Matrix2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó jel, ha nem alszol és szeretnél, mert ez arra utal, hogy még mindig ember vagy a történtek után.
vagy valami ilyesmi.
Nah peace lassan tiplizek haza.
Erre utal az alábbi párbeszéd is részben 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-We won´t beat the machines|by making them our slaves.Better to let them join us by choice.
-Make them believe the right choice|is the one we want them to make.
-All right. Yes, machines are tools.|They´re made to be used.
-lt´s their nature.|-To be slaves.
That´s why we can show them|a better world, why they convert.
-But that world we show them isn´t real.|-lt doesn´t matter.
-I´m afraid they´ll figure out that|we´ve made up the thing in our heads.
-They can´t tell the difference.|To an artificial mind, all reality is virtual.
-How do they know that the real world|isn´t just another simulation?
-How do you?
-I know l´m not dreaming now because|I know what it´s like being in a dream.
-So dreaming lets you know reality exists.
-No. Just that my mind exists.|I don´t know about the rest.
-Okay, he´s good to go.|Looks like we are too.
Ez ugy lehetseges, ha NEO, Morpheus es mindenki a francos filmben egy program. Egy olyan kifinomult program amely annyira kepes szimulalni egy valaha, vagy meg most is letezo emberi letezest, hogy azt meg a program magat is megteveszti. Tehat Ok a lazadok tulajdonkeppen maguk is a matrixban levo olyan programok akiknek ugyan meg lett adatva a lazadas kepessege, de ez csak rendszeren belul ervenyesithetik ugyanis maguk is csak programok. Habar olyan programok amik a rendszer fennmaradasa erdekeben az ellen, de megis annak erdekeben vegzik feladatukat raadasul ugy, hogy sajat letezesuk meg sajat maguk elol is el van rejtve. Hogy kicsinalta oket? Akarki. Akar Orakulum is csinalhatta vagy akar az epitesz akarki a lenyeg szempontjabol nem annyira jelentos. Ami jelentos az a felismeres hogy tulajdonkeppen nem emberi elmek es mesterseges gepi programok talalkozasa es harca amirol szol a dolog, hanem egyszeruen egy nagy virtualis rendszer az egesz amiben minden minden csak program. Es talan az lehet a epilog, hogy ezek a programok (NEO, TRINY, MORPHEUS stb) felismerik ezt es akkor nemtom hogy eri oket 😊). Kozben meg esetleg kiderul hogy FOLD 5245-ot irunk es tudosok egy csoportja kivulrol vizsgalja a tobb evtized alatt letrehozott mesterseges letformakat, emberi szimulaciokat egy-egy monitoron keresztul, mikozben a matrixban tovabb folyik a jo es rossz harca tokeletesen szimulalva az emberi faj alapveto termeszetet. Ezzel meg lehetne azt is magyarazni hogy NEO leallitja a gepeket, hisz akkor nem matrix lenne a matrixban hanem az egesz nagy matrix resze. Csak mivel OK nincsenek evvel tisztaban valoban ugy elnek meg.
Nah a lenyeg ez lenne lehet kicsit zagyva, ha az hat akkor vegyetek ugy, hogy ezert nem akartam leirni.
Ahogy Pongó anno mondta egyszer: "Csattogjanak az érvek"
Nah én is ezt szeretném, ez a film azért jó, mert jókat lehet róla dumálni...
Bazinga!
Bazinga!
"...igen az elso resznek volt is, ennek sajnos nem. Ezt a filmet az elso resz adta el nem a tortenet"
Mar ne haragudj de, hogy tudta volna a 2. reszt a sztorija eladni mikor, azt senki nem ismerte mielott meg nem nezte volna. Sot amint latszik meg utana se.
A matrix a matrixban szerintem se tul valoszinu. Nagyon olcso huzas lenne. Itt valami olyasnmi lesz amire senki nem szamit.
Nekem is van par egesz vad otletem, de feleslgesen nem akarok irkalni. Egy biztos, ha nem adnak normalis valaszt mindenre, es ezt nem egeszen meghokkento modon teszik, akkor agyonvaghatjak a 2. reszt is. Nem mondom, kivancsi vagyok ra.
http://ego.adi.priv.hu/cucc/Matrix_vs_Jimmy.mpeg
Vannak még pihent emberek a földön...!!!
LOL!%
ps: "Engem csak szeretni kell!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rocky 6-ot akartál írni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na sziasztok, mennem kell,és kösz, hogy megoszthattam a véleményemet.
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
( a rendezõk elérték céljukat: Még most is mindenki a filmrõl beszélget és izgalommal telítve várja a 3. részt)

-Örülök hogy látlak. (Neo)
-Érzem! (Trinity)
Sok ember csak ült bambán és furcsán nézett, mikor páran ezen hahótázásban törtünk ki.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mikor Neo bement a "teremtõhöz" és a mikulás (én csak így hívom) Rákezdett a szövegére. Ugye kicsit nehéz volt a nyelvezete... Nos a srác felkiállt hogy: Na anyáddal szórakozzatok.
No comment. 😛 az ilyen nézze A rocky 5 -öt 😊
Tehát összesen 4 rész lesz?
Ezt vajh kamu? Mert hivatalos oldalon semmi ilyet nem találtam.

Mondjuk nem volt mindenki számára nyilvánvaló. Láttam 1-2 embert full értetlen fejjel kijönni a Terembõl 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
zaért van a film hogy utánna elgondolkozz rajta. Mi épp ezt tesszük.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A másik: miért nem lesznek a hibás dolgok kidobva? Meg a logikai dolog.
A levélben leírtam: volt egy tökéletes tökéletlen világ, mint a mi világunk. DE ez összeomlott! Ekkor jött a köv. generációs, már hibás Mátrix.