1820
Unreal 2 The Awakening
-
Capone #926 Mivel csak egy verzio letezik potold ki akarhonnan es jatszal mar. -
#925 Szedd le méshonnan ahogy én:) -
#923 Valki említette hogy 1 negatív vonása van a játéknak a quick save, load, de kifejten ipersze elfelejtette, nehogy más is értse. :) Szal mi is az a nagy probléma? -
#922 Ha van nehezebb én megpróbálom, ha VÉGRE LEÉR MÁÁÁR :))) -
#921 okéé tök zsír.. leszedem ugyis alig fog elindulni.. nembaj haveromnak 2.4 gés p4e van gef 4600ossal..majd ott:)nyamm.. -
Tovi #920 Serial nem kell, csak a play CD-n a crack. -
#919 fps-t csak hardon:) különben tul rövid mind -
#918 Serial nincs, mivel multi sincs benne
Elég a crack -
#916 Basszuskulcs még csak 50 %-nál tart az install :(
-
#915 hűje:) kérdés: serial nem kell neki ugye? vagy van az flt-n nfo?
-
Capone #913 Az kimaradt..Mostanaig nem igazan szerettem az ilyen scifis temakat.Egyebkent a Hidra vagy legalabb is ez van a stukerra irva az egesz könyen kinyirja. A gond az hogy nehez hozza munitiont talalni. -
#912 "Nekem nagyon nehezen megy pedig mar par fps-en tul vagyok"
Lol, akkor úgy látszik, csak az unreal 1 maradt ki :DD -
#911 Baaaazmeeeg :))))) -
Capone #910 Azon vagyok :) Lehet hogy tul kicsi a flintam.:P -
#909 Warezcenter.warez.hu
alul jelszónak beírod: promotions
A következő oldalon legfelül a Rip gamek vannak, alatta olyan 1,5 oldallal (1280-on) találod az ISO-kat, ott lesz az U2. Rákatt, és ott vannak a 0xx fileok. -
Capone #905 Tudtok valami taktikat hogy ezeket a Skaarj fickokat hogyan lehet kinyirni ? Nekem nagyon nehezen megy pedig mar par fps-en tul vagyok.Ha mesziröl lövöm akkor kivedi a golyokat ha granatokkal probalkozom akkor elugrik elölle ket eset van amikor lehet sebezni öket amikor tul közel van hozzad vagy eppen rád ugrik.. -
#902 Hell az az akármelyk bolygó 14 holdjának egyike, ahogy a csaj meséli a sztoriban, s a neve alighanem a légköre miatt lett Hell -
#899 Hat vazze, a hell bazison, ott ahol a lezer szetegetett mindent, az olvadt fem isten kirra! allitom, mintha valamilyen ultar a kategorias scfi akciofilmet neznek:) Ja, es ha kilepne valmilyen hibauzenettel a game, akkor kapcsoljatok ki az eaxot, mer az a gond. -
#895 akkor a Gunmant is biztos élvezted -
#894 Milyen "Hell" bázis?
Már érdekel nagyon :) Csak annyit áruljatok el, mitől híják HELL-nek? -
#893 No, egyelőre nagyon pozitívak az első benyomások.
Kezdve azzal, hogy a gépemen (P III 1000 MHZ, GEF 3, 512 MB RAM) tökéletesen játszható 1024*768*32 -es felbontásban, minden detail high-on, csak az árnyék van mediumon.
Valóban nagyon szép a látványvilága, fényorgia a küzdelmesebb részeknél, s maga a táj is kellően változatos.
Most bírtam az install után először abbahagyni, a Hell bázisra érkeztem éppen.
A területvédős esti pálya esőben nagyon jó volt, meg maga a sztori is pereg, időnként egész jópofa humoros benyögések oldják a feszültséget, olyan akciófilm-szerű emiatt a játék.
Voltak már jó zenék, bár az Unreal 1 főtémáját nem éri utol :)
Jó kis játék ez, pár estém el fog rá menni, biztosan :) -
#891 Nekem meg te kezdessz egyre inkább nem tetszeni ;-) -
r0ger #890 nekem HALO jobban tetszett
ezzel mostmar lezarom a HALOzast -
#889 A játék elég jó most megyek a hell küldetésnél, a grafika kurvajó. Ilyen élethű fémeket és visszacsillansát még nem nagyon láttam -
r0ger #887 ja, egyebkent millert _nem_ lehet megmenteni -
r0ger #886 ja es 800x600-ban (minden medium es low) pont ugyanugy megy ill. ugyanugy szaggat, mint 1024-ben (minden maxon)
ez is erdekes :) -
r0ger #885 3. palyan vagyok, de most mar meginkabb azt mondom hogy HALO a hangulata
a rifle is pont ugy nez ki mint a HALOban, csak ez nem irja ki hany tolteny van meg benne (de ott a helye a kijelzonek)
a masodik palya meg szinte ugyanaz mint az egyik HALO stage
persze ha nem jatszottal HALO-val ugyis hiaba mondom -
Ion5 #884 Ja -
#883 no, Miller az a faszi, aki leesik.
Amúgy még mindig nem futok:(
A csajszi jó néz ki, csak mintha alacsony lenne:)))
amúgy nagyon jó a cickója. -
Ion5 #882 Ellmentél???? -
Ion5 #881 Valahol ottt!? -
#880 Nah valaki monnya má meg nekem ki és hol van az a MILLER!?!? mert már valmai bázist kell egyedül bevennem a Milli boj sehol:( -
Ion5 #879 Mi?! -
#878 Figy, renderelt top 1 :) -
#876 Ja!
Elég volt már a sok darkos-fantazis cuccból!! Sci-Fi RULLA!
De a legjobb benne szerintem Aida. Kész passz. Az a csúcs. Majd biztos lesznek JOO modok hozzá -
#875 aham, és ez mit jelent? -
#874 na jó, de te suttyó vagy, semmi fantáziád :D -
#873 Nekem megfelel a Sci-fi környezet!
Le a várkastéllyal meg a gótikus környezettel!!!
:-)))))))))))))))) -
#872 Látom, nem csak nekem nem tetszik ez a futurisztikus világ. Várkastályban, romos, régi épületek között akarom írtani a szörnyetegeket! -
#871 Figy a játék neve nem az, hogy Real hanem az, hogy UNREAL!:DD