Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all
nemrég találtam rá erre a játékra mert valami fasza ûrhajos játékot kerestem😄
és hát eléggé elakadtam benne😞
amikor lekell gyõzni versenyben 1 csávot,hogy mondjon el valamit!na egyszeruen nem tudom leverni...
ahogy akarok átmenni a kor gyurukon mindig megdob és állandoan leáll a cirkállóhajtómû és így lehetetlen megverni!
pls segítsen valaki!

PSN ID:misi2mezei

Hi !

Itt egy link : http://www.strategyinformer.com/pc/freelancer/mod/25372.html
Ez egy Star trek mod és sokan dicsérik !

VALAMI MÛKÖDÕ STAR TREK MÓD NINCS VALAKINEK?<#beka2>
Hi !
A Freeworld : Tides of War nincs meg valakinek ? ( Csak videót találtam eddig a neten róla, nagyon érdekelne. )

csõ!nincs meg valakinek a Final Frontier Star Trek mod esetleg?már régen nem elérhetõ és hátha valaki elraktározta
😊

Én jelenleg az XWA: Ouetr Rim Territory ( X-wing alience ) modot nyomom, egy kicsit kiegészítve a FW1843 mod pilótafülkéjeivel így nagyon frankó kis Star Wars-os világot kaptam.Ha valaki ismeri XWA modot kérem segítsan nekem abban, hogy lehet vissza térni a kiindulási szektorba
( Rokiss ) mert a környezõ szektorokban sehol nem találtam ugró kaput amely a Rokiss-hoz vezetne.

HyperWarrior
Nekem legjobban a Void és az NSU jött be. Az NSU-n egy 85 ös és egy 90 es karim van, a Void on pedig egy 80 as és egy 75 ös van.

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

kiváncsi volnék én is egy babylon 5 ös modra gyerek kori kedvencem

Köszi a segítséget a probléma megoldódott rossz verziószámú FLMM-el próbáltam !
Érdeklõdnék hogy létezik-e Babylon5 mod a freelancerhez mert külföldi fórumokban rebesgettek valami B5 modot, de sehol nem leltem eddig rá.

Ez több okból is lehet.
1. Nem jól raktad fel a mod-ot vagy a játékot (hibásan települt fel)
2. Nem a megfelelõ FLMM-et használod (nem kompatibilis a moddal)
3. Más mod is fenn van ami akadályozza a mûködést
4. Maga a mod hibás és/vagy bizonyos operációs rendszereken nem fut rendesen

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Mitõl lehet hogy ha modot használok ( pl. star wars ) az indítás után kifagy a game ?

nekem simán fut win7-en minden gond nélkül discovery 4.85-el

Venom
Hát nemtudom nekem Vistán probléma nélkül futott.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

"nem a beállitásal van gond és nem is a Vistámmal"

Mibõl gondolod hogy nem a Vistáddal van a gond? 😊
Ha megguglizod hogy freelancer+vista, tonnaszám kapod a panaszkodó találatokat, hogy a freelancernek baja van a vistával.

Mégis, miért meglepõ hogy egy 2003-as (azaz már 7 éves) játék nem kompatibilitis a legújabb csillivilli oprendszerrel?

Sztem rengeteg fejfájástól kiméled meg magad, ha felraksz a gépre a vista mellé egy XPt, ha már régi játékokkal akarsz nyomulni. Manapság már akkora vinyók vannak, egy 40GBs partició egy XPvel igazán nem tétel 😊

Hello,lenne egy kérdésem...

Elindítom Vistán az fl-t és szeretnék játszani az alap játékon vagy a discovery módban(4.85),de nem engedi mivel kidob a játékból és azt írja ki hogy a "program mûködése leáll" és gyakorlatilag lefagy a gép,ha nem zárom be.
Hiába mindkettõvel ezt csinálja .de nem értem mert a menübe be enged és csak akkor dob ki a játékból mikor épp lépnék be játszani.
szóval nem a beállitásal van gond és nem is a Vistámmal vagy a gépem tulajdonságaival... Valami ötlet? 😊

Elindult!!!!
Felraktam a Win7-t és simán elindult a játék. Xp alatt nem akart.
De jó újrajátszani. Valakinek nincs meg véletlenül a magyar feliratozás a játékhoz, mert tudom hogy volt olyan. Nekem csak a magyarítás van meg hozzá de azon nincs felirat.
naná, hogy játszanak vele 😊
akik tudják mitõl döglik a légy, akik nem csak a kommersz, tucattermékekkel nyomulnak, akik felfedezik a sok szemét közt az aranyrögöt, mindig is fognak ilyen játékokkal játszani

azonban én egyáltalán nem bánom, hogy nem volt folytatása, különben is, tökéletes játék, és sosem kell véget érnie, ne is tudom hogy lehetett volna folytatni

a történet kerek, esetleg még többféle küldetés nem ártott volna, vagy még 50 szektor, ki tudja

mindenesetre most készítettünk róla leírást, itt el is olvashatja, akit érdekel

na mindegy, mivel valami hülye biztonsági ok elkúrta ahozzászólásomat, itt a link, ahol kicsit méltatjuk a játékot

http://www.fatumteam.com/blog/comments.php?y=09&m=12&entry=entry091219-031822

jó szórakozást

basszus én nem értem ennek miért nem készült folytatása azóta sem. hiszen ez is egy korszakalkotó játék volt. a maga idjében fantasztikus grafika (most is jó, és mindig is élvezhetõ már ez a minõség) remekül kitalált sztori, kellõ kihívás. késõbb modokkal még nagyob durranás volt/lett volna, de mikor én jáccottam vele akkor még moddal bugos volt az alapsztori végigjáccása, csak multiban mûködött, de akkor meg lassú volt a net hozzá... 😞

mindenesetre nagyságát mutatja, hogy ennyi év elteltével is néha ír még ide valaki és jáccanak még vele

Semmilyen mod-ot nem használok. Csak egyszerûen szeretnék vele játszani. 😞((
NAH A MEGOLDÁS A MULTIPLAYER GONDOKRA!!!

Üdv

MOndom mit kell csinálni! A Fõszervert tényleg kinyírták de van 1 mod amivel elérhetõ!! www.freelancer-universe.com Innen letölthetõ a FLU mod. ezt aktiválva az összes SZERVER LÁTHATÓ LESZ!!!

ÜDvözlettel
IMP aki 8 éve Gamel az FL-el.

Ha modokat használsz, menj az ModManagerbe Tools-->delete autosave általában segít

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Elindítom, utánna fekete képernyõ majd ez: Freelancer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
PLaci
Simán lehet a rúter, de nem tudom mely port(okat) kell megnyitni...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Doom 4
Én nem tudom miért nem indul. Hiba üzenet van?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Tényleg senki nem tudja a megoldást???
Kár.
Hmm értem. Kár azért, köszi, segítettetek.
Hmuda
A fõszervert már jóideje lelõtték, használj X-Fire-t szerverkereséshez.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!

Az lenne a problémám a játékkal, hogy a multiplayer résznél nem akarja betölteni a servereket. Singleplayerben minden tökéletesen fut, legutóbb még nem volt ilyen hiba, lehet hogy az azóta beszerelt rooter a hibás?
Sziasztok.
Van egy kis gondom. Eredeti Freelancerem van de egyszerûen nem akar elindulni. Miért van ez?
Túl jó neki a videó kártya vagy mi?
Segítsen valaki mert anno nagyon csíptem ezt a játékot és szeretném újra tolni.
Köszi.

blaupunkt
www.freelancerserver.de

mod 1.31 manager
és mod 3.15

Pár magyar is szokott lenni.

megvan a void csak a multyplayer rész nincs ugyanaz mint azelõtt
A void honlapon van a direct connect azt töltsd le. az egy szimpla parancsikon amit kiegészítettek az ip-vel, azzal indítsd a játékot

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

engedéllyeztem mindent de ugyan az!
Szerintem rossza szerver(download):S
HELP!
All seeing eye - tan halozati beallitas problemad van, nem a telepitessel lesz ott a gond. Tuzfal helyesen van bekonfiguralva?

Hy all!

elakadtam kéne 1 kis segítség: hogy lehet a modokkal játszani? Mert letöltöttem a mod manager 1.4 beta verziót megnyitottam vele a mod-ot kicsomagolta (the void) és aktiváltam zöld pipa... de a játékban pedig se a lanba nincs se az internet részbe pls help!
Ja és az All seeing eyet meg nem tom telepíteni mert azt írja: cinnecting the global server kb. 1 prcig ezt írja ki azt coldn!t connecting the download server! aztán meg: azt hogy índítsam újra a telepítést :S és ugyanez már napok óta..
Valaki ide tudja nekem passzolni a feltelepítettet?

Valaki segítsen Dani
serials.ws?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Aloha!

Valaki lécives adjon nekem CD kulcsot, nagyon nem találok és már tiszta ideg vagyok:S
Szasztok!Lenne egy kis gondom:amikor elindítom a Freelancert ugye elkezdi lejátszani a videókat aztán jön a bevezetõ vidi...eztán ha minden igaz következik a nagy Freelancer feliratú töltõ képernyõ...nekem itt egy kicsit vár aztán ledob az asztalra.Frisítettem a drivert,felraktam patchet,újratelepítettem 531x-er,de ugyanaz...Elõre is köszi a választ!
Nekem valahogy kimaradt anno az eletembol, fel eve feltettem hogy multizzak vele egy kicsit (discovery moddal), de valahogy hamar rauntam. Nagyon egykaptafas monoton a multi benne. Igaz, EVE Online utan mit varjon az ember 😉

érdekes hogy még nem jött ki folytatása. komolyan mondom történelmi darab volt a maga nemében
kár hogy a modokkal nem megy az alapjáték most is végigtolnám akkor még1x

multival szeretném tolni és nem vagyok zsidó csak így hülyülünk haverokkal hogy köcsög zsidó meg ilyennek oszt marhaságból lett ez a nevet 😊 na szóval aki tud helpelni pls vegyen skypen fel thx elõre aki segítek
"mert minden le töltöttem sztem ami kell és nem akar jó lenni"

Pontosits: mit jelent az hogy nem akar jo lenni?
Siman csak single playert akarsz jatszani vagy multit?

Doom 4
te Zsidó vagy? Met akkor nem segítek!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hello valakinek akinek van skype az felvenne ezen a címen zsidoka1991 lol név de azé ezen lenék elérhetõ ha valaki tolja egy jó ideje ezzel a freelancer játékkal az pls vegyen fel és magyarázza el pls hogy csináljam megmert minden le töltöttem sztem ami kell és nem akar jó lenni
szóval egy linkel vagy torrentel többre mennék 😄 köszi
google jó haver csak most berágott rám mert nem talált semmit ..... vagy csak én vok a balek...
google a barátuk😄

Freelancer Server Direct Connect Tool progit honnan tudom leszedni?
Remlik hogy a hang miatt csinalja. Nincs veletlenul a jatekban 3d hangzas (vagy talan EAX) bekapcsolva?