3984
-
#3504 www.freelancerserver.de
mod 1.31 manager
és mod 3.15
Pár magyar is szokott lenni. -
interrior2 #3503 megvan a void csak a multyplayer rész nincs ugyanaz mint azelőtt -
FL Zoli #3502 A void honlapon van a direct connect azt töltsd le. az egy szimpla parancsikon amit kiegészítettek az ip-vel, azzal indítsd a játékot -
interrior2 #3501 engedéllyeztem mindent de ugyan az!
Szerintem rossza szerver(download):S
HELP! -
lammaer #3500 All seeing eye - tan halozati beallitas problemad van, nem a telepitessel lesz ott a gond. Tuzfal helyesen van bekonfiguralva? -
interrior2 #3499 Hy all!
elakadtam kéne 1 kis segítség: hogy lehet a modokkal játszani? Mert letöltöttem a mod manager 1.4 beta verziót megnyitottam vele a mod-ot kicsomagolta (the void) és aktiváltam zöld pipa... de a játékban pedig se a lanba nincs se az internet részbe pls help!
Ja és az All seeing eyet meg nem tom telepíteni mert azt írja: cinnecting the global server kb. 1 prcig ezt írja ki azt coldn!t connecting the download server! aztán meg: azt hogy índítsam újra a telepítést :S és ugyanez már napok óta..
Valaki ide tudja nekem passzolni a feltelepítettet?
Valaki segítsen Dani -
MuldR #3498 serials.ws? -
Cs0nt1 #3497 Aloha!
Valaki lécives adjon nekem CD kulcsot, nagyon nem találok és már tiszta ideg vagyok:S -
musztafa #3496 Szasztok!Lenne egy kis gondom:amikor elindítom a Freelancert ugye elkezdi lejátszani a videókat aztán jön a bevezető vidi...eztán ha minden igaz következik a nagy Freelancer feliratú töltő képernyő...nekem itt egy kicsit vár aztán ledob az asztalra.Frisítettem a drivert,felraktam patchet,újratelepítettem 531x-er,de ugyanaz...Előre is köszi a választ! -
lammaer #3495 Nekem valahogy kimaradt anno az eletembol, fel eve feltettem hogy multizzak vele egy kicsit (discovery moddal), de valahogy hamar rauntam. Nagyon egykaptafas monoton a multi benne. Igaz, EVE Online utan mit varjon az ember ;) -
steweee #3494 érdekes hogy még nem jött ki folytatása. komolyan mondom történelmi darab volt a maga nemében
kár hogy a modokkal nem megy az alapjáték most is végigtolnám akkor még1x -
zsidoka123 #3493 multival szeretném tolni és nem vagyok zsidó csak így hülyülünk haverokkal hogy köcsög zsidó meg ilyennek oszt marhaságból lett ez a nevet :) na szóval aki tud helpelni pls vegyen skypen fel thx előre aki segítek -
lammaer #3492 "mert minden le töltöttem sztem ami kell és nem akar jó lenni"
Pontosits: mit jelent az hogy nem akar jo lenni?
Siman csak single playert akarsz jatszani vagy multit? -
#3491 te Zsidó vagy? Met akkor nem segítek! -
zsidoka123 #3490 hello valakinek akinek van skype az felvenne ezen a címen zsidoka1991 lol név de azé ezen lenék elérhető ha valaki tolja egy jó ideje ezzel a freelancer játékkal az pls vegyen fel és magyarázza el pls hogy csináljam megmert minden le töltöttem sztem ami kell és nem akar jó lenni -
ZoZooo #3489 szóval egy linkel vagy torrentel többre mennék :D köszi -
ZoZooo #3488 google jó haver csak most berágott rám mert nem talált semmit ..... vagy csak én vok a balek... -
kobra223 #3487 google a barátuk:D
-
ZoZooo #3486 Freelancer Server Direct Connect Tool progit honnan tudom leszedni? -
lammaer #3485 Remlik hogy a hang miatt csinalja. Nincs veletlenul a jatekban 3d hangzas (vagy talan EAX) bekapcsolva? -
Foldlako #3484 Töltsd le a Freelancer Server Direct Connect Tool progit és fogsz találni pár szervert.
amugy nem rohadt a freelancer.inkább rohadt jó!xD -
#3483 én nekem mindig ledob ugy hogy nem bocsi. üdv. [RAPTORS]_Szegvári -
kobra223 #3482 sziasztok az lenne a problémám hogy szeretnék inditani egy szervert amiben néhány modot ki szeretnék probálni na de a lényeg hogy amikor fut a szerver és az fl-elt eliditom és a szerver listában meg jelenik a szerverem nem azt az ip-t írja ki hanem f80:: stb. karaktert valaki nem tudja mi lehet a gond vagy valami hasonlóval nem találkozott? -
ZoZooo #3481 vagy valaki mondjon egy jó szerót és mondja el hogy hogyan lehet connectelni mert nekem alapból nme lát egy szerót se a rohadt freelancer.... -
ZoZooo #3480 brutal a ti szerótoknak mi a címe most??? mert ez (5.69.230.47) már nem él.... -
steweee #3479 igen, videodriver probléma
a megoldást is megtalálhatod ott
-
Bajzi89 #3478 Hali,
én még nem találkoztam ezzel a problémával, szerintem külföldi oldalakon kellene szétnézned. vagy google, általában az segít -
Dcgreg #3477 Helo
Elővettem újra a Freelancer-t eddig nem csinálta, de most elkezdte hogy rendszer ugrás közben restartol a gép. Olvasgattam a fórumot másnak is van ugyan ilyen problémája csak nem válaszoltatok.
Remélem valaki még elolvassa ezt...
Segítség
Helo -
Fugitive #3476 Ja-ja, engem is megtalálsz néha-néha. -
lammaer #3475 A hivatalos discovery szerveren van jopar magyar, csak sokszor idiota neven. Viszont ha te inditasz valami jo magyar nevu pilotat (mondjuk Zokni Bela :) ) akkor eleg hamar felismerik benned a honfitarsat es megkeresnek :)
-
kobra223 #3474 tanusithatom foldlako barátom iménti mondatát:D
üdvözlettel:
[RAPTORS]_hun_Péter:D -
#3473 de system chatba be irod vagy consoleba hogy van itt magyar??? és akkor ha észrevették jön aválasz
-
Foldlako #3472 Üdv Toroco!
Mondtam már multkor gyere Voidra xD.(Imperiumgalactica2 oldalon)Elég sok Magyar is van csak mindenféle extrém neveken.Mindenesetre engem biztos megtalálsz:)
Foldlako -
Toroco #3471 Mennyien szoktatok lenni a szerveren?
Ha tudom, hogy vannak magyarok akkor végre elkezdenék én is rendesen online játszani szerintem. Hamarosan ilyen hidegben nem lehet az autót építeni, aztán lenni kis időm játszani. -
#3470 Kis kihagyás után ujra megy a szerver csak routert kellett cserélnem -
MuldR #3469 Olyan sose lesz. :( -
steweee #3468 freelancer 2 ? megjelent már????? áááááá de jó lesz
-
ZoZooo #3467 és mi a legjobb fighter ill bomber és hol lehet őket megvenni?? :D -
#3466 On progress :-) -
ZoZooo #3465 jah és brutal.... a szerónak nincs vmihonlapja ?