3984
  • lala33
    Hello!
    Tudna nekem valaki segíteni mert nem tudom neten játszani. Nem jeleníti meg a szervereket. Régebben pedig már tudtam vele játszani.
  • hunterlead
    Sorry a hibákért, baromira reggel van :)
  • hunterlead
    Nightstaklker mod Olympus DE-1-re tévedők keressenek -=[CapricA]=- karaktert, illetve [SAS]-RJOTTO én vagyok, adminisztrátori mivoltomban.
    A szerverekhez eléréségez segítség a honlapunkon: http://capricahun.freeforums.org ha meg végépp elakadna valaki, akkor rjotto77ponthotmailpontcom msn címen zaklathat.
    Üdv
  • Mester01
    na remek :))) én M3st3R[HUN] ha van msn cimed dobj meg vele fölveszlek igy nem kell egyedül gamelnem :DDD
  • blaupunkt
    Hali én is Hamburg city-ben vagyok Viktor és bluepoint néven :)
  • Doom 4
    igen és meg kell keresni őket de ha valami hon névvel csinálsz karit lehet ők keresnek meg
  • MuldR
    Es ha felmegyek a nightstalkerre hogyan lepek veletek kapcsolatba?

Jol emlekszem ez az a mod, ahol babylon5, SW, ST meg mindenfele hajok/rendszerek vannak?
  • Doom 4
    hááááááát
  • HF
    A Tizona delcid és a salamanca cuccok tripoli shipyardban lelhetőek (Omicron Theta asszem) a sunslayer torpedo pedig Bruchsal Base-n. Az pedig Frankfurt. Persze mod nélkül, de nagy valószínűséggel ugyanott vannak moddal is. Amúgy modok nélkül sztem a legjobb ;)
  • kobra223
    jaja. raptorok is vannak fent
  • hunterlead
    Helló, akinek van kedve, Nightstalker MOD szerverein Olympus EU-1, Olympus USA-1 vagyunk egy páran. Szívesen látunk mindenkit :)
  • Doom 4
    de olyanokj nincs enek a hamburg cítin mármint azok a bolygók
  • Mester01
    oks minden meg van kivéve a sunslayer torpedó kéne már csak :)
  • Mester01
    azért ird le talán jó az info :)
  • Doom 4
    ÉN csak a Voidon tudom
  • Mester01
    segitség kéne.
    nem tudom hogy ezeket a fegyvereket hol lehet megvenni.
    Tizona del cil,salamacna lövegtorony,kraken 2 tipus ezek kellenének nekem. valaki irja le hol találom meg öket pls! köszi
    egyébként a hamburg city serveren játszok. M3st3R[HUN] néven. ha esetleg valaki is jatszik itt dobjon egy privit.
  • Doom 4
    nem még nincs mod hozzá server igen www.plasmafire.net
  • Mester01
    kezdöknek gyors pénz keresei lehetőség.
  • MuldR
    Jol latom, hogy a plasmafire elindult?
    Viszont nem talaltam leirast, milyen hajok vannak :(
  • Mester01
    :) és az hol található meg?
  • Doom 4
    train
  • Mester01
    az elözö kommentet nem kell elolvasni mert már tudok mindent szinte! :)
    melyik a legnagyobb teherszállitásra alkalmas hajó?
  • Mester01
    csáó. ha jól olvastam vissza akkor sok magyar embrke a void serveren található ugye?!
    meg tegnap találtam egy oldalat magyar és 6-7 ablakja van és le van irva csomo segitseg pl:hajok,fegyverek stb. nem tudnatok be linkelni ezt az oldalt? köszi
  • Doom 4
    http://www.plasmafire.net/ itt a veboldala
  • Admiral
    A kérdéseidre a válasz:

Volna egy kérdésem? << Igen, volna egy kérdésed.
    Tudtok e magyar freelancer serveről? <<< Sajnos én nem tudok róla, csak a void-on játszottam.
  • Doom 4
    irtam korábban ha az nem jött be nem tom mi lehet a baj 3395 ös hsz be irtam
  • X3
    hali
    mi a helyzet akkor ha a VOID mod menet közben,a térkapu használata után a rendszerbe érés elötti másodpercben resetel a gép.3 rendszert tudtam bejárni a kezdéstől, kb 6 napja szivat.
  • Doom 4
    LESZ MÁRMINT OLYAN AHOL A RAPTORSOKNAK SAJÁT KLÁNRENDSZERÜK LESZ ÉS AZT MAGYAR LEGALÁBB IS AZ 1-IK MAGYAR A FEJLESZTŐ ÁRDÁBÓL CSAK MÉG NAGYON BUGOS ÉS KÉSIK MÉG 1 JÓ DARABIG
  • BorK
    Sziasztok.
    Volna egy kérdésem?
    Tudtok e magyar freelancer serveről?
  • Doom 4
    őőő a 3d hanghokat kapcsold ki vagy nem tom mi van a hangoknál legutolsó sor és kis kockát lehet pipálni onnan vedd ki a pipát és jó lesz
  • X3
    most kezdtem bele, de idönként a kapuhasználoknál belépve az új rendszerbe resetel a gép.
    tudsz közelebbit mondani?
  • Doom 4
    nem nem most új mod lesz és beta teszttek folynak a serveren senki sem tud játszani
  • MuldR
    Mas helyet nem talaltam. Probald guglin a void +freelancer kifejezest
  • X3
    sajnos a voidserver üzemen kivül
    máshonnan?

• MuldR
    http://www.voidserver.com/
  • X3
    a VOID-ot honnan szedjem le?
  • Mester01
    Játszanak evel a jó kis gameval még magyarok? ha igen melyik serveren?
  • kobra223
    valaki nem tud olyan modot amelyben lehet bérelni npc-ket?
  • K Ace
    Helosztok. Bírna nekem valaki olyan szerevert mondani, ahol sok a magyar? Ne moddolt játékra épülőt, hanem alapot. köszi
  • Fugitive
    Kiváncsi lennék, mi van az Openlancer-rel, amit igértek...