A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

b-type
Így átolvasva szerintem is csak arra a betétre gondolt 😄D
amikor halgatgattam akkor a 'zúzósabb' résznél felszaladt a szemöldököm, mert ilyen még a bõvített rész kocsmajelenetében sem elképzelhetõ, ki is szaladt belölem a kacagás 😄DD
Nekem van pár Enya-m, majd megnézem, hátha köztük van..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandew
Jah hát igen, az biztos nem volt. :-D
De én csak az elején lévõ énekre mondtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

b-type
muhahaha 😄 <#idiota>
Ez a saját zenéd? Az elején Enya van ha jól tévedek, de az a betét sem szerepel a LOTR-ben.
Egyébként ha saját zene akkor grat. egész jó.
De a bam-bam hangulatnak semmi köze nincs a LOTR hangulatához.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandew
Sajnálom, de ez sztem nem a GYU-ból van.

Gyûrûk Ura rajongók!
Lenne egy mp3 (feldolgozásom) ami sztem a Gyûrûk Urából van. Erre kérnék +erõsítést, cáfolást.
Esetleg ismeri-e vki melyik ez a szám, fontos lenne.
INNEN tudjátok leszedni!
Ismeri vki?

wizy
frissíts rá, nekem ugy jo lett :-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Gladiator
nekem csak egy sárga béka jelenik meg😞

Bandew
Azannya! :-D
Jól áll neki! A kis drogos... :-P

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bandew
Fasza volt! :-D
2x kijöttek a zsaruk, de jó fejek voltak és tökre velünk voltak. :-)

Gladiator
Télleg Bandew! milyen volt a szilveszter a szomszédékkal?

Bandew
Jaja az elsõ baromi jó! :-D

wizy
második:

wizy
Ezeket most találtam a Humoros képekben..... Betegre röhögtem magam 😄DDDDD

elsõ:

Voltan
Ja, ez engem is érdekelne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BADE
Hol vettétek?Fel tudsz tenni képeket?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

wizy
köszi, ezt holnap letesztelem 😄

Ajaj már rég néztem...,de ha jól emlékszem,rá kell menni a jelenetválasztásra
(a film dvd-n,nem a dokumentum filmesen)aztán végig ugrálsz a jeleneteken,és
egyszercsak alul ahol van egy kisbetûs felirat ' new Scence'megjelenik egy kis
arany gyûrû akkor nyomsz egy okét és már megy is.A KIrály Visszatér lemezén
konkrétan rámész a 33-36-os jelenetre.Aztán azon belül 36. a 'The Siege of Gondor'
címûre,majd nyomsz egy gombot lefelé (igaz hogy elvileg már nem mehetnél lefelé
hisz nem látni ott semmiféle menûpontot)és ekkor aktiválódik az addig láthatatlan arany gyûrû.A második lemezen is van.Remélem érthetõen írtam,ha nem tiszta,kérdezz nyugodtan.

<#wave>
Bandew
Volt szó Hobbitról, ami TV film lenne és Elijah Wood játszaná Bilbót. Persze lehet kacsa de én sok helyrõl hallottam ezt.

A Hobbitban is a Blilbót játszó szinésznek kéne játszania! Bilbó kb 60 éveseb találta meg a gyûrût, szóval nem is kéne, (ha egyáltalán kéne sokat fiatalítani rajta...)
Bandew
És hogy lehet elõhívni ezt az extrát?

Rövid poénos dolgok vannak benne pl.a Király Visszatér egyik rejtett extrájaként
Elijah Wood-al(Frodó)készítenek egy álinterjút aminek a végén mindenki dõl a röhögéstõl...a többi is hasonló.
Voltan
Igen. Engem általában hidegen hagynak az extrák (és hát valljuk be, többnyire hajítófát sem érnek), de azért van néhány kivétel, ilyen A gyûrûk ura is. Bár a rejtett extrákról még nem tudok sokat. Valaki kifejtené?

Ugy tudom, hogy azért nem készül még, mert a Sony is megvette a készítés jogát, és így már ketten birtokolják a New Line-al, most meg két ügyvéd sereg harcol azért, hogy melyiké legyen, Peter Jackson szerint ez sajnos még eltarthat pár évig is, pedig õ már nagyon menne visssza...<#rinya>
Szia!
A kibõvített filmen kívül,az extra DVD lemezek is rengeteg érdekességet tartalmaznak ám,a 12 órányi dokumentumfilm is csodás!!<#wow1>Van rejtett extra is!<#wink>
A Hobbit film 100% hogy lesz csak még nem tudni mikor.<#rinya>
Nekem is jó volt a karácsony, kaptam egy nem akármijen társasjátékot: Gyûrûk Ura Risk-et <#worship>! Hát nem semmi, nagyon bejön!<#eljen>
wizy
Nekem már egy éve díszíti a polcomat... akkor az összes megtakaritott pénzem arra költöttem, teljesen lenullázódtam, de teljesen megérte :-)))

Voltan
Abszolút. Fanatikusnak azért nem vagyok mondható LotR témában, de nagyon szeretem a filmet és a könyvet is. És bár mindkettõnek akadnak gyenge pontjai, mégsem hiányozhat egyetlen filmkedvelõ-könyvolvasó ember polcáról sem.

b-type
grat hozzá. <#eljen>
Nagyon különleges film, és sztem évek múlva is szivesen fogom elõvenni újra megnézni.
Szvsz gyûjteményes darab. és mint ilyen term. csakis a bõvített kiadások jöhetnek szóba.

Voltan
Huá! Végre karácsonyra be lett ruházva a trilógia extra, kibõvített, díszdobozos változatára. Gyönyörûség még ránézni is. Az egyik, ha nem a legszebb kinézetû DVD kiadvány, amit itthon láttam.

Gladiator
Mi? MI??!!

Akkor végülis lesz? Nem is hallottam. Vmi kép?

Sajnos nem tudok róla semmit,de remélem minél hamarabb nekiálnak,csak Peter Jackson rendezze...!<#worship>
Viszont nemsokára bemutatják Torontóban a GyU musicalt.Remélem sikeres lesz!<#taps>
Gladiator
fasza

Nekem elejinte nem tetszett maga az egész gyûrûk ura,de má tetszik. Na ennyit akartam.

Nem tudjátok mikor kezdik forgatni a The Hobbit-ot?
Az Alexandra könyvesboltokban van térképgyûjtemény szett a fantasy könyveknél, és van egy plakátrészleg is...
BADE
Nem tudjátok hol lehet venni Gyûrûk Ura posztereket?Leginkább egy óriás Középfölde térkép érdekelne.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

wizy
Hát fura is lenne ha az összes betétszöveget meg verset szó serint forditották volna le...<#idiota>

Hali!
Nemrég megtudtam,hogy a gyûrû feliratát nem szószerint fordították le magyarra hanem egy kicsit változtattak rajta,talán hogy jobban hangozzék.
A szó szerinti fordításban valami ilyesmi van a Gyûrû feliratában:
"Egy Gyûrû mind fölött,Egy Gyûrû hogy megtalálja,Egy Gyûrû hogy mind Összegyûjtse,és a Sötétségben Eggyesítse"
rezsofiz
re

sazl : c

Shaman
thx,de azóta már megvan

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bucser
hülye vagyok azt hittem angolról magyarra kel a fordítás😄 amortizáció rulez😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them.
wizy
egy tipp: nézd meg Bandew aláirását <#ravasz1>

Bucser
Keresd elõ az elsõ kiadást.. ott Gönc Árpi bácsi nagyon szépen lefordította😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shaman
A Gyürük Ura kezdõ mondatának mi a hivatalos angol megfelelõje?:

Erre gondoltam: Egy Gyürü mind fölött, Egy Gyürü kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs; az Egyetlen.

Szal ennek kéne a hivatalos angol megfelelõje,mert fordítanom kéne,de nem szeretném a saját szavaimmal...,kösze

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rezsofiz
Kár.

sazl : c

:\

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Kész!
At Anime lemosott minket. :-(