Matrix2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mikor Neoék bevetésre indultak és az a srác (akit megszállt smith ügynök) meg akarta késelni neot.
Jön a Srác és ad Neo nak egy KANALAT!!!!!
Emlékeztek az M1 ben mikor a srác a kanalat hajtogatta? NA az a kanál 1 és ugyanaz!!!! => ki lehet találni mire gondolok

ha van egy hibas ketyered, es tobbe kerul a javitasa mint egy uj beszerzese te sem fogsz bibelodni vele... dobod ki
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hello
Na végre! Ez az! Rajtam kívûl is érti valaki!
Az Orálkulum arról hadovált, hogy õ egyfajta terminátor
(öngondolkodó,mükõdõ) program, valamint, hogy szerinte hibás.
Smith ügynök is recseget valamit arról, hogy hibás?, meg a
Kulcskészítõ is az.
Az Építész azt mondta, hogy már járt nála pár Neo. Na most, a
Kulcskészítõ "meghalt", de ezek szerint többször is. Vagyis õ is egy
újratöltödõ program. Azt is mondta, hogy már 5 Zion volt. Az emberek 1
rõl tudnak, az is már 100 éve van. Vajon miért? Felsorolta a Mátrix-
generációkat. Asszem a harmadik volt az, amire azt mondta, hogy olyan
volt, mint a normál, csúnya világ. Tehát a tökéletes tökéletlen. De ez
a renszer is összeomlott, mert az emberek a puszta létnél mindig
többre vágynak. Ekkor írták meg azt a Mártixot, amely esélyt azt a
renszerbõl való "kijutásra". Ezzel reményt ad. Azzal, hogy az
embereket ebben a "külsõ" Mátrixban kergetik, csak a látszat, remény
keltésére szolgál. Ezért mondta azt Neo, hogy érzi õket és ezért tudta
megállítani a robotokat, mint a golyókat. Az is a rendszer
ciklikusságára utal, hogy az Építész + az épület felrobban, de ez az
eddigi Neok miatt nem elõször történik.
Remélem érthetõ volt a magyarázatom, + igazam van.
Hello
Werewolf
ps: Írd meg te mire gondoltál.
folyt:
Ja, azt majdnem elfelejtettem, hogy a "külsõ" Mátrix létezése miatt
tudta magát Smith az meberekbe kimásolni.
Hello
Erre a válasz:
Hi!
Köszi az e-mailt!
Szerintem igazad van, én is vmi ilyesmire gondoltam! Ugye az építész azt
mondta, hogy ez már a 6. Zion! Neo elõtt volt már 5 kiválasztott, akik
detto ugyanigy eljutottak a végéig, vagyis az építészhez. Ezt direkt
csinálta így az építész, hogy a végén a kiválaszott, aki "a Mátrix
programozásában benne rejlõ kiegyensúlyozatlan egyenlet
maradékának összege" elindítsa az "Újratöltést"! Innen van a film cime is,
hogy Reloaded (azaz újratöltve)! Namármost, a Neo elõtti 5 kiválasztott
mind azt a lehetõséget választotta, hogy töltsék újra az egész matrix-ot!
Na de Neo nem azt választotta, mivel ment megmenteni Trinity-t! És mikor
visszatértek a "valóságba" már amit õk annak hittek Neo érzett valamit!
Érezte, hogy ugyanolyan a "valóságban" mint a matrix-ban. Ezért próbálta
meg megállítani a robotokat, és ezért sikerült is neki!
Még én sem értem teljesen a dolgot, mert még csak 1x láttam a második
részt! Még meg kell néznem egy párszor, hogy mindent értsek!
Még1x kösz a mail-t!
Bye!
Ennyi. És szeretnék mégegyszer elnézést kérni testtõl, de remélem megérti.
Részemrõl ennyi. Ez a én (és test) véleményem. Ha valakinek nem tetszik írja le. De nem kívánok vitatkozni.
Szoval ki vele!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ikrek hogy a rákba nem tudták kilõni az a szerencsétlen cadillacat amit trinity vezetett, elég lett volna egy keréklövés, vagy erre nem volt megfelelõ program? 😊
Az ügynök meg simán kilõtt egy civil terepjárot, ami elég látványosan keresztbe is fordult.
Ja és trinity motorja nagyon gyenge eresztés lehetett hiszen a rendõrök nagyon a seggébe voltak 😊
Sztem olyan ez, mint amikor egy tucat horror, vagy detektív storynál azon agyal az ember ki lehetett a gyilkos.
Bele lehet magyarázni , hogy akár a vécésnéni is lehetett, teljesen véletlenszerû, hogy az alkotók melyik variációt választják
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mindenesetre majd novemberben visszalapozunk ide, és meglátjuk. 😊
Egyébként meg Cvd kell egyetértenem, itt még bármi lehet 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Bazinga!
Azt vettem észre, hogy sok embernek nem tetszik a 2 rész, még a nagy "fan"-oknak sem. A hosszas beszélgetések és vélemények megosztása során kiderült, hogy azért nem, mert sokan nem értik a 2. rész lényegét.(Ezt persze nem merik, vagy nem akarják bevallani) Sok embert idegenített el az, hogy Neo a film végén a keresõrobotokat megállítja. Itt mindenki a "Ja persze! Kibaszott Szupermen!" jelzõvel él. Pedig ha tudnák... Nem akarom lelõni a lényeget, de mindenki nézze meg (újra) és figyeljen az Építész szövegére, meg az Orákulumra. A lényeget az Építész mondja a generációkról. Ha valaki még így sem érti, dobjon meg egy emillel és elmagyarázom neki.
Ugyebár Neo egy programhiba, ami véletlenül Neo (mátrix vagy éltbeli?) születésénél keletkezett. (de mivel egye az ember rögtön beleszületik a Matrixba ez egy és ugyanaz). Ez a programhiba "szállt bele" neo-ba, mint ahogy Smith ügynök is megszállta azt a faszit Neo álmában, így kijutott a Matrixból az életbe.
bla bla bla...
Neonak volt egy mondata akkor: valami megváltozott, már érzem õket. Meg tán az egyben volt egy ilyen hogy😞 nem szó szerint kell érteni)
Aki legény a Matrixban az legyen legény az életben is.
=> a kiválasztottnak szabad átjárása van élet és matrix között. Így tudja befolyásolni Neo a gépeket.
SZIGORÚAN IMHO. Nem kéretik anyázni miatta.
Az egyetlen homályos pont: hogy állította le Neo az õrszemeket a végén, mint a golyókat a mátrixban?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
)
a FILM nagyon nagyon nagyon jó lett. Haverokkal egész hazafele úton azon agyaltunk, hogy most akkor ez ezért van ez azért stb.
Egyetlen egy jelenet volt ami nem tetszett ez pedig az elején az a diszkózós bulizós rész. Az valami fertelmesen gagyi volt. Azt vártuk mikor makog be king kong és áldoznak fel neki valamit.
Attól a résztól eltekintve minden jelenet 8-9 est kap a 10 es skálámon.
JA és aki nem értette a film végét az bátran kérdezzen! 😄
(De azt is fogod itt olvasni, hogy jó :-)))))
Nézd meg mindenképp!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
War. War never changes.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
1. Számtek vizsgán hét monitort igényelsz.
2. Már a bootolásnál kiírt szövegekbõl is csak kéket,
barnákat, feketéket látsz.
3. Vizsga alatt el?kapod a mobilodat, és beleüvöltesz: "Tank, I need an exit, fast!"
4. A tanárok a tételsort nyújtják feléd, de te csak kék, és piros piruláknak látod õket.
5. Az egyetemi mosdókban, már az összes tükröt megbökdösted.
6. Az aula fala a te lábnyomaiddal van tele.
7. Minden tanárodnak, aki a neveden szólít, kikéred magadnak, mert a te neved Neo.
8. Nem vagy hajlandó levenni a napszemüvegedet.
9. A hosszú kabátod alatt sok "puskát" tartasz.
10. A menzán odaszólsz a konyhásnak: "Nincs kanál!"
11. Nyitsz egy "Túl sokat láttam a Mátrixot! A jelek:" c. topikot :-)
12. Amikor a vizsgán kérdeznek tõled, egy kis türelmet kérsz, lehunyod a szemed, és gyors szemmozgásokat (REM) produkálsz.
13. Már csak a piros ruhás nõk után fordulsz meg az utcán.
14. Azt képzeled, hogy jó hecc lesz, ha egy chat-en a 'NEO' nevet választod nick-nek. Persze végül a 'spanyol inkvizíció' mellett döntesz. 😉
15. Bemész az iskolába, de az ajtó elõtt várakozó sötét öltönyös alakok láttán azonnal elrohansz, ahogy csak a lábad bírja.
16. A Dékánt konzekvensen Orákulumnak szólítod.
17. Kiviszed a házvezetõnõd szemetét.
17. Amikor az utcán hazafelé bandukolva megszólal a telefonfülke, ami mellett elhaladsz, izgatottan körbenézel.
17+1: Mikor harmadszor mész egy tárgyból újra vizsgázni, csak annyit mondasz: "Á, Deja Vue"
18. Fizeted az adót. 😊
19. Leülsz tanulni, és rögtön megfájdul a fejed. De már tudod, hogy mitõl.
(You've never used it before. . .
ha felébredsz, rögtön megtapogatod a szádat, össze van e
nõve, vagy csak egy rossz álom volt?
19. Az M&M cukrokból kiválogatod a pirosakat, és másoknak adod.
***Agent_Smith sets mode: -v NEO
20. Megbux biológiából, mert a dolgozatban az embert a vírusokhoz sorolod be.
Ha igény van rá, akkor feltöltöm valahova a másikat is.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egyetlen megoldás lesz, ahogy nézem, fel kell rakni, és kell keresgélni letölthetõ elmentett játékállások után, amikkel megnyithatóak. 😞
Én is nagyon kiváncsi vagyok rájuk, de annyira nem, hogy játszani kezdjek vele 😞
Ha fel van telepítve (aki feltelepítette már), akkor nem jelennek meg a vinyón a videók?
mer nincs kedvem feltelepíteni? (igaz, hogy helyem sincs.)
Nem is gondoltam eddig, hogy nem filmtrükk Keanu Reeves összeszedett mozgása 😊
Különben visszakanyarodva az építõhöz:
"...lesz nézõ, aki ebbõl kettõt ért meg, lesz aki 50-et, és lesz, aki 400-at."
"Larry Wachowski mondta nekem az elején, hogy ez lesz a világ legbonyolultabb filmje. Igaza lett."