6457
-
#4617 Ja. :-D -
#4616 :-)) majd holnap mond csutortokot:-)) -
#4615 Na végre! Én meg nem voltm 2 napig, mert valamiért utálja a gépem az összes Windowst. Felraktam őket, na annyira lassú volt, mintha Amigán nyomtam volna. Az XP most jó. Remélem nem mond csütörtököt. -
#4614 :-)))))) -
#4613 :)) -
#4612 :-)) ötletes név:-) de most már nem büdös., inkább szappanszaga van:-)
tesommal eldontottuk, hogy nem lesz neve:-) mindig máshogy ogjuk hivni:-)) dezső, artur, géza, béla, stb:-)) -
#4611 Stinky? -
#4610 tényleg, mi legyen a macsek neve?:-) -
#4609 lesz meglepetés :) -
#4608 hát yo, most nincs is itthon, de ha hazajon munkábol:-) -
#4607 mi is mindig úgy hozzuk haza az állatokat hogy anyám ne tudjon róla :) -
#4606 bazz, átjott barátnom (néztuk a troját moziban, aztán nálunk aludt), ma délben meg nagy nyávogást hallottam a hátso udvarunkbol, egy ideig csak hallgattam, aztán lementem, és a gazban egy kiscica volt:-)) szeme elég beteg, háta sebes, vézna, de megitattuk tejjel, megetettük parizerrel, megfürdettük mert büdös volt, megszáritottuk hajszáritoval, és most meg békésen fexik az egyik régi polommal bélelt ciposdobozban:-))))) olyan aranyos:-))) fuu, anyukám milyen képet og vágni:-))) -
#4605 -
Gandibá #4604 :D -
#4603 LotR rulez:) -
#4602 siker, igen, köszi:-))) -
#4601 Sikerült? -
#4600 ja igy már okés:-))) köszi -
#4599 Ugyanmár! Nem egy nagy dolog. Letöltöd pl EZT, felrakod, aztán meg csak átnevezed a feliratot. Ennyi. :-) -
#4598 köszkösz:-) a tesom nem hiszem, hogy a harrypotter3-ért ennyit "szenvedne", én meg nem tudom (még suttyomban) sem megcsinálni, mert kevés vagyok ehhez, és nem akarlak titeket itt untatni:-))) meg az azért elég cink, hogy ilyeneket nem tudok, de hát ilyen az élet......:-) -
#4597 A legegyszerűbb az, ha felraksz egy frissebb codec pakkot. Ez után ha a felirat fájljának a neve (a kiterjesztésén kívül) megegyezik a film nevével, akkor automatikusan berakja. -
#4596 na hogy kicsit felhozzuk ezt a topicot:
nem tudjátok, hogy hogyan kell hozzárendelni egy filmhez feliratot? mert ok, megvan a film is és a felirat is (.srt kiterjesztésben), lejátszanám a Media Playerrel, és nem tudom hozzárendelni a feliratot........ hogy csináljam? ja és van egy Crystal nevű lejátszom is, és az mindent lejátszik, csak ezt nem....... -
#4595 heheeeee:-) tesom ma lehuz a Tiszára fürdeni olyan egy-kettő felé, és egész nap nem lesz itthon, én meg DVD-ről megnézem a Rotk-ot, meg a kiegészitő werkfilmeket és extrákat is:-) de happy lesz:-) -
wizso #4594 ja meg tesom haverja kölcsönadta a Rotk DVD-t, hogy majd megnézzük, de a film Cd-jét otthonhagyta, és cak az extrás CD van benne:-)) affenébe:-) -
wizso #4593 jo lenne:-)) (wizy voltam) -
#4592 Szerintem előbb lesz. Mindenki azt mondja, hogy előbb lesz, mert már nem kell több részen dolgozni, így csak a bővítettel tudnak foglalkozni. Szóval szerintem is nyár végén lesz. -
#4591 hali
sry, hogy nem voltam, de családdal voltam egy kisebb üdülésen a hétvégén; nagyon szuper volt:-)) -
Gandibá #4590 Amúgy a pND-s verziós LotR jó minőségű! Nekem a gépemen olyan homályos mint atom, de megnéztem a laptopon és ott gyönyörű szép. Lehet hogy újra kéne rakni a cuccokat? :D -
Gandibá #4589 DECEMBER?? Nem úgy volt hogy szeptember, vagy augusztus vége? -
#4588 December 17.-én jön majd a bővített, remélem nálunk is, bár 1 hetet mindig késett eddig. -
#4587 Igen lesz. -
ricky #4586 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a LOTR 3-nak is lesz-e extended verziója DVD-n??? -
#4585 kéne felirat a második részhez a tünde-beszédes részekhez..... a feliratok.hu-rol probáltam leszedni, de nálam egyik se működik... -
#4584 az se rossz:-)))) -
#4583 Én meg egész hétvégén egyedül vagyok itthon. :-D -
#4582 Mozipremieren ott voltam, de most sikerült megnéznem ezt: pnd-divx-lotr-rotk
Nekem a minőséggel semmi bajom, és elmondhatom, minden idők egyik legjobb filmjét láthattuk... -
#4581 tényleg; videotékábol ki lehet már kölcsönözni a Rotk-ot? -
#4580 ez szimpatikus ötlet....... de ennyi idő nem lesz neki elég:-))) -
#4579 Topichoz illően nézd meg egymás után mind3 GYU filmet:) -
#4578 király:-))) család elmegy Jugoszláviába bevásárolni, szal itthon leszek egyedül reggel hattól du 4-5-ig:-))))
várom a tippeket, hogy ne unjam magam halálra:-)))