 Transport tycconon nöttem fel 😛

nem...dromedár, meg humpback a csúcs bár én utálok kereskedni 😄😄

Bexter
Armored transportott mod nélkül meg lehet venni? 😊

mod nélküli a.k.a Vanilla szerveren nem tudod megvenni csak a vadászokat, meg a kis teherhajókat. A NorthQuadranton akár csillagrombolót is megvehetsz.

Magyarok vannak szerteszét..talán a legtöbb a voidon van
www.voidserver.com kb 60Mega a mod ..vonat nincs😊 Az Armored transport a max ( amiben a vénember utazik SinglePlayerbe😄D

Bexter
HI all.

Tegnap ismerkedtem meg a játékkal azota 6 órát aludtam 😛
Lenne pár kérdésem.
Szóval kezdtem egy karit valami hamburgi német serveren, egész jol elvoltam, de kezdet a hajom kicsi lenni. Kérdés: Hol lehet nagy teherszálítót venni? Olyanra gondolok amive tele van a játék azok a hoszukás vonatok.

Másik kérdés: magyarok melyik serveren szoktak lenni?
Egy ismi ajánlot egy modot valami NOrth nemtommi a lényege h star wars világban kell mászkálni. 1 óra után azt meguntam...
Ha még pár tanácsot le tudnátok írni hálás lennék. thx.

Doom 4
ÉN általában délelõtt és este

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

LegionarR
Mikor vagytok általában a VOID-on?

Valamien gombot megnyomsz vagy csak ugy leáll ahogy van... Ha a vége felé történik ez ött van egy kis "poénos" rész amikor elkezdenek löni rád. Probáld ki a Rakéta elterelõt bekabcsolva menny végig a pályán. Ha ez sem segít akkor valami számomra is ismeretlen dolog csinalja.

Sok sikert!

_Fist