1820
Unreal 2 The Awakening
  • Blasta
    Csá arc!
    Nem egyetértettem a Freak-kel, hanem neki is az a véleménye rövid játék után mint nekem, csak Ő fogalmazta meg szépen! :-DDDDD
  • Deajka
    most nézem minketten a freakkel értettünk egyet.
    Mégilyet!
    Egyébként hi,brother!
  • Deajka
    Kb az én véleményem is ez attól a kis kivételtől eltekintve,hogy ugyanez a felbontás nekem 667@950,gf3ti200,256sdram,win98.
    Ja, 80 fps az biztos nincs.
    Szóval fércmunkának nem nevezném.
    Szerintem az ilyen típusú(loh-lövök oszt hosz) játékok ideje lejárt.
    Ismét csak reményem tudom kifejezni, hogy a nagy cégek konzolra fejlesszenek. Ezzel átadnák a piacot az innovatív kis fejlesző cégeknek. Na, akkor talán lennének igazi szórakoztató játékok.
    Uff.

• Blasta
    Hááát Freaknek nem épp ez a kategóriáju FPS a kedvence! Ő a thief-ért bolondul....
  • Csacsi
    Nekem az első 10 percnél már vesztett a játék. Még a tréning előtt, ahogy mentem a lifthez. jött felém egy őr, én megálltam. És mi történt, nem kikerült, vagy szólt, volna, hogy menjek arrébb, hanem egyszerűen átsétált rajtam. És nem a tréningben, ahol a csávó egy hologram, hanem előtte, ahol valóban őrök vannak. Nah mind1. Azért végigviszem, de ekkora bugot... :((
  • Blasta
    Nekem is ugyan ez a véleményem! Az egészet összevetve kb 1 órás játék után, ERŐS KÖZEPES!
    A hangok nekem is kritikán felüliek! Csak érdekes, hogy én szeretem a sci-fit de ebből a műfajból azért kisség már kinőttem! De reménykedjünk hogy későbbiekben jobb lesz!
  • Blasta
    Ja bocs, de had ne má azért játszak végig egy játékot, mert valami XY arc egy ZW fórumon nem találta az állát az utolsó pályán 3 percig....
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Randal
    Ha már az Unrealról ennyit beszéltek, akkor nem nyomnátok fel vhova?:)))
  • GregSB
    Ha nem sírnátok már végigvittétek volna :D

Idézet egy másik fórumról:

"Most végeztem a gaméval. A sztori remekül sikerült, vége felé lesz egy pálya ahol kb 3 percig nem sikerült az államat visszatenni a helyére :DDD Ritka az olyan jaték amibe beletudom elni magam, az U2 ezen keves jatekok egyike."
  • FREAK
    Na túl vagyok az első tesztkörön...

Hát vegyes.... Én mondjuk nem szeretem az effajta suta lövöldözős stílust, de ez nem rossz. Kétlem, hogy végigjátszom, ahhoz szellemileg túl keveset nyújt, de a hangulata végül is nem rossz.

Pozitív:

-grafika
    -HANGOK!!! 10 pont!
    -helyenként a hangulat (pl. az Atlantis vezérlőfülkéjében kibámulni a világűrbe, de a dzsungeles rész is iszonyatosan hangulatos volt)

Negatív:
    -fegyverek
    -játékmenet

De folymatosan változnak a jó és rossz dolgok, az erdőben pl. a hideg futkosott a hátamon, amíg nem történt semmi, aztán jött egy izgalmas, negyedórás képregény valami csatáról......
    Szerintem ott van elkúrva az egész, hogy egyszerűen túl sok a harc benne, az elején pl. nem ártott volna sokkal tovább húzni a parát. Mondjuk nagyon az elején vagyok, tehát ez csak első benyomás.

Ja, és pár apró kivételtől eltekintve 1024x32-ben, medium-high beállításokkal gyönyörűen fut (20-80 fps) egy 1.9+ XP-n, 512 DDR-rel és MX440-nel
  • FREAK
    na MOST indítom a gémet!!!!!!!!!!!!!!!
  • atee
    Kicsit tobbet vartam tole...
    Azert vegigjatszom es majd UTana alkotok velemenyt!
    Hard fokozatban eleg durva...
  • Blasta
    Nameg amikor kommentálta a filmet:
    "Azért választottunk ilyen nemtúl szép csajt a barátnőmnek, hogy az utca emberének is elérhetővé tünjek"
    LOLOLOL
  • Blasta
    Hasonló nálam is....
    "Lnk Carz b8rez 2g4"

:-DDDDDD
  • FREAK
    vége! :DDDDDDDDDDD

Bejövős, a vége hulladék, de legalább ötször sírógörcsöm lett a poénoktól :DDDD
  • Blasta
    :-))
    Ali G-t nézed?
  • FREAK
    9 perc! :)
  • Blasta
    Jaja! Szeretem a sci-fit, ami azt jelenti, hogy adok a jó ötletekre meg a finom megvalósitásra, és nem zabálok be minden szart, mégha sci-fi is!
    Sőt! Ezzel vagyok csak igazán kritikus...

De ezek a sugárvetős röhögő kék alienek.......enyhén viccesek...
  • Blasta
    DNF-et szerintem ne várd! Mire kiadják egy 3. licencelt motorral, már az is elavult lesz! :-DDDD

Amúgy tovább jáccottam, már kiértem a szabadba az ultracsicsás domborzathoz....
    Hááááááát nemtudom! Zoltán apó véleményét osztom még mindig, de nem adom fel, kiváncsi vagyok!
    Azért a liftes jelenet jó volt.
    1 jó pont!
  • GregSB
    Érdemes elmenni a hivatalos honlapra és végignézni az environmentseket. A havas pálya képéről nekem az Alien 2 jutott az eszembe.
  • Davidus
    Nem lehet hogy azóta idősebb lettél?:)
  • gergou
    Azt kell mondjam, nagyon sokban igazad van, az elso resz sokkal tobb volt ennel, az kepes volt arra, hogy napokig masra se tudjak gondolni... Sajnos a 2. resz tenyleg egy atlagos fps lett, hiaba a kesobbi palyak, szep a zenek sem rosszak, de en azt vartam volna, hogy masra gondoni se tudjak... Ez sajnos elmaradt, de a remeny hal meg utoljara, varom a duke nukem forevert!
  • rage
    Jó lesz az utána!!
    Nálam már akkor előjött az első feelingje, mikor a szabadtéri pályáknál előjöttek a különböző állatok, sütött a nap, s jó nagy helyszíneken bóklászhattunk.

Az elsőben is voltak kevésbé érdekes pályák, biztos itt is vannak/lesznek olyanok
  • Davidus
    Na told el a bringát.
  • GregSB
    Nem vagy egyedül, eléggé sokan szidják az első pályákat :/
  • Ams
    2óra
  • GregSB
    Van egy olyan érzésem hogy ezt a véleményt az első pár páyla alapján írtad le. Javaslom játszd tovább a #938ban leírtak miatt.
  • [Dragon] Ati
    Ha valakinek még nincs meg a game, akkor 1-2 napig élni fog ez az elérhetőség:

ftp://unreal2:[email protected]/
  • Alexease
    Nekem mar csak 12,5 ora :))
  • GregSB
    És mit tettél hogy működésre bítad?
  • FREAK
    huh nekem még másfél óra, addig megnézem az Ali G múvit :)
  • GregSB
    "Az viszont marhára zavar, hogy bár az első szörnyek primitív embermarcangoló, szőrös állatok, azért faja sugárpuskájuk van....
    Na ez ultra hülyeség!"

Azt mondtad szereted a szkifit :)) Egyébként télleg játszál vele tovább, bár nekem még nincs meg, de eddig mindenhol azt hallottam hogy ahogy megy előre a játék egyre jobb lesz.
  • Blasta
    Zsír!
    Csak 20 percet nyomultam a game-mel (tutoriallal együtt), de az első benyomások elég közepesek!

Jóhír, hogy gyönyörüen fut 1024-ben, medium beállításokkal!
    800*600-ban high beállításokkal már erősen töltöget, de ezt betudom a 256 SD-nek! szerintem több ram-mal simán elmegy max beállításokkal is hasonló konfigon! (1200 Athlon, Ti4200 (300/600), 256SD)

A játék meg még lehet jó, van egy kis HL-es beütése, de az első 10 perc agyatlan hent a buta élienek ellen.
    Az viszont marhára zavar, hogy bár az első szörnyek primitív embermarcangoló, szőrös állatok, azért faja sugárpuskájuk van....
    Na ez ultra hülyeség!

Majd még nyomok vele és írom az élményeket!
  • djcom
    thx:)
  • djcom
    Bocsika..ott az történt,hogy Dashed loginját törölték mert túl sokan használták sms nélkül a saját loginnal.
    Nos nem tudom hová feltölteni,mert a freewebn csak 1 giga van.Azért raktam oda mert máshol nem volt ekkora hely.Azota feltettük a sectorra is de isoban nem darabolva.
    Vagy nézz el a warezcenterre,de a rescue warezon is fenn van.
    Bocs,nem tehetek róla!
  • gergou
    vissza kell menni, ki ebbol az epuletbol, fel a liftel, es ott most mar nyilik az ajto;)
  • djcom
    Elakadtam Help!
    A pókos pályán ahol ki kell kapcsolni fenn a lasereket.
    Utána mit kell csinálni??Merre kell menni??
  • gergou
    Az egyetlen gond, hogy hosszuak a toltesi idok, kb annyi mint a doom 3 alfae, de kibirhato...
  • Davidus
    Warezcenterröl jön 30k-val:) bár az még mindig -20k:)
  • Ams
    na még 3óra és LLEEJJÖÖNN! :DD