3984
-
#3584 Akkor te még friss tag vagy, Zoli szerintem én veled viszont már játszottam, én voltam Bumblebee később Szegvári. :D Jaj azok a szép idők... Gondolom a filmből nem lett semmi sajnos pedig azt is egész jól leforgattuk, de a zárójelenetre nem került sor pedig vagy hét DVD-ni nyers anyagot küldtem át Fistnek postán :D Hát talán egyszer még vissza tér a nagy csapat egy forgatás erejére...
Amit én nagyon vártam az a Plasmafire mód volt, (ami elméletileg újjá születik) ahol már megvolt a saját klán hajónk meg fegyverünk és tervbe volt saját klán rendszer is. Csak hát Firekiss belefáradt a munkába... Nem hibáztatom hatalmas nagy meló! -
#3583 A voidon én voltam Dark-Star és ANGELBOY aki 1 éve csatlakozott a klánba -
#3582 jaaa te az a Zoli vagy XD bocsesz nem tudtam! (Fórumon yodanzen vok ^^) -
FL Zoli #3581 :) ssak hülyülök ,én voltam szám szerint az 5. Raptor, 2005 nyarától kezdve piszok sokat Freelancereztem. De azért büszke vagyok, hogy még vagytok, (vagyunk) -
#3580 Am Fugi legöregebb alatt a klánbantartozkodást vagy a korodat mondot? -
#3579 te csak fogd be zoli... ahogy én tom ez az egy magyar klán van az egész fl en... am meg tudsz jobbat? -
FL Zoli #3578 hehe [RAPTORS].. de egy hülye név -
#3577 Te éppen most más szervereken lófrálsz vagy már otthagytad a freelancert? -
#3576 Hejj Fugitive te is itt vagy? :DDD Jó téged látni bár soha nem találkoztunk XD -
Fugitive #3575 Fist elveszett az időben, mint az egyik legrégebbi
RAPTORS klántag mondhatom, MSN-en sem túl aktív...
Hiába az évek, bár a klánban talán még mindig én vagyok a legöregebb.
-
#3574 És hát sajnos a raptorok megint kihaltak mint mindig :( Én próbálgatom ujjáéleszteni a klánt. Sikerült összehoznom egy csapatot de sajnos megint inaktívság lépett fel, mint ahogy minden raptornál. Azért írtam ide hogy hátha csatlakozna hozzánk pár tapasztalt/nem tapasztalt Freelanceres ember. :) -
#3573 Na pár jó öreg Voidos gondolom :DD Nah mondom mivan a jó öreg Fistel :) Sajnos régen beszéltünk vele mert kiment Izlandra dolgozni egy hotelbe! Most két részre szakadtunk, van a voidos csapat ahol Kosztya (a ]SEF[ es) a helyettes vezér, és én vagyok a vezér az NSU-n.A void mára egy kihalt szerver lett mert Strail sorra cseszte el az új modokat. Most éppen a v2112 fut amit szintén jól elcseszett... A legtöbb játékos mostanába 15 esténkét, reggel pedig 3-4. -
kobra223 #3572 passzolom szerintem már végzett a sulival és dolgozik szerintem -
#3571 És milett a régi vezérrel, Fist-el? -
kobra223 #3570 nocsak régi raptorok feltüntek? :D -
#3569 Am leopard már fingom nincs melyik raptor vagy XD De nem hiányzik neked az NSU és a raptors klán? XD -
#3568 Aki jön a szerverre tudom támogatni egy "kis" pénzel mert most csak 190 milliárd van a bankomban XD -
#3567 Hello mindenkinek! Én Laci vagyok a Freelancer Nightstalker's Universe nevű szerveréről. Minden Magyar játékost várok az NSU-ra! Remélem jönni fogtok páran! Én vagyok ezen a szerveren a [H-RAPTORS] klán vezére ahova csak Magyarok léphetnek be. A szerver nagyon király! Van benne Star Wars, Star Trek, BSG, SG, Babylon 5 és sok más! Aki szeretne csatlakozni hozzánk az dobjon egy PM et nekem! (E-mail címem: [email protected]) Üdv. Laci. -
Merces #3566 Bőségzavar! szivessen látnék magyarokat a Crossfire szerveren......jó ping, kulturált játékosok miegymásSzivessen beszélgetnék modderekkel a témában............. -
#3565 hétvégén én belesek.. -
leopard26 #3564 Gyeretek BSG módra!Hosszas keregélés után végre egy szerver ahol nincsenek eltúlozva a dolgok
http://www.bsg-galactica.com/ -
Farbiter #3563 sziasztok!!segitségeteket kérném!
még fél éve játszottam nap mint nap freelancerrel,és használtam hozzá egy nem illegális programot..ez a progi úgy müködött h csak beraktad a freelancer könyvtárába,és az kikalkulálta a legrövidebb utakat egyik rendszerből a másikba,meg hogy miket lehet ott venni,meg egy térkép is volt hozzá..ennek a proginak a nevét nem tudom azt se h hol lehet letölteni,ezért kérdezlek titeket..ha bárki bármit tud az plz irjon vissza!! -
#3562 Sajna ekkora jóstehetségem nincs :)
Viszont a kodekes összeakadás az létezik a játékban, úgyhogy első körben szerintem a kodekek leszedésével próbálkozz, remélem megoldja. Egyéb tippem sajna nincs. -
steweee #3561 mittaláltaaam !
http://www.fileshack.com/search.x?terms=freelancer&search_for=0&type=files&page=1
:)
-
Pervi #3560 Szia. Elfelejtettem írni hogy a videók után már a menüt sem látom ugyanaz a szöveg marad (érvénytelen formátum). Így is megoldja a codekek leszedése szerinted? -
steweee #3559 készült már hozzá vmi total conversation mod, amivel végig is lehet játszani a kampányt újra ? -
Pervi #3558 még hogy játék ööö elfelejtettem írni hogy a videók után már a menüt sem látom ugyanaz a szöveg marad (érvénytelen formátum). Ezt is megoldja a codekek leszedése? -
SaGa Jr #3557 Nem csoda, mivel még meg sem jelent. Még fejlesztés i fázisban van. Megjelenési idő: amikor kész lesz. -
#3556 Erről már volt szó a forumban, a probléma forrás az esetek 90% az hogy valamilyen kodek pack van felrakva a gépedre, és valamelyikkel összeakad (valami mp3 kodekkel ha jól rémlik), szedd le és menni fog. Sőt mindenképpen csináld meg, mert különben egy küldit nem fogsz tudni befejezni, mert nem fognak megjelenni az ellenfelek egy bejátszás után. -
antigua #3555 Szasztok !
Tudd valaki valami infót a Freeworlds : tides of war modról ?
Honnan lehet ezt a modot leszedni , eddig sehol se leltem rá ?! -
Pervi #3554 Sziasztok nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy mikor indítom, videóhangok mennek csak kép nincs. A tv-m azt írja ki hogy érvénytelen formátum. valakinek nincs esetleg valami ötlete? -
HunPrimo #3553 Ma végre megtaláltam a titok nyitját. -dx paranccsal kell indítani a játékot és működik. -
HunPrimo #3552 Megtaláltam a felelős fájlokat. A játék főkönyvtárában, azon belül az EXE könyvtárban van a dacom.ini konfigurációs fájl. Ebben a fájlban felvannak sorolva a használt .dll fájlok, vagyis a jflp patch részéről a jflp.dll, a discovery mod részéről pedig a dsace.dll. Namost, ha mind2 használatban van, akkor működik, de új játék esetén vagy felszállás után visszaugrig a hud. Ha a jflp.dll-t törlöm ki, akkor egyáltalán nem is jó, alapból rosszul helyezkedik el minden, ha a dsace.dll-t törlöm ki, akkor működik, csakhogy kidob multiból. Valahogy meg kellene próbálni a kettőt egybeolvasztani, de eddig nem sikerült, amugy is kétlem hogy az sikerülne. Légysz, ha valaki kicsit is otthon van ilyen dolgokban, próbáljon me segíteni. Addig még próbálkozok más modok megoldásaival, hátha összejön valami. -
HunPrimo #3551 Igen értem én h bonyolult meg minden de akkorse lehetetlen, mert a discoverynek is van egy kiegészitő patch-je amivel elvileg működik a széles képarány, de nekem azzal se jó. utána olvastam egy csomó fórumon meg vagy 1000 oldalon és másoknak működik discoveryvel is. Köszönöm a gyors reagálást és hogy nem hülyeségekkel bombáztatok. mindenesetre tovább próbálkozok. És kipróbálom a Shattered modot is. -
#3550 Egyetértek. Ha előtte látni is akarod, miről van szó, akkor itt a hivatalos oldala: Shattered World -
SaGa Jr #3549 Szerintem kár erölködnöd vele. Vannak olyan modok amikbe külön beleépítették a széles képarány lehetőségét, de amiben ez nincs benne(pláne ha még nagyon mélyen bele is turkál sok dologbamint ahogy teszi azt a Discovery), ott nem nagyon fog összejönni. Van aminél működik némi segédprogramos macerálás, de a komolyabb és nagyobb modok esetében nem fog.
Ha 1440x900-as képaránnyal akarsz játszani akkor ajánlom a Shattered World modot. Nagyon sokat javítottak a grafikán, nem csak multira van kihegyezve a mod (végigviheted a változtatások miatt jóval érdekesebbé vált sztorit is, meg nem lesznek benne hajóba/bolygóba beleakadó új hajómodellek mint ami sajna sok esetben jelen van a Discovery modnál), van benne egy alapos újradolgozott rendszer (hajók máshogy osztályozódnak, statjaik változtak van pár új gép meg rendszer is) és tudja a széles képarányokat is a mod(mondjuk ha kiléptél majd újra betöltöd a játékot és betöltesz egy állást akkor míg ki nem mész az űrbe nem látod a felső vezérlő sávot hacsak képarányt nem váltasz ideiglenesen, mert egyszerűen felcsúszik a sáv; ám amint felszállsz máris orvosolva a probléma ami csak load game esetén jön elő ha a játékból teljesen kilépve töltöd majd be a régi állásodat).
Moddb-n tuti megtalálod (én is onnan vadásztam le). És a legjobb benne hogy még csak FLMM sem kell hozzá, mert teljesen külön települ, nem igényli az alap játék CD-jét indításkor, külön ikonokat kap és használ, nem macerálja az alapot. -
HunPrimo #3548 Heló megint! Segítség kéne még mindig a széles képarány beállításához. Maga a beállítás az megvan, 1440*900, csakhogy a menük elvannak csúszva a képről. A főmenüben is és a játékban is. Már sikerült kijavítanom ezt a hibát a JFLP nevű "javítással" de ez a discovery moddal nem működik, úgyhogy csak a felbontáshoz szükséges fájlokat másoltam át a jflp-ből és működik, csakhogy ha új egyjátékos játékot kezdek, vagy multiba felszállok az űrbe a kép "visszaugrik" és megint kilóg minden a képből. Tehát mégegyszer szeretnék megkérni valakit hogy segítsen ebben. És légyszi értelmetlen, következetlen válaszoktól kíméljetek, mint pl az alábbi is kobra223-tól:"szerintem probáld a monitorod nagyságához igazitani a felbontást ha 17colos akkor 1024*768-as bőven elég lesz"
Ha csak 17"-es monitorom lenne nem próbálnám átállítani a felbontást 1440*900-ra. -
kobra223 #3547 én csak segíteni probáltam. akkor pasz -
HunPrimo #3546 Szerintem ha 17 colos monitorom lenne nem próbálnám meg meg 1440*900 ra állítani a felbontást. 19 colos monitorom van 1440*900 max felbontással. -
kobra223 #3545 szerintem probáld a monitorod nagyságához igazitani a felbontást ha 17colos akkor 1024*768-as bőven elég lesz