Gyilkosságok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel teljesen egyetértek minél jobban elterjedne hogy bárkinél lehet fegyver akor a roszfiuk is csak álnának bután a bankrablásnál ha valaki a tömegböl ugyancsak rá szegezné a pisztolyt.
akinek kell fegyver az szerez fegyvert.En is inkabb enyhebben kezelnem a fegyvertartas jogszabalyat.Halalbuntetes?En meg nyilvanosan is csinalnam.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ez igaz, de ha a gyér gondolkodású, bûnözésre hajlamos egyedek azt a példát látják, hogy milliárdokat lehet lopni büntetelenül, akkor azt gondolják "a hülye rendõrök engem se kapnak el"
... és ha elkapják is, az egy megtörtént gyilkosságot már nem befolyásol...nekem még elégtétel számba sem menne!!!!
... és ha elkapják is, az egy megtörtént gyilkosságot már nem befolyásol...nekem még elégtétel számba sem menne!!!!
csak azért mondom, mert a keresztapák a legritkább esetben ártanak a kis embernek, õk inkább állami szinten jelentenek problémát, az meg a kormány gondja
és attól, hogy õk sittre kerülnek, még lesznek késelések az utcán...
és attól, hogy õk sittre kerülnek, még lesznek késelések az utcán...
Riszpekk
A gyilko cigányt nem kell bemutatni, anno B-A-Z megyébe laktam. "Ismertem" néhány "embert" akinek nem kés, hanem kard volt a kabát alatt...
De persze tényleg szar egy olyan világ, ahol 14 éves kölykök gyilkolásznak öregasszonyokat egy ócska Sokol-ért, meg néhány régi pohárért!!!
Véleményem szerint a megoldás egy kevésbé korrupt világ. Amíg a rendszer egy-egy bûnbakon rágódik "lám elkaptunk valakit az alvilágból" felkiáltással, addig az igazi Keresztapák élik életüket a pénzbõl emelt láthatatlanság mögött. Vagy a Dunaparti kupolás épületben...
ez egyértelmû
túl sokan vagyunk, és aki más életét nem tiszteli, az nem érdemli meg hogy az övét tiszteljék
túl sokan vagyunk, és aki más életét nem tiszteli, az nem érdemli meg hogy az övét tiszteljék
Riszpekk
mindig mondom, hogy ha a cigány nem lenne biztos benne, hogy az áldozat védtelen, nem merné megtámadi
megoldás?? USA-ban mûködik.... szabadabb fegyverviselés... persze így is sok a lövöldözés, de ezerszer több lenne, ha csak a bûnözõk hordanának fegyvert
pl. volt az az eset, amikor a trabantos köcsög lelõtte a kamionost.... nos az sem történt volna meg, ha valószínû lett volna, hogy a kamionosnál is van fegyver
a dolog tehát kétélû, mert igaz, hogy így több fegyver kerül rossz kézbe, de ha a "jó" kezekben is fegyver van, a rosszak már nincsenek elõnyben, és talán nem kockáztatják meg, hogy esetleg a békés járókelõk lõjék szarrá õket fényes nappal
megoldás?? USA-ban mûködik.... szabadabb fegyverviselés... persze így is sok a lövöldözés, de ezerszer több lenne, ha csak a bûnözõk hordanának fegyvert
pl. volt az az eset, amikor a trabantos köcsög lelõtte a kamionost.... nos az sem történt volna meg, ha valószínû lett volna, hogy a kamionosnál is van fegyver
a dolog tehát kétélû, mert igaz, hogy így több fegyver kerül rossz kézbe, de ha a "jó" kezekben is fegyver van, a rosszak már nincsenek elõnyben, és talán nem kockáztatják meg, hogy esetleg a békés járókelõk lõjék szarrá õket fényes nappal
Riszpekk
valaki meg cdkért, 1 évet kapott, bár még nem jogerõsen.
A büdös cigók meg csinálják az ilyen bulikat.
Mert 95 % hogy cigó volt, ez az õ technikájuk...
A büdös cigók meg csinálják az ilyen bulikat.
Mert 95 % hogy cigó volt, ez az õ technikájuk...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Üdv!
Ma hajnalban történt Nyíregyházán, abban az utcában is ahol lakom, egy brutális gyilkosság. Akik nézték/hallgatták a híreket tudják mirõl is van szó. Egy kis éjjel-nappali bolt fiatal eladóját ölték meg, aki nõ volt. 20 -as éveiben járt. Megverték, majd elvágták a torkát, és párszáz forintot sikerült a tettesnek elvinni.
Sajnos ez a mai világ, eccerûen nevetséges. Mostmár énis óvatosabban fogok közlekedni errefelé. Szal egy ilyen kisboltot, nemhogy kriabolni, de még megölni az eladóját...
Remélem mihamarabb elkapják a tettest.
Vissza kéne vezetni a halálbüntetéseket. megérdemelnék.
De nemrég írtam ebbe a fórumba, hogy az egyik ismerõsünk nõvérét, egy 14 éves cigánygyerek késelte meg, egy magnóért és poharakért. Õt már elkapták.
Ma hajnalban történt Nyíregyházán, abban az utcában is ahol lakom, egy brutális gyilkosság. Akik nézték/hallgatták a híreket tudják mirõl is van szó. Egy kis éjjel-nappali bolt fiatal eladóját ölték meg, aki nõ volt. 20 -as éveiben járt. Megverték, majd elvágták a torkát, és párszáz forintot sikerült a tettesnek elvinni.
Sajnos ez a mai világ, eccerûen nevetséges. Mostmár énis óvatosabban fogok közlekedni errefelé. Szal egy ilyen kisboltot, nemhogy kriabolni, de még megölni az eladóját...
Remélem mihamarabb elkapják a tettest.
Vissza kéne vezetni a halálbüntetéseket. megérdemelnék.
De nemrég írtam ebbe a fórumba, hogy az egyik ismerõsünk nõvérét, egy 14 éves cigánygyerek késelte meg, egy magnóért és poharakért. Õt már elkapták.
← ElőzőOldal 2 / 2