3984
  • kobra223
    na de jó hogy még vannak öreg raptorosok is :)
  • kisokka
    Üdv!Létezik még ez a klán-dolog?Nemrég olyan jókat olvastam róla.Nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik ilyen, pedig már évekkel ezelőtt is nyomattam FL-t, de neten eszembe se jutott volna.
  • Fugitive
    Szia! Naná, hogy a koromat is... 36évesen már a klán örege vagyok.
    Csak mostanában nem enged fel a server... Sajnos.
  • Merces
    nem de ha jók az infóim a crossfire következő verziója singliben az lesz...
  • Wanax
    Naja, a bányászás nem a játék erőssége :) Tény, hogy lehet lövöldözni az aszteroida mezőkben, de talán az ér valamit ahol aranyat lehet lövöldözni (Dublin vagy melyik rendszerben az original játékban), csak azt is utána el kell szállítani, mert abban a rendszerben ahol kilövöd, ott nem sokat ér az arany :)
    Bányászni akarsz akkor menjél EVE Online-t játszani, ott lehet bányászni dögivel, aszteroidát, meg holdat is :)
  • SaGa Jr
    Bányászni? Azt igazából sehogy.
    Bizonyos aszteroida mezőkben lehet olyat csinálni, hogy a miniatűr kis röpködő darabkákat meglövöd azt kiesik belőle valami. Ezek röpködő apróságok amik össze-vissza kavarognak. Elég ha egyetlen ágyúval eltalálod (ha többel kapod telibe, akkor könnyen lehet hogy egyből meg is semmisül).

Ha a térképen lekérdezed az infót (jobb klikk majd kérdőjel a mezőn/felhőn) az adott mezőről akkor kiderül hogy lehet vagy sem onnan szerezni valami értékes cuccot (hogy az most scrap metal vagy hasznosabb arról szintén az informálódás segít).
  • marci555
    Lenne még egy kérdésem :D. Már régebben végigvittem egyszer a játékot és most megint előröl kezdtem, de nem tudom hogyan lehet bányászni a játékban?
  • Cobra.
    Nincs joy támogatás, de nagyon jó az egeres irányítás.
  • Wanax
    Amennyire én tudom, a játékban nincs joy támogatás. Egérrel kell repülni.
  • marci555
    Helló! Azt szeretném kérdezi, hogy nem lehet valahogy elérni a joysticktámogatást a játékban?
  • HyperWarrior
    az új linkje a videómnak
  • HyperWarrior
    sajnos volt egy kis probléma és át kell tennem az Indavideóra, nemsokára küldöm az új linket!
  • HyperWarrior
    Első remekművem végre készenlett
  • HyperWarrior
    Úgy csináld hogy az alapnak csinálsz egy mappát az alapod belemásolod majd beletelepíted az NSU-t, ez azért kell hogy legyen egy exe ami indítja a gamet. Amikor kérdezi hogy kicseréled ezt a fájlt? akkor igenre kell menni!
  • Doom 4
    ugy csinaltam hogy telepitettem de csak ugy a semmir es atelepitettet meg masoltam az alapra de ha otthon leszek majd meglatjuk:-)
  • HyperWarrior
    Nem kicsomagolni kell hanem feltelepíteni! Ha nem a telepítőt töltötted le akkor nem jó. Nézd meg ottvan e a telepítő, ha igen akkor telepítsd bele az NSU-t a freelancer mappába, ha nincws akkor küldök új linket.
  • Doom 4
    Nem, felraktam a gamet. majd a modot kicsomagoltam aztán egy másik amppába lemásoltam az alap játékot és a kicsomagolt moddal felülírtam a játékot.
  • HyperWarrior
    A videót ESC eld le mindig. Mod Managerbe van téve a mod és úgy próbáltad?
  • Doom 4
    Na meg próbáltam elindítani, de bejön a video hangja ha ctrl+alt+delete-t nyomok bejön a vidi is akkor enter, utána a töltő képernyő, és ledob az asztalra... feladatkzelőben a folyamatoknál fut de az alkalmazásokban nincs benne. (Win7)
  • HyperWarrior
    Nem kell IP XD Csak rakd fel és játszhatsz is! :D Az EU-1 TS szerver adatait megadom ha van mikrofonod mert ott a legjobb és legkönnyebb megbeszélni mindent Am szerintem Ottó vagy ma vagy holnap aktiválja ne félj :D
  • Doom 4
    Na meg még az oldalra nem igazolták vissza a regisztráciomat, így nem is tudom az IP-t ahova kéne mennem XD
  • HyperWarrior
    Okés akkor jó korcsolyázást
  • Doom 4
    Okés köszi a válaszokat, a modot tegnap letöltöttem a játékot felraktam, de a hétvégén nem lesz játék (kivéve ha ahova megyünk lesz net...) mert anyámék kitalálták hogy elutazunk balatonra korcsolyázni. -.-' Szeretem a balatont, nyáron! Korcsolyázni meg itt is tok erzsébeten ami sokkal simább is...

Az FLStathoz kéne link. :D
  • HyperWarrior
    1. Freelancer Companion: Minden system térképe benne van, bázisok adatait megmutatja, tárgyak lelőhelyét mutatja és a roncsokét is.
    2. FLStat: Ez megmutatja melyik hajót hol veheted meg, megmutatja az adatait, szintén megmutatja a tárgyak lelőhelyét, megmutatja hogyan csinálhatod meg a repudat a fakciókhoz, és hogy hol vehetsz repu hackeket.
    3. Freelancer Account Manager: Ez a program eltárolja az ID-d, akár 591324659126542691549621534 ID-d lehet és váltogathatod hogy melyiken mész
    Én nem használok hozzá mod managert mert SP3 on nem engedi betenni a mod managerbe ezt az orbitális modot. Ha win7 ed van vagy Vistad megpróbálhatod mod managerrel, de ha nem megy akkor egyszerűen csinálj egy mappát ahova bemásolod az alap freelancered, mod manager bemásolása nélkül, és telepítsd bele az NSU-t a mappába.
  • Doom 4
    Mod manager kell hozzá? Illetve a felsoroltak közül melyik mire való?
  • HyperWarrior
    Nincs mit ;) Ha bárkinek kell Companion, FLStat vagy Freelancer Account Manager linkje szóljon!
  • Doom 4
    Rendben, és köszönöm a linkeket.
  • HyperWarrior
    És hát szerintem írhatnál a raptors fórumra annyit hogy jössz erősítésnek az NSU ra :D
  • HyperWarrior
    Itt van az összes link:
    NSU fórum
    modot innen tudod letölteni
  • HyperWarrior
    Miről küldjek linket?
  • Doom 4
    Okés, majd egy linket kérek szépen, illetve majd azért szólj hogy lesz egy új tag.
  • HyperWarrior
    És a fórumra is regizz Bandess néven! :D
  • HyperWarrior
    Okés no problem! :D Az NSU-n a klánjelünk [H-RAPTORS], amikor megcsinálod a karid tedd ki a neved elé és sok segítséget fogsz kapni a szöviktől és a haveroktól! :)) Kezdésnek majd elindítalak 3 milliárdal :D
  • Doom 4
    Hát asszem most már Bandess néven fogok futni ha nem gond De szerintem majd csak a hétvégére csinálom meg...
  • HyperWarrior
    Akkor már jöhetsz is majd fel az NSU-ra Bumble
  • HyperWarrior
    Pont ez az a hajó Zoli! :DD Ez lessz betéve az NSU-n :))
  • Doom 4
    Ha ezt berakjátok az NSU-ba tuti felmegyek:D amint szabad gépzeni! XD
  • FL Zoli
    ezittaz
  • FL Zoli
    Azt tudjátok ugye, hogy nekünk már készült 1 hajónk? Ami bennvan a honlapunk képgalériájában. Ha szükség van rá szóljatok.
  • HyperWarrior
    Hát ezt se tudtam :DD Nekünk is lessz most elvileg az NSU 4.66 modjában hajónk meg bázisunk... Szerencsére Ottó már megcsinálta és csak be kell tenni a modba :)))) Már engem csak az fog érdekelni hogy 1. kapunk e saját reput 2. kapunk e BS-t is hogy ne maradjunk le a tönni klántól :DD