6457
-
Gandibá #4337 Hát szóljál be már hogy a faszkivan és te nézni akarod. Milyen már hogy eltiltanak egy filmtől lol.. -
#4336 eh, ha csak én lennék itthon, akkor gondolod, hogy ez eszembe jutott volna:-)))) -
Gandibá #4335 Neked is.
Ünnepeld meg egy kis LotR-al :D -
#4334 ja és kellemes EU-ba lépést mindekinek:-) -
#4333 nah de komolyan:-) -
Gandibá #4332 #4330 :) -
#4331 de ténylg nem annyira.....:-) -
Gandibá #4330 Á nem :) -
#4329 nem annnyira......:-) -
Gandibá #4328 De te tényleg nagyon mániákus vagy már.. -
#4327 HÁHÁ, AKKOR KETTEN VAGYUNK! engem is pont ezért tiltottak el:-)) nyáron pl el is dugták előlem a könyveket, hogy ne azt olvassam majd nyaralás közben, de én addig kerestem, mig megtaláltam:-))))) -
#4326 azért mert semmi mással nem törődök csak azzal. azt nézem, azt olvasom, azt hallagatom, semmi más nem érdekel. szerintük. -
#4325 látom nem megy:-) -
#4324 én meg vmikor akkor vágattam le jó rovidre:-))) na ebbol hozzatok össze vmi logikát a lotr-ral kapcsolatban:-)) -
#4323 Én sem amiatt, csak akkor jutott eszembe. :-) -
Gandibá #4322 Hát a lényeg hogy nem diszkós és miegyébb, ergo lehetsz a rocker kategben, testvér :)
Jelenleg én is növesztem, de nem a LotR miatt muha :D -
#4321 jah:-) errol jut eszembe: még mindig nem a mormális helyén van a vipcsillagod:-) -
#4320 mindenesetre állat a logód :DD
jó poen :)
-
#4319 akkor alakitsuk meg a "segitség, el vagyunk tiltva a lotr-tol!" mozgalmat:-))) amugy te miért vagy eltiltva? -
#4318 Én is megnövesztettem a film után. Olyan Frodósra. Szentem kiba jól néz ki azzal a hajal a gyerek. Simában nem tetszik, de az a haj, azok a kék szemek, nagyn hobbitos. Samut is nagyon eltalálták. De aztán le kellett vágatnom a hajam, mert senkiek sem tetszett. De azért eltettem a hajam, mert ilyen hosszú még sosem volt.
Amúgy én is el vagyok tiltva a lotr-tól. Csak titokban nézhetem, amikor nincs itthon senki -
#4317 Jaja az én vagyok az idei tablónkról.
Bár azóta levágattam kb a negyedét.
Arra a kérdésre, hogy rocker vagyok-e, sajna nem tudok neked válaszolni, mert elég sok féle zenét hallgatok az alternatívtól a skate-punkon át a dallamosabb rock zenéig. Szal én nem tarom magam rockernek, és nem is nagyon szeretem ezeket a stílusokat elemezgetni, mert szvsz baromság. Bár volt már úgy, hogy pár hülye rapper belém kötött, hogy "mi van te hülye rocker!".
Amúgy a Két torony után kezdtem el gondolkodni, hogy megnövesszem-e a hajam, mert a filmben mindenkinek hosszú haja volt, és rájöttem, hogy nekem még sosem volt hosszú. :-D -
Gandibá #4316 Bandew, ez a te képed ami a tagok közt van? Meglepődtem egy pöttyet, hosszú haj :) Csak nem rocker vagy? :D -
#4315 na én léptem
HAJRÁ MAGYARORSZÁG (és a vasas is:-) )
jo estét jo szurkolást, csa -
#4314 Kár, hogy ez most válogatott lesz. :-) -
#4313 hát akkor ez rejtély:-) na én megyek nézni a válogatott meccset! ti is nézzétek! (ha a 20.perc körül egy olyan kiáltást hallotok, hogy "Hajrá Vasas!",akkor az a tesom volt:-))) )
csa -
#4312 hát ez jó kérdés, gőzöm sincs :DD -
#4311 hogyhogy olyan messze van a nevedtol a csillag? -
#4310 ne má' tőrbe dőljél :)
én mindig benézek ide ha itt vagyok, max nem írok semmit... -
#4309 hm........ -
Gandibá #4308 Attól még hogy pang a topic nem azt jelenti hogy nem érdekel hogy itt vagy :) -
#4307 miért, érdekel vkit is? ugyanugy pang a topic:-) -
Gandibá #4306 Mér' beszélsz hülyeségeket? :D -
#4305 na ujra itt vagyok, bár senkit se érdekel.... -
Gandibá #4304 Alap :) -
#4303 Ja azt én is be akarom szerezni. -
#4302 nah az ajáték nagyon nagy lesz, amit belinkeltél!
ugy látszik, ideje önállositani magam: várok egy "csöppet", addig gyujtom a pénzt, aztán meg megveszem a 3 rész bővitettjét (DVD).... végül is ráérek:-) -
Gandibá #4301 Hát ez szomorú :( -
#4300 Én még nem hallottam sajna. -
Gandibá #4299 Télleg a Hobbit filmről nincsenek infaúk? -
#4298 Tényleg Wizy EZT nézzd meg!