3984
-
lala33 #3424 Hello!
Tudna nekem valaki segíteni mert nem tudom neten játszani. Nem jeleníti meg a szervereket. Régebben pedig már tudtam vele játszani. -
hunterlead #3423 Sorry a hibákért, baromira reggel van :) -
hunterlead #3422 Nightstaklker mod Olympus DE-1-re tévedők keressenek -=[CapricA]=- karaktert, illetve [SAS]-RJOTTO én vagyok, adminisztrátori mivoltomban.
A szerverekhez eléréségez segítség a honlapunkon: http://capricahun.freeforums.org ha meg végépp elakadna valaki, akkor rjotto77ponthotmailpontcom msn címen zaklathat.
Üdv -
Mester01 #3421 na remek :))) én M3st3R[HUN] ha van msn cimed dobj meg vele fölveszlek igy nem kell egyedül gamelnem :DDD -
#3420 Hali én is Hamburg city-ben vagyok Viktor és bluepoint néven :) -
#3419 igen és meg kell keresni őket de ha valami hon névvel csinálsz karit lehet ők keresnek meg -
MuldR #3418 Es ha felmegyek a nightstalkerre hogyan lepek veletek kapcsolatba?
Jol emlekszem ez az a mod, ahol babylon5, SW, ST meg mindenfele hajok/rendszerek vannak? -
#3417 hááááááát -
#3416 A Tizona delcid és a salamanca cuccok tripoli shipyardban lelhetőek (Omicron Theta asszem) a sunslayer torpedo pedig Bruchsal Base-n. Az pedig Frankfurt. Persze mod nélkül, de nagy valószínűséggel ugyanott vannak moddal is. Amúgy modok nélkül sztem a legjobb ;) -
kobra223 #3415 jaja. raptorok is vannak fent -
hunterlead #3414 Helló, akinek van kedve, Nightstalker MOD szerverein Olympus EU-1, Olympus USA-1 vagyunk egy páran. Szívesen látunk mindenkit :) -
#3413 de olyanokj nincs enek a hamburg cítin mármint azok a bolygók -
Mester01 #3412 oks minden meg van kivéve a sunslayer torpedó kéne már csak :) -
Mester01 #3411 azért ird le talán jó az info :) -
#3410 ÉN csak a Voidon tudom -
Mester01 #3409 segitség kéne.
nem tudom hogy ezeket a fegyvereket hol lehet megvenni.
Tizona del cil,salamacna lövegtorony,kraken 2 tipus ezek kellenének nekem. valaki irja le hol találom meg öket pls! köszi
egyébként a hamburg city serveren játszok. M3st3R[HUN] néven. ha esetleg valaki is jatszik itt dobjon egy privit. -
#3408 nem még nincs mod hozzá server igen www.plasmafire.net -
Mester01 #3407 kezdöknek gyors pénz keresei lehetőség. -
MuldR #3406 Jol latom, hogy a plasmafire elindult?
Viszont nem talaltam leirast, milyen hajok vannak :( -
Mester01 #3405 :) és az hol található meg? -
#3404 train -
Mester01 #3403 az elözö kommentet nem kell elolvasni mert már tudok mindent szinte! :)
melyik a legnagyobb teherszállitásra alkalmas hajó? -
Mester01 #3402 csáó. ha jól olvastam vissza akkor sok magyar embrke a void serveren található ugye?!
meg tegnap találtam egy oldalat magyar és 6-7 ablakja van és le van irva csomo segitseg pl:hajok,fegyverek stb. nem tudnatok be linkelni ezt az oldalt? köszi -
#3401 http://www.plasmafire.net/ itt a veboldala -
Admiral #3400 A kérdéseidre a válasz:
Volna egy kérdésem? << Igen, volna egy kérdésed.
Tudtok e magyar freelancer serveről? <<< Sajnos én nem tudok róla, csak a void-on játszottam. -
#3399 irtam korábban ha az nem jött be nem tom mi lehet a baj 3395 ös hsz be irtam -
X3 #3398 hali
mi a helyzet akkor ha a VOID mod menet közben,a térkapu használata után a rendszerbe érés elötti másodpercben resetel a gép.3 rendszert tudtam bejárni a kezdéstől, kb 6 napja szivat.
-
#3397 LESZ MÁRMINT OLYAN AHOL A RAPTORSOKNAK SAJÁT KLÁNRENDSZERÜK LESZ ÉS AZT MAGYAR LEGALÁBB IS AZ 1-IK MAGYAR A FEJLESZTŐ ÁRDÁBÓL CSAK MÉG NAGYON BUGOS ÉS KÉSIK MÉG 1 JÓ DARABIG -
BorK #3396 Sziasztok.
Volna egy kérdésem?
Tudtok e magyar freelancer serveről? -
#3395 őőő a 3d hanghokat kapcsold ki vagy nem tom mi van a hangoknál legutolsó sor és kis kockát lehet pipálni onnan vedd ki a pipát és jó lesz -
X3 #3394 most kezdtem bele, de idönként a kapuhasználoknál belépve az új rendszerbe resetel a gép.
tudsz közelebbit mondani?
-
#3393 nem nem most új mod lesz és beta teszttek folynak a serveren senki sem tud játszani -
MuldR #3392 Mas helyet nem talaltam. Probald guglin a void +freelancer kifejezest -
X3 #3391 sajnos a voidserver üzemen kivül
máshonnan?
-
MuldR #3390 http://www.voidserver.com/ -
X3 #3389 a VOID-ot honnan szedjem le?
-
Mester01 #3388 Játszanak evel a jó kis gameval még magyarok? ha igen melyik serveren?
-
kobra223 #3387 valaki nem tud olyan modot amelyben lehet bérelni npc-ket?
-
K Ace #3386 Helosztok. Bírna nekem valaki olyan szerevert mondani, ahol sok a magyar? Ne moddolt játékra épülőt, hanem alapot. köszi -
Fugitive #3385 Kiváncsi lennék, mi van az Openlancer-rel, amit igértek...