6457
-
#4297 látom ez a téma a legjobb:-))) na de komolyan, a forgatokönyvet is csak titokba irom:-)))
na de én megyek, csa -
#4296 Mik ki nem derülnek? :-) -
Gandibá #4295 Már függő a csaj :) -
Gandibá #4294 Biztos elrakta előle a füvet és ment reklamálni :D -
#4293 "a család eltiltott a Lotr-tol"
Még ilyet? Olyat már hallottam, hogy eltiltanak valakit egy társaságtól, vagy cigitől, de Lotr-tól? Nagyon keményen nyomhattad! :-) -
#4292 nah szárnyal a topic?:-)) amugy nekem a 3 rész közül nicns olyan, hogy melyik tetszik legjobban, csak olyan, hogy melyik jobb a másiknál... nekem legjobban tetszik a harmadik rész, aztán a második, aztán az első:-) de alig lemaradva egymástol:-)
amugy meg ja; a család eltiltott a Lotr-tol, szal ezt most nagyon beszivtam (legalább annyira, mint Aragorn a filmekben:-) )
zenék közül nekem mindegyik nagyon tetszik! nicns kiemelkedő -
#4291 Igen-igen, az még jó. Meg tetszik az, amikor a harmadik részben dumcsizik az apjával. Az sztem egész jó lett, valahogy nagyon "tündés". :-) -
Gandibá #4290 Ez igaz, de az is jó amikor a Király Visszatér végén megjelenik Aragorn koronázásán. -
Gandibá #4289 Nem a süti volt a füves, Arwen csak a leveleket szívta el :))))))))) -
#4288 A legjobb arwenes jelenet az, amikor üldözik a lidércek. Az nagyon odab@sz! -
#4287 Ja, a lembas (füves süti) sem volt már elég. :-) -
Gandibá #4286 Biztos totál bekészült már, erősebb szerek után nézett :D -
Gandibá #4285 Jaja, az télleg elég idegesítő hogy mindig suttog meg bőg. -
Gandibá #4284 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Sok volt a fű lol :D -
#4283 Bár tényleg a TTT-ben Aragorn "pipázik" mielőtt Arwenes haluja lett. :-) -
#4282 "azt haluznak mintha beszívtak volna"
Nekem meg az volt a bajom Arwennel, hogy az egész trilógiában csak sírt, és mindig suttogva beszélt. -
Gandibá #4281 Hát szerintem a 3ik a legjobb, főleg azért mert nem olyan laposak benne az Arwen-es részek, nekem csak ez az egy bajom volt az előző kettővel. Ledől Arwen meg Aragorn is mindig, azt haluznak mintha beszívtak volna. Mondjuk ilyen értelemben a 3ik részben is beszívott Arwen, de szerintem messze jobb mint az előző részekben. -
#4280 Gondolom az ami a film végén van a stáblistán. Komolyan mondom azt a zenét egy James Bond filmben tudnám elképzelni. :-)
Amúgy filmügyileg én is azt mondom, hogy mindegyik jó, de a második részben akkor is csalódtam, mert olyan magas színvonalat vártam el, mint amilyen az első részben volt.
Te is beláthatod, hogy voltak benne nagyon fárasztó jelenetek. A bővített szerencsére nagyon sokat javított hangulat és humor terén is, de sajna Aragorn szakadékba zuhanását onnan se vehették ki. :-) -
Gandibá #4279 Nem tudom melyikre gondolsz a TTT-nél, de mind a 3 odabasz :D És a filmekre is vonatkozik :) -
#4278 Amúgy szerintetek melyik filmnek lett a legjobb a betétdala?
Sztem a legjobb Enya volt a May it be-vel, szorosan mögötte Annie Lennox Into the west-el, majd a két torony betétdala, ami sztem nem is volt jó.
Kb a filmek sorrendje is ez nálam, azzal a kivételle, hogy a Two towers jó, de messze nem éri utól az 1-et és a 3-at.
Sajna csak kevés jelenet lett benne igazán jó. -
#4277 Nem tom, ez van odaírva. :-) -
Gandibá #4276 Van olyan egyeltalán? DVD RAM elég érdekes :D -
#4275 Na szerencsére lesz dévédénk, szal akkor majd a hármat bővítettben...hehe!
Amúgy mi az a DVD RAM? -
Gandibá #4274 lol család, MEGTILTJÁK ehe :D -
Gandibá #4273 Pedig komoly nagyon :D -
#4272 szasztok jó dolog ez a galéria...ott van a félkész folyamatos logóm. valszeg nem lesz meg, mert se időm, se kedvem...itt a tavasz lehet motorozni is :D pl.
animált, ugyhogy addig kattints amig nem mozog :DDD -
#4271 nah névnapomra tesomtol mégse a FotR-ot kapom, meg anyukám megtiltotta neki, hogy azt adjon:-))))) -
Gandibá #4270 bla -
#4269 halllllloooooo -
#4268 ne tőlem kérdezd:-)) amugy szerintem ez itt a Pokol Tornáca -
Gandibá #4267 Hova kerültem én ? :D -
#4266 hát ha te még nem, akkor nem:-)) -
#4265 -
Gandibá #4264 Uristen, itt mindenki megkattant? :D -
#4263 -
#4262 jah:-) -
#4261 Vagesz a vagesz szó! :-) -
#4260 vagesz a smiley:-))) -
#4259 Imádkozzatok! -
#4258 az életünkért tehetjük:
-vagy imádkozunk ()
-vagy szétlőjük (puszta önvédelemből) Bandewot ()
-vagy beállunk hozzá társnak
ki mit választ?:-)