Gyilkosságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De hogy lehet olyanon vitatkozni adatok nélkül, hogy valakinek a vérében van, vagy pedig a környezete determinálja?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
csak erõs idegekkel nézni
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
nem mondom hogy örülök hogy itt vannak csak ez gondolkodás idegesít, hogy "faji alapon" bûnözõ valaki
Mónika show-ban 89% cigány vergõdik.
Tehát ebbõl következik az hogy a cigányok olyan pihent agyuak hogy pár száz forintért ölnek.
PL: Nemrég pár cigány kirabolt egy kisebb boltot úgy 3000-4000 forint értékben, de nehogy felismerjék õket elégették márkás ruhájukat(Nike, Devergo) ami kb 40000-50000 forint körül volt.
A legjobbb megoldás kitoloncolni õket, és a Román határra felhuzni egy jó vastag falat, mert ezek a *****-ok még a vaskerítésen is átrágják magukat. A börtön már így is teli van velük.
Errõl az esetrõl már én is hallottam.
Van már valami új fejlemény a gyilkossággal kapcsolatban? A blog szerzõje azt írta, h folyamatosan tájékoztat, ha meg tud valami új infót, de idáig még semmi újat nem láttam.. :)
Köszönöm a megértéseteket!
Szóval érdekelnek a rejtélyes halálesetek, gyilkosságok de nemigen találtam semmit eddig a témában, ha valaki tudna nekem segiteni azt megköszönném. Könyvek is szóba jöhetnek a témában, de ha lehet inkább non fiktív történeteket keresek. Köszönöm
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
bement a gyerek lövöldözni az osztályba, erre másik három is elõkapta a fegyvert és lövöldöztek egyet - biztos hogy ez jo lenne?
és ez ugyan iskola, de értsd ugyanezt a munkahelyre, buszra - tul sok bekattant ember van ahhoz, hogy engedélyezzék a fegyvereket, szivem szerint mindet betiltanám
egyébként ugytudom engedélyezni fogják a gázfegyvereket, nem kell hozzá semmi papir
vizsgaszinten én nem csak a pszihologiai vizsgálatot követelném meg, hanem a kezelési-lövészetit is
rádioban hallottam hogy norvégiában (vagy finnországban?) van a legliberálisabb fegyvertartási törvény, a megkötés csupán annyi hogy egy páncélszekrényben negyvennél (40) több fegyvert nem tarthasz egyszerre
ezt õk azzal magyarázzák hogy északon számtalan vidék van, ahol egyszerûen belehalsz ha nincs nálad fegyver, lerobban/elakad a kocsid, befagy a mobilod és nem tudsz jelezni, jön egy medve és megesz :)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Mi lenne az utcákon ha leadják a TV-ben a Terminátort. Van Damme filmek után minden cigó karatézott...
Elég a halálbüntiIf your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
azert durva hogy a 14 éves kis pöcs semmit sem kapm de az a szerencsétlen mert másolt cd-vel kavart 1 évet kap. na ez a mai vilag. jojjon csak az a mateor
Riszpekk