Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Egy picit vissza olvastam, mi lesz ez a plasmafire? magyar szerver?
Lenne egy kérdésem a single player fõküldetéshez. Most kezdtem újra játszani, és az elején szeretném megszerezni a dromedart. Van erre lehetõségem? Meg volt a küldetés ahol a hackerek segítenek, és utána próbáltam visszamenni a Mactan bázisra, de ellenségesek, pedig a listában neutralnak mutatja õket.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Ez az olympos nem ugyanaz mint a WTS ugye?
Csatahajokkal hogy dokkoltok? Az miben fer el?:)
Ha ez a plasmafire elindul, azert irjatok mar ide. Kiprobalnam azt is. Aztan amelyik legjobban tetszik, ott maradok. De akarom a UNITY-t vezetni :) (jo, tudom felrobbant) :(
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az a plasmafire miert olyan jo? Azon kivul, hogy sajat rendszeretek lesz.
Lokiv: jol lattam, hogy az Olimpuson nagy hajokkal lehet kozlekedni? Ugy ertem ilyen csatacirkalok vagy hasonlok? Ezt hianyomom a voidrol.
pl. a Raptors klán.
Van egy bolygó ahol az Armored Transportot árulják, érdeklõdj utánna. Annak asszem 10e a raktere.
Én mostanában nem játszom, mert a Wizardry 8-at tolom:)
Mostmar van 320 000 em, es nem igazan tudom merre induljak.
Holnap kitalalom, de otletet adhattok. :)
Vannak itt klanok, es azoknak weboldala?
Asszem a New York Systemben egy félreesõ bolygón ahova nincs tradeline, ott olcsóbban árulnak egyet. Vmelyik kapuhoz van "közelebb" a bolygó.
Igy azert mar legalabb van uticel, merrefele induljak.
Ha jol latom, az arak folmentek. A Rihno ami singlebe 9000 itt valami 118 000 ert akartak ramsozni. Durva :(
Ja, es ebbe a mvenni csatahajokat? Vagy csak a next gen-be?
New London-New Tokyo-New Berlin.
Ezt a tengelyt kb 7 perc alatt megjárod és kb. 500e-t keresel vele. Persze csak ha megvan az Armored transporter.
Arra most nem emlékszem hogy mely áruk, de ha leszállsz a bolygókra akkor már tudni fogod.
Asszem az arany, hús, gyémánt menet lesz az, de passz.
Nincs folos repulgetesekre idom. Mostis megkaptam asszonytol hogy mindig csak az urt jarom :)
Meg csak par kort ftottam gagyi nyersanyagokkal.
Mik a tippek kezdeshez? Mi a jo utvonal?
Kereskedest preferalom vadaszgatos missionok helyett. Regi ELITE-s ver :)
Tegnap porul jartam, mentem a galaxisba, de epuletestol eltunt :)
Ma megyek az uj helyukre megvenni. (Nekem csak "biztonsagi masolatban" van meg, ugy nem illik szerverre menni) :)
Ebben a modban lehet ilyen nagy csatahajokat is venni?
mert az alapjátékkal már nem érdekel, többször végigvittem már
Az elején úgyis az a fontos, hogy megszerezd a legnagyobb teherszállítót és csináld a pénzgyûjtõ köröket:)
Ha 0 rol elkezdem azert lesz minimalis elvezet benne, vagy felejtos, ugyis mindenki ubertap?
Kobra,te meg hova tüntél mégis<#violent>#violent><#violent>#violent>Már 4 en vagyunk,mi leszünk Olimpus istenei.
Van amikor egy rakás hajónál is tökéletes, és van amikor 7-8 hajónál is szaggat mint az állat! nem tudom mitõl van, alapjában véve nincs nagy gépem, viszont "single game"-ben nem találkoztam ezzel a hibával.
Egy fontos kérdés: Az a ID, amivel bejelentkeztem a VOID-ra (vagyis amit kreált a server), az minden karakteremre vonatkozik, vagy minden újonnan létrehozott karakteremnek külön azonosítója van?
És egy adott újratelepítés után hová kell beírni?
Köszi!
Ime a download site:http://olympus.gwcdata.com/
Ez a fórum.http://olympuscomplex.proboards103.com/index.cgi
Na,ha esetleg bevágódsz,Traders Hope és Fate közt üzletelgess 1o milláig,utánna pedig Sol-Earthot keresd meg a kövek közt.Megtarthatod a Vipert is,de vehetsz cargot,ahogy tetszik.Sol Earthba jutva,Planet Earth,Aegus frightert vegyél,rakd meg Abrasive armorral és a Wolf jumpot megkeresvén Resuply Base Gammába menj.Ott moonshinet és vissza.Addig csináld még vki nem jelentkezik.Ha ezzel a nickel leszel majd rádijesztek,és továbblépünk.2h alatt rohadt gazdag lehetsz.:)Na jó,majd ha belejössz.:P
"
Valamit, valamiket azonban továbbra sem értek:
1. Ha én csinálok egyedül küldetéseket ott (O. Gamma) automatikusan leromlik a státuszom a B. Hunters-eknél (amit nem nagyon szeretek, mert baszott sokan tudnak lenni, lásd lentebb).
Most viszont egy rakás küldit megcsináltunk, mégse romlott egy kockányit se a státuszom.
Továbbá: Bizonyos népeknél, planétáknál se mindíg tiszta, hogy miért válik egyszerre zöldbõl pirosra, stb...stb...
Azt meg tudom nézni valahol, hogy egy küldetés folyamán egy másik adott népcsoport mit fog reagálni?
2. Aztán:
Az Omicron Theta-ba (Freeport 9) betelepedett egy Görög Team. Kilõni ugyan nem lõnek ki, de fenyegetõznek, hogy hagyjam el a területüket.
Ez valamitõl tényleg az övéké, vagy csak önkényesen kisajátították?
3. Bár Peti azt mondja, hogy "nem érdemes velük foglalkozni", mégis rettentõen zavar a kereskedelmi árucikkek között azok a dolgok, amelyek a single game-ben nincsenek benne (errõl lentebb is írtam):
- Cardamine Masks
- Mezzart Female
- Mezzart Warrior
- Stollen Art
Továbbra is fönnál a kérdés, hogy mi ezekben a poén, ha majdnem mindenhol ugyanazon az áron vehetõek, eladhatóak?
(Sajnos itt az angol leírás szinte csak arról ír hogy mi, de hogy mire való...)
valaki esetleg ezekrõl tud bõvebbet?
Köszi!
pajzsok közül a Nomad a legjobb?
lecseréltem a szar Titan C.-omat, és fölszereltem az új gépet!
PVP-ztem egyet az "Ûrhajós" nevû játékor-társammal, amelyben rendszerint alul maradtam! (Egyet azért nagy véletlenül összehoztam).
Az egyik Raptors taggal is PVP-ztem egy kalóz ellen, no ott is csak olyan hatásfokkal, mint egy F-16-os ellen egy fölfingott dugó.
A gép ellen már nyerõ vagyok, viszont ez egy teljesen más stílus!
Kimanõverezni (egy/egy felállásban) nagyon sokáig tudok, rendszeresen akkor kapok nagy taslit, amikor támadni próbálok!
Nem baj, majd belejövök!!!