Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
de én még invázióval nem találkoztam

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
nem ezek nem nomadok hanem bounty hunterek voltak nomad halyókkal és eredetileg azok fehérek de te csináltál ellenük valamit talán küldiben és ezért megharagudtak

Randal
Asszem alapkiosztásban az S vagy az X.
Ez a fékezõrakéta.

Ilyen inváziók pedig lesznek. Nem is kevés. A legjobb megoldás, ha gyakorolsz egy kicsit. Miután kilépsz az ûrbe, egybõl rátapadsz az F2-re és irány a térkapu.😊

Ezt a "hátrafelé hajtómûvet" nem ismerem! Melyik az?

Most viszont érdekes dolog történt velem! Visszamentem New Yorkba (Manhattan) hogy elpasszoljak pár cuccot, erre egy csomó gép támadt rám! Arra gondoltam valamiért nem kedvelnek (bár a térképen semleges zónaként van jelölve). De ezek Nomad gépek voltak, és nagyon erõsek, alig bírtam velük! Ahányszor kijövök annyiszor jönnek és támadnak, nagyon sokan vannak!
Ilyet még nem tapasztaltam, mitõl lehet ez, ráadásul pont itt, ahol sokan még nagyon kis géppel kezdenek?
Vannak ilyen inváziók?
Randal
Nézd meg😛
Amúgy egy jó taktika, hogyha az ellen repked össze vissza, hogy használod a "hátrafelé" hajtómûvet. Frankón lefékez, ráfordulsz, megsorozod és kilõsz egy irányba. Meg persze küldözgeted rá a raketákat😄

Nos, ma már PvP-ztem is, igaz nem azzal a taggal, akivel délután megbeszéltem (õt nem találtam a szerveren abban az idõben).
Nagyon élvezetes, gyakorlatilag egy párbaj jellege van! 2K-ról egy egy "GO" jelzés után indul a harc, pajzs és hajótest regen nélkül!
négy menetet nyomtunk le, az elsõ döntetlen lett, a többibe kinyomtak, mint macska az emésztetlen löncshús-bõrt...
Manõverezni elég jól manõverezek, de amikor támadnom kell rendszerint én húzom a rövidebbet.
Nomad Class 10-es gun-okkal vagyok felfegyverezve, a társamnak pedig valami FEAR nevû cucca volt, amely úgy szétszedte a Nomad pajzsomat, mint hülye gyerek a mesekönyvet.
Láttam már olyan gun-okat egyébként (Babilóniában) amely darabonként 2,5 millióba kerülnek. vajon azok mit tudhatnak???
Randal
Annyira azért nem😛
Armored Transporter a neve egyébként.
Jó kis hajó és érdemes beruházni rá, mert gyorsan összeszeded vele a lóvét a New Tokyo - New Berlin - New London tengelyen.
Persze nem ebben a sorrendben, de ezen a hármason körbe körbe menve.
Egy kis megszokás után 1 fordulót megcsinálsz 7-10 perc körül ami 1 millát termel. 1 óra bolyongással legalább 6-8 millát szedsz össze.
Persze baromira unalmas, de összeszedheted a lóvét.

Hmmm!
Végül is ez nem is igazi kalózkodás, hanem úgy is felfogható, hogy bizonyos összegért cserébe elkísérteti magát egy transporter pár hajóval, akik megvédik õt... Akár még nemes gesztus is lehet!
Én is ajánlottam föl már pár transporternek védelmet (no nem azért, mert olyan nagy mágus vagyok harcban, hanem csak azért, hogy ne céltalanul bolyongjak) de nem éltek vele.
Körbejátram Babilóniát, és láttam egy megvehetõ Transportert, kib...-ott nagy raktérrel, viszont teljesen kiszolgáltatott volt, mert még védõpajzsal sem rendelkezett. Ilyennel azért nagyot lehet bukni, ha kilövik!!!
Igen, a Pirate szól a kereskedõnek, aki épp az útjába kerül, hogy fizessen neki adót, különben lelövi. (Ez az adó a szabályok szerint max. 200e dollár lehet.) Ha a kereskedõ nem fizet, akkor a kalóz lelövi. (Nem rakományt ad át a kalóznak, hanem készpénzzel fizet.)

Tapasztaltabb kereskedõk már felszólitás nélkül adják a pénzt, ha meglátnak egy kalózt, ilyenkor a kalóz nemritkán megvédi az együttmüködõ kereskedõt.

Aha, valóban ott van, megtaláltam! azt hittem egy egész vastag lista lesz a jelek sokaságából...
A "Rogues " érthetõ.
a "Pirates " is, bár ez a "tax-olás" (adóztatás) nem teljesen tiszta!
Fel kell szólítaniuk a rakomány (vagy annak egy részének) átadására, és csak akkor támadnak, ha ezt nem teszem?
PvP-zni bármelyik rendszerben szabad, kivéve New York-ot. (Nomad 1-ben pl. igen sok PvP szokott lenni, onnan tudom, mert ott szoktam portyázni a nomádokra általában, meg az Unknown 2-ben.)

Szerintem hogyha netán többen támadnak rád, vagy pedig orvul (pl. épp mások ellen harcolsz, és közben nekedesik), akkor jogos a regen. 1 vs 1 ellen pedig az a megállapodás, hogy nem használhatja egyik sem. (Pedig lehet, hogy izgalmasabb lenne így.) De igazából érthetõ ez, mert akkor akinek max. számú van a nanobotból meg battery-bõl, az nagyobb eséllyel indulna a pvp-ben, és így mindig pvp elõtt venni kéne. (Bár ha meghalsz pvp-ben, akkor ígyis-úgyis feltöltheted, úgyhogy ez az indok se teljesen jó.)

A server weblapján középen van link a szabályzatra (View - The Server Rules Here), ott írja az -et pl.

Na várjunk egy percet!
Van ugye az a PVP (Player Vs Player) amikor (gondolom) mindenki bemegy egy erre a célra fenntarott rendszerbe (Talán Spárta az) és ott összemérik a tudásukat. Ha itt - megállapodás szerint - senki nem használhatja a pajzs és hajótest regenerálót, javítót, akkor az így is sportszerû!
De ha a rendszer valamelyik pontján rámtörnek, hogy kifosszanak, akkor nehogy így legyen má'!!! Ráadásul ebben a felállásban úgy gondolom, az esetek oroszlán részében a megtámadott van erõnléti hátrányban, mint kiszemelt transporter, stb... stb... egy csoport szupergép ellen. Lehet, hogy az az egyetlen esélye, hogy bedokkol valahová (ha teheti) és közben a gépét javítgatja az állandó találatok alatt, ha tudja... (én már nem egyszer jártam így, igaz, a gép ellen).

A szerveren egyébként nem találom ezeket a jeleket (amirõl lentebb is írtam). Mire kell ott klikkelni?
Randal
Rakétánál ill. torpedónál figyelj még a fordulási sebességére is, na meg az újratöltésre is.
Általában olyan 6-700 méternél érdemes kilõni, hogyha szembe jön veled az ellen( ilyenkor mindig a fékezõ rakétákat használom, úgy állok be), vagy olyan 5-600 méteren, de az már necces, max ha telibe kapja.
Ilyenkor frankón le tudod bontani a pajzsát, aztán ereszthetsz rá egy-két rakétát, meg lõheted is😊

Igen, pvp-ben nem ildomos használni...
(Regen az, amikor nanobottal javítod a sérülést vagy battery-vel a pajzsot újratöltöd. Regener-nek hívják pedig azt, aki pvp csata közben újratölti magát.) Bár mondjuk szerintem ha egyszerre ketten támadják az embert, plusz még egy csomó nomad, akkor igen is jogos a regen.

A Torpedo / Disruptor (nem Distributor 😊 ) közül a torpedó fõleg lassú célpontok ellen jó (pl. nomad battleship). A Disruptor-ral pedig azt tudod elérni, hogy a célpontod lelassuljon normál sebességre, amikor 300-al megy (Cruise Mode-ban van).
Rakéta amúgy elég jó, igencsak meg lehet szívatni vele a másik játékost... (én még sose használtam, de ellenem folyton használják).

Ha gondolod, egymás ellen gyakorolhatjuk a pvp csatát (én se vagyok egy nagy szakértõ benne, és ha netán elszedek cuccot, azt visszaadom).

Mi az a regener? a pajzs regeneráló?
Miért nem lehet használni??? Nem azért van, hogy használd?
Vagy PVP-ben - megállapodás szerint - nem használjátok?
Randal
A VoidServer honlapján le van írva a jelentésük.
A jelölést neked kell kitenni, különben megbüntetnek.
A fegyvereknél a sebzést és a tûzgyorsaságot kell nézni.
A nagyobb tûzgyorsaság a jobb. Ugyanígy a sebzésnél.
Hajók általában közel azonosak. Különbséget csak az jelent hogy milyen fegyver, pajzs és egyéb szerkó van rajta.

Naszóval:
Most jelenleg már valahol az 50-es szint közelében járok (nem tudom megnézni, mert innen nem tudok belépni).
Van egy Titan C.-em, a majmok bolygólyáról, egy rakás fegyver (10-es és 9-es osztályúak) +5.5 misi.
Fingom sincs, hogy ez egy másik játékos ellen mire elég, mondjuk egyenlõre nem is akarom kipróbálni. van egy hajó szintén a majmok bolygóján 3,2 -ért (a nevét most nem tudom) már meg tudnám venni, de még szét akarok nézni máshol is (azt írta valaki, hogy Babilóniában vannak még jó hajók, ott viszont nem voltam még.)
A jeleket lenne jó tisztázni, hogy mit jelentenek a játékosoknál, és azt, hogy ezt a játékos írja be magának, vagy a rendszer tisztel meg bennünket, egy adott tevékenység alapján.
Amit tudok (mert írtátok):
(R) - Roughes (nyírni kell õket, mert õk is azt teszik)
(X) - Kalózok (gondolom õk se barátságosak)
De láttam pl. (T) jelet is, akivel föl is vettem a kapcsolatot New York-ban (semleges zóna révén), Õ fegyverekkel kereskedett. Ebbõl következtetve a "T" (trading) kereskedõt jelenthet...
Milyen jelek vannak még? Mit jelentenek?
Továbbá a fegyvereket se értem mindíg, a hatásfokukat tekintve. 9-es 10-es osztályúak közül melyik a legjobb?
Rakétát se vettem még (a "gun" hard point-ra szerelhetõ fel), mert nem tudom megéri-e, továbbá a "Torpedo/Distributor" kimenetre se tudom, hogy melyik a hasznosabb (pontosabban, hogy mi az a distributor).
Ez igaz, viszot gondolj bele, hogy milyen hamar unalmassá válna a játék, ha nem volnának ilyen elvont figurák... §:-)
Persze baromi idegesítõ - pláne amikor még úgymond "kicsi vagy" - amikor egy rozoga transporterrel próbálod átkínlódni magad 3-4 naprendszeren, néhány tízezres haszonban bízva, és két lövéssel kinyom egy ilyen full fölfegyverzett felsõkategóriás gép (holott pl. az Omega-6 -on, vagy az Omicron-Gamma -ban nagyságrendekkel jobban kereshetne egy küldetéssel is...).

No, lenne további pár kérdésem, észrevételem is, ha lesz idõm (mert munkahelyen vagyok most) fölteszem azt is nektek!
helo kosztya velem is megeset párszor ilyen mert vannak olyan állatok... ilyenkor jobb 300-ra fel pörgetni a motort elhúzni a területrõl<#falbav><#falbav>

"Picit sportszerûtlen, nem?"

De az! Én is találkoztam már furcsaságokkal!
Egy kérdés: regener-t mikor lehet / nem lehet használni? Tegnap pl., kb. 9 nomad ellen harcoltam (4 Valkyr és 5 fighter, vagy hasonló felállás), mikor jött két játékos a helyszínre. Azt hittem hogy a nomadokat fogják lõni, úgyhogy írtottam tovább a nomadokat. Ezután láttam hogy lement a pajzsom, reflexbõl ujratöltöttem, utána nem sokkal lelõttek. Aztán kiderült, hogy az a két játékos is engem lõtt, és még engem toltak le hogy regener-t használtam. Tehát magyarul 9 nomád + 2 játékos ellen voltam _egyedül_... Picit sportszerûtlen, nem?

Inkább Digger a veszélyesebb Noobkiller nem annyira.

Noobkiller rõl csak annyit és a többi rugues-rõl aki már megtapasztalta társaságunkat hogy csak akkor van képe ha egy védtelen vagy egyedül lévõ játékosra támad. tapasztalatunk az hogyha 2-4 en megyünk vagy csak a radaron meglát úgy elszalad hogy utána vissza sem jön. A bátoságról ennyit. Plussz ha sikerül annyira megsebeznünk hogy félõ hogy lelõnénk inkább megy bele a bolygóba minthogy mi szedjük le.
Röviden ennyit a Ruge-k ról. A kalózokat nem is mérhetjük eggyütt velük mert a kalóz taxol és utána támad. avgy a mi esetünkben azonnal támad. Ilyenkor az esetk nagy többségében nem öli meg magát inkább harcol a végsõkig.

Igen van, sztem a legtöbben ott nyomják! Én is ott nyomom Kosztya néven, és ha egy kicsit lentebb visszaolvasol vannak még jópáran...

Mondjuk az nem lenne hülyeség, ha valaki (aki már jobban ismeri itt a többieket) összeírná egy hozzászólásban, hogy akik itt vannak milyen néven szerepelnek a szerveren (amennyiben egy karakterrel nyomulnak).
még valami, van itt aki void serveren tolja? megvettem játékot, aztán néha én is repkedek 😊

Megvan a Titan, a majmok bolygójáról! Hát tényleg van még ott pár gyöngyszem, de ahhoz sokat kell még gyûjtögetni...

Ja! Ha van kedvetek látogassatok el hozzám: www.kosztya.uw.hu
alaska-ból tudok átmenni omicron minor-ba? és ha igen, hol találom a jumpgate-t?

Randal
Mindenféle népséget lõhetsz amúgy. Nem kötelezõ hozzá semmilyen elõjel. De ha csak ebbõl tartod fennt magad akkor igen😊

Akiknek van a neve elõtt, azok a Rogues-ek, és minden más játékosnak kill-on-sight van rájuk érvényben (tehát, aki meglátja, írthatja, ha van kedve). Az -et tartalmazók a kalózok, rájuk nem tudom hogy ez él -e... Mindenesetre pl. csak akkor kalózkodhatsz, ha -et tartalmaz a neved.

Így lesz, köszi!

Mellékesen: Valamelyik hozzászólásomban úgymond "hiányoltam" a beteg agyakat a szerverrõl.
No ma összeakadtam egyel, a New Tokyo Systemben, ugyanezen nevû bolygó elõtt.
Úgy kinyomott, mint hígfost a rakott-palacsintából! Pont egy küldetés után voltam, plusz volt még nálam tartalékba két db. 5-ös és 2 db. 7-es osztályú lézer (ami persze el is veszett. Gondoltam hátha majd el tudom passzolni valakinek, hogy mindketten jól járjunk).
Megkérdeztem tõle egy kis idõ múlva chet-en:
- Why did you kill me 15 minutes before?
Mire Õ:
- Look at my tag R
"Noobkillernek" hívták, (vagy valami hasonló) és a neve elõtt és után valóban állt egy jelzés.
Ezeknek is van akkor jelentõsségük? Mások elõtt is látok különbözõ betûjeleket, gondolom azok is jelenthetnek valamit!
Ezt egyébként õk teszik ki a karakterük elé, vagy a rendszer tiszteli meg õket?
a Centurionnak van ott egy tuningolt verziója...ám sokak szerint Bugos..úgyhogy nem látják szívesen...de úgyse pvp-re használnád egyelõre gondolom. Még Babyloniába néz körül ott van sok új hajó

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Na ez az infó mindennél többet ért! Egy magyar srác tegnap az Omega 41-en cirkált, megkértem nézze meg, hogy lehet-e ott kapni Titant (úgy emlékeztem, a single játékból, hogy ott van). Azt mondta, hogy van.
De akkor ezek szerint van egy jobb változata a Majmoknál?
Ugyanannyi, vagy drágább?
És egyáltalán: Single módban nekem a Majmok (meg a robotok) még az ûrhajómat se voltak hajlandóak megjavítani, ami persze egy-egy Nomad hajórajjal való találkozás során igencsak gondolkodásba ejtett. Itt már nyitottabbak?
A pénzzel kapcsolatban meg csak vicceltem! Már fölküzdöm magam!
§:-)
Doom 4
majd én adok
de mind 1 a titan nak meg van változata a majmoknál kapni Unkown 2 ben a neve titanium cruiser és nagyon jó PvP karimon is az van

Hát a Titán szerintem is egy kissé lomhán fordul... §:-)))
de "single"-ben a Nomád hajókon kívül nem nagyon volt ellenfele. Nekem is az egyik kedvencem volt egyébként az Omicron Gamma, ha meglesz a Titánom én is megyek... (Sajnálni fogom a Falcont, de lomhaság ide vagy oda én is megveszem a Titánt...)
Nekem egyébként senki nem adott pénzt, bassza meg!!! (Mondjuk így izgalmasabb is)
Sziasztok!

Regeltem én is a voidra, <-Colonel->Robert néven... Egyelõre nagyon tetszik, rengeteg újítás van benne (új hajók, rendszerek, stb.).
Egy remekül felszerelt Titanom van jelenleg, azzal csinálgatok 900 ezres küldetéseket. Melósak, de megéri.

Mindenesetre, a Titan-ban kellemesen csalódtam. Valaki írta még régebben, hogy lomhán fordul, mint egy öreg csatahajó. (Emiatt ki se próbáltam single playerben.) De most kipróbáltam, és egész jól fordul, jól tudok vele harcolni. Lehet, hogy a nomad thrusterrel még jobban fordul majd. Ma majdnem szereztem egyet, de túl késõn nyomtam meg a B gombot, és valaki elhappolta elõlem :S Sebaj, majd holnap szerzek egyet, úgyis az Omicron Gamma rendszerben írtogatom mostanság a nomádokat. Forma1 futam elõtt lesz idõm rá, szerencsére holnap nem kell bevásárolnom, ma elintéztem.

A Freelancerben olyan karaktert akarok alakítani, amely egy talpig gentleman rendõr ezredes (innen a Colonel). Mondjuk a Corsair-ekkel nagyon jóban vagyok, de ez még belefér (az összes kalózzal úgyse nagyon lehet rosszban lenni, mert egymásnak is ellensége némelyik). Mivel a kezdetnél én is kaptam csak úgy valakitõl 400 ezer dollárt (pedig elég jól gyüjtöggettem magamtól is a pénzt), ezért elhatároztam, hogy én is adakozni fogok az újoncoknak, persze csak akkor, ha a kérdésemre (Mind if I give You some money as gift?) igennel felel.

Gyorsan jött aválasz, és egyértelmûen is hangzik!
Köszi szépen, sokat segítettél!

A "Turret"-ekre visszatérve:
Egyedül akkor látom hasznát, amikor dokkolás közben támadnak rám. Benyomom a "h" billentyût, körbeforgatom a hajót külsõ nézetben (ilyenkor az egér ezt csinálja) és az éppen támadó hajókra lövök, amitõl õk kitérnek, és nem lõnek tovább egy darabig). De máshol tényleg nem igazán alkalmazható...
Akna ügyben még csak annyit, hogy ne vegyél egyelõre, felesleges. NPC-k ellen pláne. Van olyan hogy Nomad minedropper..kifogyhatatlan akna. Egy ilyet szerezz majd.PvP be néha jól jön.

1) a)alias CM rakáta eltérítõ fáklya(manapság is használják)
b)akna...kidob s BUMMMMM
2)turret; vadászoknál ami hátra lõ senki nem használja, teherhajónál se nagyon...de ami téged érdekel van olyan hogy turret view..talán ez segít kicsit. De sok értelme nincs
3) a)van 3 enchanter, Pajzs energia, pajzs regeneráló; illetve a lövési energia kap bónuszt
b) hull erõsítõ (páncél, piros csík)
4) hátõõ..termékek ;nagyon sok új bolygó van szanaszét..ám hogy elégséges legyen a profit k* messzire el kell vinni õket
5) a)van a radar fölött egy "invite..." azzal tudod behívni gruppba
b)igen
c) lehet, de aszem gruppba kell lenni

No akkor megint én lennék az, és ahogy azt ígértem, összegyûjtöttem azokat a kérdéseket amelyek még nyitottak elõttem ebben a játékban. Biztos vagyok benne, hogy Ti ezeken már rég túl vagytok... §:-)

1. Eszközök:
Anno, amikor még "single"-ben nyomtam végig a lézereken kívül nem nagyon fektettem másra hangsúlyt (esetleg még a torpedóra). Két dologra nem tudok rájönni, hogy hogy funkcionálnak, illetve mit csinálnak:
a, Droper (pl: Countermeasure Droper)
b, Mine (pl: Razor Mine)

2. Szintén a harci eszközök kategóriájában mindig is külön rejtély volt számomra a "Turret"! Illetve az, hogy ezekkel hogyan kell harcolni!
A lézerekkel harcolni nem gond! Nyomok egy "space"-t mikor jön az ellen, ekkor a hajóm mindig az egérkurzornak megfelelõen mozog. A "tab" billentyû idõszakos lenyomásával az utánégetõvel manõverezek, éles kanyarokat leírva szinte eltalálhatatlan vagyok, az ellenfelet viszont könnyen be tudom fogni.
A turret-eknél ez azért nem alkalmazható, mert azokkal csak hátrafelé tudok lõni. Nem is lenne annyira idegesítõ, csak hát ugye a nagyobb áruszállító transporterek ezzel vannak "hatásosan" fölszerelve.
Ha a "space"-el átállítom a hajót a föntebb említett kurzorkövetõ állapotra, és egy "v" billentyût benyomva hátrafelé tüzelnék, az azért nem jó, mert a hajó akkor is követné a kurzort, tehát csak forog.
Ha csak simán "v"-t nyomok (vagy egy "h"-t, amivel körbe tudom forgatni a hajót külsõ nézetben) úgy már elvileg képes vagyok lõni hátrafelé, viszont csak egyenes vonalban tudok az utánégetõvel manõverezni ("tab") így pedig semmi perc alatt lerombolódik a pajzsom. Szóval már 3-4 kisebb hajó elõl is csak a menekülés marad...
Ti hogyan harcoltok ezzel a fegyverrel, ha transportert vezettek?

3. További felszerelések:
Hát vannak elég borsos dolgok, amik az alapjátékban nincsenek:
a, Power Enhancer CP1, CP2 ($100.000, $250.000)
b, Armor Upgrade (szintén két kategória)
No ezekrõl nem ilágos teljesen, hogy mik is, és legfõképpen az, hogy új hajó vásárlása esetén továbbvihetõek-e.

4. Furcsa áruk:
No ez a legérdekesebb!
vannak olyan furcsa áruk itt a Void-on, amelyek szintén nem voltak az alapjkátékban benne, és az a legérdekesebb bennük, hogy szinte minden ûrálomáson (legalábbis az eddig általam már felderítettekbe) ugyanazon az áron szerepelnek! Pl:
- Classified Defense Plans $20.750
- Military Scramble Codes $20.750
- Government Agents List $20.750
stb...
Ez ám a kereskedelmi szellem!
Sõt! Amikor a California System-ben próbáltam földeríteni, hogy hol az a bizonyos "jump hole" az Omega 7 felé (a #3218-az hozzászólás belinkelt képén be van rajzolva, persze az nem a Void-ról való), messze a trade line-tól találtam egy "Planet Bianca" nevû bolygót, amely egyenesen bõvelkedik ezekben a cikkekben. Lásd példaként:
- Cardamine Masks
- Mezzart Female
- Mezzart Warrior
- Stollen Art
- VIP
and so on...
No ezek mire valóak???

5. Player/player
Amik a szerver szabályzatában le vannak írva, azok tiszták, azt hiszem.
Viszont:
a, Hogy mûködik a csapatok szervezése?
b, Ha kijelölök egy másik "élõ játékost" akkor megjelenik egy kis ikon a képernyõ alján. Ennek segítségével egymás között lehet árut cserélni, kereskedni?
c, Más "élõ játékossal" nem lehet kötelékbe repülni? (pl. ha egy gyengébb transportet el akarok kísérni valahova)? Nekem még nem sikerült. A "trade line" on keresztül viszont kötelék nélkül könnyen elveszíthetõ a társ, ha esetleg útközben kidobódik.

Hát ennyi. Elnézést a hosszú kérdésekért, és köszönöm a segítséget elõre is!
Randal
Érdemes felrakni pajzsbontó rakétát ill. lézert.
A sebességük ill. újratöltõdésük ugye fontos dolog. Lassút ne nagyon vegyél mert nincs értelme vadászgépek ellen.
plusz tök mindegy hogy milyen géped van, ha 8-10 ugyanolyan osztályú ront rád😛

tud õ..csak nem úgy hogy 4 en cincáljuk😄DD

Doom 4
lezsnek pl. DIGGER na jó õ nem tud anyira

Nos, ma a Void-on - igaz, system-ekkel odébb voltam - de találkoztam Bumblebee-vel és Fist-el!
Nagyjából sikerült fölszerelnem magam, de még mindíg nem találom a megfelelõ lézerkombinációt (nagyon nehezen tudom átütni az ellen pajzsát) de majdcsak meglesz az is!
Van egy jópár kérdésem, majd összeírom és ha valaki akar majdcsak válaszol rá...
Eddig még nem találkoztam agresszív játékosokkal (playerekkel), bár még csak most lépkedek ki jobban a light-osabb rendszerekbõl...
Doom 4
ja és igen a server ment magától

Doom 4
hát pl: mi a raptors klán: _xyz néven futunk én pl:_Bumblebee néven vokde a klán vezére Fist neki van valami különm karakter is a nevében de ott van hogy fist meg raptors

Köszi a segítséget mindenkinek!

majd megpróbálok akkor még millákat gyûjteni!

kössz még egyszer!
Hát mit is mondhatnék, nekem nagyon bejön! Igaz, hajót még nem váltottam és a kereskedelmi utakat (a profitálóakat) már teljesen elfelejtettem, de majd csak összegyûjtök egy jobb hajóra végre!
A chat használatára nehezen jöttem rá, de a végére sikerült. Találkoztam egy magyarral is!
A harc ezzel a kis fasz ûrhajóval még nehezen megy, de bízom benne, hogy holnap sikerül lecserélnem.
Eddig egyszer nyírtak ki (nem nyitottam ki a rendõrségnek a rakteret) és egyszer belevágódtam az atmoszférába (balfaszkodtam)

Kérdés: Bár egy halál után - tapasztalat szerint - arról az állomásról indul tovább a játék, ahol utoljára bedokkoltunk, ez oké. Viszont a mentett állást nem találom! Ezt a szerver tárolja? Nem szokott elveszni?

És még kíváncsi lennék arra is, hogy milyen néven vagytok megtalálhatóak, máraki a void szerveren nyomul!
Doom 4
Na figyu ezen a serveren nincsenek a hajók szintekhez kötve tehát elmész spartaba és ott a szoklában meg tod venni asszem 1 misi (99?.??? körül van)

(Ezt még "single mod"-ban tapasztaltam):
Viszonylag jól lehet keresni különbözõ küldetések teljesítésével is (ahol harcolni kell). Nem a küldetésekért kapott pénzösszegre hívnám föl a figyelmet elsõsorban, hanem a kilõtt hajók maradványai közül bevontatható értékes árukra, fegyverekre, amelyek értéke természetesen egy szintnek megfelelõ, de nagyon jól profitál.
Anno, amikor elõször játszottam, valamelyik "Omega" rendszerben teljesítettem egy rakás küldetést, majd gyémántokat bányásztam és azt adtam el (sajnos már nem emléxem hol, az árakat újra át kell tanulmányoznom). Én így gyûjtöttem össze a Titán-ra valót...
Randal
A legjobb ha megnézed melyik bolygóról menyikre érdemes szállítani árut.
Van egy-két félreesõ bolygó pl asszem a New York rendszerben ahol olcsón lehet egy Humback szerû hajót venni. Azzal összegyûjtesz 10-15 misit, majd veszel egy Armored transporot. Na, azért nem lesz egyszerû eljutnod, de majd megoldod. Azzal már elég sok árut tudsz szállítani, amivel viszonylag rövid idõ alatt tudsz milliókat összeszedni. Ezután már vehetsz jó ûrhajót😊