A Gyûrûk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
még törpül, tündéül:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Re. már máshogy nem lehetne...

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

wizy
tünde-betûkkel nem irja be valaki?:-))

ezek az aláírások: :D:D

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!

Egy Gyûrû mindfölött, Egy Gyûrû kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

:D

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

OFF:
a steward of gondor nevû szám végén benne van az, amikó' Trufa (vagy Pippin most nem jut eszembe) énekel Denethor helytartónak.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
lol baromsagot irtam,csak mar egy csomo forumba irok, itt a programosba irtam lolol de hulye vagyok

sazl : c

wizy
passz, fogalmamsincs...... keress rá Google-ba:-)))
amugy nagyon atom a logód, szerintem sokkal jobb, mint az elõzõ:-)))

Bandew
De a vágóprogi mitõl hardware?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz
hatalmas off kovetkezik(a hardware forumot szinte senki se latogatja): olyan progi kell ami mondjuk a rotkbol osszetud vagni reszleteket. tehat innen egy kis jelenet,onnan egy kicsi,és utana le tudom jaccani. vagyis valami vagoprogi kell. otletek?

rezsofiz
lolol:D

Bandew
Mond meg neki, hogy a Jedi visszatérben a kis "macik" lakhelyei, teljesen úgy néztek ki, mint az erdõtündék lakhelyei, a fletek.
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ez igaz :)

ugyis vissza fog kérdezni

Annyit mondtam. rövid de lényegretörõ...

Privibe? Mert itt nem sok minden derül ki azon kivül hogy "lol bsli" :)

rezsofiz
LOLOL
JOL TETTED!!!!!!!!!

megmondtam neki bõven a mondandóm..

Azt hogy egy szellemileg retardált, egy szellemi toprongy :DDDDDDD

MIT MONDJAK NEKIJE??? SEGÍTSETEK!! GYÛJTSÜK ÖSSZE EGYÜTT!

NAGYON LOL AZ RPG FÓRUMOS HOZZÁSZÓLÁS!!!! MEG IS MONDOM NEKI!!!!

rezsofiz
na, Gandalfot "leszedtem" a logomrol,mert Gandibás beutese volt,itt van az uj rulez koszonet BEN:C-NEK!!!!

Juujj, ez a jetis elég durva volt :DDDDDDDD
b type free szerintem próbáld meg az egész jelenetet, ami a filmben volt, az biztos zsírul nézne ki.

b-type

de csak akkor nem lenne hely a többinek...
gollamot is akarok bele, meg a feliratnak is kell hely..
ami marad az mehet a szineknek.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wizy
tééényleg:-)))) csak van egy ilyen startlap-játék, amiben egy tök ilyen jetivel kell elütni egy pingvint a buzogánnya, és én meg pont azzal játszottaml:-)) amugy az a barlangi troll, az nem olyan szürkésszöld?:-))))

b-type
jetiiii????
Wizy, az a Barlangi troll te(a filmbõl) :D
tudom azon kivül semmi nincs, csak most nincs idõm meg több animációt akarok, az meg 1 csomó háttérmunka...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wizy
hát megnéztem, elég érdekes:-)))) tuti kamu.
b-type: a logódon még van mit csiszolni (de én bele se szólok, amikor a sajátomat se én csináltam meg):-))) de az a mozgó buzogányos jeti vagy mi az tök jó:-)
ezt a május-25-öt még nem is tudtam. Tök happy; a szüleim nemsokára akarnak venni aegy DVD-lejátszót. hehe:-)))

b-type
nah, kreáltam v.mit..majd ütök igényesebbet csak el kell mennem.

ja sajna:(

Alien
ahogy a többiek is mondták ez egy kamu elõzetes, egy fake

ezt a friss hírt

frodó néni
május 25-töl a gyûrûk ura -a király visszatér dvd-én és videón!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

legalább vmi újabb zenét raktak volna be alá:D

rezsofiz
jaja. ekkora kamut. sehol sincs bejelentve. szerintem ezt egy poénnak szánták,vagy nemtudom de hogy ennyire hulyenek nezik az embert:( elkerserito

Bandew
Ja, de õ most a King Konggal van elfoglalva.

Szerintem is kamu, mert kazzarol származik, illetve sehol nem hallottam bejelentést de nem lenne rossz egy film belõle, jackson az nyilatkozta, hgoy vállalná a jõvõben

Bandew
Hát ez iszonyat gáz! Ekkora kamut még életemben nem láttam!

rezsofiz
hamis.

sanzik
hat ez eleg erdekes...
a fele a lotr-bol volt a masik fele meg valami sarkanyos filmbol ugyesen osszevagva szerintem
nem hinnem,hogy ilyen jelenetek mar lennenk egy olyan filmbol ami meg nincs is abban a stadiumban,hogy egyaltalan legyen egy forgatokonyv is

de lehet,hogy rosszul tudom es megsem fake
2006ban jön csak:(

MIngyárt belinkelem

nem játék

rezsofiz
mi Hobbit film lesz? ne máááá. ezt sehol sem hallottam.
vagy te a játékra gondolsz?

Most néztem meg a Hobbit teaser traileret, nem semmi lesz benne a sárkány:D

KÖszi:D Megnézem a port.hu-n

wizy
jövõ héten nem lesz, megnéztem a TV-ujságban... de te is nézd meg, mert lehet, hogy átfutottam rajta:-))

rezsofiz
az egy nagy lolság az a musor , rohogni KELL rajta lolol.

wizy
jól teszed, mert szét fogod rajta röhögni a fejedet..... legalább is én szétröhögtem, hogy mit ki nem találnak:-)))